• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

kızlar buda bizim Sezin'im için beğendiğimiz oda takımı, kısmetse bunu alacağız. ilk resim bebek odası hali bizim yatağımız alttaki parmaklıklı değilde pvc'den yan kısmı:
bebekodasivz4.th.jpg
[/IMG]

bebek büyüdüğünde yatağın yan kısmı ve etejeri çıkıp çalışma masası oluyor. yani hem çocuk hem genç odası.
bebekodasi1po1.th.jpg
[/IMG]

sizce nasıl?

Son düzenleme:
maşallah canım güzel bir tercih.evin kendininse bir oda yapıp bu şekilde almak en mantıklısı.ben kiradayım.5 yaşına kadar oda yamayı düşünmüyorum.park beşiklerden alıcam idare ettiği kadar.ama çok beğendim.daha sonradan masa olması çok güzel.

kesinlikle bende bayıldım bu tür geleceğe yönelik kullanışlı ürünlerin hastasıyım.ama bizde ancak 2. bebeğe böyle şeyler alabilicez galiba.güle güle kullansın bebişin ,odası çok tatlı olucak hihoyyyt

enel, lightlila teşekkür ederim. bizim evde kira ama epey büyük. bu mobilya kendi odasında olacak. ilk başlarda kullanmak için bende parkyatak alacağım inşallah. hatta düşündüğüm model lightlilanın gösterdiği model stork'un park yatağı.

adayadayı canım çok güzelmiş çok kullanışlı ne kadar mal oldu bu takım canım?

Ben de park yatağının siparişini verdim.Sizlere de gösteriyim.

Bu da onun içine uyku setimiz

kızlar park yataklarınız çok güzel bende 7,5 aydan sonra alıcam çok kullanışlı oluyor.güle güle kullanınla sağlıkla canlarım.

cnm park yağında uyku setide çok şirin
ama park yataklarda uyku seti kullanılabiliyormu hiç bilmiyorum,bende acaba yatağa ne sericez içine ektra yatak konuyormu nevresimmi sericez düşünüp duruyordum.o hamak kısmı nasıldır bir mağazada gidip görmek lazım

canım daha almadık ama 1250 Ytl dediler aynı fiyattan alırız sanırım. bayramdan sonra sipariş verelim diyorum ama erken mi sizce?
park yatak benim ikilemde kaldığım modellerden. iyi günlerde sağlıkla yatsın kuzucuğun.

canım daha almadık ama 1250 Ytl dediler aynı fiyattan alırız sanırım. bayramdan sonra sipariş verelim diyorum ama erken mi sizce?
park yatak benim ikilemde kaldığım modellerden. iyi günlerde sağlıkla yatsın kuzucuğun.

canım ben yılbaşından sonra alıcam.ev küçük benim fazla oda yok diye.sen al bence hem fiyatlarıda değişmeden.nede olsa oda da varmış.

cnm park yağında uyku setide çok şirin
ama park yataklarda uyku seti kullanılabiliyormu hiç bilmiyorum,bende acaba yatağa ne sericez içine ektra yatak konuyormu nevresimmi sericez düşünüp duruyordum.o hamak kısmı nasıldır bir mağazada gidip görmek lazım

Canım park yatak için uyku seti sanırım bir tek bu markanın var istersen özelden linkni veririm.Bu setin içinde yastığı yorganı nevresimi alt açma ve yastık kılıfı var.Park yataklar için ince yataklar satılıyor yatağın ebatına göre ondan koyuyorsun altınada

Canım park yatak için uyku seti sanırım bir tek bu markanın var istersen özelden linkni veririm.Bu setin içinde yastığı yorganı nevresimi alt açma ve yastık kılıfı var.Park yataklar için ince yataklar satılıyor yatağın ebatına göre ondan koyuyorsun altınada

canım banada göndersene şu linke bakayım bende.

Selam kızlar

bu aralar çok yoğunum eskisi gibi katılım sağlayamıyorum ama geriye dönüp okuayacam hepsini.

bu arada chiicodan cebime gelen msjı yazıyorum. Tekstil ve ayakkabı ürünlerinde her 75 YTL lık alısverıse 25 ytl hedıye cekı hedıyeymıs.

linki burdan versen ,yasakmı sitede acaba :uhm: valla herkes link vermiş bende yasak değil diye bir sürü link verdim marka verdim fiyat verdim ne bilim bunları rahat rahat paylaşamıycaksak epey zor olur herkese tek tek özelden atmak

linki burdan versen ,yasakmı sitede acaba :uhm: valla herkes link vermiş bende yasak değil diye bir sürü link verdim marka verdim fiyat verdim ne bilim bunları rahat rahat paylaşamıycaksak epey zor olur herkese tek tek özelden atmak

canım fiyat resim koyuyoruz ama direk link vermiyim dedim attım sanada özelden linkini

park yatak için uyku seti buldum hakkındaki bilgiler şöyle,

Ürünün Adı: Park Yatak Nevresim Seti

Özellikleri:
Bebeğinizin park yatağını renklendirebilirsiniz.
Bu nevresimlerle bebeğinizin yatakları artık daha rahat.
Yumuşak kumaşı ile bebeğiniz park yatağında daha da rahat olacaktır.
Krem yapısı ve sevimli desenleriyle sizin de hoşunuza gidecek..

Ürünün Ölçüleri:
Aplikeli nevresim:90 x 120
Silikon Yorgan: 90 x 120
Aplikeli Altaçma: 50 x 70
Yastık Kılıfı:35 x 45
Yastık :35 x 45
Çarşaf: 100 x 150

fiyatı:çeşitli sitelerde farklı ama ortalama 85-90ytl civarı
renk seçenekleri fazla değil gördüğüm kadarıyla sütlü kahve krem tonlarında
birde resim ekliyorum(bakınız link vermedim ama google da " Park Yatak Nevresim Seti " şeklinde arama yapın hem görselde hem normal aramada bir çok sayfa ve sitede göreceksiniz)
ST79976BR.JPG

canım yeni gördüm mesajını
veo baby marka uyku seti yukarıdakine göre daha renkliymiş fiyatıda uygun 59 lr ,kaliteside iyidir umarım.
ekledim alınacaklar listesine canım çok saol

Son düzenleme:
Selamlar,
Ne güzel herkesi tatlı bir heyecan sarmış, kıpır kıpır hazırlıklara girilmiş :) Biz henüz araba bakma aşamasındayız ve araştırdıkça kafamız karışıyor, eşimle birlikte yurtdışında çalışıyoruz bu sebeple ordaki bazı markalar burada yok ve burdaki bazı markalarda ya orada yok ya da çok yaygın değil... Yine de aranızda kullananlar varsa diye birkaç marka ve modelle ilgili fikirlerinizi almak isterim.

- Chicco hakkında oldukça konuşuldu iyi bir marka. Duo CT.02 kullanışlı, üçlü trio modelleri mevcut, yalnız üç tekerlekli modeli biraz büyük geldi gözümüze, kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerinden faydalanmak isteriz.

- Mamas&Papas'ın düşündüğüm iki modeli var;
1.si "03 Sport" adlı bir model linkini veriyorum; 03 Sport - Prams & Pushchairs - Mamas & Papas
2.si "Pliko Pramette" adlı bir model linki; Pliko Pramette - City Scape - Mamas & Papas

- Peg Perego'da da düşündüğüm iki model var;
1.si "Skate" adlı bir model linki; Peg Perego International Official Web Site - Baby Productshttp://www.pegperego.com/page.php?s...76&pageid=UJVNL001&idf=08&idp=0000000173&cl=N
2.si "GT3 Complete" adlı bir model üçlü olarak oto koltuğu ve puseti de alınabiliyor linki; http://www.pegperego.com/page.php?sid=bba24632d2761a4b1b0a760446e55ee4&pageid=IJVNL001&idf=04&idp=0000000147&cl=N

- Stokke'da ise tek model var zaten "Stokke Xplory" linki ise; Features, functions & benefits - Stokke® Qatar

Burada birde Bugaboo diye bir model var, ama henüz gidip görmedik...
Eşimle markaları elerken öncelikli kriterimiz hangi ülkenin markası olursa olsun, üretim yeri Çin olmasın idi.

İkinci olarak da beşik örtülerinin fiyatları hakkında bilginiz var mı, ya da önerebileceğiniz bir internet sitesi var mıdır? Türkiye'ye gelmeden önce biraz araştırma yapmak istiyorum da...

Sanırım biraz uzun bir yazı oldu, kusuruma bakmayacağınızı umuyor ve hepinize sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum...

Selamlar,
Ne güzel herkesi tatlı bir heyecan sarmış, kıpır kıpır hazırlıklara girilmiş :) Biz henüz araba bakma aşamasındayız ve araştırdıkça kafamız karışıyor, eşimle birlikte yurtdışında çalışıyoruz bu sebeple ordaki bazı markalar burada yok ve burdaki bazı markalarda ya orada yok ya da çok yaygın değil... Yine de aranızda kullananlar varsa diye birkaç marka ve modelle ilgili fikirlerinizi almak isterim.

- Chicco hakkında oldukça konuşuldu iyi bir marka. Duo CT.02 kullanışlı, üçlü trio modelleri mevcut, yalnız üç tekerlekli modeli biraz büyük geldi gözümüze, kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerinden faydalanmak isteriz.

1.si "03 Sport" adlı bir model linkini veriyorum; 03 Sport - Prams & Pushchairs - Mamas & Papas
2.si "Pliko Pramette" adlı bir model linki; Pliko Pramette - City Scape - Mamas & Papas

1.si "Skate" adlı bir model linki; Peg Perego International Official Web Site - Baby Productshttp://www.pegperego.com/page.php?s...76&pageid=UJVNL001&idf=08&idp=0000000173&cl=N
2.si "GT3 Complete" adlı bir model üçlü olarak oto koltuğu ve puseti de alınabiliyor linki; http://www.pegperego.com/page.php?sid=bba24632d2761a4b1b0a760446e55ee4&pageid=IJVNL001&idf=04&idp=0000000147&cl=N

- Stokke'da ise tek model var zaten "Stokke Xplory" linki ise; Features, functions & benefits - Stokke® Qatar

Eşimle markaları elerken öncelikli kriterimiz hangi ülkenin markası olursa olsun, üretim yeri Çin olmasın idi.

İkinci olarak da beşik örtülerinin fiyatları hakkında bilginiz var mı, ya da önerebileceğiniz bir internet sitesi var mıdır? Türkiye'ye gelmeden önce biraz araştırma yapmak istiyorum da...

Sanırım biraz uzun bir yazı oldu, kusuruma bakmayacağınızı umuyor ve hepinize sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum...

JNM PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK SAĞOL EN ALTTA Kİ TURUNCU ARABAYA BAYILDIM HEM HULLANIŞLI HEM PORTATİF HER YERDE YÜK OLMAZ YUK HAFİFLETİR. BENDE ÖLE HAFİF BİŞİ İSTİYODUM ACABA BURSA DA SATIŞ NOKJTASI VARMIDIR.BAYILDIM HENÜZ ARABA BAKMADIM AMA Bİ DE EN BAŞTAKİ YEŞİL ARABA 10 NUMARA GİBİ GELDİ BANA .
BUTUN BEBİŞLERİN CİCİLERİ ÇOK GÜZEL ODALARI DA.,
BİZİM EVİMİZ KUTU GİBİ OLDUĞUNDAN BEN SLEEPER KULLANACAĞIM Bİ 5 YIL SANRADA 2 ODAM VAR BİRİNİ ÇOCUK ODASINA ÇEVİRCEM BÜTÜN MELEKLER GÜZEL GÜNLERDE KULLANIIR İNŞ.kaydirigubbakcemile5

Selamlar,

canım bebeğin hayırlı olsun!öncelikle nasıl bir araba istediğin önemli ben çok büyük ve yer tutan bir araba düşünmediğim için chicco liteway alacağım .ama üretim yeri konusuna ben de dikkat ettim özellikle karaftın bir çok arabası çin üretimi chicco ise genellikle italyan üretimi,peg peregolar ise yine ağırlıklı olarak italyan üretimi italyanlar pazara bayağı hakim anlaytacağın ancak model model değişiyor üretim yeri bir de mclaren arabaları öneriyorlar ki avrupa da bulunması kolay olur ancak fiyatları bana göre tuzlu en makbulü benim için liteway olacak sana da bol şans diliyorum:)))

Back