Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

emelyucel yakışır oğluşuna canım. Güle güle giyer inşallah.

Boddim hakikaten sabırsızsın yavrım. Bak oğlunu kışkırtma herşeyin hazır erken gel der gibi bu ne hız canım ya. Maaşallah sana. Aman Allah zamanında getirsin kuzularımızı.

Gülşahcım valla zevkliymiş teyzeyle babanne. Maşallah kuzucuğuna inşallah üzerinde de görürüz sağlıkla canım.. İyi günlerde giysin.

Emel yücel çok hoşşşşş bi ayakkabi allah giydirmek nasip etsinnn
böcüğümmm inan hepsi çok şirinlerrr yaaaaaaa kizlarin kyafetleri daha bi şirin oluyorlar yaaa rabbim üzerinde eskitsin inşallah

bende bebeğime aldığım şeylerin resmini koymak istiyorum ama nasıl ekleyecegimi bilmiyorum. Birde bebeklerin gelişimini gösteren resimler varya (yazdıgımız yazıların altında çıkan) onun nasıl yapıldıgını anlatırsanız çok mutlu olurum. çok güzel görünüyor bende yapmak istiyorum :)

Hadi annişler yaa. Hiçmi alışveriş yapan yok. Ben şu sıralar biyerlere çıkmıyorum hiç. Zaten pek bişey almadım. Bebişime suveter örüyorum bitmek üzere. Bide yelek var elimde şu an. Annemde hırka örüyor. Bitsinler hepsini gösteririm sabırsızlanıyorum.

Ben ayrı bebek odası yapmıycam. Nasıl olsa ayrı yatıramıycam birkaç sene. Şimdilik odamız misafir odası olarak kalsın daha çok işe yarıyor. Belki park yatak alırım önce salonda daha sonra yatakodasına taşırız. Şimdilik tekli gardolap aldım yatakodama anca sığdı. Onu sırf bebişime ayırıcam. İçine biriki kıyafetleri (daha önce ffotoğraflarını koymuştum buraya) ve numune gelen bezi var iki tane onları koydum şimdilik. Onlara bile gelip gidip bakıyorum. İnşallah içini doldurucam zamanla ve inşallah bebişimin üzerindede görebilirim cicilerini.

canım ben allah nasip ederse gorebilirsek o gunleri
aralik ayinda mobilya disindaki ihtiyaclarini
ocak basinda da mobilyasını alicam daha var bizim alisverise.

zate kurban bayramina gittigimizde cogu tekstil ihtiyacini ananesi alicak (mis)
yenidogan ve 3 aylık kiyafetleri hastane cikisi battaniye vs.

allah saglik versinde..

biz kendimiz aralikta bebek arabasi oto koltugu ve tırnak makasi, burun aspritoru, gogus pompasi vs gibi seyleri tamamlayacagiz birde kendime hastane geceligi emzirme sutyeni vs.

ocakta da besigi ve dolabi alinacak. bende simdilik oda almayacagim ev degistirmeyi dusunuyorum hayırlısı ile.

ah canımm ahh vallahi hicbisey yapamiyorum simdi belirsizlik ne kotu.
filmler kitaplar yigildi ustuste mesela ama bir kitaplik bile almiyoruz, tasinirsak oraya buyuk yaptiririz diye. boyle hic plan yapamiyor insan.
aminnn allahım hayirlisini versin insallah.:Saruboceq:

Vallahi kizlar ben karyolasini aldim iyice arastirdim besikde 5 aya kadar park yatakda 2.5 yasina kadar yatiyor bana mantikli gelen karyola oldu buyuyenlerden bizim oglanin herseyi hazir yalniz anneannede hepsi bize ufak tefek seyler kaldi emzil biberon gibi onlarida çiktikça aliyorum geçen prima yenidogan bez indirimdeymis 100 paketlerinden 1 tane aldim

ben de parkyataklardan almayı düşünüyorum burda okuduklarımdan alanlar çok memnun kalmışlar daha sonra ama ocak sonuna doğru falan şimdi erken gibi geliyor bana

bu arada önceki sayfalardaki bebek giysilerini yeni gördüm bayıldım valla gülşahcım emelcim güle güle giysin bebişleriniz inşallah

ben de parkyataklardan almayı düşünüyorum burda okuduklarımdan alanlar çok memnun kalmışlar daha sonra ama ocak sonuna doğru falan şimdi erken gibi geliyor bana

canım bana park yatak mantıklı gelmıyor ama sen bılırsın ıyı arastır en ıyısı chıco onun fıyatı 330 yatak 100 ytl tapolam 430 ytl yınede sen bılırsın

kızlar biz slleper a karar verdik ama ne kadar kullanır bilmiyorum benim evim biraz küçükte olduğu için yakışır bi 4-5 sene sonra bi oda iptal olur bebiş odası yaparım kışıııımmaaaaa...ben annesı bebişiniçoookk seviyo kızlar çook elimde olsa dünyaları alcam ona ama
koçiş engeli var adam boşucak artık sadece bana kıyafet alıyoruz.bebişe de başladıkkk ama ben müsait olduğumda hepsinin resminiçeker koyarım ...bütün bebişler cicilerini çok güzel günlerde kullanır...

Ben de bebişimin şuan için evde olan hazırlıklarını göstereyim dedim...

Bu oyuncağı bi arkadaşım düğün hediyesi olarak getirmişti..Üzerindeki not da çok hoştu..
"Yeğenlerim çıngırdatırken kulaklarımın çınlaması dileğiyle...."yerimseniben

Bunları tanesi 1 ytl den almıştım..O zaman daha hamilelik planları bile kurmuyorduk ama görünce dayanamayıp almıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…