- 23 Ağustos 2007
- 24.020
- 122
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM ALLAHA ŞÜKÜR BENİM YEMEKLERDen yana şansım iyiydi.kendim yiyemed,m ama eşime heergün yemek hazırladım.balığından etine tavuğuna kadar.yoksa adamcağız açlıktan ölürdü valla hiç anlamıyor mutfaktan.ben sadece parfüm sigara ve oda parfüm kokularından etkilendim.
kızlar,ben durdukça kafama iyice taktım yaa! niye öyle dedi doktor off! böyle bişi duyan varmı başka?
bu haftalarda bebeğin kafatası kemikleri gelişirmiş. ama benimkini net göremediğini söyledi. hatta bebeğimizin fotoğrafını bile vermedi,bende dursun diğeriyle kıyaslarız dedi.
burda başka doktorda yok. yakında başka bi ilçe var, ordaki bi doktordan pazartesiye randevu aldım. bide ona baktıracam. inşallah Allah'ım meleklerimizi bize bağışlar!:Saruboceq:
CERENCIM BOZMA MORELINI NE OLUR. allahin degi olur hem doktorun her degine kafani takma.
arkadaslarim Merhaba, biliyorunuz
ben 4duncu tup bebek ile hamile kalmistim. ama 8zinci haftasinda bir talihsizlik yasadik 2 gun ust ute kan pihtilasmasi ve kan geldi. cok asiri geldi bende doktora gitmedim iulk uc gun nasil olsa dustu gitti dedim. bir gun onecednde doktordaydik ozaman doktorda demistiki kalbi atmiyor.
yani o kanlar pihtilasmalar geldiginde bebeginde kalbin atmadgini ogrendik sadce ben agladim. neyse pazartesi oldu doktora gitik. doktor bak dediki bebek duyor ama bebek canli degil deidi. DOKTOR BIZE DEDIKI 15GUN SONRA HALLA KAN GELIRSE BIZE GELIN DEDI. BUGUN 15SINCI GUNUM. O 3 GUN ASIRI KANKAYBEDISMIN. VE BUGUN DOKTORU ARADIM BANA DEIKI PAZARTESIDE KAN GELIRSE BENI ARA DEDI. BENDE TEST ALDIM BUGUN IDAR TESTI HAMILEYIM CIKTI. SOK TAYIM SU ANDA. BEBEGIM HALLA ICERDEMI YASIYORMU? BU NE OLAY BASINA GELEN OLDUMU? LUTFEN BENI ACILEN AYDINLATIN SU ANDA COK MERAKTAYIM
bu benim hikayem yilan hikayesine donustu
selam kızlrrrrrrrrrrr nasılsınız akşam kontrole gıtmıştım ıkı tane kızım olucakmış cok guzel bır duygu ıcım ıcıme sıgmıyor :)))))))))
canım arsatırdım acaba bırebır yasayan bırebır varmı dıye dusundum allah yasatmasında.ultrason yardımıyla ığneyle gırıp bebeğimin plesantasından doku örneği alacaklar.ankaraya gidecek 1 hafta içindede sonuc gelır dedı dr.
ama ankarayla gorusecek drum.zaten bıze bunu bısey bekleyerek yaptırmayın dedı sadece nedenını oğrenmek için yaptırın dedı.gorüşecek eger oyle oluyorsa once kurtajı yapıp sonra cvs yapacaklar yanı benım tek ıslem gecırmem ıçın.ama havayla temas etmemesı gerekıyo derlerse yıne ıkı işilem gecırıcem hayırlısı dıyorum artık kımse yasamasın bunu
kızlar,ben durdukça kafama iyice taktım yaa! niye öyle dedi doktor off! böyle bişi duyan varmı başka?
bu haftalarda bebeğin kafatası kemikleri gelişirmiş. ama benimkini net göremediğini söyledi. hatta bebeğimizin fotoğrafını bile vermedi,bende dursun diğeriyle kıyaslarız dedi.
burda başka doktorda yok. yakında başka bi ilçe var, ordaki bi doktordan pazartesiye randevu aldım. bide ona baktıracam. inşallah Allah'ım meleklerimizi bize bağışlar!:Saruboceq:
CERENCIM BOZMA MORELINI NE OLUR. allahin degi olur hem doktorun her degine kafani takma.
arkadaslarim Merhaba, biliyorunuz
ben 4duncu tup bebek ile hamile kalmistim. ama 8zinci haftasinda bir talihsizlik yasadik 2 gun ust ute kan pihtilasmasi ve kan geldi. cok asiri geldi bende doktora gitmedim iulk uc gun nasil olsa dustu gitti dedim. bir gun onecednde doktordaydik ozaman doktorda demistiki kalbi atmiyor.
yani o kanlar pihtilasmalar geldiginde bebeginde kalbin atmadgini ogrendik sadce ben agladim. neyse pazartesi oldu doktora gitik. doktor bak dediki bebek duyor ama bebek canli degil deidi. DOKTOR BIZE DEDIKI 15GUN SONRA HALLA KAN GELIRSE BIZE GELIN DEDI. BUGUN 15SINCI GUNUM. O 3 GUN ASIRI KANKAYBEDISMIN. VE BUGUN DOKTORU ARADIM BANA DEIKI PAZARTESIDE KAN GELIRSE BENI ARA DEDI. BENDE TEST ALDIM BUGUN IDAR TESTI HAMILEYIM CIKTI. SOK TAYIM SU ANDA. BEBEGIM HALLA ICERDEMI YASIYORMU? BU NE OLAY BASINA GELEN OLDUMU? LUTFEN BENI ACILEN AYDINLATIN SU ANDA COK MERAKTAYIM
bu benim hikayem yilan hikayesine donustu
merhaba arkadaşlar ben de 2009 mayıs annesi olucam inşallah rabbimin izniyle sizlerle tanışmak istedim biraz geç farkettim burayı ama olsun artık
birsencim selam canım
selam kızlrrrrrrrrrrr nasılsınız akşam kontrole gıtmıştım ıkı tane kızım olucakmış cok guzel bır duygu ıcım ıcıme sıgmıyor :)))))))))
canım tebrik ederim hayırlı oldun çok sevindim..
kızlar benim bugün karnım çok ağrıyor ya korkuyorum dr.normal demişti ama nebiliym önceden ağrır geçerdi şimdi sabahtan beri geçmedi off ne yapsam bilmiyorum ya