2009 Mayıs Anneleri

Ayşecim şimdiden nice mutlu yıllara annelerede hiç dayanılmıyor hasretlik zordur hakikaten.Hediyelerinizide güle güle kullanın

Kızlar anneannesi oğluşa atkı bere takımı almış :)))

Oyyyyyyyy çok yakışmış güle güle kullansın boncuğum.

Bence platin röfle yap canım tek platin biraz sıradan durabilir.Bende yaptırıcam eski halimi bi bulsam aslında ozaman belki fikir verirdi sana

kızlar bu arada eve gidicem yemk yapıcam oy oyyyyyyy
Kolay gelsin tatlım valla allahtan annem yapıyo benimde çok şanslıyım.

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
İyi akşamlar canım

sibelcim ben senin resmini görmüştüm sanki ama seninki tek renk platin gibi duruyordu...
boyata boyata mı o hale gelmişti.
birde şimdi benim saçım dalgalı düzken tek renk sarı gibi duruyor boyatınca ama yıkayıp kıvrıldığı zaman siyahlar ayrı sarılar ayrı duruyor ona sinir oluyorum ben dalgalandığı zaman bile her telinin sarı olmasını istiyorum üff....

Banu ve sibel tetelerimize teşekkürler
Tülaycm int. te bu konu ile ilgili farklı yorumlar okudum aklım karısık bayadır ama çok istiyorum yaptırmayıda

oy maşallah kuzuma çok yakışmış

ceylincim doğumgünün kutlu olsun canım annen çok güzel bir jest yapmışş

evet canım esen gerçek adım
sen kaçak ekle kimse alıntı yapmaz hemen kaldırıverirsin görmez bile:))

CEYLINIMMM dogum gunun kutlu olsun cnm nıce yıllaraaaa....
BURCUUU cok yakısmıs kaganıma atkısıyla beresı mavişş boncukum benım...
kızslarrrr slm nasılsınız..
oglusu uyuttum etrafı topladım bı bakem dedımmmm bugun yurutec aldık yagıza ayyy cok swedı valla ama tek sorun gerı gerı gıdıo sıpa:))))ılerı gelemeyıncede sınırlenıo:)))ay alem bu veletler falllaaa...
eşim işte ben ewdeyım ogluşlaaa tam bı oyun kolık oldu benımkı sureklı ılgı kendınde ols7un ıstıo oyuzden hıcbıseye fırsatım olmuyo kızlarrrr yafsss...
ek gıdalarda ete gecmısınız demı yafsss ek gıdalar kısmında okudum orayada yazdım ama et falan 7 8 ıncı aydan sora deılmıydı yahu dr bana ole dedıydı ben hala sebze corbası werıom mercımegede daha yenı gectıkk okuyunca orayı kafam karsıtı vermelımıyım acep bende et falannnn ...
ote yandan hayat tam bı kosusturma halınde gecıp gıdıo kızlarrr yafssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…