2 gündür katmiyorum canim, meyvesine katiyorum pekmezi bir cay kasigi kadar. Uykusuzluktan artik perisanim, 04:00'lerde kalkiyor artik Doruk. Ve en az iki saat uyumuyor. Kitap, dergi olayi hayal oldu bende. Eskiden ayda 3-4 kitap bitirirdim, simdi 1 aydir elimde bir kitap var, daha 50 sayfa okumusum:bbo:
Sagol Pinar'cigim, vermiyorum artik. Ve gecmis olsun, ucuz atlatmissin su düsme isini.
Corba olayina gelince, tatlilari tercih ediyor olmali Defnos. O yüzden corbaya tepkili. Dorukta pek sevmiyor corbalari ama yedirmeye calisiyorum yine de. Tatlimsi sebzeler gercekten ise yariyor kizlarin önerdigi gibi...
Sagol canim, sana da kolay gelsin. Doruk Allah'tan yemegini cok temiz yiyiyor, pek üst bas degistirmeye gerek kalmiyor. Birde büvv falan yapsa, yanarim valla. Ütüden anam agliyor zaten.
Masallah cadiya. Resmini cok merak ettim, koy bir an önce canim.
Gözün aydin canim. Darisi bizim huysuzlarin basina...
Oh ne güzel. Anne gibisi yok gercekten. Kader arkadasimsin, bende cok uzagim Annem'e...:çok üzgünüm:
Masallah Annesi, cok tatli bu boncuk ya...
Arkadaslarda önermisler zaten, bence de hepsini birden vermen dogru olmaz. Corbayla basla derim ben. Önce sebzelerin tatlarini benimsesin bebegin. Tatlilara alistilar mi, sonradan sebzeleri red edebiliyor bazi bebekler...
Gecmis olsun canim, umarim bir an önce atlatirsiniz gribi. Cok zor olmali. Allah yardimcin olsun...
Cok zorlama Defne'yi canim, daha tepkilenmesin. Kandira kandira aralarda icirirsin.
opuyorumnanaktan
Cok gecmis olsun Banu'cugum. En kisa zamanda iyilesir umarim kizlarin.
Bende cok agliyorum canim ama care yok, öyle ya da böyle büyüyorlar iste. Kagan, uyudugu zaman dogumundan itibaren eskiden yeniye dogru resimlerine bak, insani cok rahatlatiyor.
Yeni evin hayirli olsun Ayse'cigim. Isleri kolaylastirmissin. Gerisi gelir zamanla...
Gelelim bize. Yine fire verdik ve yazamadik birkac gün. Malum durum, ek gida. Haricten doktor kontrolümüz vardi Sali günü. Oglum gülmekten kirildi doktorun ona yaptirdigi hareketlere. Sasirdik kaldik, normalinde cok yabancilik cekiyordu doktoruna. Birde cisini yaparken titreme olayi her ne kadar idrar tahlili yapilmis olsa da kafami kurcaliyordu. Cinsel organini iyice kontrol etti doktor, sükür korkulacak bir durum yok. Normal bir durummus. Doruk bu duruma da cok güldü. Esiminde patavatsizligi tuttu, "Böylece Doruk ilk cinsel deneyimini yasadi" diyince bende tutamadim kendimi güldüm. Doktor Türkce konustugumuz icin anlamadi ve bozuldu haliyle. Ama tercümede etmedik konustugumuzu.
Aksam üzeri Doruk ateslendi biraz, cok korktum. 37.7 ydi atesi oldugunu süphelenip ölctügümde. Yatirana kadar 15 dk. da bir ölctüm, üstünü iyice soydum. En son 37.3'dü ama paracetamol falan vermedim. Yanlis mi yaptim acaba?