2009 Mayıs Anneleri

kızlar artık yoruldum eşimden... ona bir ders vermek istiyorum... kendimi anlatmaya çalışıyorum anlamıyor, dinlemiyor... suçluyor... dediklerimi yapmıyor... beni anlamıyor, dinlemek için hiç bir çaba göstermiyor, resmen umrunda değilim... kendimi yalnız ve çok çağresiz hissediyorum maalesef... beni anlasın en azından çaba göstersin istiyorum... olmuyor... orta yolu bulmaya çalışıyorum olmuyor... içime atıyorum ateş gibi düşüyo... kendimi işe vuruyorum işe saldırıyorum sonu daha büyük hüsran... düzelsin diye Allah'ıma yalvarıyorum düzelmiyor... her geçen gün daha kötü... bi gün düşünmekten çıldırıcam diye korkar oldum...Rabbim kimseye daha büyük dert vermesin inş.

aaa hayırdır burcucum yazını görünce şaşırdım tatlım
Rabbim yardımcın olsun ama hiçbirşeyi içine atma kendini yiyip bitirme
bence sen yeni rgl oldun biraz onunda etkisi vardır

canımın içi seni çok iyi anlıyorum, benim duygularımı yazmışsın gözlerim şişti aglamaktan, 1 ay oldu bişiler var buadamda, üstünede gitmiyorum maddi problemleri var biliyorum ama bana bukaadr yansıtmazdı... buakşam başka planlarım vardı eve girer girez benden uzak durun ateşim var galiba dedi..ama bu bahaneler sürekli oluyo çok üzüldüm uzaklaşmaya çalışır gibi..sonra anladı tavır yaptm çekti kolumdan neyin var aşkım diyo aglamaktan konuşamadım çok doluyum... ben ondan hiç bişi bekelmiyorum sadece ilgisini bekliyorum ama anlatamadım bitürlü.. şuan bende mutsuzum... hiç bişi olmamış gibi ben yatıyorum dedi ve yattı.................................

burcu uzaklaşmak istersen seve seve misafir ederim seni... eşimide kovarım evden...... başka nasıl ders olurki bu adamlara bilemiyorum..

anaaaaaam noldu bu adamlara yaw hepsi mi böyle bunların yoksa içlerinde eli öpülecek numunelikler var mı
söylenecek bişe bulamıyorum sadece üzülüyorum çünkü aynı sorunu bende yaşıyorum

aaa hayırdır burcucum yazını görünce şaşırdım tatlım
Rabbim yardımcın olsun ama hiçbirşeyi içine atma kendini yiyip bitirme
bence sen yeni rgl oldun biraz onunda etkisi vardır

burcu uzaklaşmak istersen seve seve misafir ederim seni... eşimide kovarım evden...... başka nasıl ders olurki bu adamlara bilemiyorum..

anaaaaaam noldu bu adamlara yaw hepsi mi böyle bunların yoksa içlerinde eli öpülecek numunelikler var mı
söylenecek bişe bulamıyorum sadece üzülüyorum çünkü aynı sorunu bende yaşıyorum

Kızlar dün akşam tartıştık, kağanın odasına gittim bi saat ağladım sanırım, ne vakit bu kadar değersizleştim hiç farkına varmamışım... sabah kağana kahvaltı için süt sağayım dedim azcık bi süt geldi, ki normalde 3dk fln sağıp kahvaltıyı hazırlıyordum, gece uyandım bacağım kabarmış, kaşınıyo , neyse oğlan bana bakıyo ağlamamam lazım, iyice sinirlerim bozuk, mutsuzum, nurtencm sağol cnm sanırım Rabbim sütümü keserek ona bi ders verdi ((

Huysuzluklarından tatlım ya bişeyleri yoktur bizimkide acayip mızmız

Hakkımızda hayırlısı olsun tatlım eşimde bugün yaptıracaktı.Annemle babamda aşı olalı 20 gün falan olmuştur.

İnşallah ateşlenmemiştir Burcucum ne güzel gezmişsinizde.

Vay zilliiiiiii vay kaydirigubbakcemile3

Allah yardımıcısı olsun çok geçmiş olsun çok korkuyorum bende akannehir

İnşallah Dağhan severek yer kahvaltısını

Ah kuzum ya sanki bizimkiler çokmu anlayışlı hepimizi bu tarz durumları aralıklı olarak yaşıyoruz.Baba olmak sorumluluk altına girmek ağır geldi sanırım.Bizden bazen uzaklaştılar bazen anlayışsızlaştılar.Hepsi ama hepsi ortak sıkıntılarımız bide senin hassas dönemin ondanda çok yaralamış olabilir.:teselli:

Bu adamları yola getirecek bir fikri olan paylaşsında hepimiz ortak hareket edelim yaşasın kadın dayanışması :lepi:

Gunaydın Kızlar,

Bora sabahın 6 sından beri ayakta onu sallıyorum ve hepsı tepemde.Umarım ıyısınızdır.

Burcum canım noldu sana.Bıraz hassassın belkı ondandır canım.Aman dıyeyım sonra hepsı gecer can cığer olursunuz sakın üzülüp sutune yansıtma.Görme bır sure arkadasım sonra cıkarırsın acısını.Ne yaptı da boyle kırdı?

günaydın herkese,,
bizde 8 de uyandık oğluşla,emzirdim,alt üst değiştik,yoğurdunu mayaladım ve kahvaltısını hazırladım ama çok sevmedi sanırım fazla yemedi ama nedenini anladım peynirin tuzu tam olarak çıkmamış çocuğumun midesi bulandı tabii tatlı tuzlu karışınca,yarın tuzsuz peynir alıp yapıcam sever kesin ver diye gözüme bakıyodu çünkü ama yiyemedi fazla..
sağol sibelcim ama dediğim gibi işte çok sevmedi bakalım yarın inşallah..
burcu yapma öyle yaa,biraz çık dolaş hava al sen çok kapandın eve arkadaşın filan yokmu takıl biraz eşinlede azcık mesafe koy..Üzülme cnm sütüne yazık,oğluna yazık..
Gülhancım günaydın yine sinirlerin tepende dimi anlıyorum seni cnm Allah sabır versin ne diyim..
Banu hayırdır ne olduki??

kızlar günaydın.nasılsınızz.geçmişe şöyle bir göz attım.pınarcım damla sakızlı pasta tarifini bende istiyorum mutlaka.burcu canımya benim eşimde aynı hatta bazen diyorum çek git evden aklı başına gelsin sanırım sorumluluk ağır geldi hele eşim şu 1 aydır tam vurdumduymaz bende sinirimden çok ağladım ama onu bir müddet takmadım mesafeli oldum sanırım şuan ben kazandım sende bir müddet umrusamaz ol canım.

Ferda gunaydın arkadasım tek kullanımlık labne peynır var tuzsuz ondan kullansana kahvaltısına.

Sibel,Tulay Gunaydın kızlar.

Biz Bursadakı hatunlarla alışverişe gidicez bugun turlayalım bakalım bıraz.

Nurten sen de uzak dur bacım Ay hepsı bir alem ya.Valla ben de cok ağladım ama bıraz yola geldi gibi.Tabı bızım en buyuk kavga hep cocuk sayısıydı.Anlamaya başladı biraz.

Filiz cok guldum dr olayına.Bızde sunnette ilk deneyımı yasadık.Aynı olay oldu.

günaydınlar ilk önce burcu ile giriş yapacam

burcu cnm neden böyle oldunuz yoksa doğumdan sonra hep vardıda canınamıo tak etti

bak benim herifde beni dinlemiyor ben şöyle yapalım böle edelim diyorum

zaman gelişnce o çok başka şeyler yapıyordu en sonunda sokağın ortasıdna bi patladım

birsen ellikere anlatır birsen nasıl olsa hep söyler hatırlatır dimi

o yüzden hiç dinleme gereği duymuyorsun dimi dedim...kimimki ben dileyeceksin dedim

ben senin i,çin bir değer ifade etmiyormuyum dedi...eğer nem değersizsem sen benden 5 kat daha değersizsin dedim
bunları sokakda dedim ve çok utandı çünki gerçekten dinlemiyordu
ağzını bile açamadı düşün....
sende atma içine bak ben attım attım ne oldu all kaynananın yaptığından dilimde siğil çıktı yeniden şişti
ne olacak şimdi devamlı nasıl dopktora gidecem...

senin eşine iyi bir ders verme zamanın gelmiş...
sanırım sende her defasında sustun çocukla kafan çok meşgul olduğundna cnm... takmaaa lütfenn

bursalı hatunlara kocaman alkışşşşşşşşşşş bizim sibel hanımmmmm bi bana gelemdi beeeeeeeeeeee

be diyemmm kiii...bayramdan sonra ilk işimim nurtene cuf cufff yapmak...

Valla size hayranım süper bir koordinasyonunuz var bizim hatunlar duysunda çatlasınlar huuuuuuuu İstanbul tayfası ayıp valla ayıp klava:

Hepimiz aynıyız Tülaycım yapacak bişey yok umursamamak en iyisi yoksa kendimizi harap ediyoruz.

benimki pür dikkat hadise izliyor..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Yerim ben onu çapkın çocuk Şeniz

tülay merhaba cnm nasılsın??

ayy bizim veletler çok şükür bugün uyudular kociş akşam geldi

ayyy kıslar dedim mi bilmem alişle ömerin bayramlığını amcası almışş şok oldum valla

kafalarına taş düşüecek. yawww.....

bu aksam eve geçiyorum çok şükürr...

nurtennn senindemiiiii

abooo ne oliiiiiiii kızlar toplanın bana gelin benim herif bayramdan sonra gene yok beeee beniğmde adam yok olduğundan tartışma yok sanırım hehehehe

Kuzum sanki ben kendim gelemiyorum.Pınar hatunu beklediğim için gelemiyorum.Ama tak etti aslında evde olsan bu cumartesi gelirdim.Bizimkide kocişiyle gezsin dursun.vereliniortak

nerde satılıyor cnm markası ne hiç tek kullanımlık görmedim,alıyım bari daha iyi diyosan??
ohh bayram alışverişimi?bu sefer fotoğraf çekinin baari unutmayın
neyse benimki uyudu ben bişeyler yiyim yatağımı bile düzeltmedimmm :sinifsinif: :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…