Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım olmuş yaptın işte.maşallah nazar deymesin.4d daha farklı oluyor sanırım çok yakın çekim gibi mi?
Amin canım, hepimizinkine değmesin inşallah.
Vallahi de olmuş, katkıların sayesinde :))
4D yakın çekim gibi, cihaz bebeğin pekçok görüntüsünü seri olarak alıp, onları hareketli gibi birleştiriyormuş... Tabii biraz da renklendiriyor. O sarı renk, bebeğin cilt rengi değil yani... Biz bir yakınımıza gittik, bunun için ücret ödemedik. Normalde baya pahalı bir işlem bildiğim kadarıyla. Görüntü almak çok zor. bebişin pozisyon vermesi lazım, bizimki bizi tam 2 saat uğraştırdı. Elleriyle yüzünü kapattığı yetmezmiş gibi, dizlerini de ağzına soktu. Gel de yüzünü gör bakalım. sadece doğuştan silikonlu dudakları olduğunu görebildik... :))) Bu tecrübeyi yaşadıktan sonra hayal kırıklığına uğradık. Biz daha sahici görüntüler bekliyorduk. Çok pahalı birşey olduğunu düşünürsek, gitmeye pek değmezmiş aslında... :)
yasakkelime
Bu arada çok cahil kaldım, site kullanımı hakkında... Kızmazsanız birşey daha sormak istiyorum. Hepinizin yazılarının altında bebişli birşey çıkıyor. herkeste farklı... Kaç hafta kaç günlük hamile olunduğunu gösteren birşey sanki... Benim yazımın altında yok. Nedir o? Bir reklam mı, yoksa resimler gibi link mi ekliyoruz? nasıl oluyor, ne işe yarıyor, gerçek gebelik haftasını mı gösteriyor? Bilgi verir, nereden yapabileceğimi söylerseniz sevinirim. :))
adacyo canım ne kadar sevimli.maşallah kızımıza.nazar deymesin 41 kere maşallah.
selam tatlım masallah bebısıne.. bak basarmıssın yuklemeyı..
masallah kizina canim
burnunu yerim ben onun yerrr