2009 Mayıs Anneleri

günaydin kızlar a.s.

biz gene 6 da kalktik :) ay uyku sersemi ben hala gece sandim :KK70: eşim kalkinca sen niye kalktinki dedim :KK70: ee işe gidicem dedi..aaa bu saattemi dedim :) saat 6 dedi :KK70: he bende bu kız niye gece vakti kalkti diyorum,habure cocuk vakitnde uyanmiş :KK70:

8e kadar oyalandik..kahvaltisini yaptirip uyuttum kızcemi..oynamaya birakirsam 10-11 gibi uyuyor..meyvesi sarkiyor bu sefer..

ay bu arada dün kızım ataga gecti :KK70: 3 yeni şeye basladi :KK70:DD

1.ellerini gel gel gel yapiyor :KK70: anladiniz sanirim ne demek istedigimi :KK70:
2.babababa demeye basladi :KK70: hemde circir bi sesle :KK70: okadar anne diye ugrastim..nankör velet baba diyor :KK70: neyse elimde 2 aylik "anne" dedigi videosu var :KK70: önce anne dedi işte bananeee :)))
3.emekliyorrr :KK70: daha dogrusu zipliyor :)))))))) zaten benim kiz emekleyene kadar herşeyi yapti :KK70: uctu,geri gitti,yan gitti :KK70: dedim sira emeklemede herhalde :KK70: ama bu seferde ziplamaya basladi :KK70: dün gece cok güldük haline :KK70: videosunu koycam birazdan facebooka :))

banucum geçmiş olsun tatlim ya :KK43: kız istanbul okadar sogukmu geldi size ya :KK43: inşaAllah biran önce atlatirsiniz ailecek..ay şu cekilişi yapin bi an önce yaa :) catlicaz valla :KK70: tülayla cekiverin gari :) eger tülay müsait degilse sen kendi kendine cekiver banucum :) hepimizin güveni tam size karşi :KK70: merak etme yani :KK70:

burcucum,tülaycim,gülsahcim,aysuncum,özlemcim günaydin kizlar sizede a.s.

Gunaydın BACILARRRRRR,

Biz su saatte kalktık demiycem cunku Bora bu gece ne kadar kalktı hiç hatırlamıyorum.Saat bası ayaktaydık.Ay huyu suyu bı duzene girmedi ya koca dana oldu ama hep aynı.

Cumartesi kayınpederim mac izlemeye geldi.Akşam o gıttı.Kuzenlerim caya geldi gece 1 de gıttıler.Pazar sabahı arkadaslar kahvaltıya geldi.Onlar gıttık biz dışarı cıkalım dedik.Alışveriş merkezının otoparkı fecıydı tabı.Hadı cocuğu cıkarmayalık diye vaz caydık.Biraz acık havada gezip geldik.Ev suanda talan durumda valla.Neyse bayram temızlığı baslıyor allahtan bugun.

Bizden haftasonu raporu böyle kızlar.

kzılar günaydın sabah okumulştum ama yorum yapamadım
evim dandini az toparlıycam
kızlar akşam çok kötü oldum
acayip bir üşüme geldi
nerdeyse dişlerim birbirine vuracaktı
eşime sen bak zeynebe diyecektim dedim şimdi uyku sersemi anlamaz
çorap falan giydim yorganın üstüne de battaniye örttüm eşimede sarılkdım yattım
uyumuşum
sabah biraz daha iyidim
1 saat kadar yattık zeyneple
yine heryerim ağrıyor
etlerime kemiklerime iğne batıyor gibi
arada çok üşüyorum bazende yüzüme ateş vuruyor ya
başım ağrıyor
zeynebi zor taşıyorum kucağımda
eşim ateşini ölç sürekli dedi
sabah koltuk altından ölçtüm 35,5 du sonra ğızdan ölçtüm 36,4 çıktı
şimdi tekrar ölçtüm koltuk altı 36.8 ağız 37.2
bu kadar çok mu fark olur arada en güvenilir hangisi acaba
yemek de yemedim iştahım yok
annemi aradınm erken gel dedim

günaydin kızlar a.s.

biz gene 6 da kalktik :) ay uyku sersemi ben hala gece sandim :KK70: eşim kalkinca sen niye kalktinki dedim :KK70: ee işe gidicem dedi..aaa bu saattemi dedim :) saat 6 dedi :KK70: he bende bu kız niye gece vakti kalkti diyorum,habure cocuk vakitnde uyanmiş :KK70:

8e kadar oyalandik..kahvaltisini yaptirip uyuttum kızcemi..oynamaya birakirsam 10-11 gibi uyuyor..meyvesi sarkiyor bu sefer..

1.ellerini gel gel gel yapiyor :KK70: anladiniz sanirim ne demek istedigimi :KK70:
2.babababa demeye basladi :KK70: hemde circir bi sesle :KK70: okadar anne diye ugrastim..nankör velet baba diyor :KK70: neyse elimde 2 aylik "anne" dedigi videosu var :KK70: önce anne dedi işte bananeee :)))
3.emekliyorrr :KK70: daha dogrusu zipliyor :)))))))) zaten benim kiz emekleyene kadar herşeyi yapti :KK70: uctu,geri gitti,yan gitti :KK70: dedim sira emeklemede herhalde :KK70: ama bu seferde ziplamaya basladi :KK70: dün gece cok güldük haline :KK70: videosunu koycam birazdan facebooka :))
gunaydın tubacımma.s.
bızımkıde 6-7 gıbı kalkıyor zaten babamıza kahvaltı hazırlıyoruz ben bıdaha uyuyamıyorumm
cnm kızcene masallah buyuk ataga gecmıs gercekten ayy nasıl tatlı oluyolar dımı artık:1hug:
ya tubacım bırara sormustun yazacam yazacam kalmıstı 7.ayda saglık ocagına gıtmemızın sebebı boy -kılo gelısımı ıcındı 1 yasına kadar aylık..... 2.yasına kadarda 3 ayda 1 olması gereklıydı sanırım hem ası ısınıde konustuk

Banu gecmış olsun canım.Duru da ateşlenmeden atlatır inşallah.

Tubısh kısce atakta desene maşallah boncuğa.Video bekliyoruzzzz.

Burcu ohh ne iyi yapmışsınız tatlım.Cennet gıbı yerde yasıyorsunuz.Fırsat buldukca al Kağanı dolastır biraz.Valla benım orda olmam lazımdı heralde.Kağan ve sen cok guzel görünüyorsunuz bu arada.

Cekiliş beklıyoruz hadı heyecan yaptık ...

kızlar son aşı bacaktan üç keremi vuruluyor duruya bacaktan üç aşı vurmuşlar
bilmiyorum ki cnm ya bizde bu salı olucaz
geçmiş olsun cnm duruya
günaydin kızlar a.s.

oyy maşallah serraya:nazar::nazar::nazar:

Gunaydın BACILARRRRRR,

Biz su saatte kalktık demiycem cunku Bora bu gece ne kadar kalktı hiç hatırlamıyorum.Saat bası ayaktaydık.Ay huyu suyu bı duzene girmedi ya koca dana oldu ama hep aynı.

Cumartesi kayınpederim mac izlemeye geldi.Akşam o gıttı.Kuzenlerim caya geldi gece 1 de gıttıler.Pazar sabahı arkadaslar kahvaltıya geldi.Onlar gıttık biz dışarı cıkalım dedik.Alışveriş merkezının otoparkı fecıydı tabı.Hadı cocuğu cıkarmayalık diye vaz caydık.Biraz acık havada gezip geldik.Ev suanda talan durumda valla.Neyse bayram temızlığı baslıyor allahtan bugun.

Bizden haftasonu raporu böyle kızlar.
gunaydın cnm a.s.
ya bızde bı donem oyleydıkya cok zor gercekten ıns duzelırde bıran once sen rahat edersın
bende bayram temızlıgıne baslıcam kolay gelsın bıze valla

kzılar günaydın sabah okumulştum ama yorum yapamadım
evim dandini az toparlıycam
kızlar akşam çok kötü oldum
acayip bir üşüme geldi
nerdeyse dişlerim birbirine vuracaktı
eşime sen bak zeynebe diyecektim dedim şimdi uyku sersemi anlamaz
çorap falan giydim yorganın üstüne de battaniye örttüm eşimede sarılkdım yattım
uyumuşum
sabah biraz daha iyidim
1 saat kadar yattık zeyneple
yine heryerim ağrıyor
etlerime kemiklerime iğne batıyor gibi
arada çok üşüyorum bazende yüzüme ateş vuruyor ya
başım ağrıyor
zeynebi zor taşıyorum kucağımda
eşim ateşini ölç sürekli dedi
sabah koltuk altından ölçtüm 35,5 du sonra ğızdan ölçtüm 36,4 çıktı
şimdi tekrar ölçtüm koltuk altı 36.8 ağız 37.2
bu kadar çok mu fark olur arada en güvenilir hangisi acaba
yemek de yemedim iştahım yok
annemi aradınm erken gel dedim

özlemcım gecmıs olsun tatlım ya grıpmı oluyosunkı halsızlık eklem agrısı falan onda oluyorya ıns hafıf atlatırsın cnm ya...........
sıcak seyler ıc bol bol meyve ye cnm ...
cnm olcum yerı cok onemlı degıl zaten ates 38ı gecınce yukselmıs demektır

kızlar bızde bugun oglum ve ben h1n1 asımızı olucaz hihoyyyt
ayyy cok heyecanlıyım kurtulcaz su stresten ıns

gunaydın cnm a.s.
ya bızde bı donem oyleydıkya cok zor gercekten ıns duzelırde bıran once sen rahat edersın
bende bayram temızlıgıne baslıcam kolay gelsın bıze valla

özlemcım gecmıs olsun tatlım ya grıpmı oluyosunkı halsızlık eklem agrısı falan onda oluyorya ıns hafıf atlatırsın cnm ya...........
sıcak seyler ıc bol bol meyve ye cnm ...
cnm olcum yerı cok onemlı degıl zaten ates 38ı gecınce yukselmıs demektır
sağol cnm ben 37.2 ninüzerine çıkınca ateş sayılıyor diye biliyordum
eşimi ararrım birazdan bakalım o ne diyecek
annem gelince yatım dinlenince iyi oluurm belki

kızlar bızde bugun oglum ve ben h1n1 asımızı olucaz hihoyyyt
ayyy cok heyecanlıyım kurtulcaz su stresten ıns
inş sorunsuz bi şekilde olursunuz cnm aşınızı sonrasında da bişey olmaz inş

evet kızlar bugün yapıcaz inşallah çekilişi
bekliyoruz cnm bi ara bakarım bende

zeynep kak yaptı altını alayım
inş taşırmamıştır bu sefer inanın hiç halim yok
3 gündrü hep koltuk altına kadar batırıyo kendini banyo yapıyoz mecbur

cnm 37.2nın ustu ates sayılır dogruda hanı cıddıye alınan 38ın ustudur 38 e kadar bısey yapılmaz genelde o anlamda oyle dedım

günaydın kızlar 9.45 de kalktım

oğluşlarım beni uyuttu bugün gece babamız kalkmış...sabahda ömer kalktı babası giderken mama yedirdik...oda yatış o yatış 10 da kalktı....
bezler hava yastığı olmuş resmen hemen popoları yıkadım kremledim kan damlalarını verdim .....ömerin üzerine geçmişti üzerini değiştirdim.....
benim veletler kalkar kalkamz yemek yemiyor şimdi gidecem peynir yumruta muhallebi karışımı mama verecem pekmezi sonra vereceğim..
şimdi oynuyolar.......

erzen hoşgeldin hayırlı olsun evin cnm
banu cnm geçmiş olsun cnm ya istanbul yaramadı size
evet 3 bacak yapılıyor cnm ,inş. ateşlenmez durucuk

tubiş senin kızzz nedennn uyumuyorrr yawww sabah rıskını alıyor sonra uyuyorrrr
gülhan baya yoğun geçmiş valla h.sonun temizlikde başlayacakmış
bende öle bir iş güç yok .....annem buradayken ben kendim yapacam ama bayradan sonra
bora için diyecek bişeyyy yokkk yayamazzzz
bu arada dün bana birişey yazdın daha doğrusu link attın cnm msn den farkındamsın

burcu cnm çok güse bi yerde güsel bir kahvaltı oldu sanırım çok güsell yaa
ve bu arada kaana maşallahh baya tombullll olmuşşş ek gıda yaradımı kuzuya

aysun cnm aşını hayırlı olsun cnm

özlem cnm geçmiş olsun tatlım yaaaa dikkat et cnm

bnigudi cnm cicleriniz hayırlı olsun

tülayyy cnm benim nasılsın yapın şuu çekilii çatlatmayın biiziiii

bozon sen nasılsın cnm ....

ismini atladığım varsa kusuruma bakmayın kızlar

kızlar yaa bu ali ömer daltonlarııı birbirleri ile boğuşuyolar yaa herdefasında birbirlerinin üzerinden alıyorum ....hemen odalarda cirit atıyolar hemde boğuşuyolar karınca sürüsü gibi geziyolar....

bu arada hala adet olmadım dün adet olacak gibi baş ağrım vardı ama gelmedi şefaf akıntımın içinde dün kan gördüm ama hiç bişey yok yaa leke dahai yok pöfff bugün eşim test alacak başka yolu yok ....sonrada farlutal alıp içesemmi diorum?doktora nasıl gidecem çocuklarla ?beklersemde şiştikce şişecem....

pöffffffffffffffffffffff ananenm annemin yanına gelmeyecek artık
annemde sanırım çalışacak ...annem çalışırsa ben ne yaparım bilmiyorum
hastaneye vs. çok morelim bozuuluyor

neyse ben çocukları yediremm

çekilişin sonuçlarını yazdım kızlar bana sibelcim çıktı:))))) tatlım özelden adresini yazarmısın bana

:))) sağl cnm, aminnnn inş

:))) hoşgeldin gı ne ara geldin sekerim kaçırmışım , iyi geldi cnm vallahi, en azından evde birbirimizi yemekten iyidir dışarıda kahvaltı yemek
kaydirigubbakcemile3
afiyet bal şeker olsun bacım. biz suyu artık bi tek çeşmede görüyoz burda:KK43:(

uzun bir aradan sonra yeni girebildim evi taşıdık ancak net bağlattık geçmişi okuyamadım çook uzundu çünkü herkes iyidir umarım öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan
hayırlı olsun yeni evin tatlım. bende taşınalı 2 hafta oldu ,daha kendime gelemedim:)

günaydın iyi haftalar nasılsınız kızlar hafta sonu aiilecek hastaydık dün tüm gün dinlendik evde hiçbiriş yapamadım eltimler gittikten sonra bugün iyiyim çok şükür durununda aşısı var annem götürecek inşallah ateşi çıkmaz
ohhh burcu ne güzel değişiklil olmuştur sizin için kağanda çok tatlı çıkmış maşallah

kızlar son aşı bacaktan üç keremi vuruluyor duruya bacaktan üç aşı vurmuşlar
canım bize 2 bacak 1 koldan vurdular.ateşi çıkmaz inşallah kuzumun!

Banu gecmış olsun canım.Duru da ateşlenmeden atlatır inşallah.

Tubısh kısce atakta desene maşallah boncuğa.Video bekliyoruzzzz.

Burcu ohh ne iyi yapmışsınız tatlım.Cennet gıbı yerde yasıyorsunuz.Fırsat buldukca al Kağanı dolastır biraz.Valla benım orda olmam lazımdı heralde.Kağan ve sen cok guzel görünüyorsunuz bu arada.

Cekiliş beklıyoruz hadı heyecan yaptık ...
nasılsın bacum, kuzu da yaramazlık tam gaz he? bıraktığım yerdesin:) Ama alıştın heralde artık bu tempoya?

birsencim yaramadı düğün koşuşturma derken yorulduk sonra işe gittik ardından misafir hiç dinlenecek vaktimiz kalmadı vücutta yenik düştü yorgunluğa

bırsencım masallah kuzulara annelerını uyutmuslar bu arada babayada bravo sana yardımcı olmus esın ,
yaaw benımkıde tam odun oluyor sanırım arkasını donup bakmaz

X