Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

lightlila cnm bebek arabasinin fiyati set olarak 399 Euro kafama takmiyorum alan annem ve babam :) torunlarina alsinlar canimmm...

buket26im bayildim el emeklerine ben basladiklarimi halen bitirmedim nerden baslayip nasil sona erdirecegimi bilmiyorum cünkü...

canım benim ikinci hamileliğim tecrübelerime dayanarak çıt çıtlı badyler oldukça kullanışlı ben hiç zıbın kullanmadım almıştım ama hastanedeyken giydirmiştim sonrasında mevsime göre sıfır kollu yarım kollu yada uzun kollu çıt çıtlı badylerden almanı tavsiye ederim.bir iki yelek uygun olur uykudan uyanınca yelek giydirirsin üşümemiş olur.7-8 battaniye bencede abartı benim dört battaniyem var yeterde artar bile.alt açma minderleri var onlar daha kullanışlı olur.ben ilk hamileliğimde prima kullandım birgün bile bezi taşmadı.ilk aylarda çok hareket ettiklerinde patikli alt pantolonlar daha kullanışlı çok hareket ettiklerinden çorapları çıkıyo o yüzden bolca patikli pantolon kullanışlı oluyor.ayrıca ilk aylar için eldiven ve şapka da gerekli.ayaklı tulumlardan aldım ben ilk aylar için.:ecrin_bebek::CüvCüv:

bavse canım çok saol inanki çok yardımcı oldu yorumların.zıbın takımlarına hiç bakasım yoktu zaten ,alıpta kenarda dursun istemiyorum bir sürü ihtiyaç varken neden israf edelim değil mi.gittigidiyor alınıpta bir türlü giydirilememiş bebek kıyafetleriyle dolu :)
bol bol patikli alt ve sıfır kol bodyleri listeye ekledim.dışarıda giymek için 1 -2 kalın ayaklı tulum yedek battaniyeler ve yelekler kaldı benim eksik.fazla almıycam belki hediye gelende olur zaten hemencik büyüyorlarmış
birde bodylerin hem alttan hemde yandan çıt çıtlılarını gördüm bugün, zıbın gibi bebeği üstüne koy kapat ,baya rahat olur gibi ,sevi bebe den aldım bir set ,resmini netten koyayım henüz elime geçmedi.

bişi daha sorayım,omuzdan askılı portbebeler den kullanan varmı? hastane çıkışında ve ilk aylarda kullanmak için bakıyorum ama bebeğin sağlığı açısından nasıldır bilmiyorum,örnek bir resim koyuyorum bilgisi tecrübesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum

canim böyle bir modeli ilk defa görüyorum güzelmis bununla ilgili bir bilgim Yok ama diger hani bebegin ayaklarinin sarktigi varya onlar 3 aydan önnce kullanilamiyor

Buda babasinin kizina aldigi ayakkabilari nekadar büyük desem giydiremem desemde 4aylik bebekler icin ozaman giydirirsin dedi ve aldi :CüvCüv:

çok güzeller bayıldım maaşallah kızımıza gülücükler ata ata giysin babasına böyle güzel hediyeye karşılık:))

kızlar çok güzel aldıklarınız..kimbilir ne kadar yakışacak...
bu arada bir arkadaş sormuş bayağı bir soru.ben çevremdeki tecrübelilere göre konuşayım..bizimkiler kış bebeği olacağı için ilk zamanlar ayaklı tulumlar çok işe yarıyormuş..zıbından ziyade kolsuz,kısa kollu,uzun kollu çıtçıtlı al çok işe yarıyor dediler...
penye battaniye 7-8 görünce çok şaşırdım..olurmu canım kirleniyorda 1 ay yıkanmıyormu sanki...bence 3 yeter artar bile...
bende aldıklarımı koyacağım kızlar...bende var şuan bir kaç parça ama annemde de var...bayramdan sonra paylaşacağım nasipse....
heee bide bütün siteleri dolaştım nar-bebe de indirim yaptılarmı tam yapıyorlar..yinede hepsini gezin.hepsiburada,cicibebem,bebefix,narbebe vs...ama bana en uygun nar bebe geldi...kızı olacaklar ve park yatak düşünenler...şuan baby 2 go nun pembe bir beşiği 105 ytl..6 taksitte var..başka sitelere baktım aynısının tıpkısı 170 ytl....
aynı markanın bebek arabasını alacağım baby 2 go...arkadaşım aldı ve memnun ağırda değilmiş..o 200 küsüre almıştı..şuan aynısı 132 ytl...indirimde...
kozmetiğinide o siteden alacağım ve hepsine taksit yapacağım...çok uyguna geliyor...park yatak,bebek arabası,kozmetiklerinin hepsi taksitle ayda 48 ytl ye geliyor..tabi indirimi kaçırmamak lazım...salı gününü bekliyoruz hemen sipariş vereceğiz..hesap kesimi geçsin diye bekliyoruz...
park yatağın rengi çok hoşuma gitti benim...

:1shok::1shok::1shok:kızlar birkaç site daha gezdim..e-belis,elitbebe,ninni baby falan..bahsettiğim Baby 2 Go Sallanır Oyun Park 8408 - Pembe nin fiyatı o kadar değişikki..bir yerde 190,bir yerde 240,170,140,160.....şuan enn ucuz nar bebe de 105..aradaki farka bakın...netten alacaksanız ben gibi çok araştırın öyle alın....

lightlila , yandan çıt çıtlı badyler çok güzelmiş giydirmesi oldukça kolay kullanışlıymış.askılı port bebeler bacakları sarkanlar erkek çocukları için zararlı ama bu resimdeki hoşmuş.

sibser cim ne tatlı pabuçlar ,baba kız arasında ne güzel bir bağ oluşmuş şimdiden.eminim sevildiğini hissediyordur ufaklık ,böyle heyecanlı sevgi dolu bir babası var ne mutlu ona ,güle güle giysin ayağında eskisin inş

bavsecim çok saol görüşlerin için ,porbebe hakkındaki tek endişem yenidoğan omurgası için zararlı olup olmaması,inş değildir doktorumuza danışıcaz artık ,arabamız olmayınca port bebeler yenidoğan için uygun bebek arabalarından başkada fazla seçenek kalmıyor zaten.nasıl bir doğum olacak onuda bilmiyorum umarım normal olurda bebeğimle daha çok ilgilenebilirim :CüvCüv:,Allah hepimize Hayırlı kolay doğumlar nasip etsin :Saruboceq:

sibber canım patikler ne hoş öyleee yaa
buketcim yeleğin güzel olmuş ellerine sağlık canım şuan bende oğluşuma fermuarlı 2 tarafı örgülü yelek yapıyorum yeni öğrendim inan işlerken bile heyecanlanıyorum yaaaaa

Sibser caım çok tatlı pabuçları. Maaşallah. Giydirmekde nasip olsun inşallah.

Sağol canım. Seninde emeğine sağlık şimdiden. Örerken zevkle örüyorum bende. İyi günlerde giysin guzucuklar.

bende kızıma ufak tefek şeyler aldım...kalanını eminönü çarşıdan alıcam....hem daha uyguna hemde daha çok çeşitle.....birde battaniye yapmaya başladım inşallah biter bebiş gelmeden çok şeker ve basit isteyen olursa örneğini koyarım yarımda olsa...

ayshince maşallah kızının cicilerine bende eminönüne gitmeyi düşünüyorum orada çok çeşit ve çok uygun fiyat var diyorlar

Ayshince canım çok güzeller. Pembiş pembiş maşallah. Merak ettik battaniyeyide koy canım.

aysince canım çok şirinlrt hepside.güzel sağlıklı günlerde giysinler.
sibbercim senin kızında papuçları şahane bebek olasım geldi vallaha.maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…