Ohhh iyi yapmışsınız canım valla kafa dinlemişsiniz. Arada lazım böyle kaçamaklar a.s. Bence salata yerine azcık kaçamak yapabilirdiniz gayet formdasınız yani opuyorumnanaktan
Anam ben işimi biliyorum Defne uyanıktı naz yaparken kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ay burası kalabalıklaştı ama benim pc nin pili bitti Ahsende uyudu zaten bende yatayım yarın misafirlerim var görüşürüz kızlar
sizi seviyorum:))
:roflol::roflol::roflol:
Ferda oh mısafır ağırlanmış aferın sana bacım.Ben patates cuvalı gıbı yığıldım koltuğa geldiğimden beri.Gezdık,tozduk geldik.Cok guzeldi cok.
Hulya Bursayamı tasınıyorsun bakım sen?
ıyı geceler cnmopuyorumnanaktanKesİn Çıktımmm
ıyı geceler bızde senı sevıyoruzopuyorumnanaktanay burası kalabalıklaştı ama benim pc nin pili bitti Ahsende uyudu zaten bende yatayım yarın misafirlerim var görüşürüz kızlar
sizi seviyorum:))
Hadi iyi geceler canım. İyi uykular. Yarın içinde Allah kolaylık versin şimdiden. Bende seni seviyorum canım muckkkkk opuyorumnanaktan
Kızlar yatıyorum yarın devam ederiz.Esim kızmaya başladı bıtmedimi mayıs anneleri daha diyor.Heralde hepsinin cenesı senın gıbı allah kocalarına sabır versın dedı bıde....Cok öptum.
Nurten,Esen,Pınar sağolun kızlar gidecek inşallah kalan kılolarda.Eeeee artık mayısta bebişlerin doğum gunu organızasyonunu sizden bekliyorum.Ay mum ufler hepsi birden.
ay çıkamadım daha şimdi gidiyorum görüşürz
bu arada yarın size ek gıdayla ilgili birkaç sorum olacak çok karışığımm unutturmayın tamam m:)[/B]
kociş koltukta sızdı,oğlumda zaten 8.30dan beri uyuyor,ohh bende böyle takılıyorum,12 olsunda candostumun doğumgünü yarın onu kutlayıp öyle yatıcam,nerdesiniz ayoll.!!!
Kızlar yatıyorum yarın devam ederiz.Esim kızmaya başladı bıtmedimi mayıs anneleri daha diyor.Heralde hepsinin cenesı senın gıbı allah kocalarına sabır versın dedı bıde....Cok öptum.
Pınarcım sende ağırlamışsın misafirleri,valla bravoo yalnız başına bir sürüde şey yaptın!!sende yedinmi yoksa doğru söylee..???kaydirigubbakcemile3
Tubacım evet yakınız aslında görüşelim cnm otobüsle filan olmazda bayramda sonra araba olur bende haberleşiriz ya ben gelirim ya sen gelirsin yada biyerde buluşuruz olurmu??
guzel yorumlarınız ıcın cok sagolun kızlar kılolar var bıraz daha hatta benım daha cook var yolun başındayım henuz ee hamıleyke 27 kılo aldım alırken cok kolaydıda vermesı cok zormuş valla
bebişlerı evde bıraktık havada cok guzeldi sansımıza ıyı gezdık yani
bursalı hatunlar hepınız super gorunuyorsunuz masallahh
kılo falanda gozukmuyor
Defne mızırdandı aldım onu emzirirken eşim gözünü açtı saat kaç oldu dedi. Bende daha 10 dedim. İyi iyi erkenmiş sen bak biraz daha sonra yatalım dedi ay fena kandırdım adamı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Uykusu açılıpta saati çakmadan yatalım en iyisi. Yarın görüşürüz öptüm bacılar a.s.