Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2009 Mart Bebişlerinin Hazırlıkları

teşekkür ederim canlarım daha iyileri yeğenlerime olsun inşallah güle güle sağlıkla eskitsinler

:dance:yaaa bende bayıldım alt açma minderine canımm nerden aldın onuuu. eşim kurban bayramında kayseriye gitcek ablasın asipariş vereyim de alsın bari DDD:sm_cool:

merhaba kızlar bende bu alt açma minderine bakmıştım galiba zevkler ortak. hepsi burada da her rengi var bakabilirsiniz

selam kızlar oğlumun cicileri geldi biraz önce alt açma minderi çok güzel yumuşacık poposu acımayacak oğlumun tavsiye ederim netten aldım ben

Boddim çok güzel şeyker almışsın bebişine güle güle kullansın.

kızlar eşim bana bişey aldırmıyor 8 aylıkken alacakmışız..anneanne aldı zaten battaniyeler,altaçma,bornoz,takımlar zıbınlar.yelek hırkalar...8.sonuna gelince alacakmışız...hayat bu herşey insanlar için diyor sonra aldıklarına bakar bakar ağlarsın Allah korusun allah kimseye vermesin diyor....neyse bakalım yaa..bizde alrızbir gün

canım siz bilirsiniz ama 8. ayda cok agirlasmis olucaz.
cabuk yorulucaz hareket kabiliyeti vs..
bir de biraz erken dogarlarsa allah korusun.
ben 7. ayda bitirmeyi dusunuyorum buyuk kalemleri.

bende elife katılıyorum erken doğabilir allah korusun yiyecek ekmeği içecek suyu oldukdan sonra allahda uzun ömür verdikden sonra yaşar canım yoksa doğumdada ölen onca bebek var hiçbirşeyin garantisi yok

haklısınız kızlar...bende almayı çok istiyorum..yataktı arabaydı oto koltuğu puset vs...diğer şeyler zaten tam sayılır...giyecekleri doldu...annem durmuyor sağolsun..motora taktı..bende ocakta alayım herşeyi..eşimi ikna edeyimde...

boddimcim bayıldım kız ne şirin şey o öyle.ben almayacağım ondan yatağında alt değiştirme yeri olduğu için.
nazancım ne kadar tatlı birşey o yaa.bende alayım ondan bari.hem üşümezde onun içinde.

kızlar biliyorum bunun için gerçekten erken ama en azından ne yapacağım aklımda netleşsin istiyorum. bebek şekerini ben aslında kendim yapmak işstiyorum ama burada biblolarını alabileceğim toptancı gibi biryer yok. yapan yer var. beğendiğim bir tanesini 1,75'e yaparım dedi. ama ben dedim ya kendim yapmak istiyorum diye. internette bir sitede malzemeleri satıyorlar. ama normal biblolu aldığımda daha pahalıya mal oluyor kendi yapmam. şimdi size bir örnek göstereceğim bu evdeki malzemelrden uydurmasyon sizce nasıl? benim kociş uyduruk buldu, yapacaksan güzelini yap yada alalım diye. ama tabii benim yapacağımın tülü falan farklı olacak. yorumlarınızı bekliyorum. beğenmediyseniz açıkça söyleyin olur mu canlarım

[/IMG]

biblolu olursa da şöyle birşey kullanmak istiyorum
[/IMG]

canım ben birinci resimdekini begendim ama ikinciyi cok begenmedim ya..
internette cok fikir verebilecek yerler var aslinda.silikon tabancasi aldi benim arkadasim hatta bu is icin.biraz daha arastir bence.nasilsa vakit var
ben isler biraz azalinca o modelleri bulayim ekliyim buraya, bide onlara bak tatlim bence.

elifçim birincisi bez bebekten çokta hesaplı oluyor. 100 tanesi 15 ytl'ye. dediğin gibi zaman çok daha. araştırıyorum şimdilik. modelleri gönderirsen sevinirim canım. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…