Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

esma cım güle güle giysin tosunun sağlıkla giysin inşallah öperim ben onun ayacıklarını:))

Boddim çok şekerler güle güle kullansın bebişin inş ay içindede grsün bebişini inş.gülerek hemde :)

aslı varya eteğe bittim..o popişi ısırırım ben..bende eşime diyorum minicik etekler giydircem birde poposu ponponlu kilotlu çorap..gelen giden kızını ısırsın dedim..giydiremezsin diyor..şimdiden kıskançlık başladı :)
esma çok güzeller aldıkların.inan çok beğendim..üstünde de görecez inşallah değilmi..
kızlar bebişlşerimiz olduktan sonrada birbirimizi terk etmeyelim..herşeyi paylaşalım..

maşallah batunun cicilerine......esmacım sağlık,sıhhat ve keyifle giydir bebeğine inşallah.....bu cicilerin içinde onun nur yüzünü göreceğimiz günleride nasip etsin mevlam.....sağlıcakla canım arkadaşım

esmacım maaşallah çok tatlı cicileriniz. Allah üzerinde görmeyide nasip etsin canım.

aldiklariniz cok güzel cici anneler... Önceden hep kendime alis veris yapardim simdi bebise yapiyorum herkes sasiriyor bana cünkü bende alis veris hastaligi vardi ...

Kizlar,maşallah hepsi ciciler cok tatli.
Ben de bir kac sey aldim,ama ir ara resim yuklemeye calisirim.
Yalniz,bir pelus battaniye aldim(bir tane daha alacagim)
2 tane polar ince battanye
ve 2 tane ince battanye(hani zibin takimlardan cikiyorlar ya)
Sizce bu kadar battanye yeterli mi?:sm_confused:

Esma çok güzeller güzel ve sağlıklı günlerde giysin bebişin.

Kızlar bende battaniye bir ince bir kalın alacam yeter.

Oğluşumun cicileri.
Babasının arabasından yürüttük. Gerçi babası kendiside yardımcı oldu tabi. Pantolonları seri olarak aldım. Kot,keten,kadife hepsinden 1 er seri. Toptan satıldığı için bölmedim boy boy giydiririm oğluşuma.Kendi ürünlerimizin mankeni olacak oğlum inşallah..

Güle güle giysin buketciğim bak babadan gelmiş sonunda arada arabaya inemk şart desene

Güle güle giysin buketciğim bak babadan gelmiş sonunda arada arabaya inemk şart desene

Sağol canım. Evet ben alcam demesem kendiliğinden vereceği yok. Yüzsüzlük yapıp aldım. Ona kalsa nasıl olsa elimizin altında, şimdiden eve çıkarmaya ne gerek var... Ama banane ben dolabına koyup arasıra bakmak istiyorum. İşim garanti olsun dimi.
Valla tepemi attırmasın arabayı eve taşırım haaa :roflol: :roflol: :roflol:

bende dün alışveriş yaptım dayamadım,uzun kollu bodyler ve ayaklı eldivenli tulumlar aldım beresi eldiveni battaniyesi bayı havlusu bakım seti filan ilk alışverişim için abartılı oldu sanki ama hepsini tepe tepe kullanacağından eminim kızımın inş,
bişi sorcam hastane çıkış seti değilde en çok lazım olacaklardan bolca almak istiyorum .çıkış setlerindeki iç zıbın yok dış zıbın ayaklı pantalon lar kullanılıyormu.pantolon almayın dediler bana kullanışlı değilmiş patikli tulumlar çok kullanılıyormuş birde kısa uzun kollu çıt çıtlı bodylar filan bolca lazım oluyormuş.hastane için body tulum götürsem yeter mi illada zıbın şartmı kızlar ne dersiniz

birde nivea nın atta setini buldum migrosta kampanyası var 36 lr çok uygun geldi.internette en uygun sitede bile 47 lr .tek tek içindekileri alınca da en uygun 47 lr yapıyor çantasız haliyle.
bakın set bu bana çok kullanışlı gibi geldi.içinde alt açma ve hoşgeldin bebek cd de var

kaçırmayayım diyorum ben.ciclerimizin fotosonuda eklerim çekince ama hep ünisex almışım kız dediler hep ama cesaret edip kız kıyafetleri alamıyorum ya erkek çıkarsa:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…