Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooohhh gezmelerden donulmus ...........
cnm bulursunuz ıns hem defnosa hemde kendıne guzel seyler
kızlara cok cesıt oluyor ama ınsan degısık seyler ıstıyor
iyi akşamlar kızlarr!
kızımı uyutuyorum bi yandanda geçmişe bakyorum.
bugün bi markete gittik. ankara eryamanda oturan arkadaşlar varsa hipp markanın iyi geceler maması kutu şeklinde elmalıydı sanırım 1tlydi. market el değiştirdiğinden bazı üünlerde acayip indirim vardı. daha benim ilgi alanıma girmediği için almadım.
Pınarcım emeklemekten kastım sürünüyoo yani..Gidiyoo ama baya eller üstünde ayaklarıylada ittiriyoo ama gövdesi kalkmıyoo daha pek..
günaydın kzılarrr
biz yine erkenciyiz akşam misafirlerim vardı zeynep geç yattı ama banamızın demedi ya aynı satte kalktı kzuzum
6 da
biraz salladım uyudu yine yatırdım beşiğine
yine kalktı tekrar uyuttum
bu sefer yanıma aldım uyumuşuz 7:30 akadar
bbamızın da bşka planları vardı galiba ama ne yapalım sabır etsin azcık daha
pazar keyfi yapacaktı hehehe
günaydın a.s.
iki gündür giremiyorum foruma. cuma günü mutfağı ve buzdolabını temizledim,gün boyu hatta gece yatana kadar bütün perdeleri yıkadım. dün de kadın geldi temizliğe. günler kısacık ancak cam,kapı,halı,koltuk derken akşam oluverdi. ben de yardım ettim ama yine de banyo ve tuvalet yetişmedi. bugünde onları yapıcam. çok yoruldum ama değdi bayram dönüşü rahat rahat otururum.
sizler de ne var ne yok. umarım herkes iyidir. şimdi geçmişi okumaya çufçufluyorum yerimseniben
günaydın kızlarrrr
Günaydin Herkese,
Bizim durum paradoksal olarak yine ayni. Doruk 04:30'da kalkiyor, 06:30'a kadar uyutmakla ugrasayim derken, uyuyor nihayet. Ama benim uykum kaciyor o arada...Birazdan kalkar sipa. Kahvaltisini hazirlayip veririm. Hos, pek istahli yemiyor ya. Dün agzini kilitledi, kafa salliyor yemiyecegim diye. Kalan kahvaltiya bir kasik armut püresi kattim, yaladi yuttu resmen. Bitincede agladi. Off, benim oglum meyve delisi, sebzelere karsi temkinli hatta bir kismini sevmiyor. Ne yapacagim bilmiyorum? Pütürlü seylerede feci tepkili.
Dün tüm gün gezdik nihayet ve kendim icin alis-veris yaptim epeyce. Sali'da kuaföre gidecegim, saclarimi kisaltacagim epeyce. Ama gölge attirmak istiyorum birkac tane, kararsizim renk konusunda. Bakalim, Sali'ya kadar kararim sabitlesir.
Ve, gecmisi okumama ragmen uctu gitti hafizamdakiler...
Yalniz, cicibici Isvec konusunu Alkol'e baglamissin. Sanmiyorum atalarinin alkol icmesiyle ilintili olarak, bebeklerinin soguya direncli oldugunu canim. Nihayetinde Alkolü ilk bulanlar Araplar ve soguya karsi direncli degiller. Iskandinav ülkeleri kuzeyde oldugundan epeyce soguk ve sicak olayini pek bilmiyorlar. Bu yüzdende pek üsümüyorlar diye düsünüyorum.
Pinar, dün duygusallasmissin canim. Bende olsaydim aglardim heralde. Bu aralar Dorugu odasina alacagiz, onun icin bile aglak oluyorum. Annelik güdüleri iste...
Aysun gözün aydin, Recep nihayet kilo almaya baslamis. Bundan sonra hep böyle gider insallah.
Burcu yok sanirim. Nasil oldu acaba?
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrr kahvaltı yapacağızzzzzzzzzzzzzzz
sonra çamaşır yıkancak ev silinip süprülecek yemek yapılacak
günaydın kızlar sabah sabah kalktık kızımda bende kahvaltımızı yaptık şimdi kızımı banyo yaptırdım uyudu
akşama da sinemaya gideceğiz tufanla Ahseni anneme bırakacağız tabi
evde karnabaharım var havuç var kırmızı biber var közlenmiş bunlardan çorba olur di mi deneyen var mı
günaydın kızlar sabah sabah kalktık kızımda bende kahvaltımızı yaptık şimdi kızımı banyo yaptırdım uyudu
akşama da sinemaya gideceğiz tufanla Ahseni anneme bırakacağız tabi
evde karnabaharım var havuç var kırmızı biber var közlenmiş bunlardan çorba olur di mi deneyen var mı
ay pınarcım kızı yıkadım uyuttum şimdi bi de kendimi yıkasam ne hoş olacak yaaa
yok kız kendime değil Ahsene