burcu ders olayına üzüldüm,sütün gitsede kendinden degil senden bilir tatlım dikkat etseydin der... senin yine aklında olsun beklerim...
kızlar bu adamlar insanın tüm enerjisini alıyorlar aglamakta fayda etmiyo görmesinide istemiyorum zaten ama tutamadım kendimi... bana acıması dünyadaki isteyecegim son şey...
lap diye girdim günaydın canlar...
üstümden tır geçmiş gibi yorgunum..
tek güzel şey kızım kahvaltısını yedi...
haklısın cnm kendi üstüne alınacağını hiç sanmam su içmedin ondan oldu der, acıması değil anlaması anlayış ve şevkat göstermesi istediğim ama dedim ya değer vermiyo gibi geliyo, sanki ne söylerse canımı daha çok acıtabilir onu düşünüyo gibi bi hali var
tülay merhaba cnm nasılsın??
ayy bizim veletler çok şükür bugün uyudular kociş akşam geldi
ayyy kıslar dedim mi bilmem alişle ömerin bayramlığını amcası almışş şok oldum valla
kafalarına taş düşüecek. yawww.....
bu aksam eve geçiyorum çok şükürr...
Istanbul camıasında iş yok siz hepiniz toplanıp Bursaya gelin bır gun boş kalmayız valla.
Ferda pınar labne yeşil paket canım ama kuçuk kuçuk cok iyi oluyor yarım kalmıyor.Buyuk marketlerde bulabılırsın.Benım dr önermıştı.
neyse kızlar eline koz vermemem lazım şu yapılacak işlerimi bitireyim kafam dağılır biraz hiçdeğilse, uğrayacağım yine
ay direk daldım burcuma çok üzüldüm
günaydın herkese ben erken kalktım sağlık ocağına gittim aşımı oldum şimdilik geri geri yürümüyorum:))
kızımın kahvaltısını yedirdim şimdi giyineceğim bugün Ahseni anneme götüreceğim
sağol Gülhancım ondan alıyım bende,peyniri öneren Gülhandı Tülaycım,olsun farketmez kullan sen,
Ayy esen güldürdün beni geri geri hıı?? :))
Ohh Birsene gidiyosunuz kızlar bizimle tanışmak isteyen bile yok bi de gurbetteyiz dedik,sizin annenin kayınvalideniz hep burda b,izim kimimiz var sizden başka.. senağlama küstüm,,benden başka İstanbulda gurbette olan varmı onla görüşim barii :)) kaydirigubbakcemile3
kızlar inanın çok üzüldüm kendimi gördüm birden sanki aynı şeyleri arada bizde yaşıyoruz tam olarak da atlastamıyorz bazen bakalım hayırlısıcanımın içi seni çok iyi anlıyorum, benim duygularımı yazmışsın gözlerim şişti aglamaktan, 1 ay oldu bişiler var buadamda, üstünede gitmiyorum maddi problemleri var biliyorum ama bana bukaadr yansıtmazdı... buakşam başka planlarım vardı eve girer girez benden uzak durun ateşim var galiba dedi..ama bu bahaneler sürekli oluyo çok üzüldüm uzaklaşmaya çalışır gibi..sonra anladı tavır yaptm çekti kolumdan neyin var aşkım diyo aglamaktan konuşamadım çok doluyum... ben ondan hiç bişi bekelmiyorum sadece ilgisini bekliyorum ama anlatamadım bitürlü.. şuan bende mutsuzum... hiç bişi olmamış gibi ben yatıyorum dedi ve yattı.................................
erkek değil mi iştekaydirigubbakcemile3benimki pür dikkat hadise izliyor..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ferda gunaydın arkadasım tek kullanımlık labne peynır var tuzsuz ondan kullansana kahvaltısına.
Sibel,Tulay Gunaydın kızlar.
Biz Bursadakı hatunlarla alışverişe gidicez bugun turlayalım bakalım bıraz.
Canımya benİm kızımda gÜndÜz hİÇ uyuymuyor aslında senİnkİ İyİ fİkİrmİŞ ama alıŞırsa zor olabİlİr ama senİn İÇİnde İyİ olur dİnlenmİŞ olursun.
sibelcim ben tam olarak nokta atışı yapıyorum yukarı dudullu Ümraniye adliyesine çok yakınımm,ya sen??
yarın kısmetse sibel bacım bende olacak hülya esen nurten size sesleniyorum bacılar arzu edersenizzzzzzzzzz sizde gelin pınara artık demiyom bileeeeeeeeeeeeeeeeeeee