2009 Mayıs Anneleri

yahu bu mayıs anneleri de bayaa tombiş anlaşılankaydirigubbakcemile3 herkes göbişinden dolayı farkedemiyomuş bebişisırnaşık şey

yahu bu mayıs anneleri de bayaa tombiş anlaşılankaydirigubbakcemile3 herkes göbişinden dolayı farkedemiyomuş bebişisırnaşık şey[/QUO

EN ZAYIFFF BENİMM CANIMM ŞU AN 47 AMA YİNEDE DIŞARDAN BAKTIKLARINDA COK ANLAMIYOLARR :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

BENDE KOCAMANN GÖBİŞİM OLSUNN İSTİYORUMMMM:sm_cool::sm_cool:

yahu bu mayıs anneleri de bayaa tombiş anlaşılankaydirigubbakcemile3 herkes göbişinden dolayı farkedemiyomuş bebişisırnaşık şey[/QUO

EN ZAYIFFF BENİMM CANIMM ŞU AN 47 AMA YİNEDE DIŞARDAN BAKTIKLARINDA COK ANLAMIYOLARR :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

BENDE KOCAMANN GÖBİŞİM OLSUNN İSTİYORUMMMM:sm_cool::sm_cool:

benim hep vardı kocaman göbişim ama, içinde bebiş olunca gere gere gezicez. eh önceleri nası saklayacağımızı şaşıyodukkaydirigubbakcemile3

günaydın mayıs anneleriiii nasılsınız bakalım ben bebişimi gördüm dün parmağını emip mekik çekiyordu sıpam:)))

günaydın mayıs anneleriiii nasılsınız bakalım ben bebişimi gördüm dün parmağını emip mekik çekiyordu sıpam:)))

Günaydın bayanlar...ayy canım hadi gözün aydın bebişini görmüşsüm ya ben çok merak ediyorum haftaya gidicem ve 1aydır görmüyor olacağım inşallah iyidir çok merak ediyorum

Günaydın bayanlar...ayy canım hadi gözün aydın bebişini görmüşsüm ya ben çok merak ediyorum haftaya gidicem ve 1aydır görmüyor olacağım inşallah iyidir çok merak ediyorum

iyidir tatlım iyidir inşallah ikili testin yapılacak mı haftaya

Egeece burdasın gördüm şu benim cinsiyet tahmini ni de yapabilirmisin
ben 01.04.1981
eşim 24.09.1978
bebiş sata göre 23.05.2009

Egeece burdasın gördüm şu benim cinsiyet tahmini ni de yapabilirmisin
ben 01.04.1981
eşim 24.09.1978
bebiş sata göre 23.05.2009

evt canım burdayım bı bakayım ne var ne yok dıye hımmm yapıyorum tahmınımı...
bence erkek :emir_bebek:
ogrenınce haber ver :1hug:

evt canım burdayım bı bakayım ne var ne yok dıye hımmm yapıyorum tahmınımı...
bence erkek :emir_bebek:
ogrenınce haber ver :1hug:

veririm merak etme bana da erkek gibi geliyor hayırlı sağlıklı olsunda farketmez
sen nasılsın bu arada

günaydın arkadaşlar biz çalışamaya başladık bebişimle işimize
onuda şimdiden çalıştırıyorum alışsın kerata
umarım hepiniz iyisinizdir allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin tabi annelerinede

iyi çalışmalar canım bende şimdi çıkıyorum anneme gideceğim görüşürüzzz

güle güle canım ne güzel benim annem çok uzaklarda
valla oturup ağlarım ben buna yaaa :::KK43:((

herkese günaydın bizde sabah kahvaltımızı yaptık geldik işe bebişimle bugün kendimi çok şükür daha mutlu ve aktif hissediyorum hersabah uyandığında içinde bebişinin olması ve seninle heryere gelmesi kadar mucizevi bir duygu yok şüphesiz :))))

günaydın cnm bende tam bir ay olacak görmeyelii inş. iyidir bebeklerim
günaydın arkadaşlar biz çalışamaya başladık bebişimle işimize
onuda şimdiden çalıştırıyorum alışsın kerata
umarım hepiniz iyisinizdir allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin tabi annelerinede

ohhh çalışın ben olsam asla çalışmazdım her dk değişik işyerinden kovarlardı beni valla
allah bol enerji versin sana cnm bebeğinde uslu uslu oturuyor

güle güle canım ne güzel benim annem çok uzaklarda
valla oturup ağlarım ben buna yaaa :::KK43:((

sen nerede oturuyon annen nerede oturuyor kızz

herkese günaydın bizde sabah kahvaltımızı yaptık geldik işe bebişimle bugün kendimi çok şükür daha mutlu ve aktif hissediyorum hersabah uyandığında içinde bebişinin olması ve seninle heryere gelmesi kadar mucizevi bir duygu yok şüphesiz :))))

günaydınn cnm ohhh ne yediniz ben kahvaltı yapınca böle midem alt üst oluyor
ne yiyeceğimi şaşrıdım yaww özellikle kahvaltı yapıncaa

Günaydınlar... Herkese sorunsuz mutlu bir çarşamba diliyorum :)

sanada günaydın cnm evet bol enerjili güsel bir çarşamba diliyorum

kızlar benim haftaya perşembe idi randevum ben salıya çektim ama doktorum tekmiş o günde yoğundu araya soktular inş. iptal olmaz

sanada günaydın cnm evet bol enerjili güsel bir çarşamba diliyorum

kızlar benim haftaya perşembe idi randevum ben salıya çektim ama doktorum tekmiş o günde yoğundu araya soktular inş. iptal olmaz

Olmaz olmaz. Araya aldılarsa bakarlar. Off ne güzel senin vaktin geldi bak. bneim daha ay sonuna çok var ya :) Bi bahane bulup gitsem mi haftaya falan bende :)

günaydın cnm bende tam bir ay olacak görmeyelii inş. iyidir bebekleri

İnşallah iyidir canım dr. söyliycem bundan sonra hep böylemi olucak ya 1ay çok değilmi:uhm:
evet cnm çok uzun ben doktora demeyecem zaten en geç 20 gün sonraya randevu alırım anlamam ben valla dayananm kabusum oldu valla
Olmaz olmaz. Araya aldılarsa bakarlar. Off ne güzel senin vaktin geldi bak. bneim daha ay sonuna çok var ya :) Bi bahane bulup gitsem mi haftaya falan bende :)

cnm sen önce gördüm bak biz biraydır bekliyoruz valla beklemek çok zor ama arkadaşım tek bebekdi 2 aydan sonra ayda bir almış onu doktoru bana normal dedi

X