2009 Mayıs Anneleri

ay bu kız çok şeker maşallah yaaa çok beğendim Rabbim bizede nasip eder inşallah

kızlar benim koocişte çok karışıyor yandım ben ya 9 ay çekilmez içtiğim çayın hesabını yapıyor akşam içtin sabah yok diyeee
birsencim dediğin gibi canım görmemiş bunlar nerden görecekler bunu bulana kadar anamız ağladı hehehe:)))

günaydın arkadşlar herkes iyidir umarım benim tükürükleirm halen devam ediyor valla kafayı yiycem poşetle dolaşıyorum artık

herkese günaydın mayıs anneleri iyi haftalar diliyorum nasılsınız biz şimdilik çok şükür iyiyiz bebişimle

günaydın kızlar eşim 2li testimin sonucunu almaya gitti of çok heyecanlıyım korkuda var sanki kalbim yerimden çıkıcak gibi inş iyidir akşamda kötü rüyalar gördüm korkuyorum hemde çok yas kızlar birde benim belim çok ağrıyor varmı beli ağıran başka yatarken oturuken zorlanıyorum okadar kötü

günaydın kızlar eşim 2li testimin sonucunu almaya gitti of çok heyecanlıyım korkuda var sanki kalbim yerimden çıkıcak gibi inş iyidir akşamda kötü rüyalar gördüm korkuyorum hemde çok yas kızlar birde benim belim çok ağrıyor varmı beli ağıran başka yatarken oturuken zorlanıyorum okadar kötü[/QUOT

canım hayırlısıyla inşallah testin iyi çıkar :nazar:

günaydın kızlar....
aslım üzülme, testin iyi gelecek inşallah. ayrıca bi sorun çıksa bile amniyosentezde normal çıkma olasılığı var. hemen ümit kesilmiyo. sen içini ferah tut. vesvese yapıyosuuuunn. :KK66:

hayirli aksamlar hanimlarrrr a.s. herkes iyidir inşaAllahhh :KK66: ben yarin sonuclari alcam..2li testin..gergin gibiyim :) bugun sol tarafima cok agri girdi..oyuzden de biraz gerginim..

bu yatmak seklini kac gündür sorcaktim size..ben normalde hep yüzüstü uyurdum..ne yan ne sirtüstü uyuyamazdim..ama şimdi yüzüstü uyuyamiyorum birtürlü..vicdanimmi el vermiyor yoksa göbegimmi el vermiyor bilmiyorum :))) ama sonuc ya yan yatiyorum yada sirt üstü..bu yastik koyma işi süper ama..ben şimdiden ince bir yastik koymaya basladim..gerçekten rahat ettiriyor insani :KK66:
ayyy cnm benim korkamaaa bişeycik olmaz allahın izni ile yawww dua edin ferahlayın en azından içimde negatif bir duygu yokk herşey çok güsel olacak kızlar
ya bu arada ben avatarımı değiştiremiyorum kıslaarr! kış geldi daha bende kiraz var. şimdi birinin canı çekecek alimallah,al başına belayı!kaydirigubbakcemile resimlerime hep geçersiz dosya tip diyor. onuda değiştiriyorum,ama yine olmuyosenağlama
evet o kirazı kaldır yawww canum yaz meyvesi çekiyor kullancıpanaline gir avatarmı ne yazıyor oraya gir değiştir cnm

ay bu kız çok şeker maşallah yaaa çok beğendim Rabbim bizede nasip eder inşallah

kızlar benim koocişte çok karışıyor yandım ben ya 9 ay çekilmez içtiğim çayın hesabını yapıyor akşam içtin sabah yok diyeee
birsencim dediğin gibi canım görmemiş bunlar nerden görecekler bunu bulana kadar anamız ağladı hehehe:)))
evet esen cnm görmemişler bunu zor buldular kaydirigubbakcemile3

gunaydin kizlar beni be,lkide unutunuz ama ben sizleri unutmadim canlarim hepiniz iyimisniz?
ablacığım biz iyiyiz sen nasılsın nerelerdesin ne oldu son durum bi anlatsan merak ediyorum
günaydın arkadşlar herkes iyidir umarım benim tükürükleirm halen devam ediyor valla kafayı yiycem poşetle dolaşıyorum artık
kızzz tükürüğünü poşetemi atıyorsun anam bacım ne öle o kadarmı çok benimde oluyorda öle değil..

herkese günaydın mayıs anneleri iyi haftalar diliyorum nasılsınız biz şimdilik çok şükür iyiyiz bebişimle
günaydınnnnn cicimmmm sanada iyi haftalar az kusmalı bol enerjili bir hafta diliyorum hee bide benim gibi mide problemi yaşan bütün hamişlerin midesi ekşimesin

günaydın kızlar eşim 2li testimin sonucunu almaya gitti of çok heyecanlıyım korkuda var sanki kalbim yerimden çıkıcak gibi inş iyidir akşamda kötü rüyalar gördüm korkuyorum hemde çok yas kızlar birde benim belim çok ağrıyor varmı beli ağıran başka yatarken oturuken zorlanıyorum okadar kötü
korkma cnm herşey çok güselll olacakkk

aman bana maşşallahhhh pek bi pozitifim enerjiğimmm kötü rüyalar görmeme rağmen aman allah bozmasın benimde kuzularımı görmeye 10 gün kaldı kızlar onları görmeyi beklemekden valla sabrımın ne kadar büyük olduğunu gördümm

hepinize çok tşk ederim kızlar of bekliyoruz bakalım inş olumlu olucak ya kızlar benim göbiş maşallah artık belli oluyor aslında çokta kilo almadım normalmi acaba varmı göbişi belli olan

gunaydin kizlar beni be,lkide unutunuz ama ben sizleri unutmadim canlarim hepiniz iyimisniz?

seni unutur muyuz canım. unutmadık tabi. nasıl oldun, keyfin nasıl, yeni çalışmalara ne zaman başlıcaksın
allah en kısa zamanda gönlüne göre versin inşallah:Saruboceq:a.s.

günaydın arkadaşlar iyi haftalar herkese.ben dün gün boyu kustum ve 56 kiloyken şimdi 55.5 oldum.ama hala ben iştahli bişeyler yiyemiyorum.süt içemediğim için artık sütlü talıalrdan yemeye çalışıyorum.bugün 4 te ikili testimiz var dua edin arkadaşlar herşey iyi çıksın.çokda heyecanlıım.

dırımkızı valla öle ya 100 kişiden 5 kişide böle oluyormuş

yuttuğumda midem bulanıyor kusuyorum çok kötüyüm ben ya ne zaman bitcek bu çilem ya

valla benim göbeğim felaket şişti yaa. biraz da gaz var galiba ama... inanılmaz büyüdü. üstelik 4 kilo verdiğim halde. 5 aylık hamile gibiyim. bi yandan da korktum biraz. bu kadar da olur mu bilmem. doktoruma sorcam yarın. bi de şişmanların göbeği geç belli olur derler. bilmiom napçam valla..

arkadaşlar bu arada göbişler nasıl çıkmaya başlayan var mı benim şuana kadar birşey yok herhalde iki üç hafta sonra belirginleşmeye başlar

günaydın arkadaşlar iyi haftalar herkese.ben dün gün boyu kustum ve 56 kiloyken şimdi 55.5 oldum.ama hala ben iştahli bişeyler yiyemiyorum.süt içemediğim için artık sütlü talıalrdan yemeye çalışıyorum.bugün 4 te ikili testimiz var dua edin arkadaşlar herşey iyi çıksın.çokda heyecanlıım.

canım sanada iyi haftalar bende aynı hiç kilo almadım ve iki kilo verdim umarım en kısa zamanda bulantılar bitecek dualarım seninle canım ikili testin emin ol iyi çıkacak içini ferah tut :nazar::1hug:

hepinize çok tşk ederim kızlar of bekliyoruz bakalım inş olumlu olucak ya kızlar benim göbiş maşallah artık belli oluyor aslında çokta kilo almadım normalmi acaba varmı göbişi belli olan
cnm güsle düşün güsel olsun herşey sıkma canını bebeğin gayet iyidir
benimde göbişim varrrr ben dobişim biraz ama ama bebeklerim büyüdüğünü düşünüyorum
cnm bende sütlü tatlı yiyicem ama onuda sevmiyorum buding yapacam ben öle yiyiecemm bir litre süt gidiyor işteee soğuk soğuk iyi olur sanırım sütüde içecemde midme bulanıyor ...

dırımkızı valla öle ya 100 kişiden 5 kişide böle oluyormuş

yuttuğumda midem bulanıyor kusuyorum çok kötüyüm ben ya ne zaman bitcek bu çilem ya

valla bilmiyordum cnm yaa ama herşey bebeklerimiz için katlanıyoruz geçer inş...

ben kuzularımı doyuracağım teyzeleriiii bu hafta tat alma duyuları gelişmişşşş
kahvaltı edelim gelecem öperiz hepinizi hihoyyyt

Seninde bir prenses mi geliyor acaba :)

günaydın bayanlar:) hepinize iyi haftalar diliyoruma.s.

ben aslında kız istiyorum ama içime hep erkek olacakmış gibi doğuyor. bakalım... sağlıklı olsun da hepimizin bebişleri....

benim de 13 kasım muayenem. ikili test de yapacağız. kim bilir öğrenirim belki ben de cinsiyetini gidince...

öncelikle....
efelin, ecem ve ayvalık sizlere başsağlığı, sabır, umut ve en kısa zamanda acınızı unutturacak yeni hamilelikler diliyorum. çok üzgünüm ve söyleyecek bir şey bulamıyorum, bağışlayın. Allah daha büyük acı vermesin, hakkkınızda hayırlısı olsun inşallah..

ana kusu canimsin allahj senden razi olsun, benide sormusun yeni okudum. cvanim bayadir girmedim nete cunki cok kotu oldumya ozur dilerim herkezden ama kiskanmak degilde baska bir duygu adini koyamiyorum. mesela msnden hamile arkadaslarim;la sohbet etmek istemiyorum kendimi kotu hisediyorum. oyuzdende uzun zamandir girmiyordum. bu sabah bir ugrayim dedim. ecem ve ayva;liktanm haberim yoktu bende onlardan bas sagligi diliyorum insallah canlarim allahimiz bir kapimizi kapatir diogerini acar.

ben tupbebek icin girsimlere basldim. bir an once anne olmak sitiyorum. bebegimi kayiop etmemde kendimi cok sucluyorum cunki koltuktan yere ziplamistim kanaminin tum geldigi gun. bir gun onceden doktora gitmistim kanamam var diye ama ertesi gunu tamamen boasalmisti. neyse.

iste keske sunu yemseydim bunu yemeseydim diye dovunuo duyorum.
kizlar ben hamileydimya hani hep esime diyorsumki yok soyle yapilmiyvcakmis boyle yapilmiycakmis felan gercektende yapilmiycakmis onu ogrendim.
fazla yemek yenilmiycekmis tika basa oda rahme baski yapiyormus. hic yemsenizde bebek besleniyormus meraklanmayin.
sizler yirtiniz zaten. ben 20yildir bebek ozlemi cekiyorum. 4cu tupbebegimdi ilk dusgum yasim 40 oyuzden acelem yoksa. hani iste beniom hyineistanbula gelip tupbebek yaptirmam lazim oda kalacak yer hotel yada pansiyon ama insanin okadar cani sikliliyorki denize gioremiyorsun tanidgin yok kabak tadi veriyor zaten. neyse degim gibi allahimiz bir kapiyi kapatiorsa digerini acar. oyuzden hic korkmuyorum benimde bebegim olacak kucagima alacagim insallahj. hepinizi opuyorum yazilarimdan sakin olaki etkilenmeyin basa gelen cekiliyor.

ana kusu canimsin allahj senden razi olsun, benide sormusun yeni okudum. cvanim bayadir girmedim nete cunki cok kotu oldumya ozur dilerim herkezden ama kiskanmak degilde baska bir duygu adini koyamiyorum. mesela msnden hamile arkadaslarim;la sohbet etmek istemiyorum kendimi kotu hisediyorum. oyuzdende uzun zamandir girmiyordum. bu sabah bir ugrayim dedim. ecem ve ayva;liktanm haberim yoktu bende onlardan bas sagligi diliyorum insallah canlarim allahimiz bir kapimizi kapatir diogerini acar.

ben tupbebek icin girsimlere basldim. bir an once anne olmak sitiyorum. bebegimi kayiop etmemde kendimi cok sucluyorum cunki koltuktan yere ziplamistim kanaminin tum geldigi gun. bir gun onceden doktora gitmistim kanamam var diye ama ertesi gunu tamamen boasalmisti. neyse.

iste keske sunu yemseydim bunu yemeseydim diye dovunuo duyorum.
kizlar ben hamileydimya hani hep esime diyorsumki yok soyle yapilmiyvcakmis boyle yapilmiycakmis felan gercektende yapilmiycakmis onu ogrendim.
fazla yemek yenilmiycekmis tika basa oda rahme baski yapiyormus. hic yemsenizde bebek besleniyormus meraklanmayin.
sizler yirtiniz zaten. ben 20yildir bebek ozlemi cekiyorum. 4cu tupbebegimdi ilk dusgum yasim 40 oyuzden acelem yoksa. hani iste beniom hyineistanbula gelip tupbebek yaptirmam lazim oda kalacak yer hotel yada pansiyon ama insanin okadar cani sikliliyorki denize gioremiyorsun tanidgin yok kabak tadi veriyor zaten. neyse degim gibi allahimiz bir kapiyi kapatiorsa digerini acar. oyuzden hic korkmuyorum benimde bebegim olacak kucagima alacagim insallahj. hepinizi opuyorum yazilarimdan sakin olaki etkilenmeyin basa gelen cekiliyor.

cnm benim sebepararız hep ama herşey allahtan birtanıdığımın kızı birekere doktora gitmedi neymiş çocuğu istemiyormuş ne cinsiyet öğrendi ne vitamin aldı 4 kilo kız doğurdu cnm ....yani ne çok yemek ne yememek ...herşey bahane rabbim tez elden bir kuzu versin sana aratmasın bu yolda çağresiz bırakmasın

X