• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
nooooolllmuşşş burdaa yafuuuu :dance::dance::dance:

bugün giremedim, şimdiide çıkıyorum ama bi bakayım ne var ne yok demeye kalmadı,
anaummmm,
bebişler gelmişyaaa :lepi:
nazan maaşşşaallahh!!! teyzesi yesi onu.
sanırım şu an benimkide o kadar olmuştur, cuma gidicem kontrole, Allah bizede nasip etsin :Saruboceq:
ayyy pek heyecanlandım valla.
karanlık çıkıyo diyen arkadaşlar karından baktırıyosanız bol bol sıvı alın, sıkışın iyice ultrasın öncesi e mi?
hadi sizi çokk öptüm, bebişleri de

böyle bi topic açmak çok güzel fikir..valla ne zamandır aklımdaydı,açayım diyordum,nazan benden hızlı davranmış..kaydirigubbakcemile5bende bugün doktordaydım,9+4 çıktı ultrasonda,kolları bacakları belirmiş minik kuşumun...ama fotoğrafını almayı unutmuşum...senağlama.2 hafta sonra kontrol var,hemen eklerim bende...

böyle bi topic açmak çok güzel fikir..valla ne zamandır aklımdaydı,açayım diyordum,nazan benden hızlı davranmış..kaydirigubbakcemile5bende bugün doktordaydım,9+4 çıktı ultrasonda,kolları bacakları belirmiş minik kuşumun...ama fotoğrafını almayı unutmuşum...senağlama.2 hafta sonra kontrol var,hemen eklerim bende...

Allah nazarlardan saklasin canim benim, inslh dogduklarindada renkli renkli fotolarinida koyariz:emir_bebek: , ben benden ileriki haftalarda bebislerin gorunuslerini merak edip baska sitelerde ararken aklima geldi mesela suan 11 haftalik 13-14 haftalikken nasil olucak aceba diye merak ediyorum , boyle ekledikce hafta hafta gorunuslerini gormus oluruz

çok güzel olmuş bu konu arkadaşım benim meleğim daha çok küçükk birşey belli olmuyorr ama biraz büyüyelimm hemen foootomuzu koyarız :))))

arkadaşlar bu ufaklıklar niye bu kadar tatlı oluyorlar ya,ısırıcam küçük parmaklarından dogar dogmaz onu cok bekledim çünkü,kendini cok özletti yaramaz.Şeniz

ben geldimmmm..
canlarım bebişim çok iyi.kocaman olmuş dedi doktorum.boyu 4.2 cm.
normalde 10+4 üz.ama bebeğimin ultrason ölçümüne göre 11+1 çıktı.
çok sevindim.hareket bile ediyordu düşünün..elleri oluşmuş ayakları filan.
dedim kurban olurum ben ona.
fotoğrafını şimdi çekmeye çalıştım ama olmuyor yani net çıkmıyor ışıkdan.yarın sabah ekliycem.
Allah doğumumuzu da göstersin inşallah

günaydın kızlar..
bakan lütfen maşallah desin.:nazar:
renkli ultrason görüntüsü bu..

Son düzenleyen: Moderatör:
ok canim kontrolun nasil gecti neler dedi doktor gelince anlat hepsini:)

benimki hem kontroldu hem ikili testi yaptık....ense kalınlığını ölçe bilmek için üç defa ultrasona girdim kımıldamıyorki ufaklık pek keyfine düşkün yatıyor hep...dr. dedi git çikolata filan ye hareket karnı doyur belki o zamabn hareketlendiririz.ikinciye girdim yine tık yok yönü değişmiş ama hiç kımıldamıyor artık saat 16,00 da üçüncüye girdiğimde zorla hareket ettide dr. ölçüyü aldı...1,20-1,40 dedi iki defa ölçtü biz 1,4 ü alalım dedi büyük olanı ...sonra kanverdim haftaya sonuçları alıcaz bakalım ne diyecek....miğdemdeki sorunu anlattım ekşime,gaz ve yanmayı...şurp verdi gavıscon gibi bişeydi adı...ayyy içmek ne mümkün içtiğim gibi kendimi lavaboda buldum ne varsa içimde hepsi temizlendi tadı kötü içemedim içmeyide düşünmüyorum...iyi geleceğine mideme daha kötü geldi birde günde 4 defa iki ölçek hayatta içemem....onun dışında bol hareket dedi kendini kısıtlama bişeyden dedi...kilo almamaya bak dedi ileriki zamanlarda...işte öyle bu arada dr. 3 doğuma girdi çıktı bebeğin keyfi gelene kadar.....Allah sağlıkla devamı getirsin kızlar hamileliklerimizin....

amin canım nazar değmesin inşallah bebeklerimize:nazar:
benim de 2 hafta sonra ense kalınlığını ölçecek kısmetse.
ikili test yapmıcaz sanırım biz.üölüyü yaparız dedi.en kesin sonuç üçlüden alınıyor dedi.
ayshincecim canım benim..benimkide bir hareketliydi sorma.bir oynuyor cdye çekti verdi doktor..

buda benım bebiş 8+1 ken hepınızın bebişleri cok güzel yaa 40bin kere masaallah

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar hepinizinki pek güzel maşallah... benimki nokta kadar henüz...sizinki kadar olsun bende koyacağım... hepinizinkini allah nazarlardan saklasın

Hepinizin bebişlerine maaşallah. Yerlerinde rahat rahat büyürler inşallah.

Back