kızlar son aşı bacaktan üç keremi vuruluyor duruya bacaktan üç aşı vurmuşlar
gunaydın tubacımma.s.günaydin kızlar a.s.
biz gene 6 da kalktik :) ay uyku sersemi ben hala gece sandimeşim kalkinca sen niye kalktinki dedim ee işe gidicem dedi..aaa bu saattemi dedim :) saat 6 dedi he bende bu kız niye gece vakti kalkti diyorum,habure cocuk vakitnde uyanmiş
8e kadar oyalandik..kahvaltisini yaptirip uyuttum kızcemi..oynamaya birakirsam 10-11 gibi uyuyor..meyvesi sarkiyor bu sefer..
ay bu arada dün kızım ataga gecti3 yeni şeye basladi DD
1.ellerini gel gel gel yapiyoranladiniz sanirim ne demek istedigimi
2.babababa demeye basladihemde circir bi sesle okadar anne diye ugrastim..nankör velet baba diyor neyse elimde 2 aylik "anne" dedigi videosu var önce anne dedi işte bananeee :)))
3.emekliyorrrdaha dogrusu zipliyor :)))))))) zaten benim kiz emekleyene kadar herşeyi yapti uctu,geri gitti,yan gitti dedim sira emeklemede herhalde ama bu seferde ziplamaya basladi dün gece cok güldük haline videosunu koycam birazdan facebooka :))
bilmiyorum ki cnm ya bizde bu salı olucazkızlar son aşı bacaktan üç keremi vuruluyor duruya bacaktan üç aşı vurmuşlar
günaydin kızlar a.s.
biz gene 6 da kalktik :) ay uyku sersemi ben hala gece sandimeşim kalkinca sen niye kalktinki dedim ee işe gidicem dedi..aaa bu saattemi dedim :) saat 6 dedi he bende bu kız niye gece vakti kalkti diyorum,habure cocuk vakitnde uyanmiş
8e kadar oyalandik..kahvaltisini yaptirip uyuttum kızcemi..oynamaya birakirsam 10-11 gibi uyuyor..meyvesi sarkiyor bu sefer..
ay bu arada dün kızım ataga gecti3 yeni şeye basladi DD
1.ellerini gel gel gel yapiyoranladiniz sanirim ne demek istedigimi
2.babababa demeye basladihemde circir bi sesle okadar anne diye ugrastim..nankör velet baba diyor neyse elimde 2 aylik "anne" dedigi videosu var önce anne dedi işte bananeee :)))
3.emekliyorrrdaha dogrusu zipliyor :)))))))) zaten benim kiz emekleyene kadar herşeyi yapti uctu,geri gitti,yan gitti dedim sira emeklemede herhalde ama bu seferde ziplamaya basladi dün gece cok güldük haline videosunu koycam birazdan facebooka :))
gunaydın cnm a.s.Gunaydın BACILARRRRRR,
Biz su saatte kalktık demiycem cunku Bora bu gece ne kadar kalktı hiç hatırlamıyorum.Saat bası ayaktaydık.Ay huyu suyu bı duzene girmedi ya koca dana oldu ama hep aynı.
Cumartesi kayınpederim mac izlemeye geldi.Akşam o gıttı.Kuzenlerim caya geldi gece 1 de gıttıler.Pazar sabahı arkadaslar kahvaltıya geldi.Onlar gıttık biz dışarı cıkalım dedik.Alışveriş merkezının otoparkı fecıydı tabı.Hadı cocuğu cıkarmayalık diye vaz caydık.Biraz acık havada gezip geldik.Ev suanda talan durumda valla.Neyse bayram temızlığı baslıyor allahtan bugun.
Bizden haftasonu raporu böyle kızlar.
kzılar günaydın sabah okumulştum ama yorum yapamadım
evim dandini az toparlıycam
kızlar akşam çok kötü oldum
acayip bir üşüme geldi
nerdeyse dişlerim birbirine vuracaktı
eşime sen bak zeynebe diyecektim dedim şimdi uyku sersemi anlamaz
çorap falan giydim yorganın üstüne de battaniye örttüm eşimede sarılkdım yattım
uyumuşum
sabah biraz daha iyidim
1 saat kadar yattık zeyneple
yine heryerim ağrıyor
etlerime kemiklerime iğne batıyor gibi
arada çok üşüyorum bazende yüzüme ateş vuruyor ya
başım ağrıyor
zeynebi zor taşıyorum kucağımda
eşim ateşini ölç sürekli dedi
sabah koltuk altından ölçtüm 35,5 du sonra ğızdan ölçtüm 36,4 çıktı
şimdi tekrar ölçtüm koltuk altı 36.8 ağız 37.2
bu kadar çok mu fark olur arada en güvenilir hangisi acaba
yemek de yemedim iştahım yok
annemi aradınm erken gel dedim
sağol cnm ben 37.2 ninüzerine çıkınca ateş sayılıyor diye biliyordumgunaydın cnm a.s.
ya bızde bı donem oyleydıkya cok zor gercekten ıns duzelırde bıran once sen rahat edersın
bende bayram temızlıgıne baslıcam kolay gelsın bıze valla
özlemcım gecmıs olsun tatlım ya grıpmı oluyosunkı halsızlık eklem agrısı falan onda oluyorya ıns hafıf atlatırsın cnm ya...........
sıcak seyler ıc bol bol meyve ye cnm ...
cnm olcum yerı cok onemlı degıl zaten ates 38ı gecınce yukselmıs demektır
inş sorunsuz bi şekilde olursunuz cnm aşınızı sonrasında da bişey olmaz inşkızlar bızde bugun oglum ve ben h1n1 asımızı olucaz hihoyyyt
ayyy cok heyecanlıyım kurtulcaz su stresten ıns
bekliyoruz cnm bi ara bakarım bendeevet kızlar bugün yapıcaz inşallah çekilişi
afiyet bal şeker olsun bacım. biz suyu artık bi tek çeşmede görüyoz burda:))) sağl cnm, aminnnn inş
:))) hoşgeldin gı ne ara geldin sekerim kaçırmışım , iyi geldi cnm vallahi, en azından evde birbirimizi yemekten iyidir dışarıda kahvaltı yemek kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun yeni evin tatlım. bende taşınalı 2 hafta oldu ,daha kendime gelemedim:)uzun bir aradan sonra yeni girebildim evi taşıdık ancak net bağlattık geçmişi okuyamadım çook uzundu çünkü herkes iyidir umarım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
günaydın iyi haftalar nasılsınız kızlar hafta sonu aiilecek hastaydık dün tüm gün dinlendik evde hiçbiriş yapamadım eltimler gittikten sonra bugün iyiyim çok şükür durununda aşısı var annem götürecek inşallah ateşi çıkmaz
ohhh burcu ne güzel değişiklil olmuştur sizin için kağanda çok tatlı çıkmış maşallah
canım bize 2 bacak 1 koldan vurdular.ateşi çıkmaz inşallah kuzumun!kızlar son aşı bacaktan üç keremi vuruluyor duruya bacaktan üç aşı vurmuşlar
nasılsın bacum, kuzu da yaramazlık tam gaz he? bıraktığım yerdesin:) Ama alıştın heralde artık bu tempoya?Banu gecmış olsun canım.Duru da ateşlenmeden atlatır inşallah.
Tubısh kısce atakta desene maşallah boncuğa.Video bekliyoruzzzz.
Burcu ohh ne iyi yapmışsınız tatlım.Cennet gıbı yerde yasıyorsunuz.Fırsat buldukca al Kağanı dolastır biraz.Valla benım orda olmam lazımdı heralde.Kağan ve sen cok guzel görünüyorsunuz bu arada.
Cekiliş beklıyoruz hadı heyecan yaptık ...