- 22 Ekim 2008
- 1.722
- 0
cok sagol canım kılolar var ama yakında olmuycak onlarda ınsallah
ŞenizŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sagol canım kılolar var ama yakında olmuycak onlarda ınsallah
deneyeyim bi cnm sağolözlem cnm iştahsız yiyorsa kahvaltıyı sende labne kat,yumurta vs ben muz ve elmada katıyorum çok güzel yiyo senin kız muzu seviyomuş isabet olur...
benikine işlemezzzzzzşöyle olacak bacım onun ilgilenmesini beklemeden tam dinlendiği yada kızı sevdiği sırada
''aşkım bitanem birazcıkta benimle ilgilensen benimde sevgiye ihtiyacım var diyeceksin''tabi bunu normal ses tonuyla değil azıcık sesini incelterek söyleyeceksin buna hiçbir erkeek dayanamazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
maşallah hepinize süper görünüyorsunuz
Defne mızırdandı aldım onu emzirirken eşim gözünü açtı saat kaç oldu dedi. Bende daha 10 dedim. İyi iyi erkenmiş sen bak biraz daha sonra yatalım dedi ay fena kandırdım adamı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Uykusu açılıpta saati çakmadan yatalım en iyisi. Yarın görüşürüz öptüm bacılar a.s.
Gunaydın Kızlar.....
Bugun oğluş 7 ye kadar uyudu.Tabı ben de ay nasıl guzel gelmış anlatamam.Kahvaltımızı yaptık,sımdı kuş uykusunda.Bugun ana-oğul başbaşayız.Babamızda biraz erken gelirse hava cok guzel gezmeye cıkarız belki.Ay ayıptır söylemesı 60.5 olmuşum.Bayrama hedefım 60 tı yenıyıla 57 bu gazla olucak inşallah.
Yemeğeim yok ama yapasımda yok.Dışarda yerız bugunde napalım.
Simal canım ben ıhlamur içine 2 adet organık bıskuvı,yarım yumurta sarısı 1 kucuk labne biraz bugday ekmeği ve 1ck pekmez koyup verıyorum.Sen yenı başlıyorsan yumurta sarısının 8/1 ini vermek gerekir.
Simal mamaylada olabilir.Ama bizim dr ıhlamur önerdı ben öyle yapıyorum.Evet içtiğimiz ıhlamur.
şimalcim ben sütün içine 1 yumurta sarisi,1 ceviz rendesi,1/2 kk peynir,tereyag,6-7 bebe biskuvisi koyuyorum..bazen süt cok kaciyor :) ozaman kivam için hazir muhallebi-kahvaltiliktan katiyorum az biraz..ama sen yeni basliyorsan yumurtayi bi çay kaşiği kadar koy..süt kullancaksan yari süt+yari su koy..yada mamayla yap..olmadi ihlamurla yap :) hadi hayirli olsun yarasin kuzuyaa :)
:roflol::roflol::roflol::roflol: cok guldum canım ya amma cadısın sende bnce bıran öönce yat yakalanırsan yandın
ohhhh maşAllah hatunlar çocukları satmışş keyif yapıyor bursa sokaklarında :dilcikar::dilcikar:
yazık çocuklar anasız büyüyorrr :mymeka::mymeka:
şaka bi yanada :roflol::roflol: çok güzel görünüyorsunuz iyi etmişsiniz valla kızlarr alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kıss pınar akşam akşam hiç gülceğim yoktu hee alemsinn yaa delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Allah iyiliğini versin pınar emi,bu gidişle kocalar bu siteyi yasaklıcak bize ona göre,Dağhanda uyandı emzirdim uyudu geri,Doğum gününüde kutladık bizde yatalım artık,öptük hepinizi iyi geceler kzılar...
deneyeyim bi cnm sağol
benikine işlemezzzzzz
maşallah hepinize süper görünüyorsunuz
:roflol::roflol::roflol::roflol:
herkese günaydınnnnnnnnnn
günaydın kızlar.oğluşuma güzel bikahvaltı hazırlamak istiyorum ilk defa kahvaltı vericem ama ne yapsam nasıl yapıcam içine ne koysam diye heycan yaptım:)bana yardımcı olur musunuz?ayrıntılı bi şekilde anlatırsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
Gunaydın Kızlar.....
Bugun oğluş 7 ye kadar uyudu.Tabı ben de ay nasıl guzel gelmış anlatamam.Kahvaltımızı yaptık,sımdı kuş uykusunda.Bugun ana-oğul başbaşayız.Babamızda biraz erken gelirse hava cok guzel gezmeye cıkarız belki.Ay ayıptır söylemesı 60.5 olmuşum.Bayrama hedefım 60 tı yenıyıla 57 bu gazla olucak inşallah.
Yemeğeim yok ama yapasımda yok.Dışarda yerız bugunde napalım.
Simal canım ben ıhlamur içine 2 adet organık bıskuvı,yarım yumurta sarısı 1 kucuk labne biraz bugday ekmeği ve 1ck pekmez koyup verıyorum.Sen yenı başlıyorsan yumurta sarısının 8/1 ini vermek gerekir.
günaydin kizlar a.s.
anam ne yorgunum ya..havalardanmdir nedir..benim üstüme sis çöktü valla kaydirigubbakcemile3 aksam 22.30da yattim :) güya 1 saat uyuyup kalkip mutfagi ortaliği toplicaktim,banyo apcaktim..ama nerdeee :) gece 4 te eşim kucaginda serrayla uyandirdi beni :)))) aglamiş serra..hiç duymadim hayret valla :) herhalde acikmiş..neyse mamasini yedirdim..de uyanikken 60cc'den fazla yemiyor cadi..yedirdim..salla babam salla uyumaz..gece vakti sinirlerim tepeme cikti..tam uyuyor yatagina koyuyorum hop bana dönüp gülüyor zilli :))) nasil kandirdim der gibi lülülülülülü haydi gene al salla salla uyur gene uyanir..6 yaptik saati..eşimde salonda uyumus..bende serrayi koydum yanima..cevresinede yastiklari dizdim..tv yi de actim..uyudum valla..10dak sonra baktim o da uyumus..tabi 7.30da gene uyandi cadi..8.30da ahvaltisini yaptirdim..yeni uyudu..ikindi vakti cok uyuyor bu cocuk..17-18 gibi uyuyor..21de zor uyandiriyorum..gece oldu saniyor herhalde..aslinda 1 saat uyutup uyandirayim ben onu..yoksa işimiz iş böyle..amma şikayet ettim sabah sbah be :)))
bursali hatunlar hiiiiiiiç güzel cikmamişsiniz bööö yani :dilcikar: hiçççç begenmedim :dilcikar: şaka bi yana iyi hava attiniz he cok tatli cikmişsiniz hepinizzzz opuyorumnanaktan
esencim tavsiyene koptum valla sabah sabah :)))))) kisik sesle he :))))))))))) kızım öyle bi cümle kurunca hemide kisik sesle ilgi baska taraflara kayar be :))))))) şimarmak konusunda haklisin aslinda..ama hiçte beceremem valla nazlanmayi DD biri nazlanincada cok yapmacik gelir bana nedense D
birsencim canim inşaAllah bulusuruz gene canim :) siz sibelle bizim yerimizede keyif yapin emi :)
pinarcim demek saat 10 he :)))))) alemsin kaydirigubbakcemile3
aşılar olunmus :) geçmiş olsun kizlar :) olacaklarada geçmiş olsun şimdiden :))
ferdacim görüşürüz canim tabi inşaAllah :) ama bayramdan sonra güzel bi bulusma planlasak süper olurdu su bursalilara inat :))))
gulhancim 60.5 he :) pehhh bayramdan sonra görüşürüz cicim
aa bugun ayin 21ymişşş :) kızcem 7.ayini bitirdiii :) büyüyor bu kız be daha dün el kadardi minik totikimmm
günaydın kıslar ayy anam bu ne cene gece gece
ben hala annemdeyim benim herif çok yorgunmuş aksma dönmedi
ayyy bursalı hatunlar çok güsel ve fitt aferim sizeeeeeee
bende erkenden kalktım kahvaltımı yaptım bu gece ömer rahat vermedi bana
şimdi tepişip duruyolar anam bacım bu çocuklar ne böyle yaa ayaklanınca birbirklerinin tepesine çıkıyolar ömerden önden ali arkadan gidiyor sonra aliş ömeri yakalıyor bacakalrından sırtına çıkıyor ömer ağlıyor...annemin antresinde bakırdan güğüm var içinde çiçekler anam bacım ikiside praya saldırmış durmuyolar oldukları yerde....sabah ömer park yatakda ağlıyordu ayy bi kalktım aliş sen park yatağın üzerine çık park yatakla yatpımız yapışık içine girecekmiş ömerin sesini duyuncaa
marotonlu günler başladı...
bursalı hatunlar burada nerede buluşucaz....ortak bi yer bulunsun
çok uzak olmadığı sürece ben gelirim....
off yaaaa ilk kötü deneyimimizi yaşadık kardeşimin kapısın ağzında kalebodurla parke arasındaki tahta yok kalebodurun keskin yeri duruyo öle aliş sen emeklerken çarp ağzını ağzı kan revan içindeydi üstü başı ...aklım çıktı neyseki sadece dudağı patlamış burnuada geldi sandım...hemende durdu kanaması
off yaaa rahat yok bana artık yaaaaa