2009 Mayıs Anneleri

ben çıkıyorum kızlar Ahseni anneme bırakıp sinemaya gidicem
görüşşürzzz

burcu canım ne güzel bir pazar geçirmişsiniz.Allah herzaman ewlatlarımızla ve eşimizle yuvamızda huzurlu mutlu günler geçirmeyi nasip etsin hepimize.oğluşunada maşallah onada ii gelmiştir gezmeye gitmek.

ohh keyifler yapılmış burcu canım iyi gelmiştir inşallah kocişle vakit geçirmek!!

bizimde sabahtan beri elektrik ve sular kesikti. hiç bi iş yapamadım. çook sıkıldım! (

demek bizim cici ticker'lar yasaklanmış ben de yeni bi tane yapayım bari.
esencim git tabi sinemana ohh ne güzel:))

ev yemekleri de sağlık bakanlığının verdiği çizelgede 9.aydan itibaren yiyebilir diyor. ben şimdilik tadımlık veriyorum. ama bugün oğlumun çorbasına azcık tuz attım. bir kaseyi yedi sıpa ya!!!:1shok:

burcu canım ne güzel bir pazar geçirmişsiniz.Allah herzaman ewlatlarımızla ve eşimizle yuvamızda huzurlu mutlu günler geçirmeyi nasip etsin hepimize.oğluşunada maşallah onada ii gelmiştir gezmeye gitmek.

:))) sağl cnm, aminnnn inş

:))) hoşgeldin gı ne ara geldin sekerim kaçırmışım , iyi geldi cnm vallahi, en azından evde birbirimizi yemekten iyidir dışarıda kahvaltı yemek
kaydirigubbakcemile3

başım fenaaaa ağrıyoooooo

bugün tam evi toplamaya basladım ( bir sepet oyuncak kanepe altından topladım)

kaynım aradı size gelecez bir hışımla koltuk örtülerini silkeledim .....halı üzeri örtüsü silkelendi

kahvaltı sofrası tezgahta tam toplayım dedim geldiler

neyse kusuruma bakmadılar çünki o aradada çocukarı soyduk cici gidirdik

bayramlıklar gelmniş gömlek pantolon süveter çok güsel lacivert bende dün lacivert ayakkabı almıştım...uydu yani....

çocuklarım cicisi olduya benden mutlusu yok yanii....annemde ikitane balıkcı yaka badı almıştı geçen bayram arkadaşım kırmızı süveter getirmişti giymediler ikinci günde pantolonları ile onları giydiririm
çok mutlu oldum:))) eskiden kendim alamasaydım çatlardım annelik nası bişey yaa
şimdi kendim aklıma gelmiyorum........
neyse eltimler gitti çocukların odasının örtülerini silkeledim ...sildim süpürdüm toz aldım yatak odası ve mutfağıda ...bulaşıkları attım makinaya bezelye pişirdim..çocuklara çorba yaptım..
mama suyu ısıttım .....çocuklara yemek yedir yemek ye çamaşır at....çocuk uyutr mıç temizle
kafam ambela ....adet olamadım sıkıntısından sanırım pöffffffffffff

uzun bir aradan sonra yeni girebildim evi taşıdık ancak net bağlattık geçmişi okuyamadım çook uzundu çünkü herkes iyidir umarım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

günaydın iyi haftalar nasılsınız kızlar hafta sonu aiilecek hastaydık dün tüm gün dinlendik evde hiçbiriş yapamadım eltimler gittikten sonra bugün iyiyim çok şükür durununda aşısı var annem götürecek inşallah ateşi çıkmaz
ohhh burcu ne güzel değişiklil olmuştur sizin için kağanda çok tatlı çıkmış maşallah

uzun bir aradan sonra yeni girebildim evi taşıdık ancak net bağlattık geçmişi okuyamadım çook uzundu çünkü herkes iyidir umarım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

Hşgeldin cnm, yeni eviniz hayırlı olsun inş.

Sağl cnm, dinlenmekle iyi yapmışsınız, inş ateşi çıkmaz kuzunun

Bebeler bayramlıklarını güle güle kullansınlar inş.

Günaydın kızlar,kağana kahvaltı hazırlıcam süt sağıyorum geçmişe bakim biopuyorumnanaktan

gecmıs olsun canım inşallah durucuğun ateşı cıkmaz opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar,kağana kahvaltı hazırlıcam süt sağıyorum geçmişe bakim biopuyorumnanaktan

gunaydın canım süt sağmaktan banada gına geldı artık gece kalk sağ,ısyerınde sağ eskısı gıbı degıl sütüm 5saattte bır sagıyorum kafamçokkarıştı

hepınıze gunaydın kızlar hafta sonu bı garıp gectı anlamadım bıle dun vıaporta gıttık esımle alısverıse bı esortman aldım geldım eve guya abıye bakacaktım kot falan alıcaktım ama nerdeeeee ıyıce sınırlerım bozuldu acıl rejım sart:umursamaz:

eve geldık baktım kuzum sıkılmıs aldım onu gıttım ebebek mağzasına nekadar guzel elbıseler vardı pınar bulamadım demıssın sende dun ordaymıssın bıraz ınce dıye begenmedın sanırım yıne sölene sölene gıttım şu magzaya yıne yaptım alısverıs bır suru oyuncak duru hanımaa:lepi:

gunaydın hanımlar a.s.
bu sabah oglusum kahvaltısını yemedı dogru duzgun yaaa cok uykuluydu hemen uyudu uyansında ben ona bır muz rendeleyeyım ustunede emzırdımmı olur muzlu süthihoyyythihoyyyt
burcu dun gece sudan bahsetmıstıkya benımkı uyanıyor demıstım uyandı sutlu ballı ırmıklıyı yedırırken 60cc su ıctı yavrumun banyodan sonra ıcı yanmıs demekkı karnını suyla sısırdı gormen lazımdı kaydirigubbakcemile3bıde mıdesı dolunca rahatsız oldu gece gece basladık egzersıze sonundada uyuttuk bebısımı

günaydın kızlar nasılsınız.banucum geçmiş olsun canım iyi üşüttün sen sanırım istanbul da .

]
ohhh ne guzel bayramlıklarda gelmıs gule gule eskıtsınler kuzucukların cnm
ya ınsan kendınden cok onlara bısey alınca havalara ucuyor

hosgeldın cnm gunaydına.s.
günaydınlarrrrrrrrrrr
gunaydın ozlemcımma.s.
burcummmm gunaydın cnmma.s.

gunaydın cnm a.s.
ya benımde rejım yapmam gereklı ama ben bogazımı hayattta tutamam:çok üzgünüm:

banucum gunaydın tatlıma.s.
gecmıs olsun hepınıze
durucukta ıns sorunsuz atlatır asısını

aysun burcu tülay bigudi sağolun kızlar istanbul bize yaramadı çok şükür iyiyiz şimdi

tülaycım çekilişi bugün bir ara yapalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…