selam kızlrrrrrrrrrrr nasılsınız akşam kontrole gıtmıştım ıkı tane kızım olucakmış cok guzel bır duygu ıcım ıcıme sıgmıyor :)))))))))
ben temizligime basliyim..hiçte canim cekmiyor ama napalim mecburuz :))) öpüyorum hepinizi..güzel bir gün geçirin emi :)
il buraya çok uzak. 2 saat sürüyor en az arabayla. başka bi doktorun görmesinde fayda var diye düşündün bende. yakında burdan daha gelişmiş bir ilçe daha var. pazartesi oraya gidicem. heyecanla bekliyorum. sat'a göre takvimdeki tarihim tam doğru.cerencım sen sat a gore kac haftalıksın ? moralını bozma bence onemlı bır sey yoktur belkı dr un ultrasonu kalıtelı degıldır .o yuzden gorememıstır... bence ılcede degıl ilde ıyı bır dr a gıt ... pozıtıf dusun canım...
antalya'dasın! hayallerimin şehri:asigim: beachparkta mı yürüdün? antalyalı mısın?herkese merhaba nasılsınız güzel anneler iş yerindeyim yemekten sonra biraz yürüyüş yaptım sahile yakın iş yerimiz ohhh hava çok güzeldi rahatladım biraz
ooo ben iş güç bitirdim. birazcık sizlerle vakit geçirip dinlenmeye çekilecemsositososito sana kolay gelsin canım.ben temizligime basliyim..hiçte canim cekmiyor ama napalim mecburuz :))) öpüyorum hepinizi..güzel bir gün geçirin emi :)
slm arkadaşlar bende katılabilirim mi aranıza
Aynı durum değil biliyorum ama teyzemde hamile olduğunu bilmeden röntgen çektirmişti. 3 doktor alınacak sakat olur dedi ama onlar başka bir profesöre gittiler kesinlikle gerek yok gayet sağlıklı demiş. Şimdi 4,5 yaşında bi kuzumuz var. O yüzden çok iyi düşün. İmkanın varsa bikaç doktora hatta bir profa gözük...
selam kızlrrrrrrrrrrr nasılsınız akşam kontrole gıtmıştım ıkı tane kızım olucakmış cok guzel bır duygu ıcım ıcıme sıgmıyor :)))))))))
slm kızlar ben bugunde özel drmda kontroldeydım ense kalınlıgı nı 0.9m ölçtu persembe günü ise çalıstgım hast.dekı dr 1.8mm ölçmüştü farklılık olması normalmiki
Bu arada kizlar aranizda demir hapi kullanmaya başlayan var mi??
Ben 60 mg demir içeren megadiyn kullanıyorum.O da elevit gibi aynen..Ayrıca bişey kulllanmıyorum.Tabi benim iğnelerim ve bebe aspirinim var hergün.Onlar sizden farklı tabii...
canım iğneyi neden kullanıyorsunn?? benimde kullanmam gereken corasprin var ama karın ağrısı yaptığı için kullanmıyorum..kan hapıda ferrum fort verdi..birde hergün almam gereken progesteronn ...