Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende kızıma Ayşe ismini koymayı düşünüyorum eşiminde aklı yattı nasıl..yeni isimleri beğenmiyor bir ara defne ismine takmıştı ama benimde çocukluktan beri hep dilimdedir kızım olursa Ayşe koyucam diye....bi ek isim düşünüyorum ama genelde iki isimli olnalrın tek ismi kullanılıyor...yalın ve sade ayşe kalsa diyorum...benim adım ayşin kızım ayşe güzel olur be...
kizlar banada yardim edin kizima hangi ismi koyayim: ADA, DENIZ, MERIC, ILGIN, IRMAK,
kizlar banada yardim edin kizima hangi ismi koyayim: ADA, DENIZ, MERIC, ILGIN, IRMAK,
ben oldum olası bir kızım olsa eylül veririm ismini diyordum.ama ortalıkta çok mu var bu isimden .Eylül nasıl sizce.eşim daha klasik isimleri seviyor ama daha çok bana bıraktı isim konusunu
öylemi diyon elif....hımmmmm biraz daha düşünelim bakalım olmazsa yanına uygun bir isim daha koyarım daha vaktimiz var nasıl olsa....
aysincim aysima yida dusunebilirsin mesela bilmem hosuna gidermi kaydirigubbakcemile2
kızlar bende 2 isim koymayı düşünüyorum.biri belli oldu gibi.ASYA
bu isim benim eşimle seyretmekten çok zevk aldığımız bir filmin kadın karakteriydi.büyük kızımda koymadık buna nasipmiş herhalde.ama Asya ismine uygun birşey bulamadım.ya da ablanın ismine uydurmaya çalışacağız.büyük kızımın adı BERRE DERİN
siz ne dersiniz
serra asya mı yoksa deren asya mı yoksa ela asya mı :))))hepsini beğendim aslında
kızlar bende 2 isim koymayı düşünüyorum.biri belli oldu gibi.ASYA
bu isim benim eşimle seyretmekten çok zevk aldığımız bir filmin kadın karakteriydi.büyük kızımda koymadık buna nasipmiş herhalde.ama Asya ismine uygun birşey bulamadım.ya da ablanın ismine uydurmaya çalışacağız.büyük kızımın adı BERRE DERİN
siz ne dersiniz