2009 Mayıs Anneleri

TÜNAYDINN GÜZELL ANNELERR...

HERKEZ NASILMIŞ BAKALIMM ...BEN SAAT 11.30 DA UYANDIM KOCİŞLE GÜSELL Bİ KAHVALTI YAPTIMM HEMEN SİZE KOŞTUMMM..

AMA DİRİMKIZI ANLADIĞIM KADARIYLA SEN ÇOK İŞ YAPIYORSUNN HEE kötükedihüsokötükedihüso YEĞENELERİME İYİ BAKKK VE KENDİNİ YORMA YOKSA klava:k

CANIM SENİNDE RÜYAYI GÖRMEN GAYET NORMAL CANIM AKŞAM OKADAR GÖRELİM DİYE UĞRAŞTIKK :roflol::roflol:
AMA BEN GÖREMEDİMM TAM TERSİ ABUK SUBUK ŞEYLER GÖRDÜM YAWW :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Son düzenleme:

günaydın cnmmmm hoşgeldinnnn yok kız yormuyorum kendimi benim kocam zebani gbi bana iş yaptırmaz toz felan aldım işte 3 ayımaza geliyoruz ilkkez toz aldım cnm
ikiz olduğundan hep yattım yormadım kendimi ...bide zaten hep halsiz hep yorgun hissediyordum kendimi bugün böle bi iyiyim ben aman sormaa ...allaha şükür azcık iş yapalım dimi ama ....havada çok güsel ama kociş giripli bide misafir gelecek hiç dışarı çıkarmaz beni yaww

:sm_cool::sm_cool: ohh ohh iyi maşşalllahh ama kocişe biraz naz yap bacımm temiz havayada ihitiyacımız var bizim de ...hem bu misafirler nerden çıktı yaw böyle güzel havada gitsinler başka zaman gelsinlerr :roflol::roflol:

bu arada kızlar ben gece uyurken sağ bacağım ve kalçam çok ağrıyorr yaw sanki 10 tane iğne vurulmuşum gibi bi ağrı oluyorr..

bide sıvı şeyler çok fazla tüketemiyorum yaww :çok üzgünüm:

valla cnm misafirleri ekemedim önceden ekmiştim artık bu sefer ekemedik o yüzden kabul ettik çok oturmayacaklar zaten bide hazır bişeyler aldım kendim yapmadım ben mutfağa hala giremiyorum o yüzden hazır şeyler aldım buradan çıkınca eltime gidecekler o birsürü şey yapmış onda yesinler içsinler ağırlık çökmeye başladı

bu arada kızlar ben gece uyurken sağ bacağım ve kalçam çok ağrıyorr yaw sanki 10 tane iğne vurulmuşum gibi bi ağrı oluyorr..

bide sıvı şeyler çok fazla tüketemiyorum yaww :çok üzgünüm:

bende sıvı tüketemiyorum üstelik çok sitediğim halde midem bulanıyor çünki
bu arada acayip canım gazoz istiyor ama eşim izin vermiyor doktora gidince isteyem çok iyi geliyor mideme ya birkere gizli bir bardak içtim

iyi yapmışsın canım bide hamiş hamiş bişiler mi hazırlıcaktın yahuu..aman erken gitsinlerde sende temiz hava al biraz...

canım 2 günde bir falan iç yaa okadardan bişi olmaz benim dr um kafeinli şeyler dışında herşey içebilirsin demişti tabi fazlası herzaman zarar ..ben su yerine oralet süt vs içmeye çalışıyorumm su içemiyorum çok fazla zaten normaldede hiç içmezdimm bide kötü tarafı tam kış geldi kışın su hiç içilmiyor yaww

ben kaşın 2 l,treden aşağa su içmem yazı sen düşün karı koca damacanaya saldırırız sofraya bir sürehi gelir biter kalkarız aksam yemeğinde düşün ...benim iç.in kötü oldu su içememek sıvı tüketemiyorum kusuyorum suyu çok içince kola zaten sevmezdim ama gazoz istiyor cnm şöle soğuk soğukk ama adam cins içirmiyor ben sormadan doktoruma
asitli şeyler içme miden ekişiyorsa dedi...ama şimdi mideme iyi geliyor aman yawww

oo senin işin zor bacımm harbiden gardiyan gibi kocişş yaw :roflol::roflol:

benimkide zararlıysa içme falan diyor ama ben onu bi şekilde kandırıyorumm ..ben değil diyorum bebişin canı çekiyorr ozaman yağları eriyor :roflol::roflol:

bende de çok akıntı oluyor,bazen koyu renkli.korktum,doktora sordum bende.normal dedi. koku ve kaşıntı olmadıkça bazen löp löp bile gelebilir dedi.
oh maşaAllahhhh kilo aldirmamasi süper olmuş aman boşver kiloyu..2009 mayis anneleri olarak zayiflama grubu yapariz olmassa :))))
benim çok ihtiyacım olacak bu gruba:çok üzgünüm: şimdiden 78 kiloyum
arkadaşlar 3 testi yaptıracak olan varmı yada yapan fikirlerini öğrenmek istiyorum ben pek yaptırma taraftarı değilimde acaba benim gibi düşünen varmı diye merak ediyorum
ya burda ikili test yapılmıyormuş. doktorum azcıkta bişeyler anlattı bu konuyla ilgili. 2liyi yaptırmadım. ama 3lüyü yaptıtım heralde. o riski göze alamam..
canım daha bebişlerimiz çok yeni. bendeki kitaplarda,içinde bulunduğu sıvı dış etkilere karşı onu korur,istediğiniz pozisyonda yatın diyor. zira bebiş büyüyünce zaten yatamayacağıza.s bence şimdi rahat rahat yatalım.
biliyorsun ben aldım bilee :

bende aldım meçburen! daha kilo almadım ama pantolonlarım olmuyo! çok enteresan yahu:bbo:

deneme yaptımda oluyomu diye,oluyomuş:) hepimize böyle şirin bebişler nasip eder Rabbim inşallah:)

evet benim kocam gardiyan bugün elitme gittik poğça yapmış makarna salatası patates salatası aman çok yeme abur cubur onlar sonra kusarsın abisi dedi bırak kadını yaa yeme yeme neyse yedim birazz

evet benim kocam gardiyan bugün elitme gittik poğça yapmış makarna salatası patates salatası aman çok yeme abur cubur onlar sonra kusarsın abisi dedi bırak kadını yaa yeme yeme neyse yedim birazz

afiyet olsunn canımm ...ya oda ne öyle yaw onu yeme bunu yeme ooo ben dayanamam hee ...çünkü ben ne bulursan yiyiyorum şükürler olsunnn ..

afiyet olsunn canımm ...ya oda ne öyle yaw onu yeme bunu yeme ooo ben dayanamam hee ...çünkü ben ne bulursan yiyiyorum şükürler olsunnn ..

bende iyiyorum ama çok yiyince midem rahatsızlanıyor oda kusuyorum diyee böle lay lay yapıyor ...çok karışıyor malesefff görmemiş işte :roflol:

hayirli aksamlar hanimlarrrr a.s. herkes iyidir inşaAllahhh ben yarin sonuclari alcam..2li testin..gergin gibiyim :) bugun sol tarafima cok agri girdi..oyuzden de biraz gerginim..

bu yatmak seklini kac gündür sorcaktim size..ben normalde hep yüzüstü uyurdum..ne yan ne sirtüstü uyuyamazdim..ama şimdi yüzüstü uyuyamiyorum birtürlü..vicdanimmi el vermiyor yoksa göbegimmi el vermiyor bilmiyorum :))) ama sonuc ya yan yatiyorum yada sirt üstü..bu yastik koyma işi süper ama..ben şimdiden ince bir yastik koymaya basladim..gerçekten rahat ettiriyor insani

ama ben bunu yerimmmm ısırırımmm yahuu kiminn kızııı bu dünya güzeliiii :smiley-cool::smiley-cool:

bilmiyorumki,nette buldum. çok şirin dimi yaaasırnaşık şey ama benim kızım asla bööle olamaz. bu yavrucak kıvır kıvır çünkü-tatlicadiarzu- biz ikimizde pırasa gibiyiz:bbo:

ya bu arada ben avatarımı değiştiremiyorum kıslaarr! kış geldi daha bende kiraz var. şimdi birinin canı çekecek alimallah,al başına belayı!kaydirigubbakcemile resimlerime hep geçersiz dosya tip diyor. onuda değiştiriyorum,ama yine olmuyosenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…