Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

kızlar az önce bunları sipariş ettim...bide süt bazlı sabun falanda aldım...şampuan almıştım zaten..pudra ve losyona gerek yok diyor hangi tecrübeliye sorsam..öylece kalıyormuş..bebek yağı herşeye yetiyormuş...ay çok heyecanlandım ..zaten şampuanını açıp açıp kokloyorum bebişim böyle kokacak diye....

bu çift yönlü bebek arabası..arakdaşım kullanıyor çokmemnun

bu 70x120 park yatağı..rengi çok hoşuma gitti

bu bebek yağımız...sabun ve şampuanlarıda dalin..daha önce kozmetikle ilgili topikte türk malı almak istediğimi söylemiştim..ondan herşeyi dalin kuzucuğumun

buda bebe dor alkolsüz ıslak mendil...eczaneden alacaktım ama burda indirimde çok uyguna geliyor...4 adet siperiş verdim

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar hazırlıkların büyük bi kısmıbitmiş sanırım benimde az kaldı ufak tefek şeyler eksik ben bir şey merak ediyorum hastane çantanızı hangi ay hazırlıcaksınız?

ben daha doğru düzgün başlayamadım hazırlıklara...bayram haftası büyük kısmını alayım diyom..iyice ağırlaşmadan...çantayıda artık yılbaşından sonra hazırlarım yavaş yavaş....daha mobilya olayına hiç girişmedim bu hafta sonu bi araştırıp bakayım diyom..vereyim siparişide ancal yapılır..ben oda yapacağım ve büyüyen karyola kullanacağım ..önce yatak odasına koyucam sonra kendi odasına alıcam...bir ay erken gelmeliymişki mobilya kokusu çıksın...ayy bakalım nasıl karar vericem

bende daha hic bisey almadim
yawrumun bir indirimden alinmis 5li bodysi ve yine indirimden alinmis 3 lu tulumu var o kadar sırnaşık şey
ananesi bayramda alir buyuk kismini heralde. kalanida ben ocak ayi icinde tamamliycam allah nasip ederse.

elif bs ocak ayında ağırlaşmış olucaz alış veriş yapmak zor olmıcakmı gerçi yardım yanında yardım edecek birileri varsa kolay olur annen kardeşin falan varsa yani.benim ailem bursada ben ist.yalnızım oyuzden erken basladım ben hazırlıklara.

once allahtan sonra da esimden baska kimsem yok yardim edecek (esimin masallahi vardir gerci)
yinede ben maddi olarakta periyod olarakta en uygun ocagi belirledim kendime.
doktorum 28. haftadan once yapma alisveris demisti zaten, o da asagi yukari ocak ayının basina denk geliyor iste.
bir de zaten tekstil, emzik biberon gibi seyleri ananesi alacak.
tulumdur battaniyedir filan.

biz birtek mobilya, araba, anakucagi filan alicaz iste.

Son düzenleme:
kızlar aslında ocağa kadar bende bişey almayacaktım...ama öylesine siteleri gezerken aradaki farkı gördüm...fiyat farkı çok fazlaydı..zaten ben tayin çıkacağı için sadece park yatak alacaktım..aniden oldu yani aldım hepsini...ana kucağı aynı zamanda oto koltuğu olanı ablam vermişti zaten...annem battaniye kıyafet vs çoğunu aldı zaten...bende bayram haftası kendime pijama falan alacağım...hastane çantasınıda ocakta hazırlarım diyorum

Kızlar, bende de durum elif _ bs'deki gibi; burada da 28.haftadan önce birşey almayın, isim de koymayın diyorlar... Bizde inşallah ocak ayıyla birlikte 28.haftamızı doldurmuş ve artık doğum izni için Türkiye'ye dönmüş olacağız, kısaca alışveriş için şuan sadece araştırma yapmak ve liste hazırlamaktan başka birşey yapmıyoruz yani. Annemde burda yanımda olduğu için o da alamıyor :) Kayınvalidem de yılbaşında dönüşümüzü bekliyor, birlikte bakalım diye... Hayırlısı sağlıkla o günlere gelelim, hallolur inşallah el birliğiyle diye düşünüyorum.

Ne olur, ne olmaz diye hastane çantasının da ocak ayı içersinde tamamlanmış olması gerektiğini düşünüyorum bende. Şimdilik çaktırdıkları yok ama bakarsınız erken gelip, sürpriz yaparlar :)

ben de yavaş yavaş başladım hazırlaıklara bu ikinci bebeğim olduğu için ilkinden tecrübeliyim ,ilk kızımda 30. haftadan sonra yatmam gerekmişti ve 34. haftada doğum yapmıştım pijamalarımı bile arkadaşım almıştı,bebek eşim kendisi gidipi beğenmişti ben yattığım yerden olaya fzla katılamadım bebeğin eşyalarının yıkanıp ütülenmesi hastane çantası hep ben yatarken annem tarafından hazırlandı bu defa 30. haftaya kadar alışveriş işini bitirmeyi planlıyorum inşallah bi sorun çıkmaz hatta hafta sonu bebek şekeri bakıcam siparişini vermesem bile hangi modeli alacağıma karar vereyim diyorum
biraz uzun oldu kusuruma bakmayın kızlar

kizlar tskler cevaplariniz icin .. evet babasinla arasinda büyük bir bag olustu hergün oksayip karnimi ölürüm sana diyorum askim diyor bende efendim diyorum sen degil bebegimiz diyor bende dariliyorum sonra

Ben hastane cantasini hazirlamaya 01.12.2008 gününden itibaren hazirlamaya basliyorum cünkü ne olur ne olmaz BIRDEN süpriz yapiverirlerse Zaragin dedigi gibi !

canım yaaa insan nerden ne kadara aldığını da yazar :)

aaahh ahh bende de durumlar farklı değil.. o da chiicoda indirimdeydi. ama başlayacam yavaş yavaş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…