2009 Mayıs Anneleri

ben geldim genee :)

ya gulhan ne kiskancliği canim aşkolsunnn :p yani aramizda 15kg var diye niye kiskaniyimki :))))))
buarada acibademdeki altinkekin talaş böregi süperdir :) ben 6 sene orda okudum :KK70: her sabah orda kahvalti yapardik lisedeyken :) az kilo aldirmadi orasi bana :KK70: sende tez zamanda git ye bolbol :p kilo al birazcik :dDDDDDD

pinarcim canim yaa..neyse geçmiş stresin biraz..biran önce uyanirda gelir inşaAllah kuzun ya..

sibelcim evler cok küçüktü..2+1ler 75, 3+1ler 85-95m2 idi..rezidans hepten düdük gibiydi zaten :KK70: ben seni kartal merkezde saniyordum :) soganlik diyince ondan sasirdim bu arada :KK66:

birsencim cok gecmiş olsun tatlim yaa :KK43: büyük kazalari alsin götürsün diyelim :S kuzum ya :S

özlemcim sanada kolay gelsin canim :) ben bitirdim işlerimi havami atayim :KK70: bulaşiklarimi yikadim,süpürdüm,nevresimlerimi yerleştirdim..bitek bici bici yapmak ve camasir asmak kaldi :) sende bi girişiver :) baslamak bitirmenin yarisidr derler :KK66:

ohhh herkesler geziyor ne güsel yaaaa

bende annemdeyim hala kocam işten çıkacakda bizi alacak

kuaföre gittim kaş bıyık hallettim eve gidince üzerimi değişeceğim sonrada kadirhasa gidip şu mama sandalyemizi alacağım ama değiştirme sansımız varsa başka bişey bakacam ikisini aynı anda masaya oturtursak etraf çok karışıyor..

sonra bir arkadaşıma uğrayacam medıcalparkda doğum yaptı ikiz annesi....

oradan eve aslında çocuklarla birlikte çıkmayı çok isterdim ama hem ay sonu hemde
önümüz bayram....çok ters oldu bu bize zaten ucu ucuna yaşıyoruz....ekstra bi masraf çıkınca toplanamıyoruz

ayda 50 tl sine güne girdim burada ikinci ben çıkmışım....halamla ortak girdik normalde 100 tl idi biz ikiz 50 şer lira birleşitirp girdik......dedim halama sen al benim paramıda ...yoksa o para uçar
ömerimin ameliyat işi olacak ....

bayrama ne yapacaz bilmiyorum çok sıkılıyorum.....patronları ne bayram parası verir ne başka bişey

adamın cebi doldukca gönlü fakirledi ....offfffffff yaaa tek umudum yılbaşında iyi bir zam yapması

böyle giderse bizim hiç sosyal faliyetimiz kalamayacak zaten yok hiç olmayacak...

annemde diyo kızım bizim evi satalım sizin evide satalım ikisinin parası ile iki daire alalım sende bu tarafda otur ...kredi çekip ödeyemezsin oradada tek yapamıyorsun dedi.....

ama babam kabul etmez hem daha onların borcu bitmedi......annem işt hayel kuruyo

neyse kendi sıkıntımı size attım .....iyi hafta sonları çokkk öptüm sizi

Kolay gelsim Özlemcim.İş olunca uyumaz bunlar zaten.Ne zaman onunla oynamak istesen kendimi dinç hıssetsem uyur benım kı.
sağol cnm valla aynen öyle
özlemcim sanada kolay gelsin canim :) ben bitirdim işlerimi havami atayim :KK70: bulaşiklarimi yikadim,süpürdüm,nevresimlerimi yerleştirdim..bitek bici bici yapmak ve camasir asmak kaldi :) sende bi girişiver :) baslamak bitirmenin yarisidr derler :KK66:
maşallah kız sanan
ben başlayınca bitmiyo bi türlü cnm ya eşim sağolsun sadece karşıdan baktığı için zeynebe benim işler birikiyo birikiyo dağ oluyo üstüme yıkılıoyo:çok üzgünüm:

kuaföre gittim kaş bıyık hallettim eve gidince üzerimi değişeceğim sonrada kadirhasa gidip şu mama sandalyemizi alacağım ama değiştirme sansımız varsa başka bişey bakacam ikisini aynı anda masaya oturtursak etraf çok karışıyor..

oradan eve aslında çocuklarla birlikte çıkmayı çok isterdim ama hem ay sonu hemde
önümüz bayram....çok ters oldu bu bize zaten ucu ucuna yaşıyoruz....ekstra bi masraf çıkınca toplanamıyoruz

ayda 50 tl sine güne girdim burada ikinci ben çıkmışım....halamla ortak girdik normalde 100 tl idi biz ikiz 50 şer lira birleşitirp girdik......dedim halama sen al benim paramıda ...yoksa o para uçar

bayrama ne yapacaz bilmiyorum çok sıkılıyorum.....patronları ne bayram parası verir ne başka bişey

adamın cebi doldukca gönlü fakirledi ....offfffffff yaaa tek umudum yılbaşında iyi bir zam yapması

böyle giderse bizim hiç sosyal faliyetimiz kalamayacak zaten yok hiç olmayacak...

annemde diyo kızım bizim evi satalım sizin evide satalım ikisinin parası ile iki daire alalım sende bu tarafda otur ...kredi çekip ödeyemezsin oradada tek yapamıyorsun dedi.....

ama babam kabul etmez hem daha onların borcu bitmedi......annem işt hayel kuruyo

hayırlııs olsun cnm ya üzülme belli olmaz bu işler
güne girmişssin iyi oluyo para toplanıyo baya

Sağolasın canım geldi kuzum a.s. Sanada bravo bitirivermişsin işleri alkisalkisalkis

Canım benim ya haklısın ama bu patron milleti böyle ne yapacaksın. İnşallah yılbaşında güzel bi zam yaparda rahat edersiniz sizde. Anneciğinde ne yapsın kadın bi çare olmaya çalışıyor :1no2:

neysem ben kaçtım kociş geliyomuş
aramız limoni yine
görmesin burda daha yemek yok
öptüm hepimizi

Güle güle canım a.s.

Eşim ve Defnoş'um geldiler. Bi atladı boynuma kuzum. Hemen meme istedi yavruşum ya. Kayınvalidem sağolsun 2 çeşit yemek yollamış. Birini öğlen birini akşam yeriz diye. Yemeğimizi yedik. Duşumuzu aldık. Dışarı çıkacağımız için giyinmeden önce Defnoş'a bi mama yedireyim dedim. Anam yerken uyudu bizimki. 1 saattir de uyuyor kaydirigubbakcemile3 Uyansa e-bebek'e gitmemiz lazım, bayramlık almaya gitmemiz lazım. Gezmemiz lazım. Neyse uyansın bugün bayramlık işini halleder, e-bebek ve gezme işini de yarın hallederiz a.s

pınar mrb canım nasıl defne hanım nasıl? yılbaşı çekilişi yapıldı mı?haberin varmı

Sağolasın canım ikimizde iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?

Henüz bi haber yok. Banu yada Tülay bilgi verirler akşam sanırım yerimseniben

Tubısh ya ben buluşma kıskanclığından bahsetmiştim.Sen kılo anlamışsın.Zikir,fikir olayı...anacım
Ah bilmem mı talaş böregını bayramda gelirsem yıyıcem merak etme hemde 1 adet fazladan senın için.

Pınar bizde bosu bosuna para mı ödüyoruz sımdai.Arastırayım su işi ben.

Birsencım umarım yenıyılda iyi bir zam alırsınız.Aslında annene yakın olmak en iyisi ama sartlar işte.

Bizde oğluşla dolaştık geldik.Simdide esim geliyormuş.

pınar spor nasıl gidiyo faydası oluyomu ?bu hafta bende başlıycam.haftada 3 gün.bakalım gidecek mi kilolar

Tubısh ya ben buluşma kıskanclığından bahsetmiştim.Sen kılo anlamışsın.Zikir,fikir olayı...anacım
Ah bilmem mı talaş böregını bayramda gelirsem yıyıcem merak etme hemde 1 adet fazladan senın için.

Birsencım umarım yenıyılda iyi bir zam alırsınız.Aslında annene yakın olmak en iyisi ama sartlar işte.

Ohhh hava almışsınız oğluşunla ne güzel zemuszemus

Anam ne bileyim valla eşim çok sinirlendi kapattırdı. Yoksa hayatta vazgeçmezdi maçlarından CADIARZU

ohh ne güzel ii yapmışsınız hava almak ii geliyor insan kafası dağılıyor bizde az önce geldik gezmeden.

pınar spor nasıl gidiyo faydası oluyomu ?bu hafta bende başlıycam.haftada 3 gün.bakalım gidecek mi kilolar

Olmaz mı canım. Ben boğazımı tutumadığım halde 1 ayda 4,5 kilo verdim ve 5 cm inceldim :lepi: Haftada 3 gün yarım saat kardio, 1 saat plates ve 1 saat taebo yapıyorum a.s.

Sağolasın canım ikimizde iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?

Henüz bi haber yok. Banu yada Tülay bilgi verirler akşam sanırım yerimseniben

bizde şükür iyiyiz canım.bugün hava birazdaha iyiydi azcık gezdik geldik.iyide geldi bana.ewde kalmak ister istemez psikolojisini bozuyo insanın

oh oh millet gezmelerde benim kociş maç izleyecek evdeyim
arkadaşlar gittiler cadı kızıma yoğurt yedirdim şimdi uyusun diyorum ama oralı değil pek

X