- 1 Eylül 2008
- 6.409
- 0
ceren canımya benim platin röfle ama şu an hiç resmim yok.bide zaten 3 ay oldu haliyle dip boyası geld.i
iyi akşamlar banucum bende çıkıyorum kızlar öptüm hepinizi.
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
yarın benim doğum günüm. unutmuştum az önce kargo geldi canım annem bana hediye göndermiş. iki tane çok şık kazak, adidas eşofman ve kızıma bir sürü kıyafet almış. içinde de güzel bir not. harika bir sürpriz oldu. telefon ettim hemen karşılıklı ağladık. offf ya gurbette olmak çok kötü senağlama
kızlar bende bu ara saçımı boyatcam malum bayram kız kardeşimin düğünü....
ya platin röfle attırıcam yada tümünü platine boyatacam bakalım kısmet olursa bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum.sizce ne yaptırmalıyım? Fikirlerinizi söylermisiniz?
Kolay gelsin tatlım valla allahtan annem yapıyo benimde çok şanslıyım.kızlar bu arada eve gidicem yemk yapıcam oy oyyyyyyy
İyi akşamlar canımkızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
Ayşecim şimdiden nice mutlu yıllara annelerede hiç dayanılmıyor hasretlik zordur hakikaten.Hediyelerinizide güle güle kullanın
Oyyyyyyyy çok yakışmış güle güle kullansın boncuğum.
Bence platin röfle yap canım tek platin biraz sıradan durabilir.Bende yaptırıcam eski halimi bi bulsam aslında ozaman belki fikir verirdi sana
Kolay gelsin tatlım valla allahtan annem yapıyo benimde çok şanslıyım.
İyi akşamlar canım
oy maşallah kuzuma çok yakışmış
ceylincim doğumgünün kutlu olsun canım annen çok güzel bir jest yapmışş
Kızlar kağanın yemeğini hazırlıyodum ya uyandı acıkmş ağladı hemen süzgeçten geçirdim yedi şimdi, tarifi çok sevdi hatta mama sandalyesinde yamuldu düzelteyim dedim yemek bitti sandı bağırdı :))) inş. sizin kuzucuklarda sever :)))) bugün yazıcam ek besinlere
Kızıma brokoli yemeği ilk yapacaktım Burcu senin tariften yapcam güzel görünüyo ellerine sağlıka.s.
yarın benim doğum günüm. unutmuştum az önce kargo geldi canım annem bana hediye göndermiş. iki tane çok şık kazak, adidas eşofman ve kızıma bir sürü kıyafet almış. içinde de güzel bir not. harika bir sürpriz oldu. telefon ettim hemen karşılıklı ağladık. offf ya gurbette olmak çok kötü senağlama
Doğum günün kutlu olsun canım nice senelere eşinle ve bebeğinle inşa.s.
Burcu maş Kağan a allah bağışlasın :nazar:
oy maşallah kuzuma çok yakışmış
ceylincim doğumgünün kutlu olsun canım annen çok güzel bir jest yapmışş
Esen kızın Ahsen çok tatlı maş:nazar boncuk boncuk benim kızımla benziyolar.
teşekkürler teyzesii senin kızının resmi varmı ki baksaydık bir
evet canım esen gerçek adım
sen kaçak ekle kimse alıntı yapmaz hemen kaldırıverirsin görmez bile:))