2009 Mayıs Anneleri

merhaba hanimlar a.s.

sanirim bende 2009 mayis annesi oluyorum inşaAllah yani :) ay hala alisamadim..evvelki gece ogrendim hamile oldugumu..hala leyla gibiyim :) son regl tarihim 04.08 idi..ilk bebegim..ay bebegim diyince bile içim bi tuhaf oluyor..Rabbim saglikla afiyetle mutlulukla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllahhh :)

ben daha doktora gitmedim..ne zaman doktora gitmeliyim?ne icmeliyim?vs vs binlerce soru var kafamda..simdilik sadece şoku atlatmaya calisiyorum :)

bundan sonra sıksık görüşürüz konuşuruz inşaAllah :KK66: hepinize hayirli ramazanlar a.s.

merhaba hanimlar a.s.

sanirim bende 2009 mayis annesi oluyorum inşaAllah yani :) ay hala alisamadim..evvelki gece ogrendim hamile oldugumu..hala leyla gibiyim :) son regl tarihim 04.08 idi..ilk bebegim..ay bebegim diyince bile içim bi tuhaf oluyor..Rabbim saglikla afiyetle mutlulukla hayirla kucagimiza almayi nasip etsin inşaAllahhh :)

ben daha doktora gitmedim..ne zaman doktora gitmeliyim?ne icmeliyim?vs vs binlerce soru var kafamda..simdilik sadece şoku atlatmaya calisiyorum :)

bundan sonra sıksık görüşürüz konuşuruz inşaAllah :KK66: hepinize hayirli ramazanlar a.s.

çok tebrik ediyorum canım,Allah tamamına erdirsin. benimde sat 2 ağustos ben de daha hiç alışamadım. durup durup eşime soruyorum ben şimdi hamile miyim diye a.s ben 4+3 ken gittim göremedik haftaya gel dedi bana. sen de 5. hafta içinde gidebilirsin heralde. ya da istersen telefon edip sor. en doğru kararı dr un verir. bi şey yiyip içme konusunda dr çok erken olduğunu söyledi. şu anda hiç bir şey yemen gerekmiyor hatta öyle bol süt içip kilo alma dedi (benim kilo problemim var da) ama çay kahve kola içmemeye çalış günde en fazla 2 fincan. sigara içiyorsan bırak gibi şeyler söyledi. yani bir şeyler yemek değil, zararlı şeylerden kaçınmak durumundayız galiba. bana söylenenler böyle ama biliyorsun herkese farklı yorumlar gelebiliyor.
sen de doktora gittiğinde neler söylediğini bize yazarsan belki hep birlikte orta yolu buluruzyerimseniben
güzel haberlerini bekliyoruz..:nazar:

merhaba hanimlar a.s.

benımde sat 5 ağustos.4 gun oldu öğreneli..gebelık takvımınde nette 10 ila 16 eylul arasında yazıyodu bende zaten 16sına ancak randevu albıldım.cunku sımdı gıtsen kese bıle gorunmuyor benım gıttığım tarıhte kalbıde atacak:nazar:öğrendiğimden beri süt ayran yoğurt içiyorum.şimdi balık yapıyorum ama tabı bulantılarım yok daha inşallah olmaz:icecream::nazar:

alttan bakıp yinede kese görünüp bebeği görünmeyen varmı kızlar hepinizden allah razı olsun allah bebeklerinize kavuşdursun sizi inşş

Canım hemen panik yapma. Doktorunun öyle demesi de yanlış bence. Bak sana kendi durumumu anlatayım. Ben adet günüme göre 6 haftalığım ama ben de sadece keseyi görebildim. Doktorum bana boş gebelik falan demedi. Ben de geç yumutlama oldu biliyorum çünkü ovulasyon tesi kullandım, doktorda geç yumurtlama olmuş olabilir dedi zaten. 3 gün sonra gel tekrar bakalım dedi. Ultrasondaki keseye göre 5+1 hamişim yani 1 hafta farkediyor. Şöyle düşün en azından bebişlerimiz rahmimize düşmüş, dış gebelik değil yani keseyi görebilmişiz. İnşallah bebişlerimiz de oluşacak merak etme. Herkes aynı tarihlerde yumurtlamıyorki bazısı geçte olabiliyor. Ben stres yapmamaya pozitif olmaya çalışıyorum. Bir şey olacaksa zaten biz ne yapabiliriz ki. Durumundan haberdar edersen sevinirim. Benim randevumda Çarşamba günü.

selam bende 4 haftalık hamileyim kızlar..daha dün öğrendim acayip mutluyum allah isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu...herkezin bebeği hayırlı olsun.. inşallah güzel hamilelikler geçiririz..
ama ağrılarım var kasık bölgelerimde yeni hamilelerdede böle sorunlar varmı???????

çok tebrik ediyorum canım,Allah tamamına erdirsin. benimde sat 2 ağustos ben de daha hiç alışamadım. durup durup eşime soruyorum ben şimdi hamile miyim diye a.s ben 4+3 ken gittim göremedik haftaya gel dedi bana. sen de 5. hafta içinde gidebilirsin heralde. ya da istersen telefon edip sor. en doğru kararı dr un verir. bi şey yiyip içme konusunda dr çok erken olduğunu söyledi. şu anda hiç bir şey yemen gerekmiyor hatta öyle bol süt içip kilo alma dedi (benim kilo problemim var da) ama çay kahve kola içmemeye çalış günde en fazla 2 fincan. sigara içiyorsan bırak gibi şeyler söyledi. yani bir şeyler yemek değil, zararlı şeylerden kaçınmak durumundayız galiba. bana söylenenler böyle ama biliyorsun herkese farklı yorumlar gelebiliyor.
sen de doktora gittiğinde neler söylediğini bize yazarsan belki hep birlikte orta yolu buluruzyerimseniben
güzel haberlerini bekliyoruz..:nazar:

saolasin canim verdigin bilgiler ve tebrigin icin :) hepimizinki saglikla keyifle huzurla hayirla tamamina varsin inşaAllahhh :KK66:

inşaAllah bu hafta içi bende bi gitmeyi düşünüyorum doktora..tek tek tüm söylediklerini buraya yazarim :KK66:

benımde sat 5 ağustos.4 gun oldu öğreneli..gebelık takvımınde nette 10 ila 16 eylul arasında yazıyodu bende zaten 16sına ancak randevu albıldım.cunku sımdı gıtsen kese bıle gorunmuyor benım gıttığım tarıhte kalbıde atacak:nazar:öğrendiğimden beri süt ayran yoğurt içiyorum.şimdi balık yapıyorum ama tabı bulantılarım yok daha inşallah olmaz:icecream::nazar:

oh oh afiyet olsun,sifa olsun :) bakalim bende bu hafta gitmeyi düşünüyorum..ama daha hiç arastirmadim ne zaman gitmem gerekir diye..tanidigim bir abla var..o kadin dogum doktorunun yaninda hemsireydi bi zamanlar..ona bi sorucam once ne zaman gitmeliyim diye..benim gibi ne zaman gidecegi konusunda bilgisiz olanlar varsa burdan söylerim :)

selam bende 4 haftalık hamileyim kızlar..daha dün öğrendim acayip mutluyum allah isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu...herkezin bebeği hayırlı olsun.. inşallah güzel hamilelikler geçiririz..
ama ağrılarım var kasık bölgelerimde yeni hamilelerdede böle sorunlar varmı???????

oy oy oy hayirli olsunnn..inşaAllah saglikla mutlulukla hayirla kucagina alirsin bebisiniii :) aminnn dualarin icin :)

kasik bolgesinde agri bende var..normalmiş..enaz 100 kişiye sordum :KK70: bolbol dinlen..özellikle ayaklarina dikkat et..uzat ayaklarini sık sık..benim yatinca bi agrim olmuyor..cok ayakta kaldgimda yada ters hareket yaptigimda yada karnimi cok bastirdigimda vs gibi..

:KK43:bebegimi kaybettim.dune kadar bende mayıs annesi adayıydım ama dün doktor kontrolunde kesenin gelişip bebegin gelişmediği görüldü ve kürtaj ile aldılar.çooook üzgünüm:KK43:((

merhaba hanimlar a.s.

bundan sonra sıksık görüşürüz konuşuruz inşaAllah :KK66: hepinize hayirli ramazanlar
a.s.
Aman ne hoş...Aramıza hoşgeldin mutahharaa.s.a.s.
Bu meraklı sorular her yeni hamişin başına gelebilir sakin olnaniknaniknaniknanikzamana bırakman gerektiğini öğrenirsin bir süre sonra..Hamişlik bir de sabrı öğretiyor bize sanırım...

İnş sorunsuz hamişlikler geçiririz beraber.....

:KK43:bebegimi kaybettim.dune kadar bende mayıs annesi adayıydım ama dün doktor kontrolunde kesenin gelişip bebegin gelişmediği görüldü ve kürtaj ile aldılar.çooook üzgünüm:KK43:((
Canım teselli edilmesi çok zor bir olay olduğunu çok iii biliyorum bunu yaşayan biri olarak..
Ama sağlıksız bir gebelik geçirmektense başta böle bir durumun olması aslında bir yönden hayırlı olsa gerek..Vardır bir hikmeti muhakkak..
Rabbim sana bu olayı unutturacak sağlıklı bir hamişlik ve sevimli bir bebiş nasip eder inş..

Bugün buralar çok sakin yaw...Sinek uçsa duyuluyooo...Hafta sonu olduğu için olsa gerenk.Ben de çıkıyorumm zaten pzt grşrz inşşşşşş a.s.

Arkadaşlar merhaba. Henüz 5 haftalık evliyim ve 2 haftalık hamileyim. Kısmetse 2009 Mayıs'ta anne olacağım :) Benim gibi mayıs annesi olacak arkadaşlarla duygularımızı, yavaş oluşan değişiklikleri herşeyi paylaşalım :)

canm tebrik ederim rabbm kucagına almayı nasip etsn inşş bende kısmetse nisan annesi olcakkk bence annelik şimdi başlıyoo bebegime bişey olcak diye çok korkuyorumm çünkü ben ilk bebegimi kaybetmiştm birde hamileligin kötü yönü var migde bulantısı istifarr adamınn canına okuyooo ben derdim ki ben normalde bile istifar edemm hamileyken nasl yapcam derdm ama valla öle bi çıkıyomş kiiii :bbo::bbo:-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

berna çok geçmiş olsun cnm.kısmet boyleymış.üzülme cnm. bende 5 ay once aynısını yasamıştım.şimdi 4 haftalık hamıleyım.allah inşallah 2.lerı saglıklıca kucaklarımıza verır

merhaba hanimlar a.s.

çok tebrik ediyorum.aramıza hoşgeldin.hayırlı hamilelikler diliyorum...

hoşgeldin.tebrik ederim.bende teşekkür ederim.kasık ağrıları ilk zaman oluyor.bende de olmuştu.korkma hemen geçiyor.benimki 1 hafta filan ağrımıştı.benimki şu an tam 6 haftalık.çok fena bulantılarım var benimde.:CüvCüv:

X