2009 Mayıs Anneleri

darimkizicigim yeni gorum seninde beni merak etigini canimsiniz iste yukarda yazdgim gibi allahim herseyin bilenidir. kendimi toparlamaya calisyorum. diyet yapmaya calisyorum ama olmuyor bogazimi malesef tutamiyorum. anne olmak istiyorum tekradan hamile kalmak istyorum insallah yarabim. allahim birdaha bana sans verise eger asla korkmayacagim bu yasadgim uzntuden hic bahsetmeyecegim, ve hic panik yapmayacagim. panik yapmanin nelere aml oldgunu anladim.

kızlar geldim sonuçlarım iyi çıkmış 3 hafta sonra tekrar gidicez doktor çok iyi sonuçlar bir sorun yok demiş allahım rahatladım vallahi

cnm şuan kendini sıkma derim sen benim büyüğümsün ama diyeti kendini rahat hissettiğinde yap ben çok yaptım diyetisyenlere gittim...biraz kafanı boşalt istersen spor salonuna git değişiklik olur hemde kilo vermende yardımcı olur ....
evet kendini sıkma üzmee ve hiç yılma buranın tüp bebek bölümünde 5.kez mikro yaptıranlar var cnm ...anlyorum yaşın senin sorunun ama sakin olursan ruhun dinlenik olursa dah arahat olacaksın cnnm
kızlar geldim sonuçlarım iyi çıkmış 3 hafta sonra tekrar gidicez doktor çok iyi sonuçlar bir sorun yok demiş allahım rahatladım vallahi

ben sana demedimmmiiii:teytey::sm_cool::teytey::icecream:

hayirli aksamlar hanimlar a.s.

bugun hamdolsun kan tahlili sonuclarimi aldim ve normal cikti..inşaAllah hepimizin her testi güzel sonuclanir..

CANIM ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH HEP BÖYLE GİDER BAKALIM BENDE BUGÜN YAPTIRCAM İKİLİ TESTİ.inşallah benimde herşey iyi olur ense kalınlığı falan belki cinsiyeinide öğrenirim sağlıklı olsunda gerisi hiç öenmli değila.s.

Günaydın mayıs anneleri,bugün nasılsınız bakalım?inş bebişlerimzide iyidir,hepinizizin günü aydın olsun

inş öğrenirsin canım çok heyecanlı bir bekleyiş

herkese merhaba hanimlar a.s.

efelin ablacim kendini toparlayip tekrar tedaviye baslayacak olmana cok sevindim..inşaAllah tez zamanda hayirli güzel haberlerinide alicaz Şeniz

dirimkizi canim cok sagolasin moral verdigin için a.s. bakalim annemi bekliyorum hastaneye gitmek için..sonuclari gelince bildircem size

aslimmcim canimm cok cok sevindim vallahi a.s. tebrikler darisi benim ve tüm test sonclarini bekleyenlerin basina

kizlar buarada bahsettimmi bilmiyorum ama eşimin teyzeside hamile..38 yaşinda yanlişlikla hamile kaldi..suan 6 aylik..3lü test sonucunda ense pilisi cok kalin cikti ve doktor down sendromlu dedi..doktoru baska bir prof.a yolladi..o da aynisi söyledi..karindan su aldilar..teyzemiz sonuclar cikana kadar dogurdu resmen stresten..sonuclari temiz cikti..cock turp gibiymiş hamdolsun yani demem o ki stres yapmayalim..tabi bunu ben önce kendime söylüyorum :)) amniosentez diyince aklima geldi anlatmak haydi ben hazrlanayim artik :)

öpüyorum hepiniziiiii Şeniz

efelin yüce rabbim yardımcın olsun
tez zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin
her zorluğun br kolaylığı vardır muhakkak
her şerde bir hayır canım allah gönlüne isteğine göre versin inş

Herkese günaydınlar, hayırlı haftalar... Haftasonu ne çok sayfa atlamışsınız :) İşlere başladım okuyamadım merak ediyorum gelişmeleri... Umarım herşey yolundadır. Bizim test sonuçlarımız için doktorum aradı. Çok iyi dedi. Şimdilik sorun yok çok şükür. Bu arada dün soğan kavurdum :) Hiç midem bulanmadı. Tek korkum oydu. Oda geçti çok şükür. Herşey yoluna giriyor demekki vakit ilerledikçe...

amiyosentez düşüğe neden oluyor diye biliyorum ben yaptıramamzdım heralde neyse rabbim yaşatmasın bölebişeyi bizlere

günaydın kızlar gününüz aydın olsun

sonucu temiz çıkanlara gözünüz aydın test yaptıracak olanlara da hayırlısıyla iyi çıkar inşallah dileklerimi iletiyorum

birseennnn ben yarın gidicem inşallah dr a görücem bebişimi Allahım inşallah iyidir

sen zaten devamlı görüyon bacımmmm ben 13 ekimden beridir görmedim kuzularımı çok merak ediyorum ama allahım onları koruyordur eminimki çok iyilerrr
13 kasımda bende görecemm

Selam kızlar napıyosunuz bakim nasıl mayıs bebişlerinin anneleri iştahlar ne durumda

sen zaten devamlı görüyon bacımmmm ben 13 ekimden beridir görmedim kuzularımı çok merak ediyorum ama allahım onları koruyordur eminimki çok iyilerrr
13 kasımda bende görecemm

iyi dayandın valla maşallah dediğin gibi sabırlıymışsın ben değilim valla

iyilerdir canım inşallah Rabbimin izniyle hepimiz sağlıkla alıcaz kcağımıza

kızlar doktorum bana mide için renni verdi mide şurubu ama bana o fayda etmedi bende gaviskon içtim oda gebelikde kullanılabiliyor herhengi bir durum olmaz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…