2009 Mayıs Anneleri

OYYYY NASILDA UNUTTUM KıLOM 56 OLDU :dance: :dance: :dance:

1 kg daha gitmiş ama bayrama kadar 55 olurum galiba bakalım...

öhöö öhöööö tubişimmmmm ve gülhanımmmmm

dogum öncesi kiloma dönmeme 5kg kaldı.... hatta 4,5

selam kızlar nasılsınız
dün sinemaya gittik akşam geç geldik Ahseni soğukta çıkarmayım dedim annemde kaldım okula ordan gittim
eve daha şimdi geldik Ahsenin resimlerini çıkarmıştım şimdi aldım çok hoş ya pc de bakmaktan daha nostaljik oluyor
tubacım Ahsende ben okuldayken gel annesi gel gel yapıyormuş:))
ve aynı serra gibi bababa diyor ne yazık ki ama hala emeklemedi zilli poposunu kaldıramadı:))

tamam cnm ben yokum zaten gelince haberleşiriz olurmu biraz gecikebilirim ama yılbaşından önce kesin evde olurum zaten bu da yılbaşı çekilşi dimi!!!haberleşiriz cnm keyfine bak sen dert etme sakın??

İyi akşamlar kızlar a.s.

Bana pek iyi bi akşam olmadı gerçi. Spora gitmeden Defnoş'u bi emzireyim dedim. Baktım başı sıcak. Ölçtüm 37,2 çıktı. Eşime ve kayınvalideme eğer 38'e çıkarsa Calpol verin arayın beni dedim. Spor salonuna varınca aradı eşim düştü dedi. Neyse spora başladım yarım saat sonra eşim aradı telaşla. 38,2'ye çıkmış Calpol vermiş. 2 kerede fena halde kusmuş. Rengi bembeyaz hastaneye götürelim mi dedi. Yok dedim geliyorum. Doktoruyla konuştum kusmasını ve ateşini takip et dedi.

Eve geldim emzirdim güzelce 1 saat içinde kademeli olarak düştü ateşi çok şükür. Ama bi huzursuzluğu var belli. Saat 20:30'dan beri uyumaya çalışıyor ama ancak uyudu. İnşallah bir daha yükselmez ateşi. Sebebini de anlamadım ya :uhm:

pınarcım gecmıs olsun defnosa
nıye yukseldıkı atesı ya takıp edın olmazsa dra goturursunuz yarın cnm
usutmus falan olabılırmıkı

ay canım ya geçmiş olsun noldu ki yavrucuğaa
neyse ki düşmüş ateşi inşallah bidaha çıkmaz tekrar geçmiş olsun

slm kızlar..

çok yorgunum cumartesi anneme temizlige gittim orada kaldım pazar gecesine kadar sürdü gerçi canım annem çogu şeyi halletmiş bana bi silip,süpürüp,sermek kalmıştı..
akşam saat 11 gibi eşim geldi bende son olarak banyoyu yıkayacaktım hadi gidelim diye tutturdu birazda alkol almış,diline vurmadan kalkayım dedim jet hızıyla hazırlandım anneme kaldı banyo:KK43:(( gelirken arabada olmuyo sizsiz ev çekilmiyo yapamadım diyo,dün akşamki macı bile evde izlememiş kahveye gitmiş, eve girince ikmizide bırakmadı uyuyana kadar yanındaydık... sonradan sızdı çatlak kocam.. ya bu adamlara yalnızlık çok agır geliyo,ben bundan sonra ayda 1 annmde kalırım heralde...

kızımda sagolsun bugün çok huysuz birsürü eşya yıkadım ev darmadumandı,yemek yok vs,vs, onlarıda yaptım kalkamıyorum şimdi..

dayanamadım kızıma sebze çorbası yaptım ama hiçmi unutmamamiş bu kız bunun tadını yie çene kilitledi... salıncagına oturttum,renkli ışıklarını ve müzigini açtım,tv nin karşısına koyup baby tvde açtım yavaştan oynatarak yarım kase yedirdim ama hep bogazında gargara yaptı durdu çorbayı...

ya bende bayramdan sonra mama sandalyesi alacagım ferdacım ikeadaki nasıl ve kaça aldın rica etsem söylermisin... defnenin bayram harşlıklarınla alayım diyorum ama geçen bayram cimri çıktı herkes kızım azcık para toplamıştı heralde küçük diye kimsenin aklına gelmedi oyüzden bu bayram el öpmeye geldik kızımla diye uyarayım bari milletikaydirigubbakcemile3

başka bişiler daha ekleyecektim galiba unuttum...
neyse buralardayım yazarım yine.a.s.

cnm hosgeldın ohhh anneye temızlıkte yapılmıs
cnmbende hıc sebze yedıremeyenlerdenım bende vacgectım artık

selam kızlar nasılsınız
dün sinemaya gittik akşam geç geldik Ahseni soğukta çıkarmayım dedim annemde kaldım okula ordan gittim
eve daha şimdi geldik Ahsenin resimlerini çıkarmıştım şimdi aldım çok hoş ya pc de bakmaktan daha nostaljik oluyor
tubacım Ahsende ben okuldayken gel annesi gel gel yapıyormuş:))
ve aynı serra gibi bababa diyor ne yazık ki ama hala emeklemedi zilli poposunu kaldıramadı:))
hangi filme gittin esencim?? kıskandım vallla ben benimkine desem sinemay gidelim kahkahalarla güler banaakannehir..
benimde o resim olayını halletmem lazım gecen kuzenim çıkartıp 3adet verdi aaaa defnenin ilk resmi diyince şaşırdılarkaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar kızlar a.s.

Bana pek iyi bi akşam olmadı gerçi. Spora gitmeden Defnoş'u bi emzireyim dedim. Baktım başı sıcak. Ölçtüm 37,2 çıktı. Eşime ve kayınvalideme eğer 38'e çıkarsa Calpol verin arayın beni dedim. Spor salonuna varınca aradı eşim düştü dedi. Neyse spora başladım yarım saat sonra eşim aradı telaşla. 38,2'ye çıkmış Calpol vermiş. 2 kerede fena halde kusmuş. Rengi bembeyaz hastaneye götürelim mi dedi. Yok dedim geliyorum. Doktoruyla konuştum kusmasını ve ateşini takip et dedi.

Eve geldim emzirdim güzelce 1 saat içinde kademeli olarak düştü ateşi çok şükür. Ama bi huzursuzluğu var belli. Saat 20:30'dan beri uyumaya çalışıyor ama ancak uyudu. İnşallah bir daha yükselmez ateşi. Sebebini de anlamadım ya :uhm:
canım çok geçmiş olsun.. ne olduki ya bende merak ettim..
cnm hosgeldın ohhh anneye temızlıkte yapılmıs
cnmbende hıc sebze yedıremeyenlerdenım bende vacgectım artık

sagol cnma.s.
pes etmek yok onların ne agız tadı varmışki benim verdigimi yemiyecekmiş:eek:lmaz:
alışıcak zamanla sevecek inş. bence sende pes etme ara ara da olsa ver cnm

Geçmiş olsun Pınarcım inşallah çıkmaz bir daha
Aysun yaptırmışsın kurtulmuşsun ne güzel aşıyı,Burcu da yaptırcakmış aşı merak ettim nasıl karar verdiniz, şimdi Recep Akdağ ı dinledik adamı dinleyince hemen yarın yaptıralım diyorum zaman geçince korkuyorum yine yan etkilerinden, eşimde tanıdığımız 4 dr var 4 ünede soralım çoğunluk ne diycek ona göre karar verelim diyo,
Ben biraz daha iyiyim, Masal ara ara öksürüyo yine inşallah geçer
Gündüz geçmiş olsun dileyen ve cevap veren herkese çok teşekkürler çok sağolun a.s.

günaydın herkese kızlar nasılsınız duruya aşı ateş yaptı biraz gece ilaç verdim sabah düşmüştü

esencim sinema değişiklik olmuştur sevindim senin adına

duruda enne diyor iki gündür e yerine a koysa anne demiş olacak:)))))))))))))

bayram yaklaştı iiyice dimiiii herkes derin işlerde bende rutin işleri yapsam kar sayıyorum valla perşembe kociş gelsin erken bende heryeri yine rutin olarak temizleyecem
ama benim evim çok dağılıyor kızlar yaaaaaaaaaaaaaa

yaa bi spet oyuncak döküyolar örtüleri çekiştiriyolarrr

şaşırdım yaaaaaaaaaaaaaa.......

bozon cnm mutluyuz kuzum yaa ne yapak
bak hala adet olmadım bide 3 gelirmiş hehehe
ben huni eşliğinde gezerim hehehe

ben çorba ısıtasyım yesinlerr

mutlu olunmazm canımya. eşimle hep konuşuyoruz Özgü'den önce vakit nasıl geçiyordu diye.
seninkiler bide yürüsünler evde tur atarlar sürekli. sende onların peşinde koşmaktan çocuk olsa bile düşürürsün canım.

Biz havamızı aldık geldık.Anam soğmuş dışarsı üşüdüm valla,hasta yapmasam barı cocuğu.Montu vardı üzerınde gercı.
Bozon napayım bacım.Ha evde tasımışım ha dışarda.Evde olsakta poposu yer görmuyor kı benımkının.Ay senın kızın sakın değilmiydı ya?Sonradan mı azdı.Bora doğuştan huysuz da.
Sanada cok gecmış olsun canım.Tez zamanda atlatırsınız inşallah.

Banu,Tulay iyi akşamlar kızlar.Koşun yavrucuklara.

Bırsen kız bunlar 1 yasına gırdığınde sen dal gibi kalırsın bu tempoyla.

Pınarcım yıne annen koşmuş.Aman beğenmezsen alma defnoşa bırsey evden uydurursun.Ben de almıycam Bora ya 1-2 kere gıydıklerı var onları gıydırıcem valla.Hem bayram sonu indırıme gırer heryer.

benim kız orta şiddette gidiyordu canım. 3. ay aşısını olduktan sonra bi huysuzlaştı. üstünede hasta olunca iyice azıttı. tam düzeldi derken şimdide dişler mahvediyor. bu bitsin başka bişey çıkar mutlaka mızmızlanmsı için.

İyi akşamlar kızlar a.s.

geçmiş olsun canım ya. dişinden olmasın ateş yükselmesi. bazen yapabiliyormuş. umarım gece rahat uyumuştur.

Geçmiş olsun Pınarcım inşallah çıkmaz bir daha
Aysun yaptırmışsın kurtulmuşsun ne güzel aşıyı,Burcu da yaptırcakmış aşı merak ettim nasıl karar verdiniz, şimdi Recep Akdağ ı dinledik adamı dinleyince hemen yarın yaptıralım diyorum zaman geçince korkuyorum yine yan etkilerinden, eşimde tanıdığımız 4 dr var 4 ünede soralım çoğunluk ne diycek ona göre karar verelim diyo,
Ben biraz daha iyiyim, Masal ara ara öksürüyo yine inşallah geçer
Gündüz geçmiş olsun dileyen ve cevap veren herkese çok teşekkürler çok sağolun a.s.
,
senin ve kızının biraz daha iyi olmanıza sevindim canım.
doktorların aşı hakkında düşüncelerini yazarsan sevinirim.

günaydın herkese kızlar nasılsınız duruya aşı ateş yaptı biraz gece ilaç verdim sabah düşmüştü

günaydın canım. iyi olmaya çalışyoruz. Ah bu aşılar korkulu rüyamız oldu. ama Duru'nun ateşi düşmüş çok şükür.
Özgü her baba dediğinde ben annem diye seviyorum ama tık yok. Duru'ya aferin annesini sevindiyor.

bozoncım günaydın nasılsın tatlım

birsencim iki çocuk daha fazla sorumluluk daha fazla iş daha fazla şefkat ikiye bölünüyorsun resmen ikiside hep birşeyler bekliyor onlar iyi olsunda biz herşeyi yaparız

kızlar akşam bayram temizliği yapacağız eşimle halı yıkama makinasıyla halılları yıkayacağız yoksa iki güne asla bitmez hasta olduk ailecek son günlere sarktı akşam evi dip köşe bucak temizlememiz lazım

OYYYY NASILDA UNUTTUM KİLOM 56 OLDU :dance: :dance: :dance:

1 kg daha gitmiş ama bayrama kadar 55 olurum galiba bakalım...

öhöö öhöööö tubişimmmmm ve gülhanımmmmm

dogum öncesi kiloma dönmeme 5kg kaldı.... hatta 4,5

Ay sen çatlatıcan adamı haaa 55'i ben görebilcemmi acaba?akannehir

İyi akşamlar kızlar a.s.

Oy kuzuma geçmiş olsun kıyamam ben ona yağız gibi oldu desene neyseki düzelmiş.

bozoncım günaydın nasılsın tatlım

birsencim iki çocuk daha fazla sorumluluk daha fazla iş daha fazla şefkat ikiye bölünüyorsun resmen ikiside hep birşeyler bekliyor onlar iyi olsunda biz herşeyi yaparız

kızlar akşam bayram temizliği yapacağız eşimle halı yıkama makinasıyla halılları yıkayacağız yoksa iki güne asla bitmez hasta olduk ailecek son günlere sarktı akşam evi dip köşe bucak temizlememiz lazım

Kolay gelsin tatlım.

günaydın kızlar!
biz 7de kalktık. akşam bıraktığımız yerden devam ediyoruz. şimdi uyutmaya çalışıyorum. uyursa işler beni bekler. akşam hallettim çoğunu. Özgü'ye güvenip bugüne bırakmayayım dedim.

Esen,Bengi,Ayşe ve hatırlayamadığım tüm öğretmen arkadaşlarım öğretmenler gününü kutlu olsun.

günaydın a.s.

hasta bebişlere geçmiş olsun.

ben yolculuk hazırlığına başladım. bayramın 1. günü gidiyoruz.bişey unutmadan ceylinin valizini hazırlasam bizimki kolay. ay çocukla evden ayrılmak ne zormuş. evde herşey elinin altında,düzenin belli. şimdi 4 günlüğüne oraya saçılıp dökül bir daha toplan gel. neyse sağlık olsun sağ salim gidip dönelim de.

ben de forumdaki öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım a.s.

sibelcim naber canım? siz bayramda çanakkale'ye memleketine gelmiyor musunuz?

sibelcim sağol bitanem yağız nasıl annesi fotoğraf eklede görelim yağız paşayı :))))))))

yagizc.jpg

Günaydın tüm tetelerim kocaman öpücükler benden size.

Öğretmen teteleriminde ayrıca ellerinden öpüyorum

sibelcim bitanem sağol eklediğin için:))) çokkkkkkkkkkkkkkk yakışıklı olmuş yiyenim maşallah :))))) öpüyorum kocaman

X