Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanimlar a.s.
sanirim bende 2009 mayis annesi oluyorum inşaAllah yani :) ay hala alisamadim..evvelki gece ogrendim hamile oldugumu..hala leyla gibiyim :) son regl tarihim 04.08 idi..ilk bebegim..ay bebegim diyince bile içim bi tuhaf oluyor..Rabbim saglikla afiyetle mutlulukla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllahhh :)
ben daha doktora gitmedim..ne zaman doktora gitmeliyim?ne icmeliyim?vs vs binlerce soru var kafamda..simdilik sadece şoku atlatmaya calisiyorum :)
bundan sonra sıksık görüşürüz konuşuruz inşaAllah hepinize hayirli ramazanlar a.s.
ya bende mayıs annesi olmak istiyoruuuumm
adetme 1 hafta var amaa
sabırsızlıkla bekliyorum
merhaba hanimlar a.s.
sanirim bende 2009 mayis annesi oluyorum inşaAllah yani :) ay hala alisamadim..evvelki gece ogrendim hamile oldugumu..hala leyla gibiyim :) son regl tarihim 04.08 idi..ilk bebegim..ay bebegim diyince bile içim bi tuhaf oluyor..Rabbim saglikla afiyetle mutlulukla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllahhh :)
ben daha doktora gitmedim..ne zaman doktora gitmeliyim?ne icmeliyim?vs vs binlerce soru var kafamda..simdilik sadece şoku atlatmaya calisiyorum :)
bundan sonra sıksık görüşürüz konuşuruz inşaAllah hepinize hayirli ramazanlar a.s.
alttan bakıp yinede kese görünüp bebeği görünmeyen varmı kızlar hepinizden allah razı olsun allah bebeklerinize kavuşdursun sizi inşş
çok tebrik ediyorum canım,Allah tamamına erdirsin. benimde sat 2 ağustos ben de daha hiç alışamadım. durup durup eşime soruyorum ben şimdi hamile miyim diye a.s ben 4+3 ken gittim göremedik haftaya gel dedi bana. sen de 5. hafta içinde gidebilirsin heralde. ya da istersen telefon edip sor. en doğru kararı dr un verir. bi şey yiyip içme konusunda dr çok erken olduğunu söyledi. şu anda hiç bir şey yemen gerekmiyor hatta öyle bol süt içip kilo alma dedi (benim kilo problemim var da) ama çay kahve kola içmemeye çalış günde en fazla 2 fincan. sigara içiyorsan bırak gibi şeyler söyledi. yani bir şeyler yemek değil, zararlı şeylerden kaçınmak durumundayız galiba. bana söylenenler böyle ama biliyorsun herkese farklı yorumlar gelebiliyor.
sen de doktora gittiğinde neler söylediğini bize yazarsan belki hep birlikte orta yolu buluruzyerimseniben
güzel haberlerini bekliyoruz..
benımde sat 5 ağustos.4 gun oldu öğreneli..gebelık takvımınde nette 10 ila 16 eylul arasında yazıyodu bende zaten 16sına ancak randevu albıldım.cunku sımdı gıtsen kese bıle gorunmuyor benım gıttığım tarıhte kalbıde atacaköğrendiğimden beri süt ayran yoğurt içiyorum.şimdi balık yapıyorum ama tabı bulantılarım yok daha inşallah olmaz:icecream:
selam bende 4 haftalık hamileyim kızlar..daha dün öğrendim acayip mutluyum allah isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu...herkezin bebeği hayırlı olsun.. inşallah güzel hamilelikler geçiririz..
ama ağrılarım var kasık bölgelerimde yeni hamilelerdede böle sorunlar varmı???????
Aman ne hoş...Aramıza hoşgeldin mutahharaa.s.a.s.merhaba hanimlar a.s.
bundan sonra sıksık görüşürüz konuşuruz inşaAllah hepinize hayirli ramazanlar
a.s.
Canım teselli edilmesi çok zor bir olay olduğunu çok iii biliyorum bunu yaşayan biri olarak..bebegimi kaybettim.dune kadar bende mayıs annesi adayıydım ama dün doktor kontrolunde kesenin gelişip bebegin gelişmediği görüldü ve kürtaj ile aldılar.çooook üzgünüm((
Arkadaşlar merhaba. Henüz 5 haftalık evliyim ve 2 haftalık hamileyim. Kısmetse 2009 Mayıs'ta anne olacağım :) Benim gibi mayıs annesi olacak arkadaşlarla duygularımızı, yavaş oluşan değişiklikleri herşeyi paylaşalım :)
Berna 83 allah sabir versin arkadaşim ayni durumdayim bende kaç hafdalikdi
merhaba hanimlar a.s.
selam bende 4 haftalık hamileyim kızlar..daha dün öğrendim acayip mutluyum allah isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu...herkezin bebeği hayırlı olsun.. inşallah güzel hamilelikler geçiririz..
ama ağrılarım var kasık bölgelerimde yeni hamilelerdede böle sorunlar varmı???????