2009 Mayıs Anneleri

Bursalılar gezer tabii biz daha bi buluşma bile ayarlayamadık,ama ben yokken görüşürseniz küserim valla!!Bayramda yokum sonrada kardeşimin doğumu var biraz kalıcam memlekette,umarım buluşma için beklersiniz..senağlama
bu arada takvim yaptım ama neresini yapıştırırsam yapıştırıyım olmadı bilen varsa söyleyebilirmi??

Istanbul camıasında iş yok siz hepiniz toplanıp Bursaya gelin bır gun boş kalmayız valla.

Ferda pınar labne yeşil paket canım ama kuçuk kuçuk cok iyi oluyor yarım kalmıyor.Buyuk marketlerde bulabılırsın.Benım dr önermıştı.

ferdacım birsencim gülhancım günaydınlar.sibelcim haklısın valla harap etmek en kötüsü.. gülhancım dr önerdiği ne yeşil labne dedinpeynirmi.ben labne peynir veriyorum kuzuma ama büyük olduğu için yarısı boşa gidiyor açtıktan sonra pek vermek istemiyorum.

doğum öncesinden beri vardı sanırım, ama şu aralar dahada bi kötü, konuşamıyoruz bile, ben anlatıyorum o tv izliyo, ben anlatıyorum o pc ye bakıyo, ben anlatıyorum o başka yere bakıyo, ben anlatıyorum anlatıyorum anlatıyorum dır dır ediyorum oluyo, susuyorum herşey güllük gülistanlık... ağzımı açıyorum hay açmaz olayım diyorum...
yüzünden bakışlarından suçlamalarından benim söylediklerimi dinlemeye ayıracak vakti kalmıyo, bi ışık için bakıyorum gözüne ya lanet olsun, sabahtan akşama kadar onun için oğlum için uğraşıp duruyorum, kendime bile bakamaz oldum,vaktim yok, o ise sana zor geliyo oğluna bakmak diyo ya... varya ufacık bişi yapsa güzel bişi söylese mutlu olucam ama söylemiyo işte, yaptığı zamanda bana yapmacık geliyo çünkü tartışırken gözlerinden nefretini okuyabiliyorum...
Anlatıyorum, büyü diyorum, ben böyleyim sen bunu kabullenemiyosun asla değişmicem diyo bana, o anda kafamı alıp güm diye geçiresim geliyo duvara, ama nafile, ne zaman geçecek nasıl geçecek bilmiyorum...
nasıl bu kadar beni umursamaz hale geldi ya... aklım almıyo, ben neyim onun için yemek yapan evi toplayıp temizliyen gündelikçi kadınmıyım, eskiden ne kadarda mutluyduk bi 6 sene flört ettik şimdi bu adammıydı o diyorum... tanıyamıyorum... ve sanırım o da ben hiç tanımıyor...beklentilerim hep beklentilerim olarak kalıyor, taviz verirsem ne mutlu yoksa işine gelirse diyo...

Son düzenleme:
ferdacımm süpersin öyle alayım ya kıyamıyorum açılmış paketi sürekli vermeye bende atıp yenisini alıyorum:)))))))))99

Kuzum sanki ben kendim gelemiyorum.Pınar hatunu beklediğim için gelemiyorum.Ama tak etti aslında evde olsan bu cumartesi gelirdim.Bizimkide kocişiyle gezsin dursun.vereliniortak

bu aksam eve dönüyorum cicim gellll c.tesiii yaaaaaaaaaaaa

gülhan ben markette baktım yelşil büyük kutudaki labne peynirinde tuzlu yazıyordu mavisinde yazmıyordu

bende mavi aldım kiiiiiiii benimkiler benim yediğim peynirdende yiyolar

ama az az veriyorum ben onlara ...labneyide kaşıkla tepiştiriyorum

neyse kızlar eline koz vermemem lazım şu yapılacak işlerimi bitireyim kafam dağılır biraz hiçdeğilse, uğrayacağım yine

ya burcu kıyamam canımya bak bizde eşimle uzun süre çıktık hatta varya bana o kadar ilgiliydiki ben şaşırıp kalırdım süprizler yapardı şaşırttırdı beni asla dolmuşla eve göndermezdi kendi alır bırakırdı hergün bizim evin 1 saatlik yolunu çekerdi kaç yıl böyle oldu. ben hatta son günlerde yaşadıklarım karşısında ya ben bu adamlamı flört etmişim diyip yaşadıklarıma inanamıyorum.ama en iyisi susmak ben artık böyle çözüm buldum takmıyorum ve şu an sanırım onlarda babalık depresyonunda...

birsencim bende mavi labne almışım farketmeden sonra bir baktım light mış kızı şimdiden rejime soktum:)))))))))

Allah korusun canım kesilmez inşallah sütün bu eşine ceza olmaz ki bebeğine yazık
onların hiç umrunda değil kii süt falan
takma lütfen kafana biliyorum takmamak çok zor bende yapamıyorum ama süt için mecburuzz

ay direk daldım burcuma çok üzüldüm
günaydın herkese ben erken kalktım sağlık ocağına gittim aşımı oldum şimdilik geri geri yürümüyorum:))
kızımın kahvaltısını yedirdim şimdi giyineceğim bugün Ahseni anneme götüreceğim

ben çıkıyorum kızlar Ahseni ve kendimi hazırlamam lazım bugün son işgünü yaşasınnnnnnnnnn

sağol Gülhancım ondan alıyım bende,peyniri öneren Gülhandı Tülaycım,olsun farketmez kullan sen,
Ayy esen güldürdün beni geri geri hıı?? :))
Ohh Birsene gidiyosunuz kızlar bizimle tanışmak isteyen bile yok bi de gurbetteyiz dedik,sizin annenin kayınvalideniz hep burda b,izim kimimiz var sizden başka.. senağlama küstüm,,benden başka ıstanbulda gurbette olan varmı onla görüşim barii :)) kaydirigubbakcemile3

Bu arada tostumu yedim,havuçlu elmalı cevizli tarçınlı kek yaptım çaya gelen varmı?? hııhhh çatlayın gelmeyin siz bende yalnız yerim kekimii.. cokacimcoook hihoyyyt

Birsen labne tuzlu olmaz ya.Zaten tatlılarıda onunla yapmıyormuyuz.Kucuk paketlerin üzerinde zaten bebeğiniz ve sızın için yazıyor.Dur bı bakayım ben.

Esen hadı asınıda olmuşsun gecmış olsun canım.

kızlar yaa benimki artık bezleri kemiriyoo,selesini devirip içinde ne var ne yok onlarla oynuyoo, üşenmezsem resimlerini yüklücem..

burcu ders olayına üzüldüm,sütün gitsede kendinden degil senden bilir tatlım dikkat etseydin der... senin yine aklında olsun beklerim...

kızlar bu adamlar insanın tüm enerjisini alıyorlar aglamakta fayda etmiyo görmesinide istemiyorum zaten ama tutamadım kendimi... bana acıması dünyadaki isteyecegim son şey...

lap diye girdim günaydın canlar...
üstümden tır geçmiş gibi yorgunum..
tek güzel şey kızım kahvaltısını yedi...

Cnm aynen dediğin gibi, benimde inanasım gelmiyo bu hale nasıl geldik diye, düşünüyorum hiç bi çözüm yok ya, insanlar konuşa konuşa derler ama eşimin konuşmaya tahammülü yok, ya bi sus diyip duruyo, her tartışmadan sonra bi daha hiç trtışmıcaz diyoruz ama konuşmadan nasıl olucak tartışmamak orası meçhul, sinirlerim baya yıprandı artık bi odayı tpluyorum ağlayarak pc yi açıyorum, yine gidip bişiler yapıyorum yine pc açıyorum, sanki bi çözüm bulabilicem gibi...

dışarılara vursam kendimi malum grip var kağandan korkuyrum, dün sağlık ocağında bile sanki herkes virüslüymiş gibi geldi, komik ama böyle hissediyorum koruma içgüdümle kendimi eve hapsediyorum, bu olay ve kağanla ilgili şeylerdeki bu titizliğim ona hamileyken riskli bi gebelik geçirdiğim için sanırım,na bişi olcak diye hep tedirginim, herşeyin en iyisini vermeye çalışıyorum ve ona bişi olmasından korkuyrum...

en fazla ev gezmesi işte, o da hergün olmuyo malum evin bakıma ihtiyacı var, gerçi benimde ihtiyacım var ama şimdilik olmasada olur diye erteliyorum hep

Öyle esencm, sabah sağdığımdan beri mralim dahada bozuldu, yine eski haline gelirmi bilmem, deepfreezeden bi kaç tane süt çıkardım dolaba koydum çözülüyo kağan emince yetmezse onlardan ısıtıcam napim... kendimi ğluma karşı çok mahçup ve yetersiz hissettim

aşın hayırlı olsn cnm domuz gribi aşısı dimi, bizdemi olsak ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…