2009 Mayıs Anneleri

:KK43:bebegimi kaybettim.dune kadar bende mayıs annesi adayıydım ama dün doktor kontrolunde kesenin gelişip bebegin gelişmediği görüldü ve kürtaj ile aldılar.çooook üzgünüm:KK43:((

ne denir billemiyorum. allah sabır versin ve en kısa zamanda acını unuttursun inşallah. :teselli:

:KK43:bebegimi kaybettim.dune kadar bende mayıs annesi adayıydım ama dün doktor kontrolunde kesenin gelişip bebegin gelişmediği görüldü ve kürtaj ile aldılar.çooook üzgünüm:KK43:((

canım çok geçmiş olsun bende 21 nisanda aynı şeyi yaşadım gerçekten çok zor ama insan zamanla toparlanıyor üzülmemeye çalış Rabbim birdaha bu acıyı kimselere yaşatmasın amin. hakkımızda hayırlısını versin ben şimdi gene a.s.umutla bekliyorum...

merhaba mayıs anneleri bende aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum benim adetime 4 gün kaldı fakat 2 gündür belli bir şekilde göğüslerim şişti ve hassaslaştı kasık ağrısı ve aniden kalkınca acayip gözlerim kararıyo baya bi kendime gelemiyorum normalde adetten önce kasık ağrım ve göğüs hassaslığı olurdu ama 2 kala başlardı şimdi 6 gün kala başladı bilmiyorum boşa ümitlenmek istemiyorum bana yardım ederseniz sevinirim...

canim geçmiş olsun..tabiki kolay bişey değil ama yinede kendini yipratma benim arkadaşiminda öyle olmuştu ama kisa süre sonra hamile kaldi tekrar şimdi önümüzdeki hafta bebeği olacak tekrar.

Bende 4+5 im geçen cuma doktora gittim kese çok küçük ve tam net değil ancak kesin bişeyi 6.hafta söyleriz dedi.umarim herşey yolunda gider

ya bende mayıs annesi olmak istiyoruuuumm
adetme 1 hafta var amaa
sabırsızlıkla bekliyorum

Hadi bakalım inşallah mayıs hamişisindir senden :)

merhaba hanimlar a.s.

sanirim bende 2009 mayis annesi oluyorum inşaAllah yani :) ay hala alisamadim..evvelki gece ogrendim hamile oldugumu..hala leyla gibiyim :) son regl tarihim 04.08 idi..ilk bebegim..ay bebegim diyince bile içim bi tuhaf oluyor..Rabbim saglikla afiyetle mutlulukla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllahhh :)

ben daha doktora gitmedim..ne zaman doktora gitmeliyim?ne icmeliyim?vs vs binlerce soru var kafamda..simdilik sadece şoku atlatmaya calisiyorum :)

bundan sonra sıksık görüşürüz konuşuruz inşaAllah :KK66: hepinize hayirli ramazanlar a.s.

Canım hayırlı uğurlu olsun. Bende hala alışamadım :) bana kalırsa doktora görünmende fayda var. Ne kadar erken olursa olsun bence doktor bi görmeli... Ne yapıp ne yapmaman gerektiğini doktorundan dinlemelisin...

selam bende 4 haftalık hamileyim kızlar..daha dün öğrendim acayip mutluyum allah isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu...herkezin bebeği hayırlı olsun.. inşallah güzel hamilelikler geçiririz..
ama ağrılarım var kasık bölgelerimde yeni hamilelerdede böle sorunlar varmı???????

Canım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Benimde kasık ağrılarım var. Hamilelerde çok artmadığı sürece bildiğim kadarıyla sorun olmuyor...

Ne demeli , seni nasıl teselli etmeli inan bilmiyorum. Çok üzgünüm... Allah bundan sonra inşallah çok sağlıklı bir bebek nasip eder sana...

merhaba mayıs anneleri bende aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum benim adetime 4 gün kaldı fakat 2 gündür belli bir şekilde göğüslerim şişti ve hassaslaştı kasık ağrısı ve aniden kalkınca acayip gözlerim kararıyo baya bi kendime gelemiyorum normalde adetten önce kasık ağrım ve göğüs hassaslığı olurdu ama 2 kala başlardı şimdi 6 gün kala başladı bilmiyorum boşa ümitlenmek istemiyorum bana yardım ederseniz sevinirim...

Canım inşallah bu belirtilerin hepsi bebiş belirtisidir... Hayırlı haberlerini bekliyoruz...

Çok tşk ederizzz. Tecrübelerinize ihtiyacımız olucak :) Bugün ilk muayeneme gittim. Daha bebişimin kesesi bile oluşmamış. 3 yada 4 gün içinde oluşur , 15 gün sonrada kalp atışlarını duyarız dedi doktorumuz :) Heyecanla 15 günü bekliyorum :)

sana bişi sormak istiyorum canım yaa.2 haftalıkken nasıl öğrendin hamile olduğunu:1rolleyes:

kızlar yer açın bakam, bende geldim... Allah izin verirse 11 Mayısta yavrumu kucağıma alacam. bugun ilk dr rendevuma gittim tabiki keseyi göremedik 1 hafta daha bekleyecez bakalım hayırlısı olsun inşallah. Rabbim hepimizi tamamına erdirsin. amin

cok üzüldüm canim ya :KK43: cok gecmis olsun..ama lütfen kendini birakma..inşaAllah tekrar hamile kalicaksin tez zamanda..sakin bize haber vermeyi unutma ama..heycanla mutlu haberlerini bekliyoruz a.s.

hayirli aksamlar hanimlar a.s.

yeni anne adaylarimizda gelmişşş :) gittikçe çogaliyoruz maşaAllah :KK70: sersoy79 benimde 11 mayis olarak görünüyor..eger boyle olursa sanirim bizim bebislerin hepsi boga burcu olcak :) boga burcunda da patlama olcak gibi :KK70:

aranizda hamilelikten önce sigara kullanan varmi hanimlar? ben kullaniyordum..test yaptigim dakikadan beri icmiyorum..esimde 3-4 tane iciyor..onun sigarasindan 2-3 firt aliyorum okadar..ama sürekli yemek yiyorum desem yeridir :) hele gecenin bu saatlerinde bana basiyor sigara :) dolayisiyla buzdolabiyla samimiyetim artiyor :) eger benim gibi olan varsa yani sigarayi bebisle birakan birileri varsa nasil metotlar kullandiginizi söyleyebilirmisiniz :) aksi takdirde 100 kilo ile doguma gidicem :KK70: gerçi genelde meyve yiyorum..zaten oructa tutuyorum..ama genede epey bi yiyorum :)

bu arada doktora bi dahaki hafta basinda gidicem nasipse..cünkü şimdi gitsemde bişey belli olmiyacak..4 haftalik daha..5 haftanin bitip 6.haftadan gün almayi düşünüyorum doktor için :KK66: doktora giden arkadaslar genel bilgilerini bizimlede paylasirsa seviniriz a.s.

görüşmek üzere a.s.

hayirli aksamlar hanimlar a.s.

yeni anne adaylarimizda gelmişşş :) gittikçe çogaliyoruz maşaAllah :KK70: sersoy79 benimde 11 mayis olarak görünüyor..eger boyle olursa sanirim bizim bebislerin hepsi boga burcu olcak :) boga burcunda da patlama olcak gibi :KK70:

aranizda hamilelikten önce sigara kullanan varmi hanimlar? ben kullaniyordum..test yaptigim dakikadan beri icmiyorum..esimde 3-4 tane iciyor..onun sigarasindan 2-3 firt aliyorum okadar..ama sürekli yemek yiyorum desem yeridir :) hele gecenin bu saatlerinde bana basiyor sigara :) dolayisiyla buzdolabiyla samimiyetim artiyor :) eger benim gibi olan varsa yani sigarayi bebisle birakan birileri varsa nasil metotlar kullandiginizi söyleyebilirmisiniz :) aksi takdirde 100 kilo ile doguma gidicem :KK70: gerçi genelde meyve yiyorum..zaten oructa tutuyorum..ama genede epey bi yiyorum :)

bu arada doktora bi dahaki hafta basinda gidicem nasipse..cünkü şimdi gitsemde bişey belli olmiyacak..4 haftalik daha..5 haftanin bitip 6.haftadan gün almayi düşünüyorum doktor için :KK66: doktora giden arkadaslar genel bilgilerini bizimlede paylasirsa seviniriz a.s.

görüşmek üzere a.s.

canım ben 3 ay onceden bırakmayı planlıyordum folık asıtte alacaktım.1,5 ay içmedim.sonra yıne basladım.ama öğrendiğim andan beri içmiyorum.evet zor oluyor ben çokta çay severım heraksam 1 demlık içerim o yok sigara yok bazen bunalıyorum.ama bebeğim aklıma gelince oyalanıyorum baska seylerle.hemen gobeğime bakıyorum kötü şeyleri goturuyorum aklımdangamyoncuiremsu
vallahi kendime ben bi program cıkardım net yardımıyla onun dısına cıkmıyorum zaten ngebelık beslenmesi.ama tabı daha acıkmıyorum pek ılerde cok cıkırım heralde daha mıdemde bulanmıyor hıc..bende canım 6. haftaya gırdiğim gün dr a gıdıcem :nazar: :nazar:

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.benimde yarın5.haftam biticek ama ilk kez bugün mide bulantısı çekiyorum.doktora geçen cuma gittim kese var ama 2 hafta sonra kalp atışlarını görelim dedi bende sabrısızlıkla bekliyorum.ben sigara içmiyorum ama çay içiyorum gerçi çay denirmi bilmem çok açık bişi):

:Saruboceq:
cok üzüldüm canim ya :KK43: cok gecmis olsun..ama lütfen kendini birakma..inşaAllah tekrar hamile kalicaksin tez zamanda..sakin bize haber vermeyi unutma ama..heycanla mutlu haberlerini bekliyoruz a.s.

teşekkür ederim mutahhara...inşallah olur da dediğin gibi saglıklı bir hamileliğim bende gelip buraya yazarım...:Saruboceq:

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.tebrik ederim.kızlar ben hayatımda hiç sigara kullanmadım.o yüzden çok şanslıyım.günde 1-2 bardak da açık çay içiyorum.ama sabahları ve gün içinde şiddetli bulantılarım oluyor.çok kötü oluyorum.çizi yiyorum bastırmak için.ne süt ne başka birşey yiyemiyorum.bütün yiyecklerden tiksindim.3 ayı bir atlatsaydım hayırlıyla...

kıslar hepinizin bebişleri hayırlı uğurlu olsun. Allah sağ salim tamamına erdirsin.
berna 83 üzülme canım ya. bende ilk bebeğimi 4 aylıkken kaybettim. karnımda öldü. herşeyde vardır bi hayır. düşüğün bi ayağı anne karnında olur derler. tez zamanda yeniden hamile kalırsın inşallah. hakkımızda hayırlısı neyse o olur.
tlyonl2009 bende zor bi hamilelik geçirdim. iki hamileliğimde de 4 ay dolana kadar bulantı ve kusmalarım vardı. yiyordum arada kalkıp çıkarıyodum sonrra oturup tekrar yiyordum. hatta hiç yiyemediğim zamanlarda hep hastaneye yatıp serum tedavisi gördüm. ikinci hamileliğimde hergün iğnem vardı hergün bir iğne vuruluyordum.
Allah insana çekebileceği kadar dert tasa verirmiş. çekemeyceğinden fazlasını vermezmiş kızlar. hakkımızda herşeyin hayırlısı inşallah...

aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.tebrik ederim.kızlar ben hayatımda hiç sigara kullanmadım.o yüzden çok şanslıyım.günde 1-2 bardak da açık çay içiyorum.ama sabahları ve gün içinde şiddetli bulantılarım oluyor.çok kötü oluyorum.çizi yiyorum bastırmak için.ne süt ne başka birşey yiyemiyorum.bütün yiyecklerden tiksindim.3 ayı bir atlatsaydım hayırlıyla...

aynen bende çubuk kraker ve kuru üzüm yiyorum.akşamalarıda sadece şehriyeli çorba inşallah atlatıcaz:nazar:

Ay inşallah.bende sadece mercimek çorbasi içebiliyorum.limonlu ve tuzlu olacak oda.işe gelirken servis tutuyor.başim dönüyor.gün içinde bile baş dönmesi ve bulanti yaşiyorum sürekli.

X