2009 Mayıs Anneleri

evet sibelciğim bide ikisi bir olunca fena oluyor

yaaa kızlar benim ömer çok ağlak oldu yaa devamlı mıy mıy bişeylere ağlıyor
eskiden yerde otururken oynuyordu şimdi her dk.ağlıyor..
günde 3 kez kaka yapıyolar kabızda değiller ki karnı ağrıyo desem
şaşırdım yaaaa....dikkst ettim ömer biraz az çiş yapıyor
acaba çişle ilgili bir problem mi var yumurtalığına bakıyorum mıorarma vs.yok
bastırıyorum tepki verniyorr anlamadımm

selam kızlar herkesler iyi anladığım kadarıyla okuldan geldim minnoşumu emzirdim
şimdi uyudu bende karnımı doyurayım çok acıktım kurt gibiyim valla
eşim ekmek almış geliyor bir salata yapayım bende
bu arada benim ablalarım yaptırdı aşı bugün bende yaptırmaya gittim ama öğle arasına denk geldi yaptıramadım yarın sabahtan gidicem
ablama sordum içindeki civa miktarı ne kadarmış zararı var mı diye
her aşıda o maddeden varmış bu aşıdaki miktar hepatit b aşısındaki miktarla aynıymış

ceylinim oradaki teyze bence psikolojik olarak bayılmış sonuçta o kadar şey söyleniyor ki ister istemez etkileniyoruz bende daha olmadan karnım ağrıdı olmayınca geçti:))
her dakka hastalanacakmıyım acaba kıza geçermi paranoyasıyla yaşamak istemiyorum
neyse benim çenem düştü salata yapayım by

haklısın canım. eşimde kadının durumunun psikolojik olduğunu düşünüyor. çünkü gerçekten eşimde hiçbir yan etki göstermedi bu saate kadar. ben de yaptıracağım.dediğin gibi paranoyak olduk. kızımıza yaptırmıyoruz bari biz olalım kafamçokkarıştı

Kızlar merhaba, eve yeni geldik sayılır, sabahtan oğluşun aşısını yaptırmaya gittik, sonra ben arkadasa gittim oturduk, onunda bizden 1 ay küçük kızı var çok tatlı maş., aslında kağan ondan kilolu ama kızın boyu kısa nasıl şişman ısırdım butlarını yanaklarını fln maş :))) şimdi oğluşu uyutmaya gidiyorum uyusun gelicem

Ohhhhhhhh diyet gitti desene.Bu menüye benim bile iştahım kabardı.

Ay gezenti ya bigünde evinde otursana kaydirigubbakcemile

Gel bacım sanada yaparım ben a.s.

Ay napim tatlım ya bana huzur yok kafamçokkarıştı

Diştendir belki tatlım ya bizimkide öyle sürekli bir çığlık atma mıymıy hali yerimseniben

Afiyet olsun canım a.s.

Ben kendime de düşünmüyorum ya neticede çalışmıyorum sürekli birileri ile muhattap değilim. Ama eşim havaalanı gümrükte. Yaptır diyorum istemiyor :umursamaz:

Hoşgeldin canım. Ohhh ne tatlıdırı ısırmak butları zemuszemus

Bende geldim a.s.

Gittiki teyzeyi gördük, yemek yedik geldik. Hani derler ya çocuklar misafirliğe gidince yemek yiyeceği tutar diye. Evde tüm gün mama yemeyen Defne hanım orda 180 cc mama yedi şok oldum akannehir

Şimdi de salıncağında sızdı kaldı kaydirigubbakcemile3

Hşbulduk pınarcm, geçmişe şöle bi göz attımda domuz gribi konusu konuşulmuş, bugü n sağlık ocağında yapalım dediler yaptırmadık, bide eşimin iş ark. nın karısı hemşire orda karşılaştık, siz bilirsiniz ama ben kendimede çcuklarımada yaptırmadım dedi, yaptırmayıncada imza atmak gerekiyomuş isterseniz bir iki ay daha düşünün öyle karar verip ona göre imzalarsınız dedi, anladığım kadarıyla çogunlugumuzda yaptırmamaya kararlı

Evet canım sanırım genel kanımız yaptırmamak. Doktorlarımızdan da öyle bilgi aldık. Hakkımızda hayırlısı ne diyelim ya Allah korusun kuzucuklarımızı a.s.

2 gündür katmiyorum canim, meyvesine katiyorum pekmezi bir cay kasigi kadar. Uykusuzluktan artik perisanim, 04:00'lerde kalkiyor artik Doruk. Ve en az iki saat uyumuyor. Kitap, dergi olayi hayal oldu bende. Eskiden ayda 3-4 kitap bitirirdim, simdi 1 aydir elimde bir kitap var, daha 50 sayfa okumusum:bbo:

Valla doktorumuz pekmezi süt ürünleri ile verme dedi. Meyvesine katıyorum ben. Hatırladğım kadarıyla Sibel'in doktorda öyle demişti :uhm:

Sagol Pinar'cigim, vermiyorum artik. Ve gecmis olsun, ucuz atlatmissin su düsme isini.
Corba olayina gelince, tatlilari tercih ediyor olmali Defnos. O yüzden corbaya tepkili. Dorukta pek sevmiyor corbalari ama yedirmeye calisiyorum yine de. Tatlimsi sebzeler gercekten ise yariyor kizlarin önerdigi gibi...

Sagol canim, sana da kolay gelsin. Doruk Allah'tan yemegini cok temiz yiyiyor, pek üst bas degistirmeye gerek kalmiyor. Birde büvv falan yapsa, yanarim valla. Ütüden anam agliyor zaten.

Masallah cadiya. Resmini cok merak ettim, koy bir an önce canim.

Gözün aydin canim. Darisi bizim huysuzlarin basina...

Oh ne güzel. Anne gibisi yok gercekten. Kader arkadasimsin, bende cok uzagim Annem'e...:çok üzgünüm:

Kızlar anneannesi oğluşa atkı bere takımı almış :)))

Masallah Annesi, cok tatli bu boncuk ya...

Arkadaslarda önermisler zaten, bence de hepsini birden vermen dogru olmaz. Corbayla basla derim ben. Önce sebzelerin tatlarini benimsesin bebegin. Tatlilara alistilar mi, sonradan sebzeleri red edebiliyor bazi bebekler...

Gecmis olsun canim, umarim bir an önce atlatirsiniz gribi. Cok zor olmali. Allah yardimcin olsun...

Cok zorlama Defne'yi canim, daha tepkilenmesin. Kandira kandira aralarda icirirsin.

opuyorumnanaktan

Cok gecmis olsun Banu'cugum. En kisa zamanda iyilesir umarim kizlarin.

Bende cok agliyorum canim ama care yok, öyle ya da böyle büyüyorlar iste. Kagan, uyudugu zaman dogumundan itibaren eskiden yeniye dogru resimlerine bak, insani cok rahatlatiyor.

Yeni evin hayirli olsun Ayse'cigim. Isleri kolaylastirmissin. Gerisi gelir zamanla...

Gelelim bize. Yine fire verdik ve yazamadik birkac gün. Malum durum, ek gida. Haricten doktor kontrolümüz vardi Sali günü. Oglum gülmekten kirildi doktorun ona yaptirdigi hareketlere. Sasirdik kaldik, normalinde cok yabancilik cekiyordu doktoruna. Birde cisini yaparken titreme olayi her ne kadar idrar tahlili yapilmis olsa da kafami kurcaliyordu. Cinsel organini iyice kontrol etti doktor, sükür korkulacak bir durum yok. Normal bir durummus. Doruk bu duruma da cok güldü. Esiminde patavatsizligi tuttu, "Böylece Doruk ilk cinsel deneyimini yasadi" diyince bende tutamadim kendimi güldüm. Doktor Türkce konustugumuz icin anlamadi ve bozuldu haliyle. Ama tercümede etmedik konustugumuzu.
Aksam üzeri Doruk ateslendi biraz, cok korktum. 37.7 ydi atesi oldugunu süphelenip ölctügümde. Yatirana kadar 15 dk. da bir ölctüm, üstünü iyice soydum. En son 37.3'dü ama paracetamol falan vermedim. Yanlis mi yaptim acaba?

canım inşallah grip olmuyordur doruk. niye ateşlendi ki yavrum durup dururken :uhm:

sağol cnm bi bakayım evin sıcaklığına derece alayım hemen
şu çizgi film demekkietkili çocuklar üzerinde hihoyyythihoyyythihoyyyt

cn ateşi çok yüksek değil arada yine bak artarsa içir bence şurubunu fazla artmadan ateşi

kızlar hepinize iyi geceler çok yorgunum yatıcam
bi arkadaş vardı grip dr.a gidecekti

ona bakmaya girdim domuz gribiymiş
4 aylık da bir kızı var 3 gndür göremiyormuş yazık
cumartesi tekrar tahlil yapacaklarmış ona göre hastaneye yatacakmış off
Allah koruzun hepimizi ya

neyse kaçtım ben.öpüyorum hepinizi

Biraz önce emmeye kalkti, yoktu atesi canim. Galiba asiri hareketten cikti atesi. Disarida firtina vardi, korkumdan kalin giydirmistim sabah. Üstüne birde odasi cok sicakti.

Insallah böyledir yani:)

Doruk'unda kafasi özellikle emerken cok terliyor canim. Aslinda evham yapip kalin giyindiriyoruz biz. Bebekler bizden daha az üsürlermis, tenlerindeki gözenekler cok sIkI oldugundan. Teyzem gecen aylarda Isvec'te yüksek lisans yapan kizinin yanina gitmisti. "Ben disarida titrerken, yanimdan bebegiyle bir kadin gecti, bebek kisa kollu giyindirilmisti, soke oldum" diyor. Nasil alistirirsak öyle gidiyor, ben su evhamimdan kurtulmaya calisiyorum, artik daha ince giyindirmeye calisacagim.

Sağolasın canım valla halim gülünmeyecek gibi değildi kaydirigubbakcemile3 Çorbayada doktorumuznun önerisi ile bi süre ara verdim. Unutsun tekrar başlayacağım. O zaman mutlaka şu pancar işini falan deneyeceğim yerimseniben

Defnoş'un resmi bebeişlerin son halleri başlığında var canım a.s.

Neyse çok yükselmemiş ateşi. Aşı olduğu gün Defne'de 39,7'yi gördüğüm için 37,7 normal geliyor bana. Ama dediğin gibi çok giydirmekten de oluyor çocuklar. Bende hiç alıştırmak istemiyorum. Kayınvalidemler hala soba yakıyorlar. Evleri feci sıcak. Oraya gidince bile çocuğa yelek giydirmeye çalışıyor. Çocuk bunalıyor anlıyorum. Bende hemen iç badisine kadar soyup ferahlatıyorum kuzumu. Çok dikkat edipte sonra herşeyden nem kapan bi bebek olsun istemiyorum yerimseniben

İyi geceler canım a.s. Çok geçmiş olsun. Benim arkadaşıma da kardeşinden geçti. Pazartesiden beri evde dinleniyor. İlk gün hastanede serum yedi bayağı. Pazartesi kontrolü var bakalım. Ama senin arkadaşının bebeğide varmış kötü ya :1no2:

Bende yatayım kızlar. Defne salıncakta eşim koltukta uyudular. Yarın sabah erken kalkıp annem gelmeden ortalığı toparlamış ve kahvaltıyı hazırlamış olmak istiyorum kısmetse. Annem damla sakızı getirince hemen tatlımı yapıp soğutmam lazım. Öptüm hepinizi iyi geceler a.s.

Himm hemen bakayim o halde. Eskilerde cocugu üsütmeme takintisi var nedense. Annem'de sürekli telefonda "cocugu üsütme" diyip duruyor. Esimde ayni. Zaten ona uydugum icin cocugu bunaltiyorum bazen. Her neyse sana iyi uykular canim. Yarin icinde bol enerji ve güzel bir gün dilerim...a.s.

ayy ben geldim ama kimse yok!!Olsun şöyle bi baktım zaten çıkıp yatıcam,çok uykum var..
Oğlum uyuyor kocişde koltukda uyudu..bende şimdi pc başında uyucam.
Bugün temizlik yaptım yorulmuşum,akşamda yemekte kayınvaliddem vardı,,gittiler,
yarın kahvaltıya başlıyoruz heyecanlıyım,,,umarım benimki sever.
bu arada söylemeden geçemicem Pınarcım bence anne sütünden değil mamadan kesinti yap yapacaksan,anne sütü daha değerli!!
gülhancım naber,Bora nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…