2009 Mayıs Anneleri

başım ağrıyor ve midem bulanıyor bişeyler hazırlamak istemiyorum ama karnımda aç yawfff

Bende dün akşam patlıcan pişirmiştim ama canım hiç istemiyor. Akşam ıspanak yapayım bari eve gidince :)

kızlar cinseyetler belli oldumu ya meraktan ölcem ben daha 15 kasıma kadar sabredicem offff

canım yazını yeni okudum.öncelikle şunu söylemek istiyorum.Herşey ALLAH'TAN.ALLAH 'a inancın varsa böyle düşünmeyi bırak.Benimde başaıma geldi.Üstelik 13 haftalıkken ölmesine rağmen neden olduğu belli değildi.Bu dahada kötü ya.En azından neden olduğunu bilirsin.Ona göre tedavi olur yada tedbir alırsın.kafanı kurcalayan şeyler acabalar olmaz.Bak ben de şimdi ikinciye hamileiym.evet bende korkuyorum.Ama tekrar bebek yapamam diye birşey yok.Bne kürtaj olmaya gitiğimde kendimi tek sanıyordum.Bkatımki oradaki kadınalr 4. cü için gelmişler.Eşimin müdürünün eşi 13 kere düşük yapmış ve şuanda bir oğlu var 18 yaşında.oğlu 14.cü hamileliğinden düşünsene.O da anne oda kadın nasıl sabretmiş.Söyleke daha kolay tabi.Ama bunada şükür demelisin.9.cu ayında doğupta ölen bebekler var.topla kendini canım ne olur.Ayrıca bunlar kromozomlardan dolayı kaynaklanır genelde.ve tekrarlayanlar genelde normal düşükler oluyor.kendine ii bak canım.En kısa zamanda hamile olduğunu duymak ümidiyle...

merhaba canım sana bişey soracağım...11 haftalıkken kalbi durmuştu demişsin ya.peki 11 haftaya kadar herşey normalmiydi yani 11 haftalıktan önce kaç haflakıkken gitmiştin.ben 8 haftalıkken gitmiştim herşey çok güzel dediler ama 13 haftalıkken çağırdı ve gittiğimde kalbi durmuştu.şimdide 11 haftalığım ALLAH A ŞÜKÜR herşey güzel 10 hafta iken gittim iyiydi.12+2 de gideceğim 2 li test için ayın 15 inde.bende snein gibi ultrason ilk açıldığında kalbim duracak gibi oluyor hemen doktora yaşıyormu diyorum.atlatacağız inşallah ama inançla...

canım ben akşama ıspanak yapıcam eve gidince bak sen ne güzel evindesin güzelce pişir yemeklerini bol bol ıspanak ye bebişlerimize demir lazım

yemek yapamıyorum cnm soğan kokusu hala midemi bulandırıyor hem dün bitti ıspanak
taze fasulye var ama canımistemedi..

bugün halsiz ve keyifsizim

cnm kaldır allah rızası için şu kirazı
sen öğretmenmisin ne kadar çok çocuğun var senin kızzzzzz

evet gündüz lak lak yapıyoruz
ya kaldıramıyorum kirazı yeni resimleri kabul etmiyor!! güzdüz azcık az konuşunda,akşam beni de bekleyinn!! bak kızarım haakötükedihüso evet canım öğretmenim. 27 tane sıpam var kaydirigubbakcemile3
benimde okulda bi ark var benden 3 hafta önce. aradaki tek fark,o 40 kiloydu hamile kaldığında, ben 78!:1shok: tabiki ben büyüyorum,o büyümüyoÇok üzgünüm çoook
yaa bende daha 1 kilo almışım ama,pantolonlarım kapanmıyor!! hamile pantolonu yada etek giyiyorum artıksenağlama
canım ben akşama ıspanak yapıcam eve gidince bak sen ne güzel evindesin güzelce pişir yemeklerini bol bol ıspanak ye bebişlerimize demir lazım

bak benimde canımı ıspanak istettiniz ama evde yok! nolacak şimdi?:uhm: ağlarım ama bensenağlama
zaten duygusalım bu aralar! geçen akşam eşim kumandayı vermedi diye ağlıyodum nerdeyse:çok üzgünüm:

mutahhara canım senın erkek galıba....

cok teşekkürler canim :) doktorda erkek gibi görünüyor ama daha belli degil demişti :) eşim ve 1 arkadasim haric herkes içimizden erkek olcak geçiyor diyorlar :)) kesin belli olunca haber veririm

yemek yapamıyorum cnm soğan kokusu hala midemi bulandırıyor hem dün bitti ıspanak
taze fasulye var ama canımistemedi..

bugün halsiz ve keyifsizim

bişeyler yemek için zorla kendini canim ya..sonrada yat dinlen..

zaten duygusalım bu aralar! geçen akşam eşim kumandayı vermedi diye ağlıyodum nerdeyse:çok üzgünüm:

ben olsaydim coktan aglamiştim :))))) ki kaç kere böyle sacma şeylere 2 saat agladim :)))

Merhaba kizlar önemli bunu unutmayalim bugün öğrendim eşim sağlik ocağina gitti benim kaydimi yaptirmak için ve orada ona 20 haftada tetanoz aşisi olmam gerektiğini bu aşinin2 doz şeklinde tekrarlarlanacağini söylemişler bilginiz olsun ücretsiz tüm sağlik ocaklari yapiyor hepimizin yaptirmasi gerekli

melin benim ilk bebeğim için de kan pıhtılaşmasından dolayı olabilir dediler.kan pıhtılaşma testi yaptılar.fakat normal çıktı.doktor bu normal çıktı ama kan akımına denk gelmiş olabilir falan dedi.yani bundan olabilirde olmayabilirde dedi.bu hamileliğimde hiç öyle birşey vermedi asprin gibi yani.senin nerden anladılar kan pıhtılaşmasından olduğunu.kalbimi durdu önceki bebekleriniin.

ya kıslar bebeklerimiz ne zaman kıpırdamaya başlıcak yani biz hissetmeye başlıcazz acaba.sizlerden varmı bi kıpırtı

yav bide benim karnım daha çıkmadı belkide çıktı ama göbeğimde vardı ayırt edemiyorum sizin durumlar nasıl biraz paylaşırmısınız çatlıcam meraktan

ende hareketlerini hissetmiyorum canım ama can atıyorum o duyguları yaşamak için benimde daha evvelden göbüş vardı ama biraz daha büyüdü ve karnımın altı çok kaşınıyo

benimde zaten göbiş olduğu için bende farkedemiyorum daha büyüdüğünü.kaydirigubbakcemile hareket etmiyo galiba benimki, habire uyuyor
-tatlicadiarzu- ne zaman baksalar ultrasonda böölee yatıyo bizim sıpa!:1closedeyes:mirmirmirmir

ende hareketlerini hissetmiyorum canım ama can atıyorum o duyguları yaşamak için benimde daha evvelden göbüş vardı ama biraz daha büyüdü ve karnımın altı çok kaşınıyo

çatlıyorsun cnm hemen bişeyler sürrrrr ben şimdi o kaşıntını önüne geçemiyorum çatır çatırda çatlıyorum

ya evet bende bakıyorum karnıma şişlik var mı diye,daha önceden bende de göbek olduğundan ben de ayırt edemiyom.Ama biraz şişlik var galiba bebeğe ait:))

selam kızlar nasılsınızz ..
maşallah bugun topik baya hareketliilaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ben kuzumuuu çokk özledimm yarın gidip göreceğimm:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
umarım herşey yolundadırr...
ve artık cinsiyetinide gösteremesii lazımm amma nazlı benimm bu yaramazım yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…