- 30 Mart 2008
- 7.686
- 12
iyi akşamlar banucum.kızlar bende çıkıyorum. kuzucumu alıp eve gidip banyosunu yaptırayım
iyi akşamlar cnmŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar banucum.kızlar bende çıkıyorum. kuzucumu alıp eve gidip banyosunu yaptırayım
kılar ya size bişey sorucam vitamin olarak devit3 yada monovit mi kullanıyorsunuz sadece yoksa acd vitaminlerini içeren multitabs gibi ilaçlar var onları mı kullanıyorsunuz
bide ferrosanolu sağlık ocağı veriyor mu bilen var mı aranızda?
bence termometre koy odaya. 22-23 derece olacak şekilde ayarla canım. bir de kendi giydiğinin bir kat fazlasını giydir. kesinlikle üşümez o zaman.kızlar ya aklıma gelmişken bi sorum daha olacak
zeynebin elleri yüzü falan soğuk olmadığı halde kulakları buz gibi
acaba üşüyor mu ya
kömbiyi daha mı açsam
yatak odayı en sıcak yer orda bile öyle
bide başı çok terliyor bu normaldir sanırım
cnm ben monavit kullanıyorum Gazel ona bayılıyor şişeyi görünce hemen ağzını açıp sabırla akmasını bekliyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demir de ferrosanol veriyorum
her ikisinide sağlık ocagı veriyor bizea.s.a.s.
bence termometre koy odaya. 22-23 derece olacak şekilde ayarla canım. bir de kendi giydiğinin bir kat fazlasını giydir. kesinlikle üşümez o zaman.
bizim merkezi ısıtma. çok sıcak oluyor evimiz. ben de 2 tane peteği kapatıyorum. yoksa ne giydireceğimi şaşırıyorum.
ceylinin başı terlemiyor ona bişey diyemiycem canım a.s.
pınarcım ilk başta benimde çok zoruma gidiyordu emzirmemek sanki emmiyince bütün gün aç kalcakmış gibi geliyordu önce öğlen emdirmeyi bıraktım sırasıyla bütün gün kestim tabi aç oluncada ek gıdayı mecburen yedi...
sanada zor gelicek bi süre ama ek gıdalarında vitaminini alması gerekiyor gece bol bol emzirmeye çalış..hatta ben sabah ta bol emziriyorum saat 8 e kadar kahvaltısını 11 de veriyorum ki baya acıkmış oluyor mecburen yiyiyor...
ya valla izletmiyim diyorum şu reklamları ama çocugumun tek zevkide o zamanında bizlerde tv isleyerek büyümüşüz hangimizin zekasında sorun varrr..o yüzden bi reklamdır zaten varsın islesin zaten reklam bitince hemen kafayı çeviriyor :))
kızlar ben çıkıyorum öptüm
kılar ya size bişey sorucam vitamin olarak devit3 yada monovit mi kullanıyorsunuz sadece yoksa acd vitaminlerini içeren multitabs gibi ilaçlar var onları mı kullanıyorsunuz
kızlar ya aklıma gelmişken bi sorum daha olacak
acaba üşüyor mu ya
kömbiyi daha mı açsam
öğleden sonra eşimle domuz gribi aşısı olmaya gittik. kronik hastalığınız var mı dediler. eşim bronşitim var dedi ben de sazan gibi benim bişeyim yok dedim. eşime yaptılar bana yapmadılar.ama dün akşam haberlerde isteyen herkese yapılacak dediler diyince bize yazı gelmedi sadece çocuklara ve kronik hastalığı olanlara yapıyoruz şu ara dedi. yani benim aşı bir sonraki gruba kaldı. ceylin'de yanımızdaydı. bebeğe de yapalım dediler ama ben yaptırmadım.
zaten artık ben de yaptırmiycam galiba. biz orda beklerken aşı olan bir kadın fenalaştı. hemen müşahade odasına aldılar. doktorlar başına koşuştu. korktum valla. eşimi de 15 dakika beklettiler bişey olmayınca çıktık. o kadının akıbeti ne oldu çok merak ediyorum :uhm:
Eşimin köyden gelen teyzesi hafta sonu Almanya'ya dönüyor. Bize yakın oturan kardeşinde kalıyor şimdi. Onu görmeye gideceğiz şimdi. Ben hazırlanayım öptüm hepinizi a.s.
öğleden sonra eşimle domuz gribi aşısı olmaya gittik. kronik hastalığınız var mı dediler. eşim bronşitim var dedi ben de sazan gibi benim bişeyim yok dedim. eşime yaptılar bana yapmadılar.ama dün akşam haberlerde isteyen herkese yapılacak dediler diyince bize yazı gelmedi sadece çocuklara ve kronik hastalığı olanlara yapıyoruz şu ara dedi. yani benim aşı bir sonraki gruba kaldı. ceylin'de yanımızdaydı. bebeğe de yapalım dediler ama ben yaptırmadım.
zaten artık ben de yaptırmiycam galiba. biz orda beklerken aşı olan bir kadın fenalaştı. hemen müşahade odasına aldılar. doktorlar başına koşuştu. korktum valla. eşimi de 15 dakika beklettiler bişey olmayınca çıktık. o kadının akıbeti ne oldu çok merak ediyorum :uhm:
yok cnm ya fazla giydirmiyorum çocuğuEvet canım sanırım gündüz emmelerini biraz azaltmam gerekecek. Sütüm az diye mamaya başladık. Şimdide spora başladım başlayalı sütüm arttı kaydirigubbakcemile3 Enterasan bi durum yani CADIARZU
Çorbayı zaten ne şekilde ne türlü yaptıysam kabul ettiremedim. Doktorda bi süre ara ver unutsun sonra baştan başla dedi. Bi 10 gün kadar erteledim çorba işini. Allah'tan meyve ve yoğurdu çok güzel yiyor. Kahvaltısını da biberonla şöyle böyle yiyor işte kafamçokkarıştı
Aaa valla bende tv karşısında büyümüşüm Allah'a şükür bi salaklığım da yok kaydirigubbakcemile3 Benimki de izliyor valla olacak o kadar ne yapalım yerimseniben
İyi akşamlar kızlar a.s.
Bizim ilk doktorumuz multitabs vermişti doğduğunda. Ama sonraki doktorumuz multitabs daha çok sonra verilir. İştahı olmayan bebeklere verilir dedi ve devit'e geçti.
Ben sağlık ocağına gitmiyorum ama tetanoz aşısı için gittiğimde bi bayana vermişlerdi a.s
Canım bizim doktor dediki eğer çocuğu çok sıcak tutarsanız bir süre sonra vücut elleri kolları yada açıkta kalan herhangi bir yeri klima olarak kullanır ve soğutur dedi. Sen fazla sıcak tutuyor olmayasın CADIARZU
boşver cnm belki böylesi hayırlı olacaktıröğleden sonra eşimle domuz gribi aşısı olmaya gittik. kronik hastalığınız var mı dediler. eşim bronşitim var dedi ben de sazan gibi benim bişeyim yok dedim. eşime yaptılar bana yapmadılar.ama dün akşam haberlerde isteyen herkese yapılacak dediler diyince bize yazı gelmedi sadece çocuklara ve kronik hastalığı olanlara yapıyoruz şu ara dedi. yani benim aşı bir sonraki gruba kaldı. ceylin'de yanımızdaydı. bebeğe de yapalım dediler ama ben yaptırmadım.
Eşimin köyden gelen teyzesi hafta sonu Almanya'ya dönüyor. Bize yakın oturan kardeşinde kalıyor şimdi. Onu görmeye gideceğiz şimdi. Ben hazırlanayım öptüm hepinizi a.s.
kızlar iyi akşamlar bende çıkıyorum eşim aradı ekmek alıp geliyormuş
dün gece birde geçmişi okudum koca bnir sayfa yazdım
hepsi gitti dahada yazamaıdm
benim ömerimde kızlar biryerelre tutunarak ayağa kalkıyor artık
ve heryemeği veriyorum yiyolar naşallah kuzuma balık vs. yiyolar artık sofraya alıyorum abartmadan herşey veriyorum kek bile yedrdi annemler yaa dolaba biler içi ...oburixler
zaten evin yeryerinde fink atıyolar
artıkk işim iyicce zorlaştı burada çok şımartıyolar herkes oynuyor onlarla ...
sanırım büyüyünce biz eve gelmiyoz diyecekler yaa...
kızlar hediye nasıl birşey alıyoruz kime alınıyor bebişleremi kendimizemi kıyafetmi? ne düşünüyorsunuz?
Süper bi öğle yemeği yedim. O gazla kızım uyurken onun ütülerini bitirdim, yerleştirdim. Tam bitti kızım uyandı. Yine mama yemedi beni emdi. Şimdi yere koydum anında parkeye gitmiş orda debeleniyor. Üşütecek valla of offfff :1no2:
Buzluktan bamya çıkardım. Akşam için onu pişireyim bari cokacimcoook
Yarın da babamın teyzesi ile kızı gelicekler bana. Aslında her hafta anneme gittiğimde ben ona uğrardım ama bu hafta siz gelin dedim. İkiside şeker hastası ve diyetteler. Buzlukta zeytinyağlı biber dolmam vardı. Onu çıkardım bu akşamdan pişireyim de dinlensin güzelce. Az yağlı bi patates salatası yapayım diyorum. Peynirli ve mantarlı böreğim var buzlukta. Bide hafif olsun diye damla sakızlık rulo pasta yapacağım sabah. Bitti gitti. Annemde gelicek sabah. Öğlen işe gidene kadar hem Defnoşla ilgilenir hemde teyzemlerle vakit geçirmiş olur hihoyyyt
Ay şu kızı alayım parkeden deli edicek beni deliiii kafamçokkarıştı
kızlar okuyorum ama yazarken site hata veriyor sürekli
bakalım bu gelecek mi
sibiko cnm onuda yemedi zeynep bizde etkili olmadı
Hülya 2.dişi çıkacak sanıyorum ama daha bişey yok
bizimkide yumnurcak tv de kayu diye bi çizgi film var onu izliyo şimdi seviyo baya ama yanında duracan illa
kızlar ya aklıma gelmişken bi sorum daha olacak
acaba üşüyor mu ya
kömbiyi daha mı açsam