Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart bebislerinin ilk resimleri

Canım bak fotoları eklenmiş yeğenimde haberim yok :) Maşallah kızına

Allahım ne güzel net çıkmış ya ağzı burnu herşey belli.kaydirigubbakcemile2

ooooo tüm bebişler artistik pozlar vermiş.maşallah miniklerimize.sağlıkla doğsunlar daha güzel sevimli pozlar versinler inşallah.rabbim hepsini korusun.

ImageShack - Image Hosting :: img0005aol8.jpg
ImageShack - Image Hosting :: img0006aph1.jpg
ImageShack - Image Hosting :: img0007adh3.jpg

işte buda benim zilli.ilk birkaç görüntüden sonra hep elleri ile kağttı yüzünü.ama vajinayı göstermeyi biliyor her seferinde babasıda öyle dedi.hangi doktor baksa hemen kız diyorlar.

çok yakın çekim gibi olmuş.zaten tüm ultrason boyunca bizimle dalga geçer gibi yüzünü açıp açıp kapadı.güldü.daha var fotosu ama ellerini hep yüzüne koydu.

ay ne güzel ya biz daha 2 boyutludan 3 ve 4 boyutluya geçiş yapamadım doktorumla konuşacağım kızımı ayrıntılı görmek istiyorum diye klava:kötükedihüso hem bu sefer cd ile gideceğim soracağım 2 boyutlu da çekebiliyorsa kaydedelim

biz istemedik zaten doktor bakalım dedi.işte senin doktor da hata.iste tabii canım.sanki tombiş olcak benim kız sizede öyle geldimi kızlar.

canım maşallah kızına çok tatlı ben bu sfer fazla sabredeceğimi düşünmüyorum oğlumu görmek için bayramdan sonra kendimi doktora atacağım

yok canım gayet çok hoş bi bebek kendileri annesi tombiş değil benimki de haftasına göre kilosu fazlaydı ama sanki ultrasonud cihazı zayıf gösteriyor :) bakalım benim 1 ay oldu bu hafta göreceğim inş kuzumu

Arkadaşlar merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım, dün gece geç saatlerden beri forumda yazılanları okuyup sindirmeye çalışıyorum. Şu an 24+4 günlük hamileyim. Bu hesaba göre doğum tarihim 09 Mart 2009 ama son kontrolde 22 Şubat 2009 olarak hesaplandı doğum tarihim... Bakalım hangisi olacak?
Bu arada bebişim kız...:))
Ben de bebişimin 4D ve diğer ultrason görüntülerini eklemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.a.s.

aramıza hoşgeldin kızını güle güle büyüt :)))))ben bilmiyorum yükleme işini çerezim bilir ama

hoşgeldin canım.sağlıkla doğsun kızın.
ImageShack® - Image Hosting
yukarıda linki tıkla gözata gir.resmini seç nerde kayıtlıysa.
sonra aşağıda host it! var onu tıkla.yeni bir sayfa gelecek.o zmanda en altta çıkan http ile başlayan yeri kopyala istediğin topiğe yapıştır gönder bakabiliriz canım.

Enel_17 çok teşekkür ederim cevabın için... Şimdi yapmaya uğraşıyorum, inşallah bir facia ile sonuçlanmaz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…