sağol cnm valla aynen öyleKolay gelsim Özlemcim.İş olunca uyumaz bunlar zaten.Ne zaman onunla oynamak istesen kendimi dinç hıssetsem uyur benım kı.
maşallah kız sananözlemcim sanada kolay gelsin canim :) ben bitirdim işlerimi havami atayimbulaşiklarimi yikadim,süpürdüm,nevresimlerimi yerleştirdim..bitek bici bici yapmak ve camasir asmak kaldi :) sende bi girişiver :) baslamak bitirmenin yarisidr derler
ohhh herkesler geziyor ne güsel yaaaa
bende annemdeyim hala kocam işten çıkacakda bizi alacak
kuaföre gittim kaş bıyık hallettim eve gidince üzerimi değişeceğim sonrada kadirhasa gidip şu mama sandalyemizi alacağım ama değiştirme sansımız varsa başka bişey bakacam ikisini aynı anda masaya oturtursak etraf çok karışıyor..
sonra bir arkadaşıma uğrayacam medıcalparkda doğum yaptı ikiz annesi....
oradan eve aslında çocuklarla birlikte çıkmayı çok isterdim ama hem ay sonu hemde
önümüz bayram....çok ters oldu bu bize zaten ucu ucuna yaşıyoruz....ekstra bi masraf çıkınca toplanamıyoruz
ayda 50 tl sine güne girdim burada ikinci ben çıkmışım....halamla ortak girdik normalde 100 tl idi biz ikiz 50 şer lira birleşitirp girdik......dedim halama sen al benim paramıda ...yoksa o para uçar
ömerimin ameliyat işi olacak ....
bayrama ne yapacaz bilmiyorum çok sıkılıyorum.....patronları ne bayram parası verir ne başka bişey
adamın cebi doldukca gönlü fakirledi ....offfffffff yaaa tek umudum yılbaşında iyi bir zam yapması
böyle giderse bizim hiç sosyal faliyetimiz kalamayacak zaten yok hiç olmayacak...
annemde diyo kızım bizim evi satalım sizin evide satalım ikisinin parası ile iki daire alalım sende bu tarafda otur ...kredi çekip ödeyemezsin oradada tek yapamıyorsun dedi.....
ama babam kabul etmez hem daha onların borcu bitmedi......annem işt hayel kuruyo
neyse kendi sıkıntımı size attım .....iyi hafta sonları çokkk öptüm sizi
özlemcim sanada kolay gelsin canim :) ben bitirdim işlerimi havami atayimbulaşiklarimi yikadim,süpürdüm,nevresimlerimi yerleştirdim..bitek bici bici yapmak ve camasir asmak kaldi :) sende bi girişiver :) baslamak bitirmenin yarisidr derler
ohhh herkesler geziyor ne güsel yaaaa
bende annemdeyim hala kocam işten çıkacakda bizi alacak
kuaföre gittim kaş bıyık hallettim eve gidince üzerimi değişeceğim sonrada kadirhasa gidip şu mama sandalyemizi alacağım ama değiştirme sansımız varsa başka bişey bakacam ikisini aynı anda masaya oturtursak etraf çok karışıyor..
sonra bir arkadaşıma uğrayacam medıcalparkda doğum yaptı ikiz annesi....
oradan eve aslında çocuklarla birlikte çıkmayı çok isterdim ama hem ay sonu hemde
önümüz bayram....çok ters oldu bu bize zaten ucu ucuna yaşıyoruz....ekstra bi masraf çıkınca toplanamıyoruz
ayda 50 tl sine güne girdim burada ikinci ben çıkmışım....halamla ortak girdik normalde 100 tl idi biz ikiz 50 şer lira birleşitirp girdik......dedim halama sen al benim paramıda ...yoksa o para uçar
ömerimin ameliyat işi olacak ....
bayrama ne yapacaz bilmiyorum çok sıkılıyorum.....patronları ne bayram parası verir ne başka bişey
adamın cebi doldukca gönlü fakirledi ....offfffffff yaaa tek umudum yılbaşında iyi bir zam yapması
böyle giderse bizim hiç sosyal faliyetimiz kalamayacak zaten yok hiç olmayacak...
annemde diyo kızım bizim evi satalım sizin evide satalım ikisinin parası ile iki daire alalım sende bu tarafda otur ...kredi çekip ödeyemezsin oradada tek yapamıyorsun dedi.....
ama babam kabul etmez hem daha onların borcu bitmedi......annem işt hayel kuruyo
neyse kendi sıkıntımı size attım .....iyi hafta sonları çokkk öptüm sizi
neysem ben kaçtım kociş geliyomuş
aramız limoni yine
görmesin burda daha yemek yok
öptüm hepimizi
pınar mrb canım nasıl defne hanım nasıl? yılbaşı çekilişi yapıldı mı?haberin varmı
Tubısh ya ben buluşma kıskanclığından bahsetmiştim.Sen kılo anlamışsın.Zikir,fikir olayı...anacım
Ah bilmem mı talaş böregını bayramda gelirsem yıyıcem merak etme hemde 1 adet fazladan senın için.
Pınar bizde bosu bosuna para mı ödüyoruz sımdai.Arastırayım su işi ben.
Birsencım umarım yenıyılda iyi bir zam alırsınız.Aslında annene yakın olmak en iyisi ama sartlar işte.
Bizde oğluşla dolaştık geldik.Simdide esim geliyormuş.
Tubısh ya ben buluşma kıskanclığından bahsetmiştim.Sen kılo anlamışsın.Zikir,fikir olayı...anacım
Ah bilmem mı talaş böregını bayramda gelirsem yıyıcem merak etme hemde 1 adet fazladan senın için.
Pınar bizde bosu bosuna para mı ödüyoruz sımdai.Arastırayım su işi ben.
Birsencım umarım yenıyılda iyi bir zam alırsınız.Aslında annene yakın olmak en iyisi ama sartlar işte.
Bizde oğluşla dolaştık geldik.Simdide esim geliyormuş.
pınar spor nasıl gidiyo faydası oluyomu ?bu hafta bende başlıycam.haftada 3 gün.bakalım gidecek mi kilolar
Sağolasın canım ikimizde iyiyiz çok şükür. Sen nasılsın?
Henüz bi haber yok. Banu yada Tülay bilgi verirler akşam sanırım yerimseniben
Kızım uyandı çıkıyoruz dışarı ben kaçar a.s.