- 28 Haziran 2008
- 1.219
- 0
bebegimi kaybettim.dune kadar bende mayıs annesi adayıydım ama dün doktor kontrolunde kesenin gelişip bebegin gelişmediği görüldü ve kürtaj ile aldılar.çooook üzgünüm ((
bebegimi kaybettim.dune kadar bende mayıs annesi adayıydım ama dün doktor kontrolunde kesenin gelişip bebegin gelişmediği görüldü ve kürtaj ile aldılar.çooook üzgünüm ((
ya bende mayıs annesi olmak istiyoruuuumm
adetme 1 hafta var amaa
sabırsızlıkla bekliyorum
merhaba hanimlar a.s.
sanirim bende 2009 mayis annesi oluyorum inşaAllah yani :) ay hala alisamadim..evvelki gece ogrendim hamile oldugumu..hala leyla gibiyim :) son regl tarihim 04.08 idi..ilk bebegim..ay bebegim diyince bile içim bi tuhaf oluyor..Rabbim saglikla afiyetle mutlulukla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllahhh :)
ben daha doktora gitmedim..ne zaman doktora gitmeliyim?ne icmeliyim?vs vs binlerce soru var kafamda..simdilik sadece şoku atlatmaya calisiyorum :)
bundan sonra sıksık görüşürüz konuşuruz inşaAllahhepinize hayirli ramazanlar a.s.
selam bende 4 haftalık hamileyim kızlar..daha dün öğrendim acayip mutluyum allah isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu...herkezin bebeği hayırlı olsun.. inşallah güzel hamilelikler geçiririz..
ama ağrılarım var kasık bölgelerimde yeni hamilelerdede böle sorunlar varmı???????
merhaba mayıs anneleri bende aranıza katılmak için sabırsızlanıyorum benim adetime 4 gün kaldı fakat 2 gündür belli bir şekilde göğüslerim şişti ve hassaslaştı kasık ağrısı ve aniden kalkınca acayip gözlerim kararıyo baya bi kendime gelemiyorum normalde adetten önce kasık ağrım ve göğüs hassaslığı olurdu ama 2 kala başlardı şimdi 6 gün kala başladı bilmiyorum boşa ümitlenmek istemiyorum bana yardım ederseniz sevinirim...
Çok tşk ederizzz. Tecrübelerinize ihtiyacımız olucak :) Bugün ilk muayeneme gittim. Daha bebişimin kesesi bile oluşmamış. 3 yada 4 gün içinde oluşur , 15 gün sonrada kalp atışlarını duyarız dedi doktorumuz :) Heyecanla 15 günü bekliyorum :)
hayirli aksamlar hanimlar a.s.
yeni anne adaylarimizda gelmişşş :) gittikçe çogaliyoruz maşaAllahsersoy79 benimde 11 mayis olarak görünüyor..eger boyle olursa sanirim bizim bebislerin hepsi boga burcu olcak :) boga burcunda da patlama olcak gibi
aranizda hamilelikten önce sigara kullanan varmi hanimlar? ben kullaniyordum..test yaptigim dakikadan beri icmiyorum..esimde 3-4 tane iciyor..onun sigarasindan 2-3 firt aliyorum okadar..ama sürekli yemek yiyorum desem yeridir :) hele gecenin bu saatlerinde bana basiyor sigara :) dolayisiyla buzdolabiyla samimiyetim artiyor :) eger benim gibi olan varsa yani sigarayi bebisle birakan birileri varsa nasil metotlar kullandiginizi söyleyebilirmisiniz :) aksi takdirde 100 kilo ile doguma gidicemgerçi genelde meyve yiyorum..zaten oructa tutuyorum..ama genede epey bi yiyorum :)
bu arada doktora bi dahaki hafta basinda gidicem nasipse..cünkü şimdi gitsemde bişey belli olmiyacak..4 haftalik daha..5 haftanin bitip 6.haftadan gün almayi düşünüyorum doktor içindoktora giden arkadaslar genel bilgilerini bizimlede paylasirsa seviniriz a.s.
görüşmek üzere a.s.
cok üzüldüm canim yacok gecmis olsun..ama lütfen kendini birakma..inşaAllah tekrar hamile kalicaksin tez zamanda..sakin bize haber vermeyi unutma ama..heycanla mutlu haberlerini bekliyoruz a.s.
aramıza yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.tebrik ederim.kızlar ben hayatımda hiç sigara kullanmadım.o yüzden çok şanslıyım.günde 1-2 bardak da açık çay içiyorum.ama sabahları ve gün içinde şiddetli bulantılarım oluyor.çok kötü oluyorum.çizi yiyorum bastırmak için.ne süt ne başka birşey yiyemiyorum.bütün yiyecklerden tiksindim.3 ayı bir atlatsaydım hayırlıyla...