oh burcu iyi gezmişsiniz ne güzel hava almak iyi gelmiştirr
ben çıkıyorum kızlar Ahseni anneme bırakıp sinemaya gidicem
görüşşürzzz
burcu canım ne güzel bir pazar geçirmişsiniz.Allah herzaman ewlatlarımızla ve eşimizle yuvamızda huzurlu mutlu günler geçirmeyi nasip etsin hepimize.oğluşunada maşallah onada ii gelmiştir gezmeye gitmek.
ohh keyifler yapılmış burcu canım iyi gelmiştir inşallah kocişle vakit geçirmek!!
bizimde sabahtan beri elektrik ve sular kesikti. hiç bi iş yapamadım. çook sıkıldım!(
demek bizim cici ticker'lar yasaklanmışben de yeni bi tane yapayım bari.
esencim git tabi sinemana ohh ne güzel:))
ev yemekleri de sağlık bakanlığının verdiği çizelgede 9.aydan itibaren yiyebilir diyor. ben şimdilik tadımlık veriyorum. ama bugün oğlumun çorbasına azcık tuz attım. bir kaseyi yedi sıpa ya!!!:1shok:
uzun bir aradan sonra yeni girebildim evi taşıdık ancak net bağlattık geçmişi okuyamadım çook uzundu çünkü herkes iyidir umarım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
günaydın iyi haftalar nasılsınız kızlar hafta sonu aiilecek hastaydık dün tüm gün dinlendik evde hiçbiriş yapamadım eltimler gittikten sonra bugün iyiyim çok şükür durununda aşısı var annem götürecek inşallah ateşi çıkmaz
ohhh burcu ne güzel değişiklil olmuştur sizin için kağanda çok tatlı çıkmış maşallah
başım fenaaaa ağrıyoooooo
bugün tam evi toplamaya basladım ( bir sepet oyuncak kanepe altından topladım)
kaynım aradı size gelecez bir hışımla koltuk örtülerini silkeledim .....halı üzeri örtüsü silkelendi
kahvaltı sofrası tezgahta tam toplayım dedim geldiler
neyse kusuruma bakmadılar çünki o aradada çocukarı soyduk cici gidirdik
bayramlıklar gelmniş gömlek pantolon süveter çok güsel lacivert bende dün lacivert ayakkabı almıştım...uydu yani....
çocuklarım cicisi olduya benden mutlusu yok yanii....annemde ikitane balıkcı yaka badı almıştı geçen bayram arkadaşım kırmızı süveter getirmişti giymediler ikinci günde pantolonları ile onları giydiririm
çok mutlu oldum:))) eskiden kendim alamasaydım çatlardım annelik nası bişey yaa
şimdi kendim aklıma gelmiyorum........
neyse eltimler gitti çocukların odasının örtülerini silkeledim ...sildim süpürdüm toz aldım yatak odası ve mutfağıda ...bulaşıkları attım makinaya bezelye pişirdim..çocuklara çorba yaptım..
mama suyu ısıttım .....çocuklara yemek yedir yemek ye çamaşır at....çocuk uyutr mıç temizle
kafam ambela ....adet olamadım sıkıntısından sanırım pöffffffffffff
günaydın iyi haftalar nasılsınız kızlar hafta sonu aiilecek hastaydık dün tüm gün dinlendik evde hiçbiriş yapamadım eltimler gittikten sonra bugün iyiyim çok şükür durununda aşısı var annem götürecek inşallah ateşi çıkmaz
ohhh burcu ne güzel değişiklil olmuştur sizin için kağanda çok tatlı çıkmış maşallah
Günaydın kızlar,kağana kahvaltı hazırlıcam süt sağıyorum geçmişe bakim biopuyorumnanaktan
]başım fenaaaa ağrıyoooooo
bugün tam evi toplamaya basladım ( bir sepet oyuncak kanepe altından topladım)
kaynım aradı size gelecez bir hışımla koltuk örtülerini silkeledim .....halı üzeri örtüsü silkelendi
kahvaltı sofrası tezgahta tam toplayım dedim geldiler
neyse kusuruma bakmadılar çünki o aradada çocukarı soyduk cici gidirdik
bayramlıklar gelmniş gömlek pantolon süveter çok güsel lacivert bende dün lacivert ayakkabı almıştım...uydu yani....
çocuklarım cicisi olduya benden mutlusu yok yanii....annemde ikitane balıkcı yaka badı almıştı geçen bayram arkadaşım kırmızı süveter getirmişti giymediler ikinci günde pantolonları ile onları giydiririm
çok mutlu oldum:))) eskiden kendim alamasaydım çatlardım annelik nası bişey yaa
şimdi kendim aklıma gelmiyorum........
neyse eltimler gitti çocukların odasının örtülerini silkeledim ...sildim süpürdüm toz aldım yatak odası ve mutfağıda ...bulaşıkları attım makinaya bezelye pişirdim..çocuklara çorba yaptım..
mama suyu ısıttım .....çocuklara yemek yedir yemek ye çamaşır at....çocuk uyutr mıç temizle
kafam ambela ....adet olamadım sıkıntısından sanırım pöffffffffffff[/B]
hosgeldın cnm gunaydına.s.uzun bir aradan sonra yeni girebildim evi taşıdık ancak net bağlattık geçmişi okuyamadım çook uzundu çünkü herkes iyidir umarım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
gunaydın ozlemcımma.s.günaydınlarrrrrrrrrrr
burcummmm gunaydın cnmma.s.Günaydın kızlar,kağana kahvaltı hazırlıcam süt sağıyorum geçmişe bakim biopuyorumnanaktan
gunaydın canım süt sağmaktan banada gına geldı artık gece kalk sağ,ısyerınde sağ eskısı gıbı degıl sütüm 5saattte bır sagıyorum kafamçokkarıştı
hepınıze gunaydın kızlar hafta sonu bı garıp gectı anlamadım bıle dun vıaporta gıttık esımle alısverıse bı esortman aldım geldım eve guya abıye bakacaktım kot falan alıcaktım ama nerdeeeee ıyıce sınırlerım bozuldu acıl rejım sart:umursamaz:
eve geldık baktım kuzum sıkılmıs aldım onu gıttım ebebek mağzasına nekadar guzel elbıseler vardı pınar bulamadım demıssın sende dun ordaymıssın bıraz ınce dıye begenmedın sanırım yıne sölene sölene gıttım şu magzaya yıne yaptım alısverıs bır suru oyuncak duru hanımaa:lepi:
günaydın kızlar nasılsınız.banucum geçmiş olsun canım iyi üşüttün sen sanırım istanbul da .