Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tane 25 var demek sasırsım valla.kızlar bı dergıde 26 yasında doğan çocuklar yaslı anne hucresıyle doğuyormus.gecen gunde tvde dr 25 yasına kadart doğurun karıyrınızı bıraz oteleyın dıyordu.
o zaman benimki baya bir yaşlı anne hücresii olacak:):CüvCüv:
bakalım iyi besleniyorum ama hayırlısı olsun canım inşallah.hatta sabahları çaydan başka bişey içemezken hergün sabah artık sütle kahvaltı yapıyorum.
mrb kıslarr.benim SAT:5 ağustos.nettekı hesaplamalara gore bende 4+3 um.dun dr a gıttık, hımm kan testı sonucuna bakarak hımmm daha cok kuçuk goremeyebılırız dedı.gerçektende kese bile gorunmedi.15 eylülde tekrer çağırdı.yani 15 eylülde 5.5 haftalık falan olucam.kıslar bılgısı olanlar ltfn bılgılerını benımle paylaşsın.4+2 yken kesenın gorulmemesı normalmıdır sızce??cvplarınızı beklıyorum kıslar....
6 hafdalıkdı dün gittim bu gün tahlil verdi yapdırdık 2 buçukda alıp tahlili gösderecez ona göre gün vericem durum aynıysa olumsuz gebelik alıcaz dedi
kızlar hepimizin bebişleri kısmat olursa aynı burçtan olacaklar boğa burcuu...(Benim çok sevdiğim bir burçtur:) Peki sizin burcunuz nedir Merak ettim ben???
mrb kıslarr.benim SAT:5 ağustos.nettekı hesaplamalara gore bende 4+3 um.dun dr a gıttık, hımm kan testı sonucuna bakarak hımmm daha cok kuçuk goremeyebılırız dedı.gerçektende kese bile gorunmedi.15 eylülde tekrer çağırdı.yani 15 eylülde 5.5 haftalık falan olucam.kıslar bılgısı olanlar ltfn bılgılerını benımle paylaşsın.4+2 yken kesenın gorulmemesı normalmıdır sızce??cvplarınızı beklıyorum kıslar....
boğa burcundan hıc bır yakınım olmadı.
ben kova esim aslan bebek boğa olacak
boğanın en anlasamadığı burclar kova ve aslanmıs tuh ya
baktım sakın ve sessız bır bebek olurmus okumatı ve calısmayı sevmezmıs
boğa burcunun ozellıklerını hıc bılmıyorum ya bılen varmı