Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence çok güzel eylül ismi çok olsada eskimedi ve kulağa hoş geliyor bizim ailedede eylül var olmasaydı kesin kızıma eylül ismi koyardım[/QUO
güzel yorumun için sağol canım
merhaba bende kızıma nisa ismini koymayı düşünüyorum sizce nasıl güzelmi?
ben kızım olacagını bugun ögrendim 7hafta önce erkek demişti doktorumuz.ayşe eslem koymayı düşünüyorum sizce nasıl
bende eğer erkek olacağı kesinleşirse nazım hikmet düşünüyorum nasıl sizce güzelmi
[SIZE="2"][/SIZE]Hadi bakalım güzel mart anne adayları... Bebişlerimize koyacağımız isimleri şimdiden , erken olsa da düşünmeye başlamışızdır herhalde. Burada bebişlerimize koyacağımız isimleri paylaşabiliriz. Böylece kararsız hamişler için belki fikir de vermiş oluruz . Henüz cinsiyeti belli değil ama ben kız olursa (Eşimle tartışsak da :mymeka: ) SELEN , erkek olursa TUNA koymayı düşünüyorum .Ya siz?... kaydirigubbakcemile5
Yaa kızlar ben yağız efe düşünüyorum ma kararsızım yaaaaaa inanın bi söyledim soranlara şimdi oğlumun ismi o kalacak gibi fakat kararsızım yaaaa sizceeee yaaaaa fikir fikir fikirrr