bebeğe iç giyim olarak iç zıbın ve atlet yerine bolca sıfır kollu yarım kollu ve uzun kollu çıt çıtlı body alsak olur mu,zıbın almadığıma pişman olurmuyum.
hep hastane çıkışlarında altlı üstlü takımlar var hastane çıkışındaki tüm parçalar kullanılmıyor diye duydum ,çok küçükken ikili takımlarda beli açılıyormuş
tulumlar patikli olursa hatta kendinden eldivenli olursa çok daha iyi oluyormuş
(bazı markalarda yeni doğan 0-3 ay 3-6 ay tulumları hep eldivenli yapılmış çok güzel,kolun dışına kıvrılıyor arzu edersek ellerin üstüne doğru çeviriyoruz eldiven oluyor
böylece bebek hareketli olunca eldiven çıkmıyor
bodyleri hep uzun kollu almışım acaba iki tane üst üste hem body hem tulumun uzun kolu kalınmı gelir
patikli alt mı alsam uzun kollu bodynin altına giydirmek için diyorum.birde omuzdan çıt çıtlı sıfır kol patikli tulumlardan olabilir
ama zıbına takıldı kafam ,zıbın takımı şart mı ki fisfisfis
birde mutlaka penye hırka ve penye yelekleri olsun diyorlar
son olarak şunu sorayım yine tecrübeli bir anne 7-8 tane penye battaniye şart
çok kirletiyorlar altını açarken dedi.bu rakam abartılı geldi bana,acaba bebeğin altını battaniyenin üstünde değiştirdiği için mi böyle söylüyor
yoksa bebek bezinden normal dururken taşma mı oluyor anlayamadım :uhm:
bavse canım çok saol inanki çok yardımcı oldu yorumların.zıbın takımlarına hiç bakasım yoktu zaten ,alıpta kenarda dursun istemiyorum bir sürü ihtiyaç varken neden israf edelim değil mi.gittigidiyor alınıpta bir türlü giydirilememiş bebek kıyafetleriyle dolu :)
bol bol patikli alt ve sıfır kol bodyleri listeye ekledim.dışarıda giymek için 1 -2 kalın ayaklı tulum yedek battaniyeler ve yelekler kaldı benim eksik.fazla almıycam belki hediye gelende olur zaten hemencik büyüyorlarmış
birde bodylerin hem alttan hemde yandan çıt çıtlılarını gördüm bugün, zıbın gibi bebeği üstüne koy kapat ,baya rahat olur gibi ,sevi bebe den aldım bir set ,resmini netten koyayım henüz elime geçmedi.
bişi daha sorayım,omuzdan askılı portbebeler den kullanan varmı? hastane çıkışında ve ilk aylarda kullanmak için bakıyorum ama bebeğin sağlığı açısından nasıldır bilmiyorum,örnek bir resim koyuyorum bilgisi tecrübesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum
sibber canım patikler ne hoş öyleee yaa
buketcim yeleğin güzel olmuş ellerine sağlık canım şuan bende oğluşuma fermuarlı 2 tarafı örgülü yelek yapıyorum yeni öğrendim inan işlerken bile heyecanlanıyorum yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?