2009 Mayıs Anneleri

Markete gittim geldim.Boranın deterjanı kalmamıştı hıç onları aldım.Azıcıkta dolastım.

Ayse bacum alıştım ben bu tempoya normal cocuk nasıl oluyor bilmiyoru.Sen de ohhh misler gibi otur artık evınde.
Özlem cok gecmış olsun canım.Vitamın takvıyesı al bence canım.Bide hediyede birlikteyız cok ssevındım.
Sibel hoşgeldin.ıyi calışmalar canım.
Bırsen msn de farkkında değildim cıcım.Olmuş heralde birseyler.Annenın calışmasında bıraz zorlanırsın heralde ama bu kış gecınce alırsın ikisini birden dışarı cıkabilrisin.
Aysun ası olmuşsun geçmiş olsun canım.Hakkımızda hayırlısı artık.

Burcu 3 cocukmu anam benım esime derken senınkıde cıktı piyasaya.Ama ben polıtıka değiştirdim artık.Senin gönlün benım öyle olmamı istiyorsa yaparız diyoruz.Şimdi kendisi kısmet bakalım diyor.Çunku ben istemıyorum su anda.

iyiyim burcucum hafta sonu rahatsızdık ailecek yol bizi etkiledi şimdi iyiyiz şükür kağanı öp benim için boncuğum benim maşallah

seline bak sen:)))))) fıstık demek heryeri geziyor maşallah yaaa duruyla yakında oturur sohbet eder bu cimcimelerkaydirigubbakcemile5

burcucum selin ne yapsın pazar arkadaşım vardı onun oğlu var 1 yaşında onunla vakit geçirdiler.cumarteside evdeydik akşama kadar oynaştık beraber.artık durmuyor yerinde ayaklansa valla işim var.ben parkelere gitme dedikçe o evin neresi açık nerde zarar var oralara girmeye çalışıyro:))

aysuncum geçmiş olsun canım. evet banucum artık oturuyorlar oynarlar. kızlar benimki felakt cadı olacak bu cumartesi yeğenim dergiye bakıyordu 2 yaşında yeğenim bu arada.benim kızda yanında oturuyor dergiye bir el attı ikisi nasıl dergiyi çekiştiriyorlar benim kız bir şekilde naptıysa dergiyi aldı her yerini söylene söylene çığlık ata ata dergiyi yırttı:)))

aysuncum hayırlı olsun aşınız

burcu nasılsın tatlım kolay gelsin

Aysuncum geçmiş olsun aşınız umarım herhangi bir sıkıntı yaratmaz.

kızlar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın tesekkurler
oldu ve bıttı sonunda oglum 1 ay sonra 2.doz olacak
esım bende vurulmak ıstıyorum dedı gorevlıye oda oldu valla cok ıyı oldu bızım ıcın
ası hıc canını yakmıyor ınsanın recep azcık agladı tabı :CüvCüv:
15 gun sonra vucut antıkor uretmeye baslıyomus yanı koruyuculuk o zaman baslıycak su 15 gunde dıkkat ettıkmı sonrası :sm_cool::sm_cool:hihoyyythihoyyyt

slm kızlar,,,

ayy o kadar yoğunumki bakamıyorum..çarşamba yola çıkıcaz hazırlıklar bitmiyoo gerçi daha başlayamadım bile denebilir..oğlum uyuyoken bişeyler yapıyım..

çekiliş yapılmış ayşecim çıkmış bana hadi hayırlısı olsun..Ayşecim görüşürüz özelden!!

Hepinizi çok çok öptüm ..

Ferda kolay gelsin canım.Bizimkilerle iş yapmak coooook zor.

Ay hıç evde oturasım yok.Sabah bi hava aldım ama birazda oğluşamı aldırsam ne.Uyansın cıkarayım kanguru keyfı yapsın biraz.Bi daha böyle hava bulamayız.Bel fıtığı olucam onu tasırken ama napalım arabada durmuyor velet.Kanguruda kendını unutuyor bakınmakta.

cnm tesekkur ederım gecmıs olsun dılegın ıcın opuyorumnanaktan
kızınada masallah nasıl cekmıs almıs dergıyı oyle

Bacılar selam a.s.

Annecim vardı bende şimdi gitti. O Defnoş' a bakarken bende evimi temizledim bi güzel. Mis oldu missss zemuszemus

Şimdi kızım yerlerde debeleniyor. Azcık dinleneyim, çayımı içeyim yıkayacağım kuzumu. Uyumadı çünkü sabahtan beri. Bi rahatlasın opuyorumnanaktan

Dün alışverişe çıktık. E-bebek'e gittim kızıma Hipp mama falan aldım ama Defne sabah kahvaltısı hariç hiç mama yemedi bugün. Mamanın tadımı değişik geldi sevmedi yoksa bugün yine yemeyeceğimi tuttu bilmiyorum. Açlık belirtisi yok çünkü CADIARZU

Kendime bayram için triko aldım bi tane. Ama kızıma yine bişey bulamadım. Son umudum arife günü. O günde bulamazsam evde hamileyken aldığım hiç giymediği kırmızı işli bi kotu vardı. Onun üzerine kırmızı bişey alıp giydireceğim a.s

Alışveriş sonrası da açık havaya çıktık. Adalar'a karşı nargilemizi içtik. Yan masamızda 3 aylık bebekli bi aile vardı. Ay bana ne küçük geldi o bebek. Sanki Defne hiç o kadar olmamış gibi. Özledim o günleri be :kedi:

Akşam sporum var. 2 sefer atladım bugün gitmem şart. Kayınpederim biraz hastaymış. O yüzden kayınvalidem buraya gelip bakıcak Defnoş'a. İyi oldu valla onca yolu gidemeyecektim bu yorgunlukla.

Çekilişte yapılmış. Tülay mesaj atmış bana. Geçmişe bakayım geliyorum a.s.

slm kızlar, nasılsınız
biz hastayız ben dünden beri nezli gibiyim, boğazlarımda acıyo, Masal da öksürüyo dr agittik şurup verdi ama yarısı içeri yarısı dışarı gidiyo hiç sevmiyo, böle öksürüpte atlatan var mı aranızda? varsa ne kullandınız? bide emziirken hangi ilaçlar kullanlıyo biliyomusunuz? çok üzülüyorum off off Allah hepimizin kuzucuklarına sağlık sıhat versin onlar hasta olmasın çok zor bişey çokkk

oğlum daha yeni uyudu bende bi bakayım dedim grip olanlara geçiş olsun Allah kimsenin çocuğuna hastalık vermesin çok zor hakikaten evi temizliyodum ama oğlum durmadığı için yarım kaldı şimdi uyuyoken kalkıp devam edeyim bari uyanmadan işim bitsin opuyorumnanaktan

Burcu canım valla pek güzel çıkmışsınız oğluşunla. Keyifli vakit geçirmişsiniz belli senin adına çok sevindim a.s. 3 çocuk he bravo valla. Benim eşimde 2.yapalım da 3.yü de düşünürüz diyo hep. 2.içinde çok geç kalmak istemiyoruz. Bi yanım seneye hamile kal doğur birlikte büyüsünler diyor, bir yanım dur daha kuzun çocukluğunu yaşasın diyor. Amaaaannn kararsızım valla :umursamaz:

Birsom ya seninde iki çocukla misafirin hiç bitmiyo he. Neyse atlatmışsın canım. Bayramlıklarını da güle güle giysin oğluşlarım a.s.
Şu test sonucunu da acil bildir ya heyecan yaptım valla kafamçokkarıştı Annen çalışınca ne olacak bacım idare ediceksin artık. Zor olur ama sende yetiştiği kadar yapacaksın herşeyi. HAstane işini de haftasonu falan mı hallediceksiniz artık of ya kötü olmuş CADIARZU

Banu'cum çok geçmiş olsun canım. Duru'nın da ateşi çıkmaz inşallah a.s.

Gülşah'cım valla gördüğüm tüm elbiseler incecikti dediğin gibi. Sanki yazlık yapıyorlar. Anacım bebek daha bunlar azcık kalın yapsanıza. Onları da gördüm ama beğenemedim ya offf kafamçokkarıştı Güle güle kullansın kuzum oyuncaklarını a.s.

Tuba'cım maşallah Ayşe Serra'ma. Bayağı atağa geçmiş he. Bizim cadı da hergün yeni bişeyler yapıyor. Mesela tel sarar diye şarkı söyleriz ellerini oynatır ya onu yapıyor, GEl babası gel diyince ellerini açıp kapatıyor. Hergeçen gün bişeyleri çıkıyor ne güzel ya zemuszemus

Gülhan'cım haftasonu yoğunmuşsunuz yine. Açık havada iyi gelmiştir. BAyram temizliği başlıyormuş ohhh mis valla zemuszemus

Özlem'cim geçmiş olsun canım a.s.
Aysun'cum aşınızı olmuşsunuz geçmiş olsun canım. Aman hastalık uzak dursun hepimizden a.s.

Tülay'cım özelden yazarım adresimi. Sende bana yolla. Müsait olduğum ilk zamanda Selin'ciğimin cicisini alıp yollayacağım a.s. Bu arada maşallah cadı ya demek bırakmadı dergisini he kaydirigubbakcemile3

Bozon'cum valla ayıp etmiş eşinin arkadaşları. Çocuklu insana eziyet ya bu. Eşinin de suçu yok adamcağız ne yapsın. Bence yarın geldiklerinde yaptıklarını ver önlerine yesinler tövbe tövbe klava:

Ferda'cım kolay gelsin canım a.s. Şimdiden hayırlı yolculuklar a.s.

Hande çok geçmiş olsun canım ikinize de. Aman ya kış geldi hastalıklar yakamızda valla :umursamaz:

pınarcım bu arada rulo pasta tarifi için teşekkürler.

Rica ederim canım afiyet olsun a.s.

Kolay gelsin a.s.

Saolasın tatlım,hava almışsın oh ne güzel süperde bi hava var bugün

Kolay gelsin tatlım yolculuk hazırlığı keyifli olur ama.

Boracığında maşallahı var valla bende Yağızı taşırken ölüyorum.Artık kanguru zor

Seni keyifci seni.Valla helal sana haftasonlarını dolu dolu geçiriyosun.

Gemiş olsun Handecim ben hiç şurup kullanmadım tatlım ya hiç bilgim yok.Sadece emzirirken ağrı kesici kullandım oda Parol'du.

pınarcım bu arada rulo pasta tarifi için teşekkürler.

Ben neden görmedim o tarifi bende istiyorummmmmmm cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…