2009 Mayıs Anneleri

günaydin kizlar..bizde sabahin köründen beri ayaktayiz..ay bu kız geceleri cok miziklaniyor yaaa..su veriyorum lakir lakir içiyor..heh diyorum susamiş ondan agliyor..tam daliyorum gene mizik mizik..kalkiyorum mama veriyorum..heh diyorum acikmiş ondan..tam daliyorum gene mizik mizik..kalkiyorum pirtliyor..heh diyorum gazi varmiş..ay fittircaktim gece ya :KK70: Rabbim saglik versin kuzulara..

Cnm ilk sebze çorbası için bu ağır gelir kuzuya, sen patates havuç 1tk pirinç bunları at düdüklüye 15 dk onu ver cnm başlangıç olarak sebzeleride ayrı ayrı teker teker ekle, alerjen durumu kontrol et

Eline sağlık hamaratım, Annenin maşallahı var ya helal olsun montlar etekler, sende öğren annenden, bize gelinceeeee, 6. ayımızı doldurmamıza 18 gün kala başladık ek gıda yolculuğumuza , burdan duyduğumla sorduğumla verdim sebzeyi, bizim dr pek açıklama yapmıyo, önce patates havuç, pirinç sonra içine kattımda kattım, mercimek fln ekledim bi süre, sonra 6. ayımız dolunca içine fındık kadar yağsız sinirsiz 5 kez çekilmiş kuzu külbastı ekledim, sonra 2 sonra 3, 4 derken bugün 5 fındık kadar artırdım, etli olunca daha bi kolay yeniyo gibi geldi, bir köfte kadar artırılmalı diye okumuştum, erkenmi ki acaba, ama başlamış oldum...

yok canim normalde aramizda zaten cok fark yok..20 gün var kaganla serra arasinda..ama siz ek gidaya bizden daha gec basladiginiz icin bana cabuk geldi herhalde :) bizim uzuuun bi zaman oldugu icin :) yarasin kuzuma insaAllah kiymaciklar :)

hıc ugruyamaz oldum buralara ama vefasızlıkdan degıl kuzularımdan bır turlu tam ıyleşmıyorlar cok agır hasta degıller aslında ama burunlar hep tıkalı hapsırıgımız var serum fızyolojık sıkıyorum bu seferde burunları akıyor hapsırık devamlı var tam bırı geecırıyor dıgerı başlıyor sonra onlardan bana benden yıne onlara babalarına deeken kısır döngu gıbı suruyor grıp olayımız
3 gundur nazlı kızım grıp gıbıydı bugun ben felaket sekılde tutuldum grıp olayına durmadan ılac alıyorum ve yıne oglumdada başlıyor akşam esım geldı banada gecırdınız bende başlıyorum sanırım dedı bız ılac ıcıyoruz cocuklarada pedıtus verıyorum bunada sukur rabbım beterınden saklasın
gecmısı okuyamadım cook uzun olmuş cunku aramıza yenı gelenler olmuş hoşgelmışler
dıyet olayı tam gaz devam edıyor herkesde sanırım
bende 76 ıle başladıgım dıyetımde 5 kılo verdım cok ıyı geldı valla gercı daha cook var ama yava yavas onlarda gıdıcek ınsallah
banucum senın fıstıkda hastaymış cok gecmış olsum mevlam tez zamanda şifasını versın ınsallah
kımsecıkler yok zaten bende kacayım benım cadı kızım hala yatmadı evın ortasına cınegen salıncagı kurdum onda sallıyorum bakalım daha nelr yaptırcak bu bıdıklar bıze
herkesı kocaman optum hayırlı gecelr

oyyy kuzularim benimm kiyamam onlara yaaa..canim inşaAllah iyi bi doktor bulup gidersin tez zamanda da cocuklarin iyilesir..

5 kilo vermiş bu arada püüü bi ben kaldim be :KK70: len herkesi gaza getireyim derken ben geride kaldim be :KK70: benide alinnnn :KK70:

ayy semra be çok üzüldüm bak ya hakkaten kısır döngü olmuş ama sanırım bu ikizlerde oluyo birseninkilerde aynı..

kız tuba okadar yazmışsın beni unutmuşsun:umursamaz: gerçi yazılacak bi durum yok birsenin dedigi gibi misafir bombardımanı kaydirigubbakcemile3 ne yazılırkiii...

ya kızlar bu defne zillisi beni çok üzüyo ya artık çorba ve kahvaltı yemiyoruz zoraki kahvaltı 2-3 kaşıkta çorba gerisi hep çene kiliti...............................
ayyyyyy fenalıklar basıyo sesim yükseliyo dişlerimi sıkmaktan çenelerim agrıyo bak şimdi farkettim yine sıkıyorum....
diyorumki sıkıldı heralde çocuk önceden çok güzel içiyordu çorba ama 5 gündür yok anacım varsa yoksa mama.. bende yrn hiç çorba ve kahvaltı vermiyim sırf mama,meyve ve yogurt yesin sonraki gün kahvaltı, sonraki gün çorba veririm diyorum ne diyonuz??..

ben pek muhallebi vermem defneye kalktım belki yerdie sütlü ve balkabaklı muhallebi yaptım. balkabagınıda bi vitamin olsun die koydum yoksa sırf pirinç ununu besleyici bulmuyorum.. ama neyse sonuç hüsrannnn...... bide kabagı yaktım,yemeyince biberona koyayım dedim oda balkabakları biberonu tıkadı,sonradan süzdüm tekrar koydum yine yemedi,sonradan pekmez ekledim yine yemediiii

offfff biri kaldımı bende heryeri yıkıyorum nerdeyse....
sabahtan buyana çamaşır yıkıyorum evin herbiyanı çam. balkonada asmadım bizim buralarda hala soba yakıyolarrr ve heryer kromm...

neysem saat geç oldu yogurt mayalıyım kızımada mama verim cup yatım...

herkesleri çokkk öptm

aaaaaaaaaaaa ben hülyayı çok merak ediyom küstümü bu kız bize ya???? niye girmiyo hem gazeli özledim bennnn....

aşkolsun kız seni unuturmuyum :) ben senmiyim:pp yazcak bişi bulamamişimdir o anda :KK70: daha battim sanirim:pp ya sen niye bukadar temizlik manyagi oldun..böyleydinde bizmi fark etmedik..

yememesi normal canim..arada bir geliyorlar bunlara..serrosta yogurtta huysuzluk yapiyor..sen genede azda olsa ver..agzini hepsi kitliyor..dişleri cikti ya :KK70: hava atiyor veletler :KK70: ben biberonla aciyorum agzini..suya hayir demiyor..agzini acinca kasigida sokuveriyorum aradan :KK70:

iyi geceler kızlar
öldüm yorgunluktan
bugün sınavım vardo bitti çok şükür
eve geldim yemek yaptım evi sildim süpürdüm
tatlı yaprım malum yarın büyük gün yarın bile değil artık gün bugündür
saat itibariyle hehehe
meşhur günüm varrr hani benim hiç davet edilmedğim ama bana herkesin geleceği gün
yarın kızımın dişini kutkayacağızzz
o neler yaptım neler
foto çektiricez yüklerim bi ara
acil yatmam lazım her yerim ağrılyor
umarım kötü bişey yoktur
geçmişi okuyamıyorum
banu kıızn hastaymış cn ya çok geçmiş olsun
öpüyorum hepinizi

heyt be hamarat hatun seni :) kariyerde yaparim yemekte cocukta :KK70: Allah kolaylik versin bugun canim :) de anlamadigim şey madem bu kişilerden haz almiyorsun kizinin dişini niye bu kişilerle kutluyorsun..birak gelip gitsinler..sen sevdiklerinle kutla kizinin dişini :KK66:

doğum günümü kutlayan herkese çok çok teşekkür ederim. iyiki varsınız. yalnızlığıma ilaç oldunuz arkadaşlar. keşke daha önce tanısaydım sizleri. hepiniz çok iyi insanlarsınız.
allah evlatlarınıza sağlık, huzur versin gülen yüzleri hiç solmasın opuyorumnanaktan

amin cümlemize canim :) gec olsun güc olmasin :) hoşgeldin tekrar :KK70:

tubacım valla annen ne kadar becerıklıymıs oyle:hulya:kızcenlede takım gıyckmıssınız bayramda neguzel yaaa
cnm b grıp ılletınden bızde aynı gezemıyoruz gecen hafta bı alısverıse gıttık korka korka bakalım haftasonuda gıtmeyı planlıyoruz kendıme bayramlık alcam ( bu vucuda gore ne bulabılıp yakıstıracaksam)
domuz grıbı asısına gelınce cnm kafam karısyor ama esımıde ıkna edebılırsem bızım senle aramızda 1 gun vardı ıste 7.aylık kontrolunde sag.ocagına gıdıyoruz zaten drla konusup yaptırmayı dusunuyorum allah hıcbırımızı aldıgımız kararlardan pısman etmesın yaa

7 aylikken saglik ocaklari cagirmiyorki..9.ayda cagirdilar bizi..valla yaptirsammi karar veremedim hala..

ay gezme deme bana ya :KK70: resmen agzim sulaniyor :KK70:DDD bu h.içide evde durayimda artik haftaya ipimi koparirim :KK70:

kızlar günaydın nasılsınız ben hiç iyi değilim duru dün çok rahatsızlandı gece vücudunda döküntü oluştu hemen acile götürdük doktor muayene etti döküntülere baktı faranjit dedi o kadarda iyi bakıyoruz dışarı çıkarmıyorum sıcak tutuyorum yağmurda hastalandı ikisi birlikte yatıyor evde

kızlar doktor kız bebekler için kesinlikle leğende falan oturtup yıkamayın enfeksiyon kapması kız bebeklerde ağır geçer yatırarak mama yedirmeyin hassas bölgesini yıkasınız bile kuru tutun dedi
duru bakteri kapmış teyzesi yağmur babannem gripti bir ara onlardan aldı sanırım çok üzgünüm kızlar ilaç yazdı

kuzularim yaaa :KK43: cok cok gecmis olsun tatlim..acil şifalar kuzularima..

peki nasil yikiyacakmişiz ve yedircekmişizki?

Yfrog - resim092r

bu da benim prensesim teyzeleri. sabah laptopun kamerasıyla çektim.
sabahtan beri yüklemeyi öğrenmeye çalışıyorum inşallah olmuştur.

yesin onu tetesi :) maşaAllah :))

Tubacım gayet iyi gidiyor 4 kilo oldu ama yavaşladı pes etmek yok az az da olsa yola devam.Ne sorcaktın acaba?

oh oh süper valla..biri beni gaza getirsinnnn :)) gerci bugun gayet iyi gidiyorum :) ay bide ben hedef belirlemiştim araliga kadar 70 olcam diye..pehh 5 kilo nasil vercem 12 günde..valla hala hatirlamadim be güzelim :s elbet gelir aklima..

kızlar günaydın nasılsınız??? banucumya çok üzüldüm inşallah atlatılar kısa sürede. tuğbacım kıyafetlerinizi güle güle giyin annecinin eline sağlık.

teşekkürler canim a.s. cok sukur sen nasilsin?

kızlar bana gelince sabah sabah oturdum ağladım, kağanı zaptedemiyorum inş hiperaktif değildir, kahvaltıyı büvledi zaten, üst bası ıslandı , üştünü değiştirim altını alayım diyodum giydirtmiyo hep dönüyo soymakta giydirmekte bi dert ve günde kaç posta... sonunda bacaklarımın arasına kıstırdım , o zamanda kaşla göz arası ayağımı yaladı pis mafoldumben kendi kendime o sadece bi bebek diye tekrar edip duruyorum çok seviyorum ama çok yoruluyorum, yaramaz değil ama aşırı hareketli...

ay burcu :))))) demek ayagini yaladi pis :KK70:DD ay pis demene cok güldüm :KK70: serrayida sabah babasi yanima koymus..cuk cuk cuk bi ses geliyor..bi baktim serra dirsegimi emiyor :KK70:DDD aglamana gelince..iyi yapmişsin rahatlamişindir..bende kusunca cildiriyorum..herşeyi birakip aglayasim geliyor..ama birakamiyorsun tabi..en güzeli yemek yedirirken kocaman bi önlük kullanmak..benim 2 tane var..naylon bide..büvvvlere felan iyi oluyor :KK66: enazindan zirt pirt üst değiştirmiyorsun :KK66:

cerencim berke nasıl oldu faranjit mi olmuştu berkede bizimkide hafif olmuş faranjit ishal falan yok şükür ateşi vardı iki gündür acaba ateş dışarımı vurduda kızarıklık oluştu vücudunda dua edinde birşey çıkmasın kızlar lütfen

canim benim ya..lütfen kötü şeyler düşünme..iyisini düşün herzaman..inşaAllah bişeyi cikmicak..hafif bi soguk alginliğidir muhtemelen..öyle düşün..iyi haberlerini bekliyoruz..

bakın minik kelebeğime...

maşaAllah sana zilliiii bidikkk :)

günaydın kızlar..
bizde 7.30 da kalktık oğluşla o bi fasıl daha uyudu yarım saatte olsa bende çorbasını yapmakla yetindim..bide kahvaltı..şimdide kucak kucağa oturuyoruz :))
Dün biraz dolaştık oğluma ayakkabı aldım hemde converse (marka olarak değil tabi ddaha erken modeli öyle yanii) sonra bi de kaçamak yapıp kendimede aldım bayadır ayakkabı almamışım kendime onu anladım bahaneyle kayınval,ideminde gazına gelip iki tane aldım hemde kedi: neyse içime sindi giyerim severek artık!!
Bugün temizlik yapacaktım kayınvalidemi aradım ama optimuma gidecekmiş diğer torunuyla alışveriş yapacakmış gelemicek yanii Dağhana bakmaya,gerçi dün Boluda okuyan kız kardeşimle konuştum abla ben cuma geliyim dedi beraber döneriz memlekete dedi zaten dağhanıda çok özledim ben onla ilgilenirim sen ne yapcaksan yaparsın dedi.. oohh sevindim valla..Kardeş gibisi yok valla,zaten ben memlekette olsam krallar gibi yaşarımda işte malum gurbet!!! :çok üzgünüm:
neyse kızlar fırsat bulursam geçmişe bakıcam hepinizi öpüyorum..

kız seninlede bi konusamadik :) bi ariyorsun duymuyorum bi ariyorsun serrosu uyutuyorum :) seni ararim sen yoksun yada mesgul calar :KK70: inşaAllah bi ara tutturcaz :KK70:

senin memleket neresiki canim?

haa buarada tugbayı onlıne gorunce aklıma geldı nedense kılodan sorumlu devlet bakanımız o ondan galıbakaydirigubbakcemile3 3kılo almısım bu kıloların uzerıne herkez verıdını yazar ben aldıgımı çok utanıyorum :kedi:ama tatlı yemektende alamıyorum kendımı ee butun gunde hareketsız oturmaktan öff yaasenağlama

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kilodan sorumlu şişko devlet bakani olurum ben ancak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi: mafoldumben 3 kilo aldin he :KK70: tebrik ederim alkisalkisalkis senide gaza getireyim :KK70: şişko hatun seniiii :KK70: sen yakinda koltuklarada sigmassin :KK70: direk okul sirasi felan al sen :pp

Mutahhara ismin tuba galiba ya sen ekim ayının başında 2 si veya 3 ü gibi via porta gittin mi sanki seni orda gördüm şimdi aklıma geldi kk da resmini görmüştüm senmiydin acaba yoksa benzettim mi:uhm:

evet canim ismim tuba :) gittim canim gitmesine de ben kk ya ne zaman resim koydum onu hatirlamiyorum :KK70:

oyy dag gibi ütüm var be..gideyim bi işe yarayayim :KK43: zaten diyetteyim :KK43: açım :KK70: ütüden sonrada bi yürüyüş yapayim iyice gaza geleyim :KK70: öptüm sizi kizlar c u :))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kilodan sorumlu şişko devlet bakani olurum ben ancak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 :kedi: mafoldumben 3 kilo aldin he :KK70: tebrik ederim alkisalkisalkis senide gaza getireyim :KK70: şişko hatun seniiii :KK70: sen yakinda koltuklarada sigmassin :KK70: direk okul sirasi felan al sen :pp

evet canim ismim tuba :) gittim canim gitmesine de ben kk ya ne zaman resim koydum onu hatirlamiyorum :KK70:

Canım buluşma resimlerinizde görmüştümkaydirigubbakcemile3

Gunaydın,Tunaydın her neyse işte Kızlar,

Bana iyi geceler bile diyebilirsiniz.Gecem gündüzüm karıştı bu velet yuzunden oynatmaya az kaldı yanı.Ya ne bitmez diş sancısıymış.Pazar gununden beri canımı okuyor.Valla bu sabah attım kendimi sokağa daha ssk dan iznimi kapatıp paramı almadım onu hallettim.Daha dursan cocuk gidip kendi alıcak parasını be.Ay bu önceden candan bakıyordu sımdı onuda istemıyor eee ne yapıcam ben.Sokağada cıkmıyoruz.Sabır sabır sabır diyorum ama kafamda saç kalmadı valla.

Gecmışı yarım yamalak okuyabildim.Unutursam kusmeyın bana.

Ceylınım nice mutlu yıllara.Doğum gunun kutlu olsun canım.

Banucum okuyunca cok uzuldum.Tez zamanda düzelir inşallah fıstıklar.

Nurten ben de Tuba gibi sana temızlık delisi demek istiyorum izninle.

Burcu canım Borada aynı kuduruk ve hareketten basım donuyor bir dakıka sabit durmuyor ya.Çışlı,kakalı dönucekmiş hep.

Sibelcim saçların süpermış.Uykuya dalma içinde aynı terane diyicem.

Duruma ve Kağanıma kocaman maşallah.

Tubısh hadı bugun diet gunun olsun kontrol edicem artık senı.Yoksa sen sıcak sımıttı,oydu buydu derken fark dağlar kadar olmasın.Belki gaza gelirsin.

Bana iyi geceler bile diyebilirsiniz.Gecem gündüzüm karıştı bu velet yuzunden oynatmaya az kaldı yanı.Ya ne bitmez diş sancısıymış.Pazar gununden beri canımı okuyor.Valla bu sabah attım kendimi sokağa daha ssk dan iznimi kapatıp paramı almadım onu hallettim.Daha dursan cocuk gidip kendi alıcak parasını be.Ay bu önceden candan bakıyordu sımdı onuda istemıyor eee ne yapıcam ben.Sokağada cıkmıyoruz.Sabır sabır sabır diyorum ama kafamda saç kalmadı valla.

Burcu canım Borada aynı kuduruk ve hareketten basım donuyor bir dakıka sabit durmuyor ya.Çışlı,kakalı dönucekmiş hep.

Tubısh hadı bugun diet gunun olsun kontrol edicem artık senı.Yoksa sen sıcak sımıttı,oydu buydu derken fark dağlar kadar olmasın.Belki gaza gelirsin.

Ay 2 kere olmuş su antıka pc ve ağ bağlantımdan özür kızlar.

Burcucum ben farklı sebze vermiyorum demıştımya.Dr aradım su anda gerek yok bir daha kı aya ilavelere baslıycaz dedi.Sen hemen hemen hergun değişik yapıyorsun ya onu söyledim.Mıde asıt dengesiyle cok oynanmaz daha kucukler kendiniz gibi farklı vıtamınler almasını onaylamıyorum dedi.
Sen yine kendi duzenıne bak ama içimde kalmasın diye yazayım dedim canım.

az önce kayınvalidem aradı. arefe günü mü geleceksiniz dedi. hiç gelecek misiniz demek yok. ben de anne biz bu bayram gelmeyi düşünmüyoruz domuz gribi var çocuğu şehir içinde bile bir yere götürmüyoruz siz gelin bu bayram dedim. ana demez olaydım. yok bayramda büyükler küçüklerin ayağına gitmezmiş. siz gelin biz de bayramdan sonra geliriz bi ara dedi.
benim modern görünümlü kayınvalidem böyle meselelerde çok gelenekçidir. kaç sene oldu hala taze gelinmişim gibi davranıyor. onlar gelse ne farkeder ki maksat beraber olmak işte.
mecbur gidicez napalım

sağol canım.
sana da allah kolaylık versin.yanılmıyorsam senin oğlun zaten yaramazdı. şimdiki bahanesi de dişleri olmuş.inşallah çabucak çıkarır da ikinizde rahatlarsınız

Ah ceylıncım aynı muhabbet bizde bir haftadan berı oluyor.Sonunda bu sabah aradı.Ben egoıstlık yapmıyayım hava soğuk olursa gelmeyın kızım.Ben bayram sonu gelirim dıyor.Cocuk hastalanırsa suclarmış kendini.Ve Bora cok yaramaz teyzesi cok.

slm kızlarrr nasılsınızzz..ogluş babasıyla oynasıyo bende sıze bı bakıımm dedımmmm....opuyorumnanaktan
GULHANN kız kudurdu gene bora demıcem hep kuduruk zaten bızım veletler.....kaydirigubbakcemile3
CEYLINIMMM hep aynı muhabbetler hıc deişmez nıyeyseeee:sinifsinif:
SIBELLL nasıl cnm yagızzz face ı acınca ızlerım bende tontişş yagızımııııŞeniz

buarada bızde bugun kontrole gıttıkk hem ek gıdaya gectık ya kıloya falan baktı dr...
8300 :nazar:olmus zuzummm kızlarr boy aynı ama 66cm :nazar:uzamamış yafsss dr normal gelışımı ıyı dedııı saglık ocaında baktırdıydık orda baska dr da baska cıkıo yahuu ben dr u gozonunde tutuyoom artıkkk...
yagız ıyı allahtan kızlarrr gecelerı artık her uyandıında meme vermıommm ve 3saatte bır uyanıo ıkı gundurr ınşallahh bole deewzam edrrrr oyun oynadıkmı sorun yokk ama ılgısız bıraktıkmı cok keyıflıyse kalıo anca yalnızz yoksa mızmızzzzzza.s

üzülme canım hepsi aynı bu sıpaların. sanki beni anlatmışsın. ama biraz sabır hızla büyüyorlar :emir_bebek:

ewet cnm, bazen çok yorulduğumu hissediyrum, ama ona sarılınca tüm yorgunluğum geçiyo :)))) iyiki varlar hayatımızda, iyiki bizim bebeklerimiz onlar :)))
BURCU CANIMYA yapma böyle bebk daha o.benim kızımda öyle inan varya çorabını giydiriyorum diğerini çıkarıyor hele bezini değiştirmek tam sorun yemek yedirtmek dert ağzını kiltler açmaz ama yavaş yavaş düzene gircekler sıkma canını

Tülaycm doğrudur cnm, bez değiştirmek çok büyük prble artık boklu boklu dönüyo heryer batıyo, hem onu değiştir hem temizle....
yaaa burcuu çok üzüldüm şimdi hakkatenmi kız valla farkında bile degilim ama hep sanki yazışıyoz gibime geliyo öyle güzel tatlı tatlı anlatıyosunki sankim yanımdasınnŞeniz Şeniz face meselesine gelince ben kaçgün oldu giremiyorumki bi bakarım birazdan...

yaaa banu bi ara gir söylee senin potron iyi adam süt izninide o ayarlamıştı sagolsun analar seni boşuna bekelme orarda..

ayyy kız burcu anacım erkek yetiştiriyon çoookkk normal tatlım hareketli olması sen bide yürüyünce gör dermişim.. ben ablamdan biliyorum oda aynıydı giydirmek yedir mek işkenceydi ama ne güleryüzlüydü sıpa yigenim herşeyi unutturuyodu valla.. kolay gelsin tatlım...

Öyle cnm bizdede, bi tatlı tatlı bakıyo buna mı kızdım ben şimdi diyorum kendimi suçlu hissediyorum bu kadar savunmasız bişeye sinirlenebildiğim için, ama insanız ya, hepsi bizler için...
gunaydın kızlar gecmısı okudum ama kafam kazan gıbı bı tek aklımda burcunun mınımanın mavıs gozlerı kaldı kusura bakmayın artık çok tatlı maşallah

Sağol cnmm :)))
kızlar laf yetiştirmekten günaydın bile diyemedim..

günaydınnnnkaydirigubbakcemile3

kızıma bugün kahvaltı vermedim mamasını yedi bugun böyle gidicez...

çokta işim var evi süpürüp silmem balkonları halletmem ve ütü yapmam lazım tabi çamaşırlar kurursa.. hafta sonuda anneme temizlik yapıcam orada kalırım cumartesiden giderim.. kadın ayagından ameliyatlı çok zorllanıyo ama yinede yapacagından geri kalmıyo daha 3ay olmadı halıları yıkatmaya tekrardan verdi....

halı mevzusu çok geriyo beni nurten, benim halılar yıkanmak istiyo, ama evde soğuk halıları yıkamaya gönderirsem ev çıplak kalcak...silmeyede vaktim yok...
Günaydınlar Herkese;

Burcucum herkesinde anlattığı gibi öyleler yani kağana özgü bir durum değil bende bazen çileden çıkıyorum ama nafile yapacak bişey yok.Yağızda her akşam uyumamak için aralıksız ağlıyor tamam uyumasın diyoruz bu seferde uykusu olduğu için ağlıyor.Napıcaksın artık ağlama sesi kulaklarımda çınlıyor sinirden duramıyorum ama yapacak bişey yok.Şuan çok hareketli dönemleri, sanırım enerjilerini böyle boşaltıyorlar.

Görünüşe göre uyuma fasıllarımızda aynıymış

bakın minik kelebeğime...

O minik kelebeği kutulayıp bana kargoyla gönder cnm ısırayım accuk maş.
benımkıde aynı 1 saat uyumama mucadelesı verıyor benle dun aksam bacaklarım tutulmuş sallamaktan tam uyudu dıye yuzunden ortuyu kaldırdımkı bana bakıyo böcür böcürrrkaydirigubbakcemile3

:))) iyi yüzünü bari örttürüyomuş kağan hiç örttürmüyo
günaydın kızlar..
bizde 7.30 da kalktık oğluşla o bi fasıl daha uyudu yarım saatte olsa bende çorbasını yapmakla yetindim..bide kahvaltı..şimdide kucak kucağa oturuyoruz :))
Dün biraz dolaştık oğluma ayakkabı aldım hemde converse (marka olarak değil tabi ddaha erken modeli öyle yanii) sonra bi de kaçamak yapıp kendimede aldım bayadır ayakkabı almamışım kendime onu anladım bahaneyle kayınval,ideminde gazına gelip iki tane aldım hemde kedi: neyse içime sindi giyerim severek artık!!
Bugün temizlik yapacaktım kayınvalidemi aradım ama optimuma gidecekmiş diğer torunuyla alışveriş yapacakmış gelemicek yanii Dağhana bakmaya,gerçi dün Boluda okuyan kız kardeşimle konuştum abla ben cuma geliyim dedi beraber döneriz memlekete dedi zaten dağhanıda çok özledim ben onla ilgilenirim sen ne yapcaksan yaparsın dedi.. oohh sevindim valla..Kardeş gibisi yok valla,zaten ben memlekette olsam krallar gibi yaşarımda işte malum gurbet!!! :çok üzgünüm:
neyse kızlar fırsat bulursam geçmişe bakıcam hepinizi öpüyorum..

Güle güle kullanın cnm, kardeşinin gelmesi iyi lmuş
burcuuu gunaydın tatlım sen benı unutmussun ama:çok üzgünüm:
cnm bızım recep uzun bı suredır oyle hele o bez degıstırmek yokmu sık falan degıstırmıyorum artıkda

kağanda cnm aynen

ayy bak bu renk çok güzelmiş ceren

az önce kayınvalidem aradı. arefe günü mü geleceksiniz dedi. hiç gelecek misiniz demek yok. ben de anne biz bu bayram gelmeyi düşünmüyoruz domuz gribi var çocuğu şehir içinde bile bir yere götürmüyoruz siz gelin bu bayram dedim. ana demez olaydım. yok bayramda büyükler küçüklerin ayağına gitmezmiş. siz gelin biz de bayramdan sonra geliriz bi ara dedi.
benim modern görünümlü kayınvalidem böyle meselelerde çok gelenekçidir. kaç sene oldu hala taze gelinmişim gibi davranıyor. onlar gelse ne farkeder ki maksat beraber olmak işte.
mecbur gidicez napalım

dır dır dır kaynana işte ya gıcık, hepsinin köküne turp suyu, neyseki ben yüz vermiyorum o da arayamıyo
Ay 2 kere olmuş su antıka pc ve ağ bağlantımdan özür kızlar.

Burcucum ben farklı sebze vermiyorum demıştımya.Dr aradım su anda gerek yok bir daha kı aya ilavelere baslıycaz dedi.Sen hemen hemen hergun değişik yapıyorsun ya onu söyledim.Mıde asıt dengesiyle cok oynanmaz daha kucukler kendiniz gibi farklı vıtamınler almasını onaylamıyorum dedi.
Sen yine kendi duzenıne bak ama içimde kalmasın diye yazayım dedim canım.

kız gülhan kafam karıştı bak şimdi, senin dr una karsı bi güven var içimde ama bilemiyorm sağlık ocağına sorarım yarın bende, bakalm ne dicek

Kızlar yağızın yeni videosunu face'de :)

hemen bakıyorm cnm
slm kızlarrr nasılsınızzz..ogluş babasıyla oynasıyo bende sıze bı bakıımm dedımmmm....opuyorumnanaktan
GULHANN kız kudurdu gene bora demıcem hep kuduruk zaten bızım veletler.....kaydirigubbakcemile3
CEYLINIMMM hep aynı muhabbetler hıc deişmez nıyeyseeee:sinifsinif:
SIBELLL nasıl cnm yagızzz face ı acınca ızlerım bende tontişş yagızımııııŞeniz

buarada bızde bugun kontrole gıttıkk hem ek gıdaya gectık ya kıloya falan baktı dr...
8300 :nazar:olmus zuzummm kızlarr boy aynı ama 66cm :nazar:uzamamış yafsss dr normal gelışımı ıyı dedııı saglık ocaında baktırdıydık orda baska dr da baska cıkıo yahuu ben dr u gozonunde tutuyoom artıkkk...
yagız ıyı allahtan kızlarrr gecelerı artık her uyandıında meme vermıommm ve 3saatte bır uyanıo ıkı gundurr ınşallahh bole deewzam edrrrr oyun oynadıkmı sorun yokk ama ılgısız bıraktıkmı cok keyıflıyse kalıo anca yalnızz yoksa mızmızzzzzza.s

maş yağızıma, gece uykusuda düzeliyomuş onada aferin

kızlar şimdi karar verdim röflemi yaptırıcam , zate aklımdaydı sizde iyice gaza getirdiniz vallahi :)))

X