2009 Mayıs Anneleri

herkese merhaba nasılsınız güzel anneler iş yerindeyim yemekten sonra biraz yürüyüş yaptım sahile yakın iş yerimiz ohhh hava çok güzeldi rahatladım biraz

ben temizligime basliyim..hiçte canim cekmiyor ama napalim mecburuz :))) öpüyorum hepinizi..güzel bir gün geçirin emi :)

il buraya çok uzak. 2 saat sürüyor en az arabayla. başka bi doktorun görmesinde fayda var diye düşündün bende. yakında burdan daha gelişmiş bir ilçe daha var. pazartesi oraya gidicem. heyecanla bekliyorum. sat'a göre takvimdeki tarihim tam doğru.
umarım dediğin gibidir canım. teşekkür ederima.s.
herkese merhaba nasılsınız güzel anneler iş yerindeyim yemekten sonra biraz yürüyüş yaptım sahile yakın iş yerimiz ohhh hava çok güzeldi rahatladım biraz
antalya'dasın! hayallerimin şehri:asigim: beachparkta mı yürüdün? antalyalı mısın?
ben temizligime basliyim..hiçte canim cekmiyor ama napalim mecburuz :))) öpüyorum hepinizi..güzel bir gün geçirin emi :)
ooo ben iş güç bitirdim. birazcık sizlerle vakit geçirip dinlenmeye çekilecemsositososito sana kolay gelsin canım.
slm arkadaşlar bende katılabilirim mi aranıza

aramıza hoşgeldin bedef!

ii günler arkadaslar nasılsınız??ya ben de röntgen cektirmiştim hamile olduumu bilmeden hemile olduumu röntgenden 15 gün sonra ögrendim dr.danısacaktım herseferinde unuttum acaba bi etki etmişmidir şimdilik bi sorun gözükmüo ama ultrasonda ikili teste cıkar dimi varsa bi sorun allah korusun:Saruboceq:

selam kızlrrrrrrrrrrr nasılsınız akşam kontrole gıtmıştım ıkı tane kızım olucakmış cok guzel bır duygu ıcım ıcıme sıgmıyor :)))))))))

cnmm ne güsel..Cici cici giydirirsin sen onları inş...İkiz ve kız hııı ...Ne sevimli görünürler yanyana şöleee...MMM canım çektikaydirigubbakcemile3

Ben de bugün dışarı çıktım..Miss gibi temiz hava çektim ciğerlerimee...Eşimle alışverişe çıktık...Bebiş kıyafetleri gördüm bir sürüü..bayıldım hepsinee...Almamak için kendimi zor tuttum..O giysileri alıp giydireceğim zamanların hayalini kurdumm ...Sabırsızlanıyorum yaa..
İnş böle güsel havalarda hepimiz anne olacağız...Bu düşüncelerle biraz daha kendimi frenleyip dikkat etmem gerektiğini düşündüm....
Ama hayali bile güsell yaa.Allahım o günleri de epimize göstersin inş:1rolleyes::ecrin_bebek:

slm kızlar ben bugunde özel drmda kontroldeydım ense kalınlıgı nı 0.9m ölçtu persembe günü ise çalıstgım hast.dekı dr 1.8mm ölçmüştü farklılık olması normalmiki

selam kızlrrrrrrrrrrr nasılsınız akşam kontrole gıtmıştım ıkı tane kızım olucakmış cok guzel bır duygu ıcım ıcıme sıgmıyor :)))))))))

tebrık ederım canım .. ne guzel olur onlar bıcır bıcır... saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allah tabııı hepimize....

kıslar bebeğimizin hareketlerini ne zaman hissedeceğiz çok merak ediyorum.bende daha tık yok

SEHERİMMM TEBRİKLER CANIMMM RABBİM KUCAĞINA ALDIĞIN GÜNLERİ GÖSTERSİNN İNŞALLAHHH :Saruboceq::Saruboceq:

AYY ONLARA ELBİSE AYAKKABI almak ne keyifli olurr yaa acaba ben burdan alsamda bursaya mı sana yollasamm :roflol::roflol::roflol:

slm kızlar ben bugunde özel drmda kontroldeydım ense kalınlıgı nı 0.9m ölçtu persembe günü ise çalıstgım hast.dekı dr 1.8mm ölçmüştü farklılık olması normalmiki

canım hemen dert etme bi sorun olsaydı zaten dr un söylerdi ...gönlünü ferah tut a.s.a.s.

Ben 60 mg demir içeren megadiyn kullanıyorum.O da elevit gibi aynen..Ayrıca bişey kulllanmıyorum.Tabi benim iğnelerim ve bebe aspirinim var hergün.Onlar sizden farklı tabii...

canım iğneyi neden kullanıyorsunn?? benimde kullanmam gereken corasprin var ama karın ağrısı yaptığı için kullanmıyorum..kan hapıda ferrum fort verdi..birde hergün almam gereken progesteronn ...

canım iğneyi neden kullanıyorsunn?? benimde kullanmam gereken corasprin var ama karın ağrısı yaptığı için kullanmıyorum..kan hapıda ferrum fort verdi..birde hergün almam gereken progesteronn ...

cnm benim kanımda pıhtılaşma sorunum var..Bu nedenle hamişliğimin başından sonuna kadar hergün kullanmam gereken iğnelerim ve hergün yine bir tane içmem gereken coraspinim var....2 tane bebişimi de bu nedenle kaybettim..Bu nedenle korkularım var..
Az sonrada iğne satim geliyoo.. 8 30 Eşimde ist a gitti..Kendi kendime vuracağımm inş..
Coraspini ben hergün kullandım cnm Öle hiseetiğim bi karı ağrım olmadı..Senin neden ağrıdı ki acaba??
Böle cnm sağlıkla bebişime kavuşayım da inş değer diyorummm..Yinde de siz bize göre daha şanslısınızz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…