• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

Çok tatlı bebişin meltoşum. Allah bağışlasın inşallah kucağında görmeyide nasip etsin inşallah.

meltoo resmen bebek bu ya, maaşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: ayyy benimkide olmuşmudur şimdi bu kadar ya. çok heyecanlandım şimdi. kimbilir sen görünce nasıl olmuşsundur. Allah cümlemizin evladını sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah. :nazar::nazar::nazar:

masallah sariboceqcim Allahim hepimizin bebislerini korusun, cok tatli sanki geriniyo gibi geldi bana:emir_bebek:

saroboceq milyon kere maşşaaallllaaaaaaaahhhhhhhhhh canım benim ya işallah hepimizinki sağlıklı sıhatli dünyaya gelir...

Böcüğüm maaşallah kız ne tatlı yavrum. Sahiden parmağını emerkenki halimi bu yoksa?

çok teşekkür ederim canlarım benim..
bizler birbirimizin yol arkadaşıyız..
Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:
buketcim canım benim;evet elini emiyor burada.çok tatlı çok.
vallahi insanın ağlıyası geliyor.
ben bekliyorum tüm yeğenlerimin fotoğraflarını..

kırkbir kere maşallah:nazar::nazar: ay böyle gerçek bebeğe benzeyenleri görünce bi heyecanlanıyorum hiç sormayın, haftaya bugünde kısmetse ben gideceğim inşallah ben de görürüm artık bebek gibi.

eklemişsin canım. ama eklerken hani araya resim ekle kısmındaki kutucukta http:// varya onu silip yapıştır. sanırım ondan link veriyor bir kere benim de öyle olmuştu.
bu arada Allah bağışlasın, Sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah. göbek kordonu görünmüş, ben 11+1 de gittim görünmüyordu haftaya 2li test var o zaman görünür belki, çok merak ediyorum. 1 haftada bile ne kadar çok büyüyorlar ya.

sanıyorum başaramadım resim eklemeyi albümden mi kopyalanıyor açıklama olan bir yer var mıKK içinde..

Canım maaşallah :nazar: bebişine ne kadar büyümüş. Bende heyecanlandım kontrole en son gittiğimde 10 haftalıktı çünkü. Daha haftaya cuma gidicem kontrole 14. hafta içinde olucam. Belki cinsiyetini bile görebiliriz.
Gözünaydın canım.

Back