2009 Mayıs Anneleri

slm gidem evi toplayam dedim ya kızlar ...

oturma odasının örtüleri silkelendi evin yeryeri süprüldü
çamaşır makindan çıktı
temiz bulaşık dolaba kirlsii çalkalandı makinaya
tabi bu arada çocuklar uyandı ....oynuyolardı
hazır oynarken o şu baya vakit geçtiii koridora bi girdim
bi kusmuk kokusu anlatama ayy bakıyom bakıyom bişey yok
anam alişi bi getirdim beyaz yeleği kırmızılı
bu sabah ilkez muhallebiye karıştırıp verdim yumruta peyniri
kan ilacıda içmişti önden
baya bir kusmuş ki ali efendi batmışş ömerde bulaşmışş
o hızla ben bunları yıkayım dedim yere serdim kirli çarşaf ömer çok ağlıyor diye ömeri aldım yıkıyorum o arada ali oynuyor....o arada ben şampuan die çocuğun kafasına bebe yağsını dök o arada ali bizi keşefti koşa koşa geldi hemen leğene elini sokuyor
leğene asııyor o ara ömeri ayağa kaldırdım leğen döndü son anda tuttum yere az döküdü allahım ömer ıslak ali leğeni bırkamıyor zorla ayırdım alişi
ömeri cıbıl bırakım suyu boşalttım hemen
ömer binbir zahmetle giyindi ...sonra alişi yıkadım ama ömer çığırıyor
acıktılar mama yapana kadar kıyamet koptu yediler uyudular şimdi aliş kalktı
yağaımda sallıyorum vee evim yine dağıldııı

ay birsencim ya çok güldümm bu oğluşlar sana çektiriyorlar canım.sağlıkları yerinde olsunda gerisi olur gider.

ay birsencim ya çok güldümm bu oğluşlar sana çektiriyorlar canım.sağlıkları yerinde olsunda gerisi olur gider.

bu kızın bağırmasından başım fena halde zonkluyor. boğazı acıyacak sonra yine ben çekecem. hiç bi işde yapamadım.
bide benim cadı fareyle oynarken virüs taraması yaptırmış nasıl becerdiyse.
handeor geçmiş olsun canım. 1 haftayı geçiyo nerdeyse öksürüğüm devam ediyor ve ben ilaç kullanmıyrum. evde nekadar ot varsa içiyorum. arada Özgü'yede vereiyorum. biraz azaldı.
Banucum geçmiş olsun canım. haftasonuda dinlenememişsin anlaşılan. umarım Duru'nun ateşi çıkmaz.
Aysuncum geçmiş olsun aşınızı olmuşsunuz sonunda. hayırlı olur umarım.
Burcu çok güzel çıkmışsınız ana oğlu. maşallah nazar değmesin canım.
incihan Bora'yı dışarda taşırken yorulmuyon mu canım ya yazık beline. ben yalnız çıkamıyom benim danayı taşımam imkansız artık. evde bile taşırken belimi sakatladım. ablam ilerde sakat olacaksın bugidişle diyor. bu ay dişten dolayı az kilo almıştı umarım diyorum.
Tülaycım senin kız pek bi sinirli olacak anlaşılan. boyundan büyüklere kafa tutuyor ve başarıyorda cadı maşallah.
Pınarcım yine annen ve yine evin mis gibi olmuş sayesinde. inşallah güzel bişeyler bulursun Defnoş'a.

kızlar bende çıkıyorum .yarın izinliyim çarşamba akşam yola çıkacağımız için yarın kızıma ve eşime bayramlık alayım sonrada kuaför işlerimi halledeyim öpüyorum hepinizi

Birsencim seni okurken ben yoruluyorum canım. Allaah kolaylık v sabır versin. ama çokk tatlılar senin afacanlar.

slm kızlar,,,

ayy o kadar yoğunumki bakamıyorum..çarşamba yola çıkıcaz hazırlıklar bitmiyoo gerçi daha başlayamadım bile denebilir..oğlum uyuyoken bişeyler yapıyım..

çekiliş yapılmış ayşecim çıkmış bana hadi hayırlısı olsun..Ayşecim görüşürüz özelden!!

Hepinizi çok çok öptüm ..

canım bayramda sen evde olmayacaksın, eh benimde yoğun olacak misafirlerim olacak. döndüğünde haberleşiriz tatlım. yayamaz dağhan'ımla annesinin hediyesi içina.s.
kolay gelsin canım.

bayram yaklaştı iiyice dimiiii herkes derin işlerde bende rutin işleri yapsam kar sayıyorum valla perşembe kociş gelsin erken bende heryeri yine rutin olarak temizleyecem
ama benim evim çok dağılıyor kızlar yaaaaaaaaaaaaaa

yaa bi spet oyuncak döküyolar örtüleri çekiştiriyolarrr

şaşırdım yaaaaaaaaaaaaaa.......

bozon cnm mutluyuz kuzum yaa ne yapak
bak hala adet olmadım bide 3 gelirmiş hehehe
ben huni eşliğinde gezerim hehehe

ben çorba ısıtasyım yesinlerr

Biz havamızı aldık geldık.Anam soğmuş dışarsı üşüdüm valla,hasta yapmasam barı cocuğu.Montu vardı üzerınde gercı.
Bozon napayım bacım.Ha evde tasımışım ha dışarda.Evde olsakta poposu yer görmuyor kı benımkının.Ay senın kızın sakın değilmiydı ya?Sonradan mı azdı.Bora doğuştan huysuz da.
Sanada cok gecmış olsun canım.Tez zamanda atlatırsınız inşallah.

Banu,Tulay iyi akşamlar kızlar.Koşun yavrucuklara.

Bırsen kız bunlar 1 yasına gırdığınde sen dal gibi kalırsın bu tempoyla.

Pınarcım yıne annen koşmuş.Aman beğenmezsen alma defnoşa bırsey evden uydurursun.Ben de almıycam Bora ya 1-2 kere gıydıklerı var onları gıydırıcem valla.Hem bayram sonu indırıme gırer heryer.

slm gidem evi toplayam dedim ya kızlar ...

oturma odasının örtüleri silkelendi evin yeryeri süprüldü
çamaşır makindan çıktı
temiz bulaşık dolaba kirlsii çalkalandı makinaya
tabi bu arada çocuklar uyandı ....oynuyolardı
hazır oynarken o şu baya vakit geçtiii koridora bi girdim
bi kusmuk kokusu anlatama ayy bakıyom bakıyom bişey yok
anam alişi bi getirdim beyaz yeleği kırmızılı
bu sabah ilkez muhallebiye karıştırıp verdim yumruta peyniri
kan ilacıda içmişti önden
baya bir kusmuş ki ali efendi batmışş ömerde bulaşmışş
o hızla ben bunları yıkayım dedim yere serdim kirli çarşaf ömer çok ağlıyor diye ömeri aldım yıkıyorum o arada ali oynuyor....o arada ben şampuan die çocuğun kafasına bebe yağsını dök o arada ali bizi keşefti koşa koşa geldi hemen leğene elini sokuyor
leğene asııyor o ara ömeri ayağa kaldırdım leğen döndü son anda tuttum yere az döküdü allahım ömer ıslak ali leğeni bırkamıyor zorla ayırdım alişi
ömeri cıbıl bırakım suyu boşalttım hemen
ömer binbir zahmetle giyindi ...sonra alişi yıkadım ama ömer çığırıyor
acıktılar mama yapana kadar kıyamet koptu yediler uyudular şimdi aliş kalktı
yağaımda sallıyorum vee evim yine dağıldııı

Ay okurken ben fenalık geçirdim allah yardımcın olsun canım ya bu tempoyla.

bu kızın bağırmasından başım fena halde zonkluyor. boğazı acıyacak sonra yine ben çekecem. hiç bi işde yapamadım.
bide benim cadı fareyle oynarken virüs taraması yaptırmış nasıl becerdiyse.
handeor geçmiş olsun canım. 1 haftayı geçiyo nerdeyse öksürüğüm devam ediyor ve ben ilaç kullanmıyrum. evde nekadar ot varsa içiyorum. arada Özgü'yede vereiyorum. biraz azaldı.
Banucum geçmiş olsun canım. haftasonuda dinlenememişsin anlaşılan. umarım Duru'nun ateşi çıkmaz.
Aysuncum geçmiş olsun aşınızı olmuşsunuz sonunda. hayırlı olur umarım.
Burcu çok güzel çıkmışsınız ana oğlu. maşallah nazar değmesin canım.
incihan Bora'yı dışarda taşırken yorulmuyon mu canım ya yazık beline. ben yalnız çıkamıyom benim danayı taşımam imkansız artık. evde bile taşırken belimi sakatladım. ablam ilerde sakat olacaksın bugidişle diyor. bu ay dişten dolayı az kilo almıştı umarım diyorum.
Tülaycım senin kız pek bi sinirli olacak anlaşılan. boyundan büyüklere kafa tutuyor ve başarıyorda cadı maşallah.
Pınarcım yine annen ve yine evin mis gibi olmuş sayesinde. inşallah güzel bişeyler bulursun Defnoş'a.

Vay akıllı bıdık demek virüs tarama programı haaa kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum

bozoncım sağol bitanem

İyi Akşamlar.

kızlar bende çıkıyorum .yarın izinliyim çarşamba akşam yola çıkacağımız için yarın kızıma ve eşime bayramlık alayım sonrada kuaför işlerimi halledeyim öpüyorum hepinizi

İyi Akşamlar canım

bayram yaklaştı iiyice dimiiii herkes derin işlerde bende rutin işleri yapsam kar sayıyorum valla perşembe kociş gelsin erken bende heryeri yine rutin olarak temizleyecem
ama benim evim çok dağılıyor kızlar yaaaaaaaaaaaaaa

yaa bi spet oyuncak döküyolar örtüleri çekiştiriyolarrr

şaşırdım yaaaaaaaaaaaaaa.......

bozon cnm mutluyuz kuzum yaa ne yapak
bak hala adet olmadım bide 3 gelirmiş hehehe
ben huni eşliğinde gezerim hehehe

ben çorba ısıtasyım yesinlerr

3. hiç düşünemiyorum hakikaten huniyle ezersin artık laelaelaelaelae

aman iki ali çorbayııııııı buuuuuuuu yapıyorrrrrrrrrrr pöfffffffffffffff
ömer yedi iki makina çamaşır astım bulaşık yığıldı
ama önce aliş ayağımda uyuyacak

slm kızlar..

çok yorgunum cumartesi anneme temizlige gittim orada kaldım pazar gecesine kadar sürdü gerçi canım annem çogu şeyi halletmiş bana bi silip,süpürüp,sermek kalmıştı..
akşam saat 11 gibi eşim geldi bende son olarak banyoyu yıkayacaktım hadi gidelim diye tutturdu birazda alkol almış,diline vurmadan kalkayım dedim jet hızıyla hazırlandım anneme kaldı banyo:KK43:(( gelirken arabada olmuyo sizsiz ev çekilmiyo yapamadım diyo,dün akşamki macı bile evde izlememiş kahveye gitmiş, eve girince ikmizide bırakmadı uyuyana kadar yanındaydık... sonradan sızdı çatlak kocam.. ya bu adamlara yalnızlık çok agır geliyo,ben bundan sonra ayda 1 annmde kalırım heralde...

kızımda sagolsun bugün çok huysuz birsürü eşya yıkadım ev darmadumandı,yemek yok vs,vs, onlarıda yaptım kalkamıyorum şimdi..

dayanamadım kızıma sebze çorbası yaptım ama hiçmi unutmamamiş bu kız bunun tadını yie çene kilitledi... salıncagına oturttum,renkli ışıklarını ve müzigini açtım,tv nin karşısına koyup baby tvde açtım yavaştan oynatarak yarım kase yedirdim ama hep bogazında gargara yaptı durdu çorbayı...

ya bende bayramdan sonra mama sandalyesi alacagım ferdacım ikeadaki nasıl ve kaça aldın rica etsem söylermisin... defnenin bayram harşlıklarınla alayım diyorum ama geçen bayram cimri çıktı herkes kızım azcık para toplamıştı heralde küçük diye kimsenin aklına gelmedi oyüzden bu bayram el öpmeye geldik kızımla diye uyarayım bari milletikaydirigubbakcemile3

başka bişiler daha ekleyecektim galiba unuttum...
neyse buralardayım yazarım yine.a.s.

X