kızlar geldim sonuçlarım iyi çıkmış 3 hafta sonra tekrar gidicez doktor çok iyi sonuçlar bir sorun yok demiş allahım rahatladım vallahi
cnm şuan kendini sıkma derim sen benim büyüğümsün ama diyeti kendini rahat hissettiğinde yap ben çok yaptım diyetisyenlere gittim...biraz kafanı boşalt istersen spor salonuna git değişiklik olur hemde kilo vermende yardımcı olur ....darimkizicigim yeni gorum seninde beni merak etigini canimsiniz iste yukarda yazdgim gibi allahim herseyin bilenidir. kendimi toparlamaya calisyorum. diyet yapmaya calisyorum ama olmuyor bogazimi malesef tutamiyorum. anne olmak istiyorum tekradan hamile kalmak istyorum insallah yarabim. allahim birdaha bana sans verise eger asla korkmayacagim bu yasadgim uzntuden hic bahsetmeyecegim, ve hic panik yapmayacagim. panik yapmanin nelere aml oldgunu anladim.
kızlar geldim sonuçlarım iyi çıkmış 3 hafta sonra tekrar gidicez doktor çok iyi sonuçlar bir sorun yok demiş allahım rahatladım vallahi
günaydın bayanlar:) hepinize iyi haftalar diliyoruma.s.
ben aslında kız istiyorum ama içime hep erkek olacakmış gibi doğuyor. bakalım... sağlıklı olsun da hepimizin bebişleri....
benim de 13 kasım muayenem. ikili test de yapacağız. kim bilir öğrenirim belki ben de cinsiyetini gidince...
darimkizicigim yeni gorum seninde beni merak etigini canimsiniz iste yukarda yazdgim gibi allahim herseyin bilenidir. kendimi toparlamaya calisyorum. diyet yapmaya calisyorum ama olmuyor bogazimi malesef tutamiyorum. anne olmak istiyorum tekradan hamile kalmak istyorum insallah yarabim. allahim birdaha bana sans verise eger asla korkmayacagim bu yasadgim uzntuden hic bahsetmeyecegim, ve hic panik yapmayacagim. panik yapmanin nelere aml oldgunu anladim.
çokkızlar geldim sonuçlarım iyi çıkmış 3 hafta sonra tekrar gidicez doktor çok iyi sonuçlar bir sorun yok demiş allahım rahatladım vallahi
günaydın kızlar gününüz aydın olsun
sonucu temiz çıkanlara gözünüz aydın test yaptıracak olanlara da hayırlısıyla iyi çıkar inşallah dileklerimi iletiyorum
birseennnn ben yarın gidicem inşallah dr a görücem bebişimi Allahım inşallah iyidir
sen zaten devamlı görüyon bacımmmm ben 13 ekimden beridir görmedim kuzularımı çok merak ediyorum ama allahım onları koruyordur eminimki çok iyilerrr
13 kasımda bende görecemm