2009 Mayıs Anneleri

Sağolasın canım aradı eşim çıkmış berberden gelicekmiş az sonra. Kuzum da ağlamış zaten bensiz arabaya binince :çok üzgünüm:

Anakucağına oturtup Defne'yi bağlıyor canım. Bide her ihtimale karşı ön koltuğu iyice arkaya yaslayıp arabanın koltuğu ile ana kucağını sıkıştırıyor. Defne kıpırdasa da ana kucağı sallanmıyor hiç. Öyle getiriyor beni spordan falan alacağı zaman a.s.

Anladım Pınarcım.Bıze ancak uyuyunca yatırabılıyoruz.Yoksa imkanı yok durmuyor.Kemer fılan kıyametı koparıyor vallla.Ay sen ne zaman kayınvalıdemler desen enım aklıma acıbademdekı altınkek gelıyor ya.Sıcacık börek ve kek super oluyor.

Günaydın fıstıklar..
Bizde ailecek 9 da kalktık,yatakta keyif yaptık bira ailecek,sonra oğluşum babasıyla ekmek almaya gitti,(Gülhancım dediğin peynirdende aldırdım,ama yok galiba dağhan tatlı şeyleri sevmiyor,bisküviyi sevmedi heralde bi de hazır kahvaltıları deniyim barii..)
geldiler eşim diyorki ferda bu iyice ağırlaştı bidaha arabasız gitmem :))neyse kahvaltımızı yaptık ve oğluşum babasının kucağında uyumuş bir saattir uyuyor,bu çocuk babasına hep kıyak geçiyor..haftasonu hem çok uyuyor hemde çok akıllı !!
Veeeeeeeeee günün olayıı kızlar oğlum emekliyoo,baya baya gidiyoo sabah şaştık kaldık Anılla gidiyodu ama bu kadar değildi şimdi hızlandı,çok tatlı yaa ağlayasım geldi ama tuttum kendimi şimdi kociş dalga geçer dedimm...Ayy büyüdüklerini görmek çok güzel yaa..
Pınarcım sende ağlamışsın yapma bee,bak sevi hatta ne güzel sensizde bi müddet duruyoo defnecik..
Tubacım hep rahatlık olmaz arada olur yaramazlıklar..bi de bizi düşün !! :))
Birsen geçmiş olsun çok dikkat etmek gerek ama olacağada çare yok..
Gülhancım gez toz hayatım haftasonu yemekmi olurmuşş boşver... kaydirigubbakcemile3
Eşimde bir iki saatliğine işe gidecekmiş kayınvalidemde ikeaya gidecekmiş onlamı gitsem ne yapsamki bende bilemedim..

ne alaka anlamadım ayoll??

Gunaydın Ferdacım.

Ay emeklıyormu afacan cok sevındım ya.Bora kalkıyor ama fazla kalamadan dusuyor.Peynır tatsız aslında ya sevmedimi sadece ekmeklede yapabilirsın.Yada hazır dene istersen.Ikea da cok kalabalıktır canım ya acık hava bıryerlere gıt en azından

Allah iyiliğini versin pınar iyi kandırmışsın heee:)))

günaydın hanımlar biz kızımla sabah 10 da kalktık revani yaptım bi de patates salatası yaptım tamamdır
herhafta birimizde buluşuyoruz öyle anlaştık bir tatlı bir tuzlu:)
kızçemi uyuttum bende etrafı toparlayım
görüşürüzz

ferda Pınarın kayınvalıdesı Acıbadem de oturuyor.Ben de ne zaman oraya gıtsem.Altınkek e uğrarım da ondan.Pınar kayınvalıdem dedikce benim yıyesım tutuyor.

kızlar çok uygun bi mama sdandalyesi buldum buraya linki kopyalasamda baksanız olurmu yasak filan değil dimi?

ferda Pınarın kayınvalıdesı Acıbadem de oturuyor.Ben de ne zaman oraya gıtsem.Altınkek e uğrarım da ondan.Pınar kayınvalıdem dedikce benim yıyesım tutuyor.

hııımmm tamam cnm anladım şimdii!!bilmiyorum ben hiç bi ara bende deniyim bakalım..
Yaa acaba mamaylamı denesem sütten dolayımı almıyo sence Gülhan anlamadım ki..ama çok az koyuyorum zaten sadece bisküvileri ıslatmak için çok sulu yapmıyorum..

Gunaydın Esencım oh he guzel arkadaslarla keyıf gunu desene.

Ferda nasıl hazırladın canım.Muhallebi kıvamı verıyorum ben.Sen neler koydun?

Aaaaaaa neden gelmedinizki ne güzel komşu olucakmışız baksana.

Oh keyfini çıkar oğluşunla ne güzel uzun bi tatil olacak sanada.

tubiş yaaa niden çağırmayım cnm yaaa uzaksın diye şey ettim aşkolsun yawww

bu arada tutkun hiç girmedi kızlar kimde tutkunun numarası var acepp

Bende var canım bu arad bende arıycam merak ettim hakikaten ben veririm sana numarasını.

İnşallah hiç umudum yok ama bakalım :umursamaz:

Bizde hiç öle bi etki yapmadı hayret hatta milupada zorla 100 cc yedirken hipp te 180 bile yiyor.

Maşallah recebime bak annesi ne güzelde kiloları almış aklına takılıyordu.Aşı konusunda da hakkımızda hayırlısı olsun.Annem ve babamda yaptıralı 20 günü geçti hiçbir yan etkisi olmadı çok şükür ama ben yağıza yaptırmayacağım.

Bayıldım valla harikasınız istanbullu hatunlar birkez daha utanın ne diyim kaydirigubbakcemile3 bir organize olamıyorsunuz.Bu aman çocuk hasta olursa, nasıl çıkarım bebekle,kociş nolcak mevzuları olduğu sürece biz hiç buluşamayız söyliyim.kaydirigubbakcemile3

Kızlar yatıyorum yarın devam ederiz.Esim kızmaya başladı bıtmedimi mayıs anneleri daha diyor.Heralde hepsinin cenesı senın gıbı allah kocalarına sabır versın dedı bıde....Cok öptum.

:roflol::roflol::roflol:

Yok yok bomba olmuşsun devam bırakmak yok.

aa bugun ayin 21ymişşş :) kızcem 7.ayini bitirdiii :) büyüyor bu kız be daha dün el kadardi minik totikimmm

Daha nice aylara, yaşlara...hihoyyyt

Malesef keyif yapamıyoruz planımız başka bir tarihe ertelendi olsun geç olsunda güç olmasın demişler.

Allah korumuş verilmiş sadakanız varmış birsom bunlar artık yerinde durmuyolar valla tehlike başladı benimkide ne olduğuna bakmadan heryere tutunup kalkmaya çalışıyor,başarıyorda ayağa kendi başına kalkınca bi çığlık görme ben şu güvenlik setlerine bi bakıcam bugün sipariş vereyim bari,böyle olmaz.

Çocuğunun senden bağımsız vakit geçirebiliyor olmasına sevinmelisin tatlım bırak sende biraz nefes al.Sürekli sana bağımlı sensiz bişey yapamayan sürekli eteğinden çekiştiren bir çocuk olması dahamı iyi böyle arada ayrılıklar iyidir.Hiç üzme kendini tatlım.

Altınkek haaaaaa vallla şu diyeti bozduracaksınızz bana canım nasıl kek istedi.Her sabah şirkete altınkekten börek poğaça falan getiriyorlar bende ağzım açık bakıp avcumu yalıyorum ayyyyyy çok kötü hissettim kendimi şimdi kaydirigubbakcemile3

Tünaydınlar canım keyifli bir sabah olmuş sizin için bu veletler babalara hep kıyak geçiyorlar sorma bütün dertleri annelere :sinifsinif:

Tünaydın canım kolay gelsin sanada misafirlerin varmış.

Tünaydınlar herkese;

Ben yazana kadar herkesler kaçtı gerçi.

Bende sabah oğluşumla keyif yaptım kahvaltısını ve meyvesini yedikten sonra babanesi tam uyutacaktı ki kustu çok fena acayip korktum.Neyse yıkadık tekrar mama yaptım ondan biraz yiyip uyudu rahatladı sanırım.

Bende evi süpürdüm,silip toz alıcam akşamda kociş gelince oğlanı bırakıp biraz dışarı çıkarız artık.

Benden böle hepinizi öpüyorum herkese iyi haftasonları.

ay canım ya tabi zor gelir
boşver kalk çabuk evini toparla ki kızn gelince onunla daha çok vakit geçirisin cnmyerimseniben

maşallah cnm dağhana
darısı bizimkilerin başına

birsen geçmiş olsun cnm ya
Allahtan çok bişey olmamış

Benimki arabayı sevdiği için arabaya binince susuyor hemen tatlım. Ama kırmızı ışıkta falan durunca kıyamet kopuyor kaydirigubbakcemile3

Ay canım hadi hayırlı olsun emeklemeniz. Bizim cadı evin her yerini geziyor ama ıçını kaldırıp emeklemedi daha. Ya sürünerek yada sürekli dönerek opuyorumnanaktan

Keyifli vakitler tatlım opuyorumnanaktan

Ay çok şükür bana yapışık bi çcuk değilde ne bileyim işte evden öyle çıkıp gidince çok zoruma dokundu mafoldumben

Aaaa niye kustu kız kuzum :uhm: Fazla mı geldi acaba CADIARZU

ay canım ya tabi zor gelir
boşver kalk çabuk evini toparla ki kızn gelince onunla daha çok vakit geçirisin cnmyerimseniben

Sağoalsın canım a.s.

Eşim berberden çıkmış Defnoş'u almaya gitmiş ama bizim hanım uyuyup kalmış. Kıyamamış oda uyandırmaya. Aradı beni ne yapayım hayatım uyandırayım mı yoksa uyanınca mı gelelim dedi. Yok dedim günahtır bırak uyusun. Uyanınca al gel hemen dedim. Bende o arada ütülerimi bitirdim. Halının üzerine Defnoş'um için serdiğim örtüleri silkeledim. Şimdi evi süpürsem mi diye düşünüyorum :uhm:

Sibelcim sağol.Oh sıze basbasa cıkın dışarıya.Dedığin cok doğru malesef, Bora yapışık bir cocuk ve hıç istemezdim böyle olmasını.Umarım düzelir bıraz buyuyunce.

Eşim aradı tabı gayet yumusak bir sesle.Aşkım akşam babam mac izlemeye gelebilirmi dedi.Bende tamam gelsin ama yemek yok dışarıdan söyleriz dedim.Bizim gezme yalan oldu yanı yarın cıkıcakmışız.Şimdi Bora uyuyor.Uyansında kanguruya takıp dışarı cıkalım biraz akşam cayın yanına birseyler alalım.Hem oğlusum hava almış olur.

kızlar zeynep uayndı bir sürü buşalık var,ütü var,asılacak ve yıkanacak çamaşır varr
nasıol biter bilmem
offff,
sonra görürüşürz yine çekliş için uğrarım

Kolay gelsim Özlemcim.İş olunca uyumaz bunlar zaten.Ne zaman onunla oynamak istesen kendimi dinç hıssetsem uyur benım kı.

Aaaa plan bozuldu desene. Neyse bacım sizde yarın gezersiniz doya doya.

Akşama maç var dimi. Eşim geçen gün Digitürk'e sinirlendi tüm futbol kanallarını kapattırdı. Arkadaşlar futbol kanalları ve normal kanalları aldılar yeni 30 tl ödüyolar. Biz her ay 80 tl ödüyoduk. Bi açıklamada getiremediler oda sinirlendi kapatın dedi. Hasta fenerlidir. Bakalım bu akşam ne yapıcaz maç işini CADIARZU

kızlar zeynep uayndı bir sürü buşalık var,ütü var,asılacak ve yıkanacak çamaşır varr
nasıol biter bilmem
offff,
sonra görürüşürz yine çekliş için uğrarım

Heh tam iş varken uyanırlar zaten kuzular. Allah kolaylık versin canım a.s.

Kuzum uyanmış geliyolarmış. Bende ütülediklerimi kaldırdım. Evi havalandırdım güzelce. Hiç temizliğe girişemicem amannn daha dün silmiştik yerleri zaten. Pöfff :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…