Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

mts maşallah bebeşinin cicilerine hepsi birbirinden güzeller sağlıkla giysin inş

[/IMG]
kızlar bu odayı beğendik oğluşumua şifonyerini almayacağım yer yok dolabıda nereye sıkıştırırsam artık tabiki lila değil mavi olacak yeşil rengi yokmuş bende turunjı beğenmiyorum mecburen mavi olacak

KızılDeniz
GÜLE GÜLE KULLANSIN JNM CIM PAŞANNNN...
Boddim
KISKANDIM VALLA BİZİM KIZIMIZA ODAMIZ YOK YER YOK SLLEPER KULLANCAM BECBURAN 6 YAŞINA GİRİNCE MECBUREN Bİ ODA İPTAL OLACAK :s NEYSE ÇOK BEĞENDİM JNM GÜLE OYNAYA KULLANSIN :)

canım biizmde odamız yok fazladan benim odaya sıkışacak oğlumun cicileri ama babamızı ikna edemek park yatak için mecburen beşik alıyoruz anlayacağın

kızıldeniz güle güle giysin oğluşun, esmacım oğluşuna beğendiğin oda da çok güzel canım ama mavi istemiyorsan krem de olabilir bence. bende pembe istemiyorum çünkü. birazdan ben de ekleyeyim kuzuma kısmetse alacağımız oda takımını.

Kızıldenizim cicleriniz çok güzeller maşallah. Güle güle giysin oğluşun. Maviş maviş donatmışın oğluşunu. Sağlıkla gelsinde giysin kuzucuklar inşallah.

Boddim beğendiğin oda güzel canım inşallah gönlüne göre döşersin,oğluşunuda uyutursun mışıl mışıl içinde. Allah o günlerride göstersin.

kızlar ben 21 haftalıgım kızım olacak pembelerı aldım cok guzeller sızınkıler bellı degılmı dogularınız ne martın kacı benım 25 30 mart arasıymıs sabırsızlıkla beklıyorum ecrinimı

kızlar bende pembe pembe aldım kızıma daynamıyorum
esım erken alma desede yok her bebek magazasına ugruyorum
alıyorum
ı suru kıyafetı oldu kızımın
sabırsızlıkla beklıyotum mart ayını
resımlerını cekıp yollıcam sıze
:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

mts
kızıldeniz
sibser
canlarım hepsi birbirinfen güzeller rabbim giydirmeyi nasip etsin inşallah
bende eklemek istiyorum fakat hurçta eşimin boş bi saatinde indirip ekleyecaeğim fotoları
dün bende 98 lik bez primanın

umudum tsk cnm... Amin Amin insallah cnm !!

Ben böyle aldim ama annem zibin almis ne demek oldugunu bende bilmyorum hastanedeki ilk giysileri diyor annem *hehe* ev icin daha almadim pampers onlari tam doguma yaklasinca alicam hastanede kaldigim sürece ztn pampers, bez fln herseyisini hastane veriyor ... benim tek yapmam gereken o annemin zibin dedigi seyleri giydirmek birde esimin aldigi o minnacik coraplarii INSALLAH ....

Son düzenleme:
kizlar aldiginiz esyalara hayranlikla bakiyorum sürekli.Benim 21 haftam bitti ama daha hic bir sey almadim.Biraz daha sabretmek istiyorum.Allah hepinize aldiginiz esyalari bebislerinize giydirmeyi nasip etsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…