2009 Mayıs Anneleri

günaydın kızlar!
Birsencim saol canım. iyi olmaya çalışıyodum 15dk öncesine kadar. ama acayip sinirliyim şimdi.
eşimin iş arkadaşları gelecekti. daha kızımı görmeye gelmemişlerdi. öğle arası gelip gideceklerdi. bende ona göre hazırlık yapmıştım. kek poğaça kurabiye ve sabah sabah kalktım dünden yarım kalan yaprağı sardım. benim cadı dün akşam hiç rahat vermedi sürekli avazı çıktığı kadar bağırıyordu. eşim bile dayanamadı ve bende işi gücü bıraktım. zaten tek başına iş yapmam mümkün değildi. börek siparişide vermiştik dünden. ama karar değiştirmişler. bekarlar gelemeyecekmiş. evli olanlarda yarın akşama eşleri ve çocklarıyla geleceklermiş. ay bide akşam yemeği için uğraş. ne kadar düşüncesiz insanlar. benim yalnız olduğumu ve çocuğumunda sürekli mızırdandığını bilmiyorlar sanki. ne düşüncesiz insanlar.

cnm 37.2nın ustu ates sayılır dogruda hanı cıddıye alınan 38ın ustudur 38 e kadar bısey yapılmaz genelde o anlamda oyle dedım

beyazcım geçmiş olsun canım bende ilk üşüdüm ateşim çıktı inşallah kolay atlatırsın

çok sağolun kızlar
zeynebim bana 2 iyilik ayptı
kakasını çok yapmamış sadece bezini değiştik
şimdidde tv izlerken mamasını verdim uyudu
ebnde gidip yatam biraz
görürüşüz

gunaydın cnma.s.
ayy gercekten cok sınır bozucu bıde yemege gelıyolar cumbur cemaat
cnm esıne soyle yemege falan kabul edemem cay ıcmeye gelsınler desın ne olacak anlayıslı olmalrı lazım hıc olmadı hasta esım falan desın

bozoncım çok sinir bozucu olmuş bende çok yaşadım bu durumu çok düşüncesizlik bebekle iş yapmak sanki çok kolaymış gibi

bozon cnm ne diyelim eşininde sucu yok öle dedilerse bişey diyememişirrr

benim ömer kuzumda uyudu ben kalkayım işlerimi yapayım kızlar evin düzeni kaçmasınn

Tünaydınlar Kızlar,

Bi sorun var tam 5 kere alıntı yaptım cevapta yazdım ama sayfa hata verip yazdıklarımın hepsi uçuyor.

Tekli alıntı yapmaya çalıştım oda olmuyor neden acaba yaaaaaaaa.

Hepsi uçtu yazdıklarımın hatırımdada kalmadı.

Banucum adresimi atıyorum şimdi canım.

Kızlar kağanla ilgilendim aralardada geçmişe baktım, eşimle tartışmamız hakkında yorum yapan ark. lara teşekkürler, artık farklı bi yol denicem bakalm işe yarıcakmı, neyse tartışma olmadan olmuyo ztn illaki biraz zaman geçince tartışılıyo, bu arada eşim bi bebek daha istiyo kızlarrrrrr, ben mi... bilmem.... hatta ondan sonra bi bebek daha istiyo...
dün söyledi....
Esencm ve filizcm beni sormuşsunuz kızlar sağlun mralim bzuk lunca giremiyorum, boşuna moralinizi bozmak istemedm, düzelince girdim

ohh afiyet olsun kuzuma :))) 60 cc maş ben kaşıkla zor içirdim bir iki kaşık oda...

efferim serra kızıma, kağan uyusun açıcam bakıcam videya :)))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

misafir gezmek derken güzel bir gün geçirmişsniz cnm ne güzel

Geçmiş olsn cnm

Sağol cnmmm :))) arada bir değişiklik yarıyo :)))
kızlar bızde bugun oglum ve ben h1n1 asımızı olucaz hihoyyyt
ayyy cok heyecanlıyım kurtulcaz su stresten ıns

hadi hayırlı lsun cnm snuçları bekliorum

Sağol cnmm :))) annenin çalışması kötü olur cidden ama her işte bi hayır vardır dicem...

aaaaaaaaaa ayıp yaaaa o kadar hazırlamışsın yemek olmaz cnm hazırladıklarını koy onları yesinler

burcu canım nasılsın???

Tülaycm sağl cnm koşturup duruyorum o oda senin bu oda benim mutfak salon yatak odası, sen nasılsın cnm

çk uykusu gelmiş uyudu hemencik ah gece uykusunada böyle kolay geçse ya, geçen gece 3 saat salladım aralıklı aralıklı...

iyiyim burcucum .

Allah iylik versin cnm, selin neler yaptı bakalm hafta sonu

bız ailecek asımızı olduk deldıkkk
sımdı yemek yıyecegız

Hadi gözün aydın cnm, aysunnn kız bendemi yaptırsam ne yaaa, 7. ayımız bitsin hele...

aysuncum hayırlı olsun aşınız

burcu nasılsın tatlım kolay gelsin

sağol cnm, iyilik kağanın sebzesiniyedirdim uyuttum daha doğrusu sızdı desem daha yerinde bi tabir olur :))) sen nasılsın

burcucum selin ne yapsın pazar arkadaşım vardı onun oğlu var 1 yaşında onunla vakit geçirdiler.cumarteside evdeydik akşama kadar oynaştık beraber.artık durmuyor yerinde ayaklansa valla işim var.ben parkelere gitme dedikçe o evin neresi açık nerde zarar var oralara girmeye çalışıyro:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…