2009 Mayıs Anneleri

burcu ders olayına üzüldüm,sütün gitsede kendinden degil senden bilir tatlım dikkat etseydin der... senin yine aklında olsun beklerim...

kızlar bu adamlar insanın tüm enerjisini alıyorlar aglamakta fayda etmiyo görmesinide istemiyorum zaten ama tutamadım kendimi... bana acıması dünyadaki isteyecegim son şey...

lap diye girdim günaydın canlar...
üstümden tır geçmiş gibi yorgunum..
tek güzel şey kızım kahvaltısını yedi...

haklısın cnm kendi üstüne alınacağını hiç sanmam su içmedin ondan oldu der, acıması değil anlaması anlayış ve şevkat göstermesi istediğim ama dedim ya değer vermiyo gibi geliyo, sanki ne söylerse canımı daha çok acıtabilir onu düşünüyo gibi bi hali var

burcu biraz düşünmemeye çalış canım ya o kadarda tedirgin olma dışarı çık çarşıya falan açık havada dolaş daha iyi hissedersin kendini.

haklısın cnm kendi üstüne alınacağını hiç sanmam su içmedin ondan oldu der, acıması değil anlaması anlayış ve şevkat göstermesi istediğim ama dedim ya değer vermiyo gibi geliyo, sanki ne söylerse canımı daha çok acıtabilir onu düşünüyo gibi bi hali var

anlayış ve şefkat için umursamak gerekir şu durumda umursadıgını sanmıyorum nederdin varki herşeyin var eksigin yok otur evinde bak keyfine bu kadar basit onun için....

tülay merhaba cnm nasılsın??

ayy bizim veletler çok şükür bugün uyudular kociş akşam geldi

ayyy kıslar dedim mi bilmem alişle ömerin bayramlığını amcası almışş şok oldum valla

kafalarına taş düşüecek. yawww.....

bu aksam eve geçiyorum çok şükürr...

Ay hayret hakikaten şaşırtıcı ama güzel süpriz olmuş.Kız dur kocamla konuşayım bir aksilik çıkmazsa gelecem.

Istanbul camıasında iş yok siz hepiniz toplanıp Bursaya gelin bır gun boş kalmayız valla.

Ferda pınar labne yeşil paket canım ama kuçuk kuçuk cok iyi oluyor yarım kalmıyor.Buyuk marketlerde bulabılırsın.Benım dr önermıştı.

Ya sorma biz bu kadar yakın toplanamıyoruz,Bursaya çocuklar okula başlarken falan anca organize olup gelebilirizkaydirigubbakcemile3

neyse kızlar eline koz vermemem lazım şu yapılacak işlerimi bitireyim kafam dağılır biraz hiçdeğilse, uğrayacağım yine

Bencede tatlım sürekli üzerinde düşünüp kendini harap etme.

ay direk daldım burcuma çok üzüldüm
günaydın herkese ben erken kalktım sağlık ocağına gittim aşımı oldum şimdilik geri geri yürümüyorum:))
kızımın kahvaltısını yedirdim şimdi giyineceğim bugün Ahseni anneme götüreceğim

Allah iyiliğini versin kız kaydirigubbakcemile3

sağol Gülhancım ondan alıyım bende,peyniri öneren Gülhandı Tülaycım,olsun farketmez kullan sen,
Ayy esen güldürdün beni geri geri hıı?? :))
Ohh Birsene gidiyosunuz kızlar bizimle tanışmak isteyen bile yok bi de gurbetteyiz dedik,sizin annenin kayınvalideniz hep burda b,izim kimimiz var sizden başka.. senağlama küstüm,,benden başka İstanbulda gurbette olan varmı onla görüşim barii :)) kaydirigubbakcemile3

Aşkolsun Ferdacım sende gelsene,ayrıca sen tam nerede oturuyodun biryerele gideriz belki yada birimizde görüşebilirz.

benim kıım pcnin ucundan tutmuş bi elinlede şap şap vurup dduruyooo zor yazıyorum beraber kalkalım başındanda kızmsın hatun:))

kahvaltı yapım geliyorum..a.s.

herkeze tünaydın...

burcu cnm senin adına çok üzüldüm malesef bu durumları dönem dönem bir çoğumuz yaşıyoruz ....
bana kalırsa hemen pes etme biraz sakinleş ve eşini al karşına güzel güzel konuşmaya çalış belki onunda bi sorunu memnun kalmadığı şeyler vardır bazı erkekler eşlerinden çocuklarını bile kıskanabiliyor....belki sende ona karşı farkında olmadan ilgisiz kaldın ...kendi şikayetlerini anlat ve onun şikayetlerini dinle bakalım...eminimki doğru yolu bulacaksınız ...sanırım sende bi depresyon dönemindesin ve şu an onun yaptığı her hareket gözüne batıyordur ...al kağanı arabasına koy insanlardan uzak biraz yürü temiz hava al cnm iyi gelicektir sana ...ve sakın üzülüpte o çocugun rıskını kesme herşey yoluna giricek inan buna ŞenizŞenizŞeniz

bursalı hatunlar sırf sizin yüzünüzden bursaya yerleşicemm heee bu ne güzel samimiyet böylee bendee istiyommmmm :gitme::gitme::gitme:

sibelcim ben tam olarak nokta atışı yapıyorum yukarı dudullu Ümraniye adliyesine çok yakınımm,ya sen??

[QUOTE=burcuuu;10173178]kızlar artık yoruldum eşimden... ona bir ders vermek istiyorum... kendimi anlatmaya çalışıyorum anlamıyor, dinlemiyor... suçluyor... dediklerimi yapmıyor... beni anlamıyor, dinlemek için hiç bir çaba göstermiyor, resmen umrunda değilim... kendimi yalnız ve çok çağresiz hissediyorum maalesef... beni anlasın en azından çaba göstersin istiyorum... olmuyor... orta yolu bulmaya çalışıyorum olmuyor... içime atıyorum ateş gibi düşüyo... kendimi işe vuruyorum işe saldırıyorum sonu daha büyük hüsran... düzelsin diye Allah'ıma yalvarıyorum düzelmiyor... her geçen gün daha kötü... bi gün düşünmekten çıldırıcam diye korkar oldum...Rabbim kimseye daha büyük dert vermesin inş. [/QUOTE]

canımın içi seni çok iyi anlıyorum, benim duygularımı yazmışsın gözlerim şişti aglamaktan, 1 ay oldu bişiler var buadamda, üstünede gitmiyorum maddi problemleri var biliyorum ama bana bukaadr yansıtmazdı... buakşam başka planlarım vardı eve girer girez benden uzak durun ateşim var galiba dedi..ama bu bahaneler sürekli oluyo çok üzüldüm uzaklaşmaya çalışır gibi..sonra anladı tavır yaptm çekti kolumdan neyin var aşkım diyo aglamaktan konuşamadım çok doluyum... ben ondan hiç bişi bekelmiyorum sadece ilgisini bekliyorum ama anlatamadım bitürlü.. şuan bende mutsuzum... hiç bişi olmamış gibi ben yatıyorum dedi ve yattı.................................
kızlar inanın çok üzüldüm kendimi gördüm birden sanki aynı şeyleri arada bizde yaşıyoruz tam olarak da atlastamıyorz bazen bakalım hayırlısı
benimki pür dikkat hadise izliyor..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
erkek değil mi iştekaydirigubbakcemile3
Ferda gunaydın arkadasım tek kullanımlık labne peynır var tuzsuz ondan kullansana kahvaltısına.

Sibel,Tulay Gunaydın kızlar.

Biz Bursadakı hatunlarla alışverişe gidicez bugun turlayalım bakalım bıraz.

iyi alışveriler hepinizehihoyyyt

kızlar tünaydın nasılsınız?iz kızımla 7 de kakltık bugün ilk kez 6 olmadan kalkardı
sonra oynadık uyutayım dedim uyumadı
9 da baktım kaka yapmış ama ne yapmışşş
teeeee koltuk altına kadar
yıkamadan olmadı valla
değiştik herşeyini
sonra uykusu geldi doyurdum yatırdım
bende yattım yanında tam 2 saat uyumuşuz:lepi:
arada kalktı ama pışpışladım uyudu
zeynep gündüzleri hiç uyumuyor toplasam 1 saati bulmaz tüm uyuduğu
o yüzden de huysuz oluyor
yanına yatınca biraz fazla uyuyor
eşimle konuştuk akşam sende yat onunla diyo ama alışırsa ne yaparız dedim
uyumaya alışsıj zamanla obnu bıraktırırız dedi
siz ne dersiniz?

Canımya benım kızımda gÜndÜz hıÇ uyuymuyor aslında senınkı ıyı fıkırmıŞ ama alıŞırsa zor olabılır ama senın ıÇınde ıyı olur dınlenmıŞ olursun.

yarın kısmetse sibel bacım bende olacak hülya esen nurten size sesleniyorum bacılar arzu edersenizzzzzzzzzz sizde gelin pınara artık demiyom bileeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Canımya benİm kızımda gÜndÜz hİÇ uyuymuyor aslında senİnkİ İyİ fİkİrmİŞ ama alıŞırsa zor olabİlİr ama senİn İÇİnde İyİ olur dİnlenmİŞ olursun.

cnm inann dinlenmeye çok ihtiyacım var şu okul işi ve zeynebin huysuzluğu beni çok yoruyor bide misafir cabası
yatmak bana da iyi gelecek amam alışırda hep isterse diye korkuyorum
bıraktırabilir miyim ki
daha önce de denedim yanında olunca en az 1 saat uyuyo yavrum

sibelcim ben tam olarak nokta atışı yapıyorum yukarı dudullu Ümraniye adliyesine çok yakınımm,ya sen??

Canım ben Kartal Soğanlıktayım çok yakın değiliz ama olsun biryerele gdebiliriz birlikte diye düşünüyorum gerçi çalışıyorum cumartesi sana uyarmı bilmiyorum ama bi plan yapabiliriz.Yada herhangi birimizde toplanabiliriz anadolu yakasındaki kızlarada haber veririz valla şu bursalı hatunları bi utandıralım derim.

kızlar merhaba nasılsınız çok yorgunum gerçekten duru biraz iyileşti şükür yağmurda daha iyi öncekine göre
ben kötüyüm bu sefer uykusuzluk yorgunluk eltimler geldi eşimi görseydiniz utanmasa kuş tüğünde yatıracaktı kardeşidir ama ben hastayım çocuklar hasta ilgilenmedi bile geç yattık eltimle sohbet ettik eşimle bende çatışmalar yaşarım ama takmıyorum herşeyi pozitif görmeye çalışıyorum yoksa evlilik çekilmez
burcu tatlım değiştiremiyoruz malesef benimki dün üşüdüm ben biraz rahatsızdım ben gelmeyim sen al dedim zorla götürdü beleğe tam kapıdan aldık eve geldik eltimleri camıda açtılar resmen titredim şükür gece ilaç aldımda bugün biraz daha iyiyim
yönetim kurulu toplantısı var giremedim

yarın kısmetse sibel bacım bende olacak hülya esen nurten size sesleniyorum bacılar arzu edersenizzzzzzzzzz sizde gelin pınara artık demiyom bileeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım yrn anneme geçicem orada kalıcam...
anacım önceden planlasaydık daha iyi olurdu..
bu aniden oldu..

beyaz16+, bocek_82+, bozon_06, civciv1981+, drmumine+, sibiko+, simal06, tlyonl2009+

nasılsınız kızlar

ferda bacım senin araba vardı sanırım
sende yarın ol yayamaz oğlunu koş gelll kızzzzzzz bu dönem alışveriş merkezleri çok zor bacımmm girp vs..

X