2009 Mayıs Anneleri

Evet canım artık ayda bir dedi doktorumuz. Ama çok uzun süre ya yazık bize

günaydın mayıs anneleri nasılsınız bakalım
ececim bende cinsiyet tahmini istiyorum
ben:28.01.85
eşim:26.10.80
bebşim :16.05.2009
benimki geç döllenme olduğu için adet tarihimden 2 hafta gerideyim yorumlarını bekliyorum

canım senin boyu 13 haftalıken mi 10 cm olmuş...ben 9+6 iken gititm 3,5 cm idi.12+2 iken gideceğim şimdi bakalım o zaman kaç olacak ..

canım senin boyu 13 haftalıken mi 10 cm olmuş...ben 9+6 iken gititm 3,5 cm idi.12+2 iken gideceğim şimdi bakalım o zaman kaç olacak ..

Zaten en hızlı geliştiği dönem 10.haftadan sonra... Bende 8,1 iken gittiğimde daha minicikken 12+1 olduğundan bacak boyu hariç 6,5 cm olmuştu. Bacakları sürekli kıvrık olduğu için ölçemedi doktor ama toplam 8,5 falan olmuştur dedi... 10.haftadan sonra bi anda 2 katına çıkıyor. Bir sonraki gidişinde şaşırıcaksın :)

kıslar bende en son 22 ekimde gördüm kuzumu ama ölçtükleri genelde baş popo mesafesi araştırdığım kadarı ile doktorlar pek boy ölçmüyor benim tatlı kuzum en son 12 haftalıkken 5.5 cm civarındaydı (baş popo mesafesi) doktor herşey iyi dedi allaha şükür allah sonuna sağlıkla kavuştursun hepimizin bebişlerini

Mayıs anneleri kocaman günaydınlar olsun hepinizea.s.

cnm merhabalar...Ben 2 bebişimi de bu kan pıhtılaşması sonucu kaybettim..Son ana kadar kalpleri atıyordu...11 . haftaya kadar normal gittik hep.. Kanama ile başlayan bir günlük süreçte kaybettim her ikisini de..(Tabi kaybettiğime inanmıyorum.Cennette bekliyorlar beni şimdi onlar..)
Cnm ilk düşükte drlar araştırma istemiyorlar..Her 4 kadından biri düşük yapabiliyormuş zaten.Ama tekrarlarsa sorun var demektir.Benim olayım 2. defa tekrarladığında.Bir sürü testlerden geçtim .Araştırmalarım yapıldı..Factör V ,Mtfhr kan testleri var pıhtılaşma sorunu için .Bunları da yaptırdım araştırma sırasında.Ve heterozigot mutasyonu çıktı sonuçta .yani kan pıhtılaşması..Şimdi iğnelerle ve bebe aspirini ile inş önlem alıyorum..Allahım bu defa bana bebişimi bağışlayacak inanıyorum..
Cnm sana tavsiyem ne olursa olsun bu pıhtılaşma testlerini yaptırman.İnş sonucunda bişey çıkmaz ama için rahat etsin..

hamile olmadan önce dr gitmiştim yeni bir hamilelik için.o zaman kan pıhtılaşması için test yapmışlardı.dr sonuç normal dedi.ama bazen bu testler bile yanılttabiliyor dedi.o zamanki doktorum her gün bir adet bebe aspirinin 80 lik veya 100 lük zararı olmaz faydası olur.kullan dedi.ama kendi şuanki doktorum yani hiç böyle birşey demedi.biraz kanamayı artırdığından kanama yapar diye korktum bende.bebe asprini kalktı dediler.bende coraspin almıştım.içinde hamileler doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın yazıyor diye hiç içmedim.korktum açıkçası.şimdide ayın 15 inde ikili test için randevum var doktorda ama 19+6 iken iyiydi fakat şimdi çok korkuyorum o masada aynı sonuçla karşılar,şırım diye fakat yapacak bişey yok TAKDİR ALLAH TAN .Bak sen karşılaşmışsın ama yine hamilesin ne yapalım....Ama tedavin olmuş bencede inan bu seferki olacak ALLAH sana bağışilayacak inşallah canım..

İnş cnm inş..Seninde bi sorunun olmaz inş. cnm ama tedbir amaçlı kullanan birçok kişi var coraspini.Ama bi problem de yoksa kanı sulandırabilir evet..Dr un dediğine uymak zorundayız..
Ama ben 1 sinden sonra o testleri yaptırmadığıma biraz üzülüyorum açıkçası.
İlla birkaç kayıp mı vermek gerekiyor öğrenmek için diye..Ama 3 dr a gitmiştim ve hepsi aynı şeyi söylemişlerdi.Araştırmaya gerek yok şimdilik demişlerdi..Ama cnm basit testler bunlar aslında..Bence yaptırmakta fayda var.Sen acaba bu pıhtılaşma testlerini mi yaptırdın..Sonuclarını bi kontrol et istersen .Yok değilse yaptır cnm.Sadece kan alarak yapılan bi test zor diil..

bende bir çok doktora gittim hatta bana 2. cide en çokta 3.cüde yapılıyor.yaşın için bu şekilde 3 düşük normal dediler..seninde tanı missed abortus idi değilmi..

cnm aslında kanı pıhtılaştıran birden fazla neden var..Ve bu nedenler arttıkça risk fazlalışıyor.Protein s protein c bunlarada bakılıyor eğer düşükse bu değerler..Yine pıhtılaşma için etken..Sadece bir neden olursa belki sağlıklı gebelik bile geçirbiliyorsun..Allahım bileceği iş..
Benim düşüklerim inkomplet abortus diye tanımlandı..Yani düşüğün tam olarak gerçekleşememesi şeklinde..Ama ikincisi neredeyse komplet abortustu yani neredeyse tamamı düşmüştü..Birincisinde kürtaj oldum ama ikincisinde uyuşturmadan temizlediler.Zaten tamamlanmış nerdeyse diye...
Ay cnm çok tadsız konular ya bunlar..Allahım kimseye yaşatmasın...zor zamanlardıı(

merhaba canım geçmiş olsun ... maalesef üzücü olaylar yaşadık .. allah bu bebeklerımıze sağlık sıhhat versin .sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin .. tabiii tüm anne adaylarımıza .. oncekı hamılelıgımde 8 . haftamda hafıf lekenmelerım vardı . dınlenme ıle gectı 10 haftalıkken gıtıgımde her şey normaldı .. fakulteye bıle başlamıştım.. 12 haftada ikili test ıçın gun vermıstı dr um .. gıttıgımde 11 haftalıkken kalbının durdugunu soyledı dr ..dunyam başıma yıkıldı .. hiç belırtı vermemestı ne agrı ne kanama...nedenı bulunamadı ... şimdı allaha şukur tekrar hamıleyım .. ama endişelerım hala devam edıyor ... hatta eşimle bıle anlaşamıyoruz bu konuda .. benı fazla telaşlı goruyor.. ben ikli testımı yaptırdım ... şükurler olsun guzel çıktı.. şu an calışıyorum .. umarım her şey yolunda gıder.. dedıgın gıbı allah hep yanımızda olsun.. bızı bebeklerımıze kavuştursun...:CüvCüv:

veririm merak etme bana da erkek gibi geliyor hayırlı sağlıklı olsunda farketmez
sen nasılsın bu arada

ıyıyım canım ben ya bı problemım yok allaha sukur c.tesıyı beklıyorum sabırsızlıkla ıkılı test var ya.... bakalım ıns ıyı sonuclar alırım

hımmm yapalım bakalım bı tahmın kaydirigubbakcemile3
senınkı bence kız:1rolleyes:

ege ece cnm benimkini nasıl tahmin edebilirsin ayrı kese ikizleri

bakabilirmisin

selam kızlar! gene okuldayım ama az vaktim var. muhabbete dalayım accık dedimdi. ne var ne yok?
bende istiyom cinsiyet şeysinden!!
ben 08.03.1984
eşim 22.04.1982
bebiş 21.05.2009sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…