Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sevindim senin adına darısı tüm anne adaylarına diyelim inşallah
bu arada eşinle ve bebişinle daha nice mutlu yıllar geçirmeni dilerim
sırrını soylıyemem canım benım ama doktora gıdıp cınsıyetını ogrenen arkadaslar bana dogum tarıhlerını soylerlerse belkı dogrulugundan emın olduktan sonra anlatırım hepınıze
mutahhara bizde 1.5 ay önce doldurduk 2 yılımızı. allah bebeklerimiz ve eşlerimizle birlikte mutlu bir şekilde yaşlanmayı nasip etsin.
mutlu seneler cnmm daha nice yılları görün küçüğünüzle bende evlendiğimde 3 senemde çocuğum olur dedim ama kısmet 7.senemizi doldurken gelecek ufaklarım mneyse belki 3 senede yapıp sonra 8.senede bidaha yapacaktım ama şimdi toptan çıktı..
kızlar çok güsel bir rüya gördüm aksam gerçi güsel üyanı anlatma derler ama anlatacağım ben
bir bebek odası görüyorum beyaz bir gardolap var 4 tane alabalık almışım kardolaba asıyorum
düşünün 4 tane balık almışım beyaz gardolaba asıyorum...kuzularım fazlası ile geliyor rızkları ....çok güseldi
canım,rüyan çok güzelmiş gerçekten. hayırlara vesile olur inşallah:)
ya demek hepiniz gündüz burdasınız,ondan akşamları bomboş oluyo bende ancak akşamları girebiliyorum işte. şimdi okuldayım bu dersim boştu bi bakayım dedim. ben yokken kaynatın bakim iyice:)
mutahhara canım nice mutlu yıllar diliyorum. bizim 2 yılı bitirmemize de 13 gün kaldı. yakın zaman evlenmişiz,beraber doğuracazhihoyyyt
Dırımkız ruyan gerçekten güsell..hem beyaz renk görmüşsün..Hem de balık...
Her ikisinin yorumları da güsellldir eminim...Sen bi ruya tabirine bak yinede:))
Mutahharacım yine mutlu seneye eşinle birlikte ulaşasınız inşa.s.
Bizde 26 kasım 2006 da evlenmiştik.Aynı sene evlenmişiz yane...Bizim de az kaldı...
Tringo hoşgeldin cnm aramızaaaa.s.
Bu arada egeece nereye kaçtın...Cinsiyet söyleyecektin bize yaafff:1rolleyes:
kızlar ya herşeye ağlıyorum tv bişey görsem ağlıyorum çok duygusalımm
kızlar karnınız çatlamasın göğüs uçlarınızda şimdiden bakım yapılsın diye kullanılan kremler varmış bunlar hakkında bilginiz var mı?
benimde göbeğim büyüdü hatta ablamlar gülüyorlar ne çabuk büyüdü diye
bende süreyim madem ablam kadın doğumcu vermişti bir krem onu kullanayım
Benimde karnım normalden büyük sanki : 9Gerçi gazlada alakası var sanırım. Bigün bi bakıyorum kocaman olmuş bi gün normale dönmüş. Ama hep kocaman olsun istiyorum :)
Şu krem meselesini sormadım doktoruma. Ay sonu olan kontrolde sorucam bakalım. Eğer anneme çekersem şanslıyım. Bir tane çatlağı bile yok...
mrb güzel mayis anneleri uzun zaman oldu görüsmeyeli.hersey yolundami??sizlerde de baya ilerleme var gördügüm kadariyla.bende 3 hafta önce bronsit oldum aradan fazla gecmeden bir gece kanamam oldu 3 gün hastanede yattim suan iyiyim zaten bebekle alakali bi kanama degilmis Allahtan.o zamandan beri dinlenmeye calisiyorum doktorum sadece dinlenmemi söyledi.bakmam gereken birde kizim oldugu icin girip bakmaya firsatim olmadi yalniz esim sagolsun cok yardimci oldu.Allah hepimizin yardimcisi olsun hanimlar kadin olmak zor is...
sorma canım işyerinde hamile olarak 3 kişiyiz ve hepimizde aynı dönemdeyiz malesef kıyaslama çok oluyor bir tane arkadş var daha hiç kilo almadı incecik bende 2,5aylık demeye çekiniyorum sanki 4aylık gibiyim:1no2: ama napıyım bende benim iç karnım çok küçükmüş diyorum:roflol: bebeğimiz sağlığı yerinde olsunda alayım napıyım öle çok aşırıda yemiyorum ama :uhm:napıyım
mutahhara canım eşinle bebişinle nice yıllara canım
valla gelinliğinin içine girebiliyorsan ne mutlu sana ben mümkün değil giremem herhalde evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 60 oldum hele karnımın bu haliyle amanınnnn
mrb güzel mayis anneleri uzun zaman oldu görüsmeyeli.hersey yolundami??sizlerde de baya ilerleme var gördügüm kadariyla.bende 3 hafta önce bronsit oldum aradan fazla gecmeden bir gece kanamam oldu 3 gün hastanede yattim suan iyiyim zaten bebekle alakali bi kanama degilmis Allahtan.o zamandan beri dinlenmeye calisiyorum doktorum sadece dinlenmemi söyledi.bakmam gereken birde kizim oldugu icin girip bakmaya firsatim olmadi yalniz esim sagolsun cok yardimci oldu.Allah hepimizin yardimcisi olsun hanimlar kadin olmak zor is...
ohh ne güzel inşallah annene çekersin.
Muhahhara canım inşallah girersin gelinliğine ayy kocişine süprizmi yapıcaksınsengözlerimebaksanab
kizlar bu arada ben bugun gelinligimi giycem inşaAllah :) içine sigmayabilirim..büyük ihtimallede sigmayacak gibiyim :))) ama denicem genede :))
boşver kıııı açıklama ben dombili domdomummm gere gere dolaşıyorummm göbişiisorma canım işyerinde hamile olarak 3 kişiyiz ve hepimizde aynı dönemdeyiz malesef kıyaslama çok oluyor bir tane arkadş var daha hiç kilo almadı incecik bende 2,5aylık demeye çekiniyorum sanki 4aylık gibiyim:1no2: ama napıyım bende benim iç karnım çok küçükmüş diyorum:roflol: bebeğimiz sağlığı yerinde olsunda alayım napıyım öle çok aşırıda yemiyorum ama :uhm:napıyım
Benimde karnım normalden büyük sanki : 9Gerçi gazlada alakası var sanırım. Bigün bi bakıyorum kocaman olmuş bi gün normale dönmüş. Ama hep kocaman olsun istiyorum :)
Şu krem meselesini sormadım doktoruma. Ay sonu olan kontrolde sorucam bakalım. Eğer anneme çekersem şanslıyım. Bir tane çatlağı bile yok...
mutahhara canım eşinle bebişinle nice yıllara canım
valla gelinliğinin içine girebiliyorsan ne mutlu sana ben mümkün değil giremem herhalde evlendiğimde 55 kiloydum şimdi 60 oldum hele karnımın bu haliyle amanınnnn
boşver kiloyu iyi olda dememe bakma çok tikliyimdir kilo konusunda gıcığımdır şişmannlayacam diye ödüm patlar ama yineden deli gibi tatlı yemekten vazgeçemem:))))ben 59 la başladım hamileliğe şimdi 1 kilo o yüzden aldım yatıyorum ya o yüzden sanırım ama artık kıyafet almanın vakti geldi bugün dr dan sonra alırız bişeyler
geçmiş olsun canım bebekle ilgili olmaması çok iyi Allah yardımcın olsun kendine çok iyi bak
canım senınkı erkek herhalde
canim cok geçmiş olsunn..bolbol dinlenmene bak..arada burayada gel..kafani dagitirsin
tesekkür ederim canim dinlenmeye calisiyorum ama iste ne kadar becerebiliyoruz ki... bi sorun olmadigi sürece her zaman gelicem Allah baska dert vermesin
şok oldum valla. eşim erkek olsun diye can atıyor. bu arada hafta sonu çekilen usg de pipiye benzer bişi gördü doktor ama emin değilim dedi.erkek olabilir yani cidden. aslında ben bugün yine ultraona giricem. belki görürüz cinsiyeti poisyon verirse tabi. bu arada 2 li testi iyi çıktı benim. çok mutluyum. inşallah hepimizin iyi çıkar sonuçları.