Tubısh parmağında oynatiyor serroş sizi bacım.Ya gece uykusu önceden iyi değilmiydi ben mı öyle hatırlıyorum.He bide hafıf kıskanma sezdımmmmm.
Birsen sağol canım fotolar için.Ay senıkıleri bundan sonra zor tutarsın.Allah korumuş ya tehlıkeliler artık.
Ay pınar kıyamam Neyse gelırler insallah bir an önce.Bır de esın defnoşu yanlız nasıl getırıyor canım.Oto koltuğumu yoksa pusetınımı kullanıyorsunuz?Merak ettım ben Boray la cıkamıyorum hala
Anladım Pınarcım.Bıze ancak uyuyunca yatırabılıyoruz.Yoksa imkanı yok durmuyor.Kemer fılan kıyametı koparıyor vallla.Ay sen ne zaman kayınvalıdemler desen enım aklıma acıbademdekı altınkek gelıyor ya.Sıcacık börek ve kek super oluyor.
ferda Pınarın kayınvalıdesı Acıbadem de oturuyor.Ben de ne zaman oraya gıtsem.Altınkek e uğrarım da ondan.Pınar kayınvalıdem dedikce benim yıyesım tutuyor.
slm kizlar a.s.
annem bendeydi..yeni gitti :) serrosuda yedirdim oynuyor cadicik :) bende buraya bi bakayim dedim :)
burcucummm canim benim ya..cok sıkılmıssınay bu adamlari toplayip bi sopadan gecirmek lazim hee..okadr yap et bide nazlarini cek..valla hayatim bende senin gibi "aman agzina laf vermiyim" diye düşünüyordum..her işimi yapardim..ama inan anlamiyorlar..sen yoruldugunla kaliyorsun..tam tersi salla gitsin herşeyi..ozaman belki algilari acilir birazcik..birak ev pazara dönsün..sallama yemekler yap..sandvic gibi,kahvalti gibi..sadece oglusunla ve kendinle ilgilen..bi laf edersede "yoruluyorum,keyfim yok..beni kimse düşünmedigi için benim kendimi düşünmem lazim" de..bide hülyanin tavsiyeside cok dogru..sakin konusmayi dene..mümkünse dişarida bi yerde yada evde herşey kapaliyken (tv,pc,radyo vs.) konus..suclamadan konus..ben böyle düşünüyorum,çünkü yansittiğin bu de..somut örnekler ver..cünkü bundan anliyorlar ancak :) haksizsam söyle diyede teyit et söylediklerini inşaAllah biran önce toparlar kendini eşin..
nurtencim yaa sendemi agladinay noluo bu adamlara be..diyorum ya ayar vakitleri var bunlarin..rot-balans : benimkininde vakti geliyor!!! bugun yarin..ama konusmaya takatim yok valla..cok yoruluyorum serros,ev,uykusuzluk vs derken..kendimi saldim gidiyorum..farkina varir umarim! sanada burcuya verdigim ayni tavsiyeyi veriyorum canim..umrim seninkide yola gelir..
banucum bebişlerden sonra sanada gecti he..aman dikkat et kendine yaa..
bursali hatunlar bulusuyormusss..carsiya cikacaklarmişşş..bakalim neler yapcaklar :)
birsencim bakiyorum bizi cagiran yok tamam cicim hıhhhh
sibel sen soganliktamiydin kiz :) 1 ay kadar önce sana komsu geliyordum :) soyak evraka evlerine :) sonradan vazgectik :)
ferdacim canim sen kavaciga yakinsin tatlim..yani bi otobüsle gelebilirsin kanlicaya felan..bulusuruz bigün inşaAllah :) ama şöyle büyük bi toplanti yapalim gerçekten kizlarin dedigi gibi :) çatlasin bursalilarD
ay unuttum daha ne yazicaktim..
he banucum benide listeye ekleyin bi zahmet tatlim :) diger topice yazayim :) kzı ne zaman haber verceksiniz bize? yarin aksammi?
kızlar ben yarın yokum biliyorsunuz kaydirigubbakcemile2 hatta çarşamba gelcem taa....
oğluşumla güzel bi 4 gün geçireyim inşallah sizlerde kuzularla güzel günler geçirin allah azğzınızın tadını bozmasın...
tubiş yaaa niden çağırmayım cnm yaaa uzaksın diye şey ettim aşkolsun yawww
bu arada tutkun hiç girmedi kızlar kimde tutkunun numarası var acepp
İyi akşamlar kızlar a.s.
Misafirlerim 5 gibi gittiler. Bende kızımın mamasını yedirdim, ortalığı toparladım size bakayım dedim.
Burcu'ma çok üzüldüm ya iyice dolmuşsun tatlım. Valla aynı sorunlar hangimizde olmuyor ki? Bazen banada geliyorlar ama tartışmakta fayda etmiyor. Susuyorum ve susmamın pek hayra alamet olmadığını bilen kocacım tıpış tıpış peşime düşüyor. Sende biraz hassa dönemdesin. Kendinle ilgilen, oğlunla ilgilen, hiç eline koz vermicem diye düşünme. Seninde canın var. Onlar çalışıyor, biz evde oturuyorsak keyfimizden değil. Babamızın evinden getirmedik bu çocukları. Bigün boyunca kendileri baksınlar da görelim bakalım halleriniklava:
Kızım altını doldurmuş yerden kokusu geldi ben bi değiştireyim. Allah'tan dünden yemeğim var. Yanına bi pilav bitti gitti cokacimcoook
Bu arada buluşma planları yapılmış. Valla bacılar benim kocam cumartesi evde. Defne ile vakit geçirmek istiyor haftaiçi bir iki saat görebildiği için. Bide onu evde öyle bırakıp tek başıma biyere gitmeye içim elvermiyor. Hafta içi olsa seve seve gelirim ama o zamanda Siboş'um çalışıyor. Du bakalım bi ayarlama yapıcam a.s.
kızlar defene acayip kabız şu hipp mamaya başladıgımızdan buyana çocuk kaka yapamıyo yapsada taş gibi sert nasıl aglıyo anlatamam yaparken, sürekli sıvı veriyorum z.denedim tam anlamıyla düzelmiş degill hippi bıraktım aptamile döndüm tekrardan!!!
dün gündüz nasıl bır çıglık bi geldim kıpkırmızı ıkınmaya çalışıyo aynı zamanda kesik kesik aglıyo canı yanıyo bellii nasıl üzüldüm anlatamam.. biraz yardım ettim bi baktım ceviz kadar yapmış sinirim bozuldu başlarım hipine pipine dedim bıraktım..
bide kahvaltı konusunada şöyle bi çözüm buldum sabah ilk olarak kahvaltı yemiyor biliyonuz benim kız mamaya düşkün, kalkar kalkmaz mama veriyorum daha sonra kahvaltı veriyorum öyle yiyo geç yiyo ama yiyo sonuçta onun vitamini çok ayrı..
çorba hala vermedim dün yogurt çorbası yaptım az yedi,sebze biraz daha vermeyim pınarın dr demiş ya unutsun sebzeyi bide öyle deneyelim mantıklı geldi...
mrh kızlar sonunda geldım carsambadan berı leptopta sorun vardı halledıldı sonunda
gecmıse bakamadım ama ıns bır sorun yoktur herkesler ıyıdır
bızde oglumla dun sag. ocagına kontrole gıttık sonunda oglum bu ay 1 kılo almıs 3 aydır 6 kılodaydık bu ay 7780 grolmus cok sevındım yaaa
drumuza domuz grıbı asısını sorduk 6ay 28 gunluk dedı yarın yada pazartesı vurabılırız dedı
bızde bıraz acılklamasını ıstdık ben yaptırmanızı tavsıye edıyorum ben kendım oldum onunda 4 yasında kızı vardı onada yaptırdım dedı son karar sızın
asının ıcındekı skulen maddesı herkesın zaten karacıgerınde salgılanan bır madde dedı gerısını sen dusun
cıva ıcınde eger dısınde dolgu varsa ondakı cıva mıktarı asıdakının 500 bın kat fazla yedıgın bır balıktada 100 bın katı fazla cıva var dedı
+ bızım burdakı ınıversıte hast.de drlar falan ası olmayanlar sımdı ası dıye dolanıyormus ama sıraları gectıgı ıcın ası bulamıyolarmıs
ve bana sen kesınlıkle olmalısın rısk altındasın dedı saglıkc oldugum ıcın ve ozellıkle kbbde calısıyorsun dedı suan ucretsız ızınde oldugun ıcın sana yapabılırım dedı bayrama kadar olman lazım ama dedı
babamızda bunları duyunca hadı ol dedı dra bıde bende olabılırmıyım dedı oda sızınkı aralıkta dedı esımde asker oldugu ıcın aralıkta olcakmıs
anlıycanız oglumla ben pazartesı ası oluyoruz babamısda aralıkta olcak bız aılecek olacagız yanı ben zaten ası taraftarıyım
asılar sayesınde nıce hastalıkların koku kazındı ası olmayıp aralıkta salgın buyudugunde neden olmadık dıyceme ası olmayı tercıh edıyoruz rabbım hakkımızda hayırlısını versın
bu arada yenı olan ası amerıkadaykımıs onda yan etkı fazlaymıs
ulkemızde 1 tane hemsıre sadece yuz felcı gecırmıs oda ıyılesmıs bızden bukadar
kızlar ıyıcene dusunun sonradan hak gecebılıyor sırayla vurdukları ıcın
Selam Kızlar,
Bız bugun Semoş ve Esra yla carsı pazar gezdık.Havada süperdı cok iyi geldi valla.Cocuklara ıvır zıvır bırseyler aldık.Sonrada malesef salataları yedık evlere döndük.Elımde foto ver ama boyutunu kucultemedın.Paint yapıp bırseyler yapılıyordu.Bılen varsa söylesin bakıııım.
Ay buluştuk ama kıskananlarımız cokmuş meğerse.kaydirigubbakcemile2
Simdi Bora uyudu sonra koçış uyur tabıkı ben mama yatak hazırlayan olarak en geç yatarım.
[/URL][/IMG]
Kızlar yatıyorum yarın devam ederiz.Esim kızmaya başladı bıtmedimi mayıs anneleri daha diyor.Heralde hepsinin cenesı senın gıbı allah kocalarına sabır versın dedı bıde....Cok öptum.
guzel yorumlarınız ıcın cok sagolun kızlar kılolar var bıraz daha hatta benım daha cook var yolun başındayım henuz ee hamıleyke 27 kılo aldım alırken cok kolaydıda vermesı cok zormuş valla
bebişlerı evde bıraktık havada cok guzeldi sansımıza ıyı gezdık yani
aa bugun ayin 21ymişşş :) kızcem 7.ayini bitirdiii :) büyüyor bu kız bedaha dün el kadardi minik totikimmm
günaydin kizlar a.s.
anam ne yorgunum ya..havalardanmdir nedir..benim üstüme sis çöktü valla kaydirigubbakcemile3 aksam 22.30da yattim :) güya 1 saat uyuyup kalkip mutfagi ortaliği toplicaktim,banyo apcaktim..ama nerdeee :) gece 4 te eşim kucaginda serrayla uyandirdi beni :)))) aglamiş serra..hiç duymadim hayret valla :) herhalde acikmiş..neyse mamasini yedirdim..de uyanikken 60cc'den fazla yemiyor cadi..yedirdim..salla babam salla uyumaz..gece vakti sinirlerim tepeme cikti..tam uyuyor yatagina koyuyorum hop bana dönüp gülüyor zilli :))) nasil kandirdim der gibi lülülülülülü haydi gene al salla salla uyur gene uyanir..6 yaptik saati..eşimde salonda uyumus..bende serrayi koydum yanima..cevresinede yastiklari dizdim..tv yi de actim..uyudum valla..10dak sonra baktim o da uyumus..tabi 7.30da gene uyandi cadi..8.30da ahvaltisini yaptirdim..yeni uyudu..ikindi vakti cok uyuyor bu cocuk..17-18 gibi uyuyor..21de zor uyandiriyorum..gece oldu saniyor herhalde..aslinda 1 saat uyutup uyandirayim ben onu..yoksa işimiz iş böyle..amma şikayet ettim sabah sbah be :)))
bursali hatunlar hiiiiiiiç güzel cikmamişsiniz bööö yani :dilcikar: hiçççç begenmedim :dilcikar: şaka bi yana iyi hava attiniz hecok tatli cikmişsiniz hepinizzzz opuyorumnanaktan
esencim tavsiyene koptum valla sabah sabah :)))))) kisik sesle he :))))))))))) kızım öyle bi cümle kurunca hemide kisik sesle ilgi baska taraflara kayar be :))))))) şimarmak konusunda haklisin aslinda..ama hiçte beceremem valla nazlanmayiDD biri nazlanincada cok yapmacik gelir bana nedense D
birsencim canim inşaAllah bulusuruz gene canim :) siz sibelle bizim yerimizede keyif yapin emi :)
pinarcim demek saat 10 he :)))))) alemsin kaydirigubbakcemile3
aşılar olunmus :) geçmiş olsun kizlar :) olacaklarada geçmiş olsun şimdiden :))
ferdacim görüşürüz canim tabi inşaAllah :) ama bayramdan sonra güzel bi bulusma planlasak süper olurdu su bursalilara inat :))))
gulhancim 60.5 he :) pehhh bayramdan sonra görüşürüz cicim
günaydın kıslar ayy anam bu ne cene gece gece
ben hala annemdeyim benim herif çok yorgunmuş aksma dönmedi
ayyy bursalı hatunlar çok güsel ve fitt aferim sizeeeeeee
bende erkenden kalktım kahvaltımı yaptım bu gece ömer rahat vermedi bana
şimdi tepişip duruyolar anam bacım bu çocuklar ne böyle yaa ayaklanınca birbirklerinin tepesine çıkıyolar ömerden önden ali arkadan gidiyor sonra aliş ömeri yakalıyor bacakalrından sırtına çıkıyor ömer ağlıyor...annemin antresinde bakırdan güğüm var içinde çiçekler anam bacım ikiside praya saldırmış durmuyolar oldukları yerde....sabah ömer park yatakda ağlıyordu ayy bi kalktım aliş sen park yatağın üzerine çık park yatakla yatpımız yapışık içine girecekmiş ömerin sesini duyuncaa
marotonlu günler başladı...
bursalı hatunlar burada nerede buluşucaz....ortak bi yer bulunsun
çok uzak olmadığı sürece ben gelirim....
off yaaaa ilk kötü deneyimimizi yaşadık kardeşimin kapısın ağzında kalebodurla parke arasındaki tahta yok kalebodurun keskin yeri duruyo öle aliş sen emeklerken çarp ağzını ağzı kan revan içindeydi üstü başı ...aklım çıktı neyseki sadece dudağı patlamış burnuada geldi sandım...hemende durdu kanaması
off yaaa rahat yok bana artık yaaaaa
Günaydın bacılar a.s.
Eşim sabah teyzesini havaalanına götürdü. Bizde kızımla saat 10'a kadar uyuduk koyun koyuna. Sonra eşimle birlikte kayınvalidemde geldi kahvaltıya. Kahvaltımızı ettik eşim kayınvalidemi eve götürücek, ordaki berberinde de saç tıraşı olucaktı. Kayınvalidem Defne'yi de götüreyim sende ortalığını toparla, duş falan alırsın. Halit berber dönüşü alır dedi. Bizde azcık severiz dedi. Tamam dedim ne diyeyim. Ay demez olaydım. Onlar evden çıkarken bir içime dokundu. Normalde spora giderken onu bırakıyorum ama bensiz bu evden ilk çıkışı. Bi zoruma gitti. Yarım saattir ağlıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben Özledim kızımı yaaaa hiçbişey yapmıcam oturucam böyle o gelene kadar mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Anladım Pınarcım.Bıze ancak uyuyunca yatırabılıyoruz.Yoksa imkanı yok durmuyor.Kemer fılan kıyametı koparıyor vallla.Ay sen ne zaman kayınvalıdemler desen enım aklıma acıbademdekı altınkek gelıyor ya.Sıcacık börek ve kek super oluyor.
Günaydın fıstıklar..
Bizde ailecek 9 da kalktık,yatakta keyif yaptık bira ailecek,sonra oğluşum babasıyla ekmek almaya gitti,(Gülhancım dediğin peynirdende aldırdım,ama yok galiba dağhan tatlı şeyleri sevmiyor,bisküviyi sevmedi heralde bi de hazır kahvaltıları deniyim barii..) geldiler eşim diyorki ferda bu iyice ağırlaştı bidaha arabasız gitmem :))neyse kahvaltımızı yaptık ve oğluşum babasının kucağında uyumuş bir saattir uyuyor,bu çocuk babasına hep kıyak geçiyor..haftasonu hem çok uyuyor hemde çok akıllı !!
Veeeeeeeeee günün olayıı kızlar oğlum emekliyoo,baya baya gidiyoo sabah şaştık kaldık Anılla gidiyodu ama bu kadar değildi şimdi hızlandı,çok tatlı yaa ağlayasım geldi ama tuttum kendimi şimdi kociş dalga geçer dedimm...Ayy büyüdüklerini görmek çok güzel yaa..
Pınarcım sende ağlamışsın yapma bee,bak sevi hatta ne güzel sensizde bi müddet duruyoo defnecik..
Tubacım hep rahatlık olmaz arada olur yaramazlıklar..bi de bizi düşün !! :))
Birsen geçmiş olsun çok dikkat etmek gerek ama olacağada çare yok..
Gülhancım gez toz hayatım haftasonu yemekmi olurmuşş boşver... kaydirigubbakcemile3
Eşimde bir iki saatliğine işe gidecekmiş kayınvalidemde ikeaya gidecekmiş onlamı gitsem ne yapsamki bende bilemedim..
Allah iyiliğini versin pınar iyi kandırmışsın heee:)))
günaydın hanımlar biz kızımla sabah 10 da kalktık revani yaptım bi de patates salatası yaptım tamamdır
herhafta birimizde buluşuyoruz öyle anlaştık bir tatlı bir tuzlu:)
kızçemi uyuttum bende etrafı toparlayım
görüşürüzz
ay canım ya tabi zor gelirGünaydın bacılar a.s.
Eşim sabah teyzesini havaalanına götürdü. Bizde kızımla saat 10'a kadar uyuduk koyun koyuna. Sonra eşimle birlikte kayınvalidemde geldi kahvaltıya. Kahvaltımızı ettik eşim kayınvalidemi eve götürücek, ordaki berberinde de saç tıraşı olucaktı. Kayınvalidem Defne'yi de götüreyim sende ortalığını toparla, duş falan alırsın. Halit berber dönüşü alır dedi. Bizde azcık severiz dedi. Tamam dedim ne diyeyim. Ay demez olaydım. Onlar evden çıkarken bir içime dokundu. Normalde spora giderken onu bırakıyorum ama bensiz bu evden ilk çıkışı. Bi zoruma gitti. Yarım saattir ağlıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben Özledim kızımı yaaaa hiçbişey yapmıcam oturucam böyle o gelene kadar mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Günaydın fıstıklar..
Bizde ailecek 9 da kalktık,yatakta keyif yaptık bira ailecek,sonra oğluşum babasıyla ekmek almaya gitti,(Gülhancım dediğin peynirdende aldırdım,ama yok galiba dağhan tatlı şeyleri sevmiyor,bisküviyi sevmedi heralde bi de hazır kahvaltıları deniyim barii..) geldiler eşim diyorki ferda bu iyice ağırlaştı bidaha arabasız gitmem :))neyse kahvaltımızı yaptık ve oğluşum babasının kucağında uyumuş bir saattir uyuyor,bu çocuk babasına hep kıyak geçiyor..haftasonu hem çok uyuyor hemde çok akıllı !!
Veeeeeeeeee günün olayıı kızlar oğlum emekliyoo,baya baya gidiyoo sabah şaştık kaldık Anılla gidiyodu ama bu kadar değildi şimdi hızlandı,çok tatlı yaa ağlayasım geldi ama tuttum kendimi şimdi kociş dalga geçer dedimm...Ayy büyüdüklerini görmek çok güzel yaa..
Pınarcım sende ağlamışsın yapma bee,bak sevi hatta ne güzel sensizde bi müddet duruyoo defnecik..
Gülhancım gez toz hayatım haftasonu yemekmi olurmuşş boşver... kaydirigubbakcemile3
Eşimde bir iki saatliğine işe gidecekmiş kayınvalidemde ikeaya gidecekmiş onlamı gitsem ne yapsamki bende bilemedim..
Günaydın fıstıklar..
Allah iyiliğini versin pınar iyi kandırmışsın heee:)))
günaydın hanımlar biz kızımla sabah 10 da kalktık revani yaptım bi de patates salatası yaptım tamamdır
herhafta birimizde buluşuyoruz öyle anlaştık bir tatlı bir tuzlu:)
kızçemi uyuttum bende etrafı toparlayım
görüşürüzz
Çocuğunun senden bağımsız vakit geçirebiliyor olmasına sevinmelisin tatlım bırak sende biraz nefes al.Sürekli sana bağımlı sensiz bişey yapamayan sürekli eteğinden çekiştiren bir çocuk olması dahamı iyi böyle arada ayrılıklar iyidir.Hiç üzme kendini tatlım.
Tünaydınlar herkese;
Ben yazana kadar herkesler kaçtı gerçi.
Bende sabah oğluşumla keyif yaptım kahvaltısını ve meyvesini yedikten sonra babanesi tam uyutacaktı ki kustu çok fena acayip korktum.Neyse yıkadık tekrar mama yaptım ondan biraz yiyip uyudu rahatladı sanırım.
Bende evi süpürdüm,silip toz alıcam akşamda kociş gelince oğlanı bırakıp biraz dışarı çıkarız artık.
Benden böle hepinizi öpüyorum herkese iyi haftasonları.
ay canım ya tabi zor gelir
boşver kalk çabuk evini toparla ki kızn gelince onunla daha çok vakit geçirisin cnmyerimseniben
Sibelcim sağol.Oh sıze basbasa cıkın dışarıya.Dedığin cok doğru malesef, Bora yapışık bir cocuk ve hıç istemezdim böyle olmasını.Umarım düzelir bıraz buyuyunce.
Eşim aradı tabı gayet yumusak bir sesle.Aşkım akşam babam mac izlemeye gelebilirmi dedi.Bende tamam gelsin ama yemek yok dışarıdan söyleriz dedim.Bizim gezme yalan oldu yanı yarın cıkıcakmışız.Şimdi Bora uyuyor.Uyansında kanguruya takıp dışarı cıkalım biraz akşam cayın yanına birseyler alalım.Hem oğlusum hava almış olur.
kızlar zeynep uayndı bir sürü buşalık var,ütü var,asılacak ve yıkanacak çamaşır varr
nasıol biter bilmem
offff,
sonra görürüşürz yine çekliş için uğrarım