2009 Mayıs Anneleri

bende yorgunluk yok ama herşeyden tiksniyorum ve hiçbirşey yiyemiorum.çıkartmıyorumda. öyle gidiyor ne olacak bilmiyorum.tatlı asla yiyemiyorum.o deli gibi kaşık kaşık yediğim saralleyi bile yiyemiyorum.

ama wc ye gıtmekten bıktım.zaten mesaneye baskı vermıs.bende sut içiyorum ayran ıçıyorum bol su içiyorum iyice basedemez hale geldim valla

ayy süt bende çok içiyorum.yumurta hergün yiyorum. bugün birde ayran içtim.ama genelde tuzlu şeyler canım istiyor.tatlı yiyemiyorum.içim almıyor valla.

aslında ben daha önceleri herşeyden midem bulanırken şimdi tamamen yok oldu eşim bile beni şaşırtıyorsun şimdi daha iyisin hamilelik sana iyi geldi diyor umarım böyle gider çünkü işlerim yoğunlaşıcak bu aralar

kızlar kan tahlili yapanlar değerlerini yazarsanız çok memnun olurum lütfenbenimki beta-hcg-1000-0 lütfen

ben kan yaptırmadım.idrarda çıktı benimki.o yüzden birşey diyecemeyeceğim.peki sen bugün öğleden sonra sonuç alıp doktora gösterecektin ne oldu?

gösderdim bebegin canlılına tam raslanmıyo pazartesi gel durum aynıysa kürtajla alıcak kese var yani bebegim yok

valla ne diyim.allah iyiliğini versin.bir an evvel bebeğin canlansın.gerçekten çok üzücü bir durum.ama sakin ol.pozitif düşün.belki olmak zor ama başka yapabileceğin birşey yok...pazartesi bize yaz yien sakın unutma.merakta kalırız sonra.

bende şimdi giyorum doktora bakalım ne dicek 4.30 da randevum var inşallah iyi haberlerle gelirim

gösderdim bebegin canlılına tam raslanmıyo pazartesi gel durum aynıysa kürtajla alıcak kese var yani bebegim yok

Canım durum aynı olursa demiş doktor. Demek ki değişme ihtimali var değil mi? Lütfen olumlu düşün...

bende şimdi giyorum doktora bakalım ne dicek 4.30 da randevum var inşallah iyi haberlerle gelirim

Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım...

kızlar ben gidiyorum.evimizde bilgisayar olmadığı için malesef haftasonu görüşemeyiz.kendinize ve bebişlere iyi bakın.hepinizi öptüm...pazartesi görüşmek üzere...

X