Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aysuncum kahvaltısını sütlemi hazırlıyorsun içine ne ekliyorsun başka
birsencim bendede biliyorsun kansızlık var sürekli iğne oluyorum inşallah bebişlerimizde olmaz dut pekmezi vermedim hiç harnup ve üzüm pekmezi veriyorum ben tatlım
günaydın a.s.
hasta bebişlere geçmiş olsun.
ben yolculuk hazırlığına başladım. bayramın 1. günü gidiyoruz.bişey unutmadan ceylinin valizini hazırlasam bizimki kolay. ay çocukla evden ayrılmak ne zormuş. evde herşey elinin altında,düzenin belli. şimdi 4 günlüğüne oraya saçılıp dökül bir daha toplan gel. neyse sağlık olsun sağ salim gidip dönelim de.
ben de forumdaki öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım a.s.
sibelcim naber canım? siz bayramda çanakkale'ye memleketine gelmiyor musunuz?
maşallah yakışıklı oğluşuna
teşekkür ederim canım. ben 8 aydır evde oturunca öğretmen olduğumu da unutmuştum ama, öyleymişim galiba:))
oyy kuzum benim sağolasın! :) öğretmen tetelerinde seni mıncıklıyor heryerindenopuyorumnanaktan
siboş yağız paşamın saçlar çıkmaya başlamış,daha yakışıklanmış:)
günaydınnnn sıbel maşallah yagıza yanaklar tam ısırmalık olmuşşş
öğretmen bacılar gününüz kutlu olsun
çalışan bacılar sızedee kolay gelsınnnn
bugun durunun kontrolu var saglık ocagında du bakalım benı nezaman işyerı kapının onune koyuyo zırt pırt ızın alıyorum kaydirigubbakcemile3 kılosunu cok merak edıyorum ınsallah bu sefer 8 kıloyu gecmısızdırr dun gece saolsun kuzum 3den sonra zırt pırt kalktı emdı sersem gıbıyım bugun
bızım kombı sureklı yanıyo ama duru sureklı uzerını actıgından yatarken yelek gıydırıyorum artık dun gece boncuk boncuk terledı ne yapacagımı sasırıdım hasta etmemek ıcın:sinifsinif:
kızlar şu saglık ocagının verdıgı kan damlasını kullanıyomusunuzz:uhm:
günaydın arkadaşlar öğretmen olan arkadaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun ...pınarcım geçmişolsun defneye inşallah düzelmiştir sibiko maşallah oğlun çok tatlı olmuş... bende örgü örüyorum :hulya: oğlum uyuyoken kaydirigubbakcemile3 hamileyken çok güzel bir klozet takımı görmüştüm örmeye başlamıştım ipini biraz eksik almışım klozet kapağı ve ayağının parçalarını bitirdim paspası yarıda kalmıştı ipinide bulamamıştım fabrika artık üretmiyomuş istanbulda sormadığım iplikçi kalmamıştı geçen gün evin buralarda gezerken 1 milyoncu adı altında olan bir yerde buldum çok şaşırdım vede çok mutlu oldum bende paspasımın devamını yapıyorum işte:hulya:kaydirigubbakcemile3
Yok canım ya yakın akrabalarımız hep istanbulda gerçi gelmeyi isterdim.Çok seviyorum Çanakkaleyi.Gezemekte süper olurdu aslında.
Saol cnm.
Saol tetesi mıncıkla mıncıkla bayılıyor zaten hırpalanarak sevilmeye.
Saol canım kuzunda inşalah güzel kilo almıştır.Odanın sıcaklığını 22 derece tuttuğun sürece çok kalın giydirmene gerek yok doktorum öle demişti.
Doktorumuz vermişti bize ferrum kullanıyorum halen 6 damla
Saol canım
bişey daha sorucam size cevizi nasıl kahvaltıya katıyorsunuz.bi aletle eziyormusunuz anlamadım ben biraz açıklarsanız.birde tarhana çorbası yapıcam oğluma ama ölçüler nekdar katmalıyım geçen kendimiz için yaptığımızı çoksevdi bikaç kaşık verdim ama bizimki salçalı ve yağlıydı ona yağsız salçasız hangi ölçüleri kullanarak yapıcam bilena rkadaşlar yardım ederlerse sevinirim gamyoncuiremsu
kızlar slm ben 2010 mayıs annesiyim bebek arabalarında hangi markaları önerirsiniz çok pahalı iyi markalar